Με κοροιδεψε κανονικοτατα - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 30 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 440
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post

Αλλά δεν μπορώ να το θεοποιουν ΜΟΝΟ αυτό και να παραγκωνίζουν όλα τα υπόλοιπα
    ...
    Έχουμε υπέρ θεοποιήσει το σεξ και θεωρεί κάθε άλλο λεπτομέρεια

Από που και ως που !;;;;;;;;;;;;;;κατέληξες στην άποψη ότι εγώ δεν θέλω οι άνθρωποι να κάνουν σεξ....;;;;

Δεν βγάζω σκαρτους τους άντρες που θέλουν σεξ....τους βγάζω σκαρτους επειδή ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ δυστυχώς οι περισσότεροι.........!!!! Και τους βγάζω σκαρτους όταν λένε ψέματα για να το κερδίσουν αυτό....Η όταν είναι ωμοι και προσβάλουν μια γυναίκα!!!!

Δεν είναι μαλακές επδ θέλουν σεξ....Αλλά επδ γίνονται προσβλητικόι πιεστικόι και ψεύτες για να σε ριξουν ....Όχι όλοι....πολλοί όμως από όσους έχω βγει
    Γενικά υπαρχει θεμα με τους αντρες που ψαχνουν μονο σεξ και τις γυναικες που ψαχνουν μονο χρηματα. Μπορει καποιος να γραψει ακριβως αυτο που εγραψες και να βαλει οπου το 'αντρες' το 'γυναικες' και οπου το σεξ το 'χρηματα' :)

Οποτε ενω ξερουμε οτι πολλοι αντρες θελουνε σχεση και πολλες γυναικες δε κοιτανε μονο το χρημα στον αντρα, μπορουμε ευκολα να λεμε... "πολλες γυναικες που έχω γνωρίσει νοιαζοντε μονο για το να εχει ο αλλος πολλα χρηματα" οποτε ισοπεδωνω κι εγω τις γυναικες οπως εσυ τους αντρες.. και φυσικα θα θυγομαστε εμεις που ειμαστε νορμαλ που θελουμε σχεση και δε λεμε ψεματα εχουμε τροπους και εσεις που μπορει να ειστε νορμαλ και δε κοιτατε μονο το χρημα. Οποτε οι πιο πολλοι αντρες θελουνε μονο το σεξ και οι πιο πολλες γυναικες ψαχνουν μονο για καποιον με χρηματα πολλα.

Αρα τι κανουμε? Ό,τι ολοι μας.. ψαχνουμε τις λιγες γυναικες που νοιαζοντε για εμας και οχι για τα χρηματα και τους λιγους αντρες που νοιαζοντε για σχεση και οχι για μονο σεξ.

Κι εμενα μεχουν ρωτησει απο την αρχη τι δουλεια κανω και τι αυτοκινητο εχω , ε δε θα κατσω να κλαψω.. πηγα αλλου και τελειωσε.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Γενικά υπαρχει θεμα με τους αντρες που ψαχνουν μονο σεξ και τις γυναικες που ψαχνουν μονο χρηματα. Μπορει καποιος να γραψει ακριβως αυτο που εγραψες και να βαλει οπου το 'αντρες' το 'γυναικες' και οπου το σεξ το 'χρηματα' :)

Οποτε ενω ξερουμε οτι πολλοι αντρες θελουνε σχεση και πολλες γυναικες δε κοιτανε μονο το χρημα στον αντρα, μπορουμε ευκολα να λεμε... "πολλες γυναικες που έχω γνωρίσει νοιαζοντε μονο για το να εχει ο αλλος πολλα χρηματα" οποτε ισοπεδωνω κι εγω τις γυναικες οπως εσυ τους αντρες.. και φυσικα θα θυγομαστε εμεις που ειμαστε νορμαλ που θελουμε σχεση και δε λεμε ψεματα εχουμε τροπους και εσεις που μπορει να ειστε νορμαλ και δε κοιτατε μονο το χρημα. Οποτε οι πιο πολλοι αντρες θελουνε μονο το σεξ και οι πιο πολλες γυναικες ψαχνουν μονο για καποιον με χρηματα πολλα.

Αρα τι κανουμε? Ό,τι ολοι μας.. ψαχνουμε τις λιγες γυναικες που νοιαζοντε για εμας και οχι για τα χρηματα και τους λιγους αντρες που νοιαζοντε για σχεση και οχι για μονο σεξ.

Κι εμενα μεχουν ρωτησει απο την αρχη τι δουλεια κανω και τι αυτοκινητο εχω , ε δε θα κατσω να κλαψω.. πηγα αλλου και τελειωσε.
    Ε ναι ρε φίλε......Αλλά δεν μπορούμε να πέσουμε και σε κανεναν να μας πει " εγώ θα ήθελα μια σχέση από τη ζωή μου αυτή τη περίοδο......! Ας σε γνωρίσω λίγο καλύτερα και θα δούμε εάν ταιριάζουμε πως θα πάει.....".....κανεναν όμως....

Δεν θέλω να μου πει με το καλημέρα " θέλω σχέση μαζί σου...." ας μου πει έστω θα ήθελα να σε γνωρίσω και θα δούμε πως θα βγει.......

Εγώ πέφτω μόνο σε αυτούς που μου λένε ποτέ θα ξεμοναχιαστουμε για λίγο.......

Και βγαινω εγώ η περίεργη από πάνω

Senior Member
    Όπως βλέπετε, δεν είμαι ο μόνος που αντιδρά στην ουσιαστικά θεοποίηση του σεξ που από ό,τι βλέπω πολλοί και από εδώ μέσα θεωρούν "φυσιολογική" και "απελευθέρωση" (απελευθερώνουμε τα ζωικά μας ένστικτα και θεωρούμε ότι αυτό είναι από καλό έως το νόημα της ζωής?). Και μάλιστα η Miliva είπε κάπου ότι δεν πιστεύει στην αποχή από το σεξ, οπότε δε μπορούμε να την πούμε πουριτανή. Απλά αντιδράει σε αυτό το έγκλημα που έχει γίνει με την προπαγάνδα από τη δεκαετία του 60 και μετά και όλο αυτό τον εκφυλισμό των ηδονών και της καλοπέρασης που τον πασάρουν ως ευημερία και που δημιούργησε και το δημογραφικό πρόβλημα, αφού όλοι κοιτάνε τις ορμές τους γιατί είναι "απελευθερωμένοι και όχι τίποτα ξενέρωτοι-συντηρητικοί" αλλά παιδιά δεν κάνει κανείς και σε λίγα χρόνια θα γίνουμε τουρκοπακιστανοαλβανική επαρχία.

Senior Member
    Ε ναι ρε φίλε......Αλλά δεν μπορούμε να πέσουμε και σε κανεναν να μας πει " εγώ θα ήθελα μια σχέση από τη ζωή μου αυτή τη περίοδο......! Ας σε γνωρίσω λίγο καλύτερα και θα δούμε εάν ταιριάζουμε πως θα πάει.....".....κανεναν όμως....

Δεν θέλω να μου πει με το καλημέρα " θέλω σχέση μαζί σου...." ας μου πει έστω θα ήθελα να σε γνωρίσω και θα δούμε πως θα βγει.......

Εγώ πέφτω μόνο σε αυτούς που μου λένε ποτέ θα ξεμοναχιαστουμε για λίγο.......

Και βγαινω εγώ η περίεργη από πάνω
    Περιεργη οχι δεν βγαινεις, συμφωνησαν ολοι σε αυτο... αλλα κι εγω 3 χρονια τωρα πεφτω σε γυναικες ... η μια παντρεμενη με παιδια η αλλη σχεση η αλλη ψαχνει χρηματα... η αλλου κουκουρουκου ψαχνει να κανει ζωαρα σε κλαμπ μπουζουκια κτλ. ε ειπαμε δεν εισαι η μονη... νομιζω πολλοι απο δω μεσα ειναι σε αυτη την κατασταση.. οι ζευγαρωμένοι παρακαλω να βγαλουν το σκασμο μη μας τσατισουν κιαλλο :) με αγαπη παντα :P

Αναρωτιεσαι αν υπαρχουν αντρες που θελουν αυτο που λες, οπως κι εγω αναρωτιεμαι υπαρχουν γυναικες ελευθερες που να μου κανουν κ.ο.κ. και δυστυχως, δε ξερω αν το βλεπεις κι εσυ αυτο, οι φιλοι/φιλες που εχουν σχεση.. δε νοιάζονται και ιδιαιτερα να για σου κανουν κανα κονε, με κατι σαν αυτο που ψαχνεις. (γιατι η αληθεια ειναι μεσω κοινου γνωστου ειναι πιο ευκολα να ταιριαξεις, γιατι ξερουμε πανω κατω τι θελουν τα 2 μελη, ενω στην τυχη... τρεχα γυρευε)

Miliva21
    Guest
    Περιεργη οχι δεν βγαινεις, συμφωνησαν ολοι σε αυτο... αλλα κι εγω 3 χρονια τωρα πεφτω σε γυναικες ... η μια παντρεμενη με παιδια η αλλη σχεση η αλλη ψαχνει χρηματα... η αλλου κουκουρουκου ψαχνει να κανει ζωαρα σε κλαμπ μπουζουκια κτλ. ε ειπαμε δεν εισαι η μονη... νομιζω πολλοι απο δω μεσα ειναι σε αυτη την κατασταση.. οι ζευγαρωμένοι παρακαλω να βγαλουν το σκασμο μη μας τσατισουν κιαλλο :) με αγαπη παντα [emoji14]

Αναρωτιεσαι αν υπαρχουν αντρες που θελουν αυτο που λες, οπως κι εγω αναρωτιεμαι υπαρχουν γυναικες ελευθερες που να μου κανουν κ.ο.κ. και δυστυχως, δε ξερω αν το βλεπεις κι εσυ αυτο, οι φιλοι/φιλες που εχουν σχεση.. δε νοιάζονται και ιδιαιτερα να για σου κανουν κανα κονε, με κατι σαν αυτο που ψαχνεις. (γιατι η αληθεια ειναι μεσω κοινου γνωστου ειναι πιο ευκολα να ταιριαξεις, γιατι ξερουμε πανω κατω τι θελουν τα 2 μελη, ενω στην τυχη... τρεχα γυρευε)
    Ε όχι και δε βγήκα περίεργη........
    Εδώ με κατηγορούν ότι δεν θέλω τα ζευγάρια να κάνουν σεξ (γελάει ο κόσμος...) λες και εγώ θέλω να βρω κάποιον να κάνω μόνο φιλοσοφικές συζητήσεις μαζί του....

Όντως οι φίλοι δεν σε βοήθανε να σου κάνουν κάνα κοννε.....Και δεν περιμένω από φίλους......Ο καθένας ότι καταφέρει μόνος του σε αυτή τη ζωή

Miliva21
    Guest
    Τεσπα όλες οι απόψεις σεβαστές.....Αυτό που θα κάνω εγώ την επόμενη φορά είναι να είμαι απολύτως ξεκάθαρη σε αυτό που θέλω....Δεν θα αφήνω να δω που θα βγει μια γνωριμία χαλαρά....θα τους λέω ότι ψάχνω για σχέση.....

Εδώ με κατηγορούν ότι δεν θέλω τα ζευγάρια να κάνουν σεξ (γελάει ο κόσμος...) λες και εγώ θέλω να βρω κάποιον να κάνω μόνο φιλοσοφικές συζητήσεις μαζί του....

Όντως οι φίλοι δεν σε βοήθανε να σου κάνουν κάνα κοννε.....Και δεν περιμένω από φίλους......Ο καθένας ότι καταφέρει μόνος του σε αυτή τη ζωή
    miliva δεν μπορουν ολοι να καταλαβουν τον τροπο που σκεφτεσαι.και εγω επειδη εχω παρομοιο θεμα με σενα εγω μαλιστα εχω πολυ πιο μεγαλο θεμα απο εσενα στο σεξ μπορω να σε καταλαβω.δεν σε κατηγορησε κανεις οτι δεν θες τα ζευγαρια να κανουν σεξ απλα η κοπελα που στο ειπε κινειτε με διαφορετικους ρυθμους απο εσενα στο σεξ.
    ενα ατομο που κανει σεξ στο πρωτο ραντεβου και καλα κανει δεν ειναι κακο αυτο δεν μπορει να σε καταλαβει γιατι εσυ εισαι πιο συναισθηματικη.θες αλλα πραγματα.οποτε δεν υπαρχει λογος να συμβουλευεσαι καποιον για το θεμα του σεξ.θα κανεις οτι σου βγει εσενα.
    τωρα για το αλλο που λες οτι πεφτεις σε λαθους αντρες ναι αυτο μπορει να ισχυει.ουτε σε αυτο μπορει να σε κατηγορησει κανεις γιατι δεν ξερουμε τους αντρες που εχεις συναναστραφει.
    οποτε ηρεμησε και κατι καλο θα ερθει και σε σενα αρκει να το πιστεψεις.

Senior Member

Εγω (και οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι) δε θα ηθελα να θελει μια κοπελα που ενδιαφερομαι να προχωρησει γρηγορα, θα τη θεωρουσα οτι ναναι. Παιζει να την χωριζα κιολας. Για να μη χασω χρονο. Σε αλλη στιγμη της ζωης μου οταν ημουν μικρος μπορει να βολευε, οποτε ειναι τη ψαχνει ο καθενας. Βγαλε απο το μυαλο σου οτι σχεδον ολοι ψαχνουν γρηγορο σεξ, οπως κι εγω βγαζω απο το μυαλο μου οτι σχεδον ολες θελουν καποιον με λεφτα για να δειχνονται στις φιλες τους. Αδικουμε τους αλλους ανθρωπους που θελουν τα δικα μας θελω.

".Και δεν περιμένω από φίλους......Ο καθένας ότι καταφέρει μόνος του σε αυτή τη ζωή"
    Συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι σωστο, θα πρεπει να περιμενεις απο φιλους και να βασιζεσαι και σε αυτους. Μπορει να μη περιμενις τιποτα απο ΑΥΤΟΥΣ τους φιλους.. αλλα γενικα .. οχι δεν ειναι οτι καταφερεις κανεις μονος του, αυτο ειναι μιζερο, ακομα και να συμβαινει ετσι σημερα, ελπιζουμε οτι θα εχουμε ανθρωπους στη ζωη μας που θα νοιαζοντε για εμας οπως κι εμεις πρεπει να νοιαζομαστε για ολους τους φιλους μας. Εδω μπαινουμε σε αυτο το φορουμ και νοιαζομαστε για τους αλλους που ειναι αγνωστοι χωρις κανενα ανταλλαγμα και θα εχουμε 'φιλους' ... απο τους οποιους δε περιμενουμε τιποτα? καμια βοηθεια σε ενα πρόβλημά μας? :(

Miliva21
    Guest
    Εγω (και οχι μονο εγω αλλα και πολλοι αλλοι) δε θα ηθελα να θελει μια κοπελα που ενδιαφερομαι να προχωρησει γρηγορα, θα τη θεωρουσα οτι ναναι. Παιζει να την χωριζα κιολας. Για να μη χασω χρονο. Σε αλλη στιγμη της ζωης μου οταν ημουν μικρος μπορει να βολευε, οποτε ειναι τη ψαχνει ο καθενας. Βγαλε απο το μυαλο σου οτι σχεδον ολοι ψαχνουν γρηγορο σεξ, οπως κι εγω βγαζω απο το μυαλο μου οτι σχεδον ολες θελουν καποιον με λεφτα για να δειχνονται στις φιλες τους. Αδικουμε τους αλλους ανθρωπους που θελουν τα δικα μας θελω.

".Και δεν περιμένω από φίλους......Ο καθένας ότι καταφέρει μόνος του σε αυτή τη ζωή"
    Συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι σωστο, θα πρεπει να περιμενεις απο φιλους και να βασιζεσαι και σε αυτους. Μπορει να μη περιμενις τιποτα απο ΑΥΤΟΥΣ τους φιλους.. αλλα γενικα .. οχι δεν ειναι οτι καταφερεις κανεις μονος του, αυτο ειναι μιζερο, ακομα και να συμβαινει ετσι σημερα, ελπιζουμε οτι θα εχουμε ανθρωπους στη ζωη μας που θα νοιαζοντε για εμας οπως κι εμεις πρεπει να νοιαζομαστε για ολους τους φιλους μας. Εδω μπαινουμε σε αυτο το φορουμ και νοιαζομαστε για τους αλλους που ειναι αγνωστοι χωρις κανενα ανταλλαγμα και θα εχουμε 'φιλους' ... απο τους οποιους δε περιμενουμε τιποτα? καμια βοηθεια σε ενα πρόβλημά μας? :(
    Δεν πιστεύω ότι όλοι ψάχνουν το γρήγορο σεξ είπα ότι όλοι όσοι έχω βγει μέχρι τώρα μάλλον αυτό ήθελαν....Αλλιώς γιατί εξαφανίστηκαν σε κανεναν δεν φάνηκα ενδιαφέρουσα;

Δεν τσουβάλιαζω τους άντρες κάπου χωμένοι θα είναι και αυτοί που μου ταιριάζουν και μ αρέσουν παράλληλα....

Έχεις δίκιο για το θέμα της φιλίας Αλλά επδ σχεδόν πάντα όταν περίμενα από φίλους απογοητεύομουν οπότε για μένα καλύτερα ο καθένας να βασίζεται στον εαυτό του και να μην περιμένει πολλά από τους αλλους ...Και αν είναι τυχερός και εκεί άτομα στη ζωή του που θα δώσουν πράγματα να τους εκτιμάει και να μη τους αφήσει εύκολα....

Senior Member
    Ακριβώς....λες ξεκινάει να σε γνωρίζει......ποτέ να με γνωρίσει αφού με τους περισσότερους έχω βγει μόνο μια φορά.....άντε δύο φορές......;;;;;;
    Δεν έχει μείνει και κανένας να βγαίνουμε κανένα διάστημα να εχουμε βγει κάμποσα ραντεβού.....!

Τι έγινε δλδ με αυτούς; λες ότι εγώ τους παρεξηγώ και ότι δεν θέλουν μόνο σεξ .....Και να μην τους θεωρώ λιγουρια....

Τότε τι έγινε και δεν ξαναβγήκαν μαζί μου ;;

κανένας δεν με βρήκε ελκυστική;;; μιλώντας μαζί μου για να βγει κάποιες παραπανω φορές ;; και αν δεν με βρήκε ελκυστική στο πρώτο ραντεβού τότε για τι με βρήκε ελκυστική για να έρθει να μου μιλήσει και να μου ζητήσει ο ίδιος να βγει μαζί μου εξαρχής .....;;;;
    Ποια γνωριμία μου λες.....;;δυο ραντεβουδακια όλα κ όλα Χωρίς να γνωριζόμαστε από πριν......Και μετά άντε γεια....

Δηθενια ;;; Ναι στον τελευταίο δν προσδιορίσα ακριβώς τι ήθελα γτ φοβήθηκα στιγμιαία ότι θα μου πει πως θέλει να περνάει καλά οπως όλοι όσοι έχω βγει.....Και το άφησα φλου.....ενδιαφέρον όμως έδειξα γιατί εγώ του έστειλα μνμ να του πω ότι τον σκέφτομαι.....Γιατί δεν ξαναβγηκαμε τότε....

Και να φεύγουν από το δεύτερο ραντεβού επδ με θεωρούν παγωμένη η αδιάφορη γιατί το παθαίνουν αυτό;; επδ έχει γίνει μάλλον μόδα να βγαίνεις δυο φορές με κάποια να κάνουν σεξ χωρίς καν να έχουν πει τα στοιχειώδη;;; και μη μου πεις ότι της βίασαν όταν βγήκαν με τις άλλες ....συναινετικό ήταν και μαγκιά τους ...Αλλά δεν φταίω εγώ να με θεωρούν αδιάφορη επδ έχουν συνηθίσει αλλιώς.....και να πρέπει να απολογούμαι γιατί δεν τους έκατσα ακόμα και ότι θα τους κάτσω επδ αυτοί φοβούνται γιατί έχουν συνηθίσει διαφορετικά!!

Αχ μωρό μου σόρρυ είμαστε δεύτερο ραντεβού και δεν σου έχω κάτσει ακόμα....Όμως μη νομίζεις ότι δεν σε θελω επδ δεν σου έχω κάτσει ακομα ενω καλά καλά δεν θυμάμαι το επώνυμο σου.... δεν είμαι καμία περίεργη....θα σου κάτσω σύντομα....μη νομίζεις ότι με κερνάς τσάμπα τους καφέδες....

Έχετε δίκιο ...
    .Αυτό θα λέω για να μην είμαι δήθεν και να μην με παρεξηγουν

Ρε αι σιχτίρ............
    Άρα βρε Μιλιβα μου αφου καταλήγουμε πως δεν φταις εσυ αλλά η άδικη κοινωνία και οι ρηχοί άντρες γιατί το παιδεύουμε πάλι αφού ξέρουμε πως εκεί θα καταλήξουμε;
    Θα στο ξαναπώ, μπορείς φυσικά να συνεχίσεις να τα αποδίδεις όλα στην τυχαιότητα ή στους κακούς άντρες αλλά έτσι δεν θα λυθεί ποτέ τίποτα. Το κάθετι στην ζωή μας που θέλουμε να αλλάξουμε/βελτιώσουμε/ διορθώσουμε απαιτεί πρώτα την ανάληψη της ευθύνης του.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Άρα βρε Μιλιβα μου αφου καταλήγουμε πως δεν φταις εσυ αλλά η άδικη κοινωνία και οι ρηχοί άντρες γιατί το παιδεύουμε πάλι αφού ξέρουμε πως εκεί θα καταλήξουμε;
    Θα στο ξαναπώ, μπορείς φυσικά να συνεχίσεις να τα αποδίδεις όλα στην τυχαιότητα ή στους κακούς άντρες αλλά έτσι δεν θα λυθεί ποτέ τίποτα. Το κάθετι στην ζωή μας που θέλουμε να αλλάξουμε/βελτιώσουμε/ διορθώσουμε απαιτεί πρώτα την ανάληψη της ευθύνης του.
    Ωραία ρε Ελισάβετ και τι να κάνω.....δλδ...
    Να βγω με ένα τύπο που θα μου πει....Αφού βγούμε την επόμενη φορά να βγούμε κάπου πιο ήρεμα και βράδυ....να του πω ξέρεις εγώ δεν βιάζομαι να προχωρήσω θέλω να σε γνωρίσω πρώτα.....

Αφού όσοι βγαίνω μου κάνουν από νωρίς νωρίς πλύση εγκεφάλου...έλα να βγούμε ήσυχα δεν μπορώ να σε φιλήσω μέσα στο κόσμο............ώραια να τους κόψω και εγώ το τσαμπουκά να τους πω..Είναι νωρίς ακόμα

Και θα σκεφτεί αυτός που θα βγω ....α μάλιστα...Αυτή θέλει αγαπούλες και λουλουδάκια να μου κάτσει οπότε ας το παίξω και εγώ όπως θέλει και αυτή..... Για να πάρω αυτό που θέλω.....

Και να κινδυνεύω να πιαστώ κορόιδο....Από τύπους που δεν θέλουν αυτό που θέλω.....

Εγώ το είχα στο μυαλό μου ότι όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο πρέπει να είσαι χαλαρός και καλό είναι να μην βάζεις ταμπέλες σε μια γνωριμία.......

Τεσπα έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας......

Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Έχει ευθύνη ναι αλλά οχι επειδή δεν ήθελε σεξ νωρίς, μα επειδή δε τους έστειλε νωρίτερα [emoji23][emoji6]

Τον στέλνεις και πας αλλού, άμα αρχίσεις να εξιδανικευεις επειδή σου αρέσει εξωτερικα και να τα στρογγυλευεις πολύ, μετά μην ανοίξεις άλλο thread και να λέει με εξαπάτησε είμαι θύμα, δε κατάφερα να τον αλλάξω και από Τέντυ μπόι να τον κάνω οικογενειάρχη [emoji33][emoji16]

Miliva21
    Guest
    Τι ΔΕΝ κάνω σωστά λοιπόν που δεν βγαίνω με κάποιον πάνω από το πολύ δυο ραντεβού........

Miliva21
    Guest
    Έχει ευθύνη ναι αλλά οχι επειδή δεν ήθελε σεξ νωρίς, μα επειδή δε τους έστειλε νωρίτερα [emoji23][emoji6]

Τον στέλνεις και πας αλλού, άμα αρχίσεις να εξιδανικευεις επειδή σου αρέσει εξωτερικα και να τα στρογγυλευεις πολύ, μετά μην ανοίξεις άλλο thread και να λέει με εξαπάτησε είμαι θύμα, δε κατάφερα να τον αλλάξω και από Τέντυ μπόι να τον κάνω οικογενειάρχη [emoji33][emoji16]
    Πόσο νωρίτερα να τους διώξω ;;;;! Δεν έχασαν τα νιατα τους ούτε και εγώ τα δικά μου σπαταλωντας ώρες μαζί μου και να μην γίνει τίποτα....

Δύο καφέδες ήπιαμε.....ποτε νωρίτερα!; από το Γεια σου......να τους στείλω .;;
    Χαχα...

Δεν αντέχω πραγματικά από τη μια θυμώνω και από την άλλη γελάω

Senior Member

Θα το ξαναπω για τελευταία φορά κι ας το χω αναφέρει εκατό μεχρι τώρα. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!!
    πραγματικά σε ποια γλώσσα πρέπει να το πω για να το καταλάβετε μερικοί; Εχετε φάει κόλλημα με το πότε να κάνει σεξ ενώ εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτό. Ούτε είδα και κανέναν σε αυτό το νήμα να συμβουλεύει την Μιλιβα να κάνει νωρίς σεξ!!

Επίσης μιας και το αναφέρεις προσωπικά δεν έχω νιώσει ποτέ θύμα που δεν κατάφερα να αλλάξω κάποιον, ούτε ένιωσα ποτέ οτι με εκμεταλλέυτηκε κάποιος στις ερωτικές μου σχέσεις. Αντιθέτως το νήμα στο όποιο γράφεις έχει τίτλο : "με κορόιδεψε κανονικότατα"

Page 15 of 30 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast