Αγαπημενες σειρες - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 23 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 339
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έτσι όπως το γράφω μου το έστειλε.. Και στο Google που το έψαξα το βρήκα.
    Καταλαβα ποιο ειναι το βρηκα...ειναι μεξικανικο...ειδα το πρωτο επεισοδιο,δεν ηταν ασχημο...αλλα ντροπη σου που εκανα τοσες προτασεις και δεν ειδες ουτε μια...εγω ειδικα για σενα θα προτεινα το lock &key... και παλι ντροπη σου...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Καταλαβα ποιο ειναι το βρηκα...ειναι μεξικανικο...ειδα το πρωτο επεισοδιο,δεν ηταν ασχημο...αλλα ντροπη σου που εκανα τοσες προτασεις και δεν ειδες ουτε μια...εγω ειδικα για σενα θα προτεινα το lock &key... και παλι ντροπη σου...
    Ντροπή σου που δεν κατάλαβες ποτέ τι σου έχω δώσει.. Χάχα. Μισό να δω τρέιλερ. Αφού είναι ειδικά για μένα φαντάζομαι θα έχει ένα ωραίο άντρα που τον θέλουν όλες.

Και το stranger things αλλα ενταξει...και παλι ντροπη σου... δες την ακυβερνησια

Επειδη σου αρεσουν τα παιδικα σου προτεινα σειρες που εχουν μια παιδικοτητα...και παλι ντροπη σου...κατσε με τα μεξικανικα χαχαχα

george1520
    Guest
    Επειδη σου αρεσουν τα παιδικα σου προτεινα σειρες που εχουν μια παιδικοτητα...και παλι ντροπη σου...κατσε με τα μεξικανικα [emoji14] χαχαχα
    Χάχα. Είδα το τρέιλερ.. Χμμμμ... Εντάξει δεν τρελαίνομαι.
    Πες ένα που όντως ταιριάζει σε εμένα. Αφού έχεις δει τόσες σειρές σου δίνω το ελεύθερο να μου πεις.. Και αν μαρεσει το τρέιλερ θα την δω. Για να σε δω μικρή μου

Το τρειλερ δεν εχει καμμια σχεση με το περιεχομενο.Κακο τρειλερ πολυ καλη σειρα.Επιμενω στις δυο που προτεινα.Ειδικα για σενααα

george1520
    Guest
    Το τρειλερ δεν εχει καμμια σχεση με το περιεχομενο.Κακο τρειλερ πολυ καλη σειρα.Επιμενω στις δυο που προτεινα.Ειδικα για σενααα
    Δεν μ αρέσουν κι πολύ οι ταινίες - σειρές φαντασίας.. Άσχετα αν βλέπω παιδικά..
    Να δω το τρέιλερ της δεύτερης.

Δεν μ αρέσουν κι πολύ οι ταινίες - σειρές φαντασίας.. Άσχετα αν βλέπω παιδικά..
    Να δω το τρέιλερ της δεύτερης.
    Επιστημονικης φαντασιας ειναι αλλα ειναι και θριλερακι.Κι εγω οταν ειδα το τρειλερ σκεφτηκα καλη μαπα αλλα απο το πρωτο επεισοδιο κολησα.Τεσπα.Αυτα ειναι τα γουστα μου.

george1520
    Guest
    Μπαααα.. Όχι..
    Στις σειρές και στις ταινίες είμαι πολύ επιλεκτικός χάχα..

Αλλη? Πχ τώρα ποια βλέπεις?

george1520
    Guest
    Επιστημονικης φαντασιας ειναι αλλα ειναι και θριλερακι.Κι εγω οταν ειδα το τρειλερ σκεφτηκα καλη μαπα αλλα απο το πρωτο επεισοδιο κολησα.Τεσπα.Αυτα ειναι τα γουστα μου.
    Εντάξει αύριο θα δω ένα επεισόδιο από την κάθε μία και θα σου πω γνώμη. Θα δώσω ευκαιρία. Είχα την εντύπωση ότι απλά μου τις πρότεινες με βάση το δικό μου γούστο όχι ότι όντως σαρεσαν. Άλλο τι αρέσει σε εμένα κι άλλο τι αρέσει σε εσένα εννοώ.

Senior Member
    ολλανδεζα μην το παιζεις τοσο αυστηρη - σου δινω 13 μερες να ξεκινησεις το 13 commandments

Κατα τ' αλλα... Billions, Goliath, nip/tuck, το παλιο Kung Fu του 1972 αν μπορειτε να το βρειτε, τα ντετεκτιβικα Luther, Second Sight που ακομη δεν εχω δει και πολυ κακως, και απο τα πολυυυ παραδοσιακα κατασκοπευτικα τα "Tinker, Tailor, Soldier, Spy" και Smiley's People αμφοτερα του BBC χμμ ποσο πισω να σας παω τωρα να ξενερωσετε φρεσκαδουρεςς

(ναι σκοπιμως ειναι ολα εκτος νετφλιξ απ' οσο ξερω τουλαχιστον χεχεχεχεχε)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Μπαααα.. Όχι..
    Στις σειρές και στις ταινίες είμαι πολύ επιλεκτικός χάχα..

Αλλη? Πχ τώρα ποια βλέπεις?
    Δεστες πρωτα βρεεε χρουσουζηηη και μετα εχεις αποψηη τεσπα.Λοιπον...ειδικα για σενα...οχι επιστημονικης φαντασιας,θα προτεινω το you...αν δεν σ αρεσει εισαι για δεσιμοοο...κ τελευταιες προτασεις safe,prison break.Τι εχεις δει ρε παιδι μου κ σ αρεσε πολυ;;μη μ πεις τελεια ληστεια...πες αλλη

george1520
    Guest
    Spy? Στείλε λινκ αν γίνεται με τρέιλερ.

george1520
    Guest
    Δεστες πρωτα βρεεε χρουσουζηηη και μετα εχεις αποψηη τεσπα.Λοιπον...ειδικα για σενα...οχι επιστημονικης φαντασιας,θα προτεινω το you...αν δεν σ αρεσει εισαι για δεσιμοοο...κ τελευταιες προτασεις safe,prison break.Τι εχεις δει ρε παιδι μου κ σ αρεσε πολυ;;μη μ πεις τελεια ληστεια...πες αλλη
    Σε ευχαριστώ καλή μου κυρία για τα όμορφα λόγια. Δεν έχω δει και πολλές.. Είδα Chuck, csi, castel, cold case, The Vampire Diaries , lost, the metalist. Εμμμμμμμμ

Quote Originally Posted by oboro View Post
    ολλανδεζα μην το παιζεις τοσο αυστηρη - σου δινω 13 μερες να ξεκινησεις το 13 commandments

Κατα τ' αλλα... Billions, Goliath, nip/tuck, το παλιο Kung Fu του 1972 αν μπορειτε να το βρειτε, τα ντετεκτιβικα Luther, Second Sight που ακομη δεν εχω δει και πολυ κακως, και απο τα πολυυυ παραδοσιακα κατασκοπευτικα τα "Tinker, Tailor, Soldier, Spy" και Smiley's People αμφοτερα του BBC χμμ ποσο πισω να σας παω τωρα να ξενερωσετε φρεσκαδουρεςς

(ναι σκοπιμως ειναι ολα εκτος νετφλιξ απ' οσο ξερω τουλαχιστον χεχεχεχεχε)
    Τι ειπατεεεε;;;Οριστεεε;;;Τι ειπατεεεε;;;
    Εεε οχι και νιπ τακ καλεεεε...!!!θα ξερασωωωω...πολυ αηδιαστικοοο...το the spy μαλιστα...φανταστικο...
    Συνεχιζω απο κατω...
    Criminal (εχει ισπανικη,αγγλικη,γερμανικη και γαλλικη νομιζω βερσιον), timeless,schitts creek,broadchurch,alias,designated survivor,the blacklist,the fall,toy boy,marcella,travellers,the sinner,the alienist,ragnarok,the chilling adventures of sabrina,true detective,house of cards,girlboss,unit 42,the vampire diaries,gotham

Page 16 of 23 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast