Originally Posted by
Remedy
χρονο ΠΟΛΥ, πρεπει να αφιερωσεις ετσι κι αλλιως, σε μια γνωριμια, αν θελεις να δεις αν στο μελλον προκυψει σχεση.
εσυ τσαλαβουτας απο τον φοβο μην περασει κι αλλος χρονος, κι ετσι θα χασεςι κι αλλους που μπορει να ηταν "σοβαροι", γιατι καποιος "σοβαρος" σε θελει επικεντρωμενη στην γνωριμια σας, οχι μια που τσαλαβουταει εδω κι εκει μπας και ξετρυπωσει τον λαγο...
λες, οτι θα βγαινεις με το παιδι που λεμε.
θα σου αρεσε να μαθαινες απο καποια, οτι την πεφτει και σε εκεινην κι οτι απ οτι ξερει, εχει λογαριασμο στο τιντερ και βγαινει με γυναικες απο εκει;;;;
αν σου αρεσει, πασο. αν δεν σου αρεσει, γιατι κανεις αυτο που δεν θελεις να σου κανουν;
τι εισαι εσυ; ο μαγκας και οι αλλοι ειναι κοροιδα;
καποιοι απο αυτους που σου ειπαν οτι θελουν σχεση αλλα τελικα εφυγαν, δεν ειπαν ψεματα. σχεση ηθελαν, αλλα τελικα, οχι μαζι σου. με καποια αλλη που θα ταιριαζαν, θα εκαναν σχεση.
δεν μπορει κανεις να ξερει απο το πρωτο ραντεβου αν σε θελει για σχεση. θελει να γνωριστειτε πρωτα. μπορει να τους φανηεκς αλλοπροσαλη και να ξενερωσαν με τα σπαστικα που εκανες, μια κωλοτριψιματα, μαγιω, μια εξαφανιση και απο σεξ τπτ....
στο τι θαλες, θα λες λιγα πραγματα. δεν θα λες ψεματα, ουτε θα κανεις εξομολογηση.
πχ για τα ερωτικα, θα λες οτι εχεις κανει πολυ λιγα πραγματα και θα το κοβεις . αν επιμενει πολυ θα τον κοβεις.
θα λες "να φερω και ε9;" "θα περασω απο ανακριση;" τετοια πραγματα.
στο αλλο που λες οτι εχεις την ταση να λες απο τηνα ρχη κι απο μονη σου οτι δεν εχεις κανει σεξ για να ξερεις αν ενδιαφερεται, ειναι πολυ λαθος.
οταν το λες με το καληεμρα, χωρις να το δικαιολογει ακομα η εξοικειωση σας, ειναι σαν να προσπαθεις να του φορτωθεις..
δλδ μεταφραζεται σαν "ειμαι παρθενα και κρατουσα το μυστικο μου λουλουδι για τον ανδρα της ζωης μου. μηπως εισαι εσυ αυτος;;;"
δλδ με το καλημερα, ο ανθρωπος θα φοβηθει οτι τον θελεις για γαμπρο και θα φυγει, ακομα και σοβαρος να ειναι. εσυ μπορει να το λες σαν μειονεκτημα, αλλα ο αλλος μπορει να νομιζει οτι πας να τον καβατζωσεις , απλα επειδη εισαι παρθενα, ενω στην πργματικοτητα δεν τον νοιαζει ουτε αν εισαι, ουτε αν δεν εισαι.
κι ετσι, ενω αυτος φευγει να μην μπλεξει, εσυ νομιζεις οτι σε απεριψε επειδη εισαι απειρη.