Καταλαβα ποιο ειναι το βρηκα...ειναι μεξικανικο...ειδα το πρωτο επεισοδιο,δεν ηταν ασχημο...αλλα ντροπη σου που εκανα τοσες προτασεις και δεν ειδες ουτε μια...εγω ειδικα για σενα θα προτεινα το lock &key... και παλι ντροπη σου...
Printable View
Και το stranger things αλλα ενταξει...και παλι ντροπη σου... :p δες την ακυβερνησια
Επειδη σου αρεσουν τα παιδικα σου προτεινα σειρες που εχουν μια παιδικοτητα...και παλι ντροπη σου...κατσε με τα μεξικανικα :p χαχαχα
Το τρειλερ δεν εχει καμμια σχεση με το περιεχομενο.Κακο τρειλερ πολυ καλη σειρα.Επιμενω στις δυο που προτεινα.Ειδικα για σενααα :p
Μπαααα.. Όχι..
Στις σειρές και στις ταινίες είμαι πολύ επιλεκτικός χάχα..
Αλλη? Πχ τώρα ποια βλέπεις?
ολλανδεζα μην το παιζεις τοσο αυστηρη - σου δινω 13 μερες να ξεκινησεις το 13 commandments :p
Κατα τ' αλλα... Billions, Goliath, nip/tuck, το παλιο Kung Fu του 1972 αν μπορειτε να το βρειτε, τα ντετεκτιβικα Luther, Second Sight που ακομη δεν εχω δει και πολυ κακως, και απο τα πολυυυ παραδοσιακα κατασκοπευτικα τα "Tinker, Tailor, Soldier, Spy" και Smiley's People αμφοτερα του BBC χμμ ποσο πισω να σας παω τωρα να ξενερωσετε φρεσκαδουρεςς :confused:
(ναι σκοπιμως ειναι ολα εκτος νετφλιξ απ' οσο ξερω τουλαχιστον χεχεχεχεχε)
Δεστες πρωτα βρεεε χρουσουζηηη και μετα εχεις αποψηη :p τεσπα.Λοιπον...ειδικα για σενα...οχι επιστημονικης φαντασιας,θα προτεινω το you...αν δεν σ αρεσει εισαι για δεσιμοοο...κ τελευταιες προτασεις safe,prison break.Τι εχεις δει ρε παιδι μου κ σ αρεσε πολυ;;μη μ πεις τελεια ληστεια...πες αλλη
Spy? Στείλε λινκ αν γίνεται με τρέιλερ.
Τι ειπατεεεε;;;Οριστεεε;;;Τι ειπατεεεε;;;
Εεε οχι και νιπ τακ καλεεεε...!!!θα ξερασωωωω...πολυ αηδιαστικοοο...το the spy μαλιστα...φανταστικο...
Συνεχιζω απο κατω...
Criminal (εχει ισπανικη,αγγλικη,γερμανικη και γαλλικη νομιζω βερσιον), timeless,schitts creek,broadchurch,alias,designated survivor,the blacklist,the fall,toy boy,marcella,travellers,the sinner,the alienist,ragnarok,the chilling adventures of sabrina,true detective,house of cards,girlboss,unit 42,the vampire diaries,gotham