Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 312
    Senior Member
    Lemonpie, αυτό που σου είπε η Remedy θα σου έλεγα. Δεν σχετίζεσαι με τους ανθρώπους, δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά, δεν δένεσαι ψυχικά και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς ή ΘΕΣ να το κάνεις. Εδώ δεν έχεις καν την υπομονή και θες να "παίζεις" και με άλλους για να αποκτήσεις αυτό που θες. Ο στόχος σου είναι ένας. Να αποκτήσεις αγόρι. Και θα σε ρωτούσα γιατί. Τι πιστεύεις πως θα σου προσφέρει αυτό; ΕΚΤΟΣ από την κοινωνική "αναγνώριση" (που αυτό είναι στο μυαλό σου). Τι ακριβώς ζητάς; Θες να έχεις έναν άνθρωπο να βγαίνετε και να λες στους άλλους και στον εαυτό σου πως τελικά "τα κατάφερες"; Τι ακριβώς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Ναι, καταλαβα τι θες να πεις. Απλώς, δεν υπάρχουν πολλοι ανθρωποι που θελουν να σε γνωρισουν ως προσωπικοτητα. Συνηθως αυτοι πανε την κουβεντα στις σχεσεις, οχι εγω.
    Θα δοκιμασω αυτο που λες με το παιδι που βγαινω τωρα, ειναι πιο ευκολο να συζητησω κατι μαζι του, εφοσον εχουμε κάποια κοινα και δεν θα ξαναπω τιποτα για αλλους.

Και γενικά δεν θα ξαναμιλησω για αλλους.
    Αν με ρωτησει,καποιος, ομως ; τι λεω;
    καπως πρεπει να εξηγησω το οτι δεν εχω κανει σχεση ως τωρα
    .
    Είναι μεγαλο διλημμα.
    Απο τη μια θελω να πω εξαρχης πως δεν εχω κανει σχεση και δεν εχω ολοκληρωσει, για να δω αν ενδιαφερεται πραγματικα να συνεχισει μαζι μου και να μην χανω κι εγω τον χρονο μου.
    Απο την αλλη σκεφτομαι να το κρυψω, να απανταω δηλαδη, οπως ειπες, και να το αποκαλυψω οταν θα εχει ηδη ψηθει καπως. Αλλα ετσι ρισκαρω και να τον απογοητευσω και να απογοητευτω
    χρονο ΠΟΛΥ, πρεπει να αφιερωσεις ετσι κι αλλιως, σε μια γνωριμια, αν θελεις να δεις αν στο μελλον προκυψει σχεση.
    εσυ τσαλαβουτας απο τον φοβο μην περασει κι αλλος χρονος, κι ετσι θα χασεςι κι αλλους που μπορει να ηταν "σοβαροι", γιατι καποιος "σοβαρος" σε θελει επικεντρωμενη στην γνωριμια σας, οχι μια που τσαλαβουταει εδω κι εκει μπας και ξετρυπωσει τον λαγο...
    λες, οτι θα βγαινεις με το παιδι που λεμε.
    θα σου αρεσε να μαθαινες απο καποια, οτι την πεφτει και σε εκεινην κι οτι απ οτι ξερει, εχει λογαριασμο στο τιντερ και βγαινει με γυναικες απο εκει;;;;
    αν σου αρεσει, πασο. αν δεν σου αρεσει, γιατι κανεις αυτο που δεν θελεις να σου κανουν;
    τι εισαι εσυ; ο μαγκας και οι αλλοι ειναι κοροιδα;

καποιοι απο αυτους που σου ειπαν οτι θελουν σχεση αλλα τελικα εφυγαν, δεν ειπαν ψεματα. σχεση ηθελαν, αλλα τελικα, οχι μαζι σου. με καποια αλλη που θα ταιριαζαν, θα εκαναν σχεση.
    δεν μπορει κανεις να ξερει απο το πρωτο ραντεβου αν σε θελει για σχεση. θελει να γνωριστειτε πρωτα. μπορει να τους φανηεκς αλλοπροσαλη και να ξενερωσαν με τα σπαστικα που εκανες, μια κωλοτριψιματα, μαγιω, μια εξαφανιση και απο σεξ τπτ....

στο τι θαλες, θα λες λιγα πραγματα. δεν θα λες ψεματα, ουτε θα κανεις εξομολογηση.
    πχ για τα ερωτικα, θα λες οτι εχεις κανει πολυ λιγα πραγματα και θα το κοβεις . αν επιμενει πολυ θα τον κοβεις.
    θα λες "να φερω και ε9;" "θα περασω απο ανακριση;" τετοια πραγματα.

στο αλλο που λες οτι εχεις την ταση να λες απο τηνα ρχη κι απο μονη σου οτι δεν εχεις κανει σεξ για να ξερεις αν ενδιαφερεται, ειναι πολυ λαθος.
    οταν το λες με το καληεμρα, χωρις να το δικαιολογει ακομα η εξοικειωση σας, ειναι σαν να προσπαθεις να του φορτωθεις..
    δλδ μεταφραζεται σαν "ειμαι παρθενα και κρατουσα το μυστικο μου λουλουδι για τον ανδρα της ζωης μου. μηπως εισαι εσυ αυτος;;;"
    δλδ με το καλημερα, ο ανθρωπος θα φοβηθει οτι τον θελεις για γαμπρο και θα φυγει, ακομα και σοβαρος να ειναι. εσυ μπορει να το λες σαν μειονεκτημα, αλλα ο αλλος μπορει να νομιζει οτι πας να τον καβατζωσεις , απλα επειδη εισαι παρθενα, ενω στην πργματικοτητα δεν τον νοιαζει ουτε αν εισαι, ουτε αν δεν εισαι.
    κι ετσι, ενω αυτος φευγει να μην μπλεξει, εσυ νομιζεις οτι σε απεριψε επειδη εισαι απειρη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χρονο ΠΟΛΥ, πρεπει να αφιερωσεις ετσι κι αλλιως, σε μια γνωριμια, αν θελεις να δεις αν στο μελλον προκυψει σχεση.
    εσυ τσαλαβουτας απο τον φοβο μην περασει κι αλλος χρονος, κι ετσι θα χασεςι κι αλλους που μπορει να ηταν "σοβαροι", γιατι καποιος "σοβαρος" σε θελει επικεντρωμενη στην γνωριμια σας, οχι μια που τσαλαβουταει εδω κι εκει μπας και ξετρυπωσει τον λαγο...
    λες, οτι θα βγαινεις με το παιδι που λεμε.
    θα σου αρεσε να μαθαινες απο καποια, οτι την πεφτει και σε εκεινην κι οτι απ οτι ξερει, εχει λογαριασμο στο τιντερ και βγαινει με γυναικες απο εκει;;;;
    αν σου αρεσει, πασο. αν δεν σου αρεσει, γιατι κανεις αυτο που δεν θελεις να σου κανουν;
    τι εισαι εσυ; ο μαγκας και οι αλλοι ειναι κοροιδα;

καποιοι απο αυτους που σου ειπαν οτι θελουν σχεση αλλα τελικα εφυγαν, δεν ειπαν ψεματα. σχεση ηθελαν, αλλα τελικα, οχι μαζι σου. με καποια αλλη που θα ταιριαζαν, θα εκαναν σχεση.
    δεν μπορει κανεις να ξερει απο το πρωτο ραντεβου αν σε θελει για σχεση. θελει να γνωριστειτε πρωτα. μπορει να τους φανηεκς αλλοπροσαλη και να ξενερωσαν με τα σπαστικα που εκανες, μια κωλοτριψιματα, μαγιω, μια εξαφανιση και απο σεξ τπτ....

στο τι θαλες, θα λες λιγα πραγματα. δεν θα λες ψεματα, ουτε θα κανεις εξομολογηση.
    πχ για τα ερωτικα, θα λες οτι εχεις κανει πολυ λιγα πραγματα και θα το κοβεις . αν επιμενει πολυ θα τον κοβεις.
    θα λες "να φερω και ε9;" "θα περασω απο ανακριση;" τετοια πραγματα.

στο αλλο που λες οτι εχεις την ταση να λες απο τηνα ρχη κι απο μονη σου οτι δεν εχεις κανει σεξ για να ξερεις αν ενδιαφερεται, ειναι πολυ λαθος.
    οταν το λες με το καληεμρα, χωρις να το δικαιολογει ακομα η εξοικειωση σας, ειναι σαν να προσπαθεις να του φορτωθεις..
    δλδ μεταφραζεται σαν "ειμαι παρθενα και κρατουσα το μυστικο μου λουλουδι για τον ανδρα της ζωης μου. μηπως εισαι εσυ αυτος;;;"
    δλδ με το καλημερα, ο ανθρωπος θα φοβηθει οτι τον θελεις για γαμπρο και θα φυγει, ακομα και σοβαρος να ειναι. εσυ μπορει να το λες σαν μειονεκτημα, αλλα ο αλλος μπορει να νομιζει οτι πας να τον καβατζωσεις , απλα επειδη εισαι παρθενα, ενω στην πργματικοτητα δεν τον νοιαζει ουτε αν εισαι, ουτε αν δεν εισαι.
    κι ετσι, ενω αυτος φευγει να μην μπλεξει, εσυ νομιζεις οτι σε απεριψε επειδη εισαι απειρη.
    Tα φασωματα και τις φωτο με μαγιο ΕΚΕΙΝΟΙ τα ζητουσαν και μαλιστα επιμονα
    Δηλαδη αν ελεγα οχι και κρατουσα μια συγκεκριμενη σοβαρη σταση και οχι "αλλοπροσαλλη" και αντιφατικη, θα με ηθελαν;
    Αν δεν εστελνα τιποτα και δεν καθομουν να με φασωσουν νομιζα οτι δεν θα ηθελαν να ασχοληθουν παραπανω μαζι μου

Senior Member
    Με ποια λαβή ανοίγει; Να ξέρω να μην τη χρησιμοποιώ.
    Ξενέρωσα άπειρα που έκλεισαν τα γυμναστήρια, ελπίζω να μην ξαναγίνει!
    Δεν σταμάτησα, έκανα στο σπίτι γυμναστική αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο.
    Αν εχεος τα χερια σε γωνια 30 μοιρων και ανω ανοιγει η πλατη. Πρεπει τα χερια να βρισκονται στην ιδια ευθεια με το σωμα για να μην ανοιξει η πλατη.

Δηλαδη αν ελεγα οχι και κρατουσα μια συγκεκριμενη σοβαρη σταση και οχι "αλλοπροσαλλη" και αντιφατικη, θα με ηθελαν;
    Αν δεν εστελνα τιποτα και δεν καθομουν να με φασωσουν νομιζα οτι δεν θα ηθελαν να ασχοληθουν παραπανω μαζι μου
    Όχι γιατί όλους φαίνεται να τους έχεις γραμμένους , ούτε τους ποθείς, ούτε ενθουσιάζεσαι μαζί τους, ούτε ψυχική επαφή επιδιώκεις, το μόνο που θες είναι να τους αρέσεις για σχέση αλλά δεν θα κάτσει κανείς μόνο για την κοινωνική σου αναγνώριση . Και αν ήθελες σχέση και ότι συνεπάγεται μια σχέση , θα ήξερες να αφιερωθείς σε έναν , δεν θα ήταν αποτέλεσμα στρατηγικής επειδή στο είπανε .

Μόνο βλάκες θα τσιμπήσουν με στρατηγικές , εμένα η γνώμη μου είναι να είσαι ο εαυτός σου αν θέλεις να στείλεις τα βυζιά σου τα στέλνεις , αν θέλεις να πηδηχτείς πηδιέσαι και αν θέλεις να μείνεις παρθένα μέχρι το γάμο σου μένεις παρθένα . Αν αυτό μπορείς να το υποστηρίξεις λέγεσαι και προσγειωμένος άνθρωπος που ξέρει ποιος είναι, τι θέλει και κάνει αυτό που τον ευχαριστεί και σε όποιον αρέσεις.

Senior Member
    δεν ξερω τι νομιζες. σου λεω πως λειτουργουσε αυτη η συμπεριφορα σου.
    κι επειδη ζητουσαν μαγιω;;; ζητουσαν και σεξ! ακριβως γιατι το ενα ειναι επομενο του αλλου.
    μαγιω, φασωματα και σεξ ειναι στην ιιδια λογικη. εσυ εμπαινες στο παιχνιδι αμεσως και μετα το επαιζες βαρυ πεπονι. ε κι αυτοι εφευγαν.

αν κρατουσες συνεπη (και οχι σοβαρη) σταση, θα σε ηθελαν αυτοι που θα τους ταιριαζες. οχι ολοι. εσυ σε καμια γνωριμια δεν προχωρησες σε σημειο που να αξιολογησουν την προσωπικοτητα σου ωστε να πουμε αν σε ηθελαν η δεν σε ηθελαν. εμενες σε πολυ επιφανειακες γνωριμιες, κανοντας σαχλαμαρες.
    Last edited by Remedy; 29-06-2020 at 16:43.

Senior Member
    δεν μου απαντησες.
    εσενα θα σου αρεσε να μαθαινες οτι το παιδι που βγαινετε τα ριχνει σε αλλες 3 και ψαχνει γνωριμιες στο τιντερ, το ιδιο διαστημα που βγαινετε μαζι;

Senior Member
    δεν μου απαντησες.
    εσενα θα σου αρεσε να μαθαινες οτι το παιδι που βγαινετε τα ριχνει σε αλλες 3 και ψαχνει γνωριμιες στο τιντερ, το ιδιο διαστημα που βγαινετε μαζι;
    Εμένα πάντως δεν θα μου άρεσε..αλλα έτσι είναι οι αντρες.. Γουρούνια.

Senior Member
    σοβαρη εννοουσα συνεπη, απλα δεν το εξεφρασα καλα.

Μια ερωτηση : οταν καποιος ζηταει φωτο με μαγιο και σεξτινγκ πριν καλα καλα γνωρισει τον χαρακτηρα μου σημαινει οτι θελει ξεπετα; να μην στειλω δλδ καθολου και να το αφησω;
    ή μπορει και σοβαρος να τα ζητησει αυτα; και τοτε να του στειλω, αλλα πρεπει να κανω και σεξ μαζι του γρηγορα, ωστε να μην φανω αλλοπροσαλλη ;

επισης, μια ακομα απορια :δεν γινεται μια κοπελα να θελει φιλια , αγκαλιες, αλλα να μην ειναι ακομα ετοιμη για σεξ; θεωρειται οτι δεν τον σεβεσαι τον αλλον οταν σταματας μεχρι ενα σημειο;

Δεν μπορει να γινει μια γνωριμια για σχεση, χωρις αυτες τις μαλακιες (φωτο, σεξτινγκ, γρηγορα σεξ) απο τις πρωτες μερες;
    δεν κρινω οσους τα κανουν, απλα για το γουστο μου το σεξτινγκ και οι φωτο στην αρχη μιας γνωριμιας ειναι γελοια. καθαρα για να μην δυσαρεστησω τον αλλον τα εκανα

Για να συνοψισουμε, αυτο που δεν αρεσει στους αλλους ειναι το οτι δεν ειμαι σταθερη και δεν τους γουσταρω και οχι η παρθενια μου;

Senior Member
    δεν μου απαντησες.
    Συγγνωμη τωρα το ειδα
    Οχι, δεν θα μου αρεσε, αλλα απο τη στιγμη που δεν εχω παρει αποφαση να δημιουργησω σχεση μαζι του, δεν μπορω να απαιτω να μην μιλαει με αλλες. Θα καταλαβαινα, ομως, γιατι το κανει, οσο κι αν δεν μου αρεσε.
    Κι αν δεν του αρεσει που μιλαω με αλλους, ας κανει κινηση να με διεκδικησει για να το σταματησω αυτο. Ειναι παραλογο να τσατιζεται και να αντιδραει ετσι,ενω δεν μου δειχνει το ενδιαφερον που θα ηθελα.
    Ετσι κι αλλιως πιστευω πως ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων εχει αρκετα ατομα να φλερταρει ή ακομα και να κανει σεξ, ταυτοχρονα

Senior Member

Μια ερωτηση : οταν καποιος ζηταει φωτο με μαγιο και σεξτινγκ πριν καλα καλα γνωρισει τον χαρακτηρα μου σημαινει οτι θελει ξεπετα; να μην στειλω δλδ καθολου και να το αφησω;
    ή μπορει και σοβαρος να τα ζητησει αυτα; και τοτε να του στειλω, αλλα πρεπει να κανω και σεξ μαζι του γρηγορα, ωστε να μην φανω αλλοπροσαλλη ;

επισης, μια ακομα απορια :δεν γινεται μια κοπελα να θελει φιλια , αγκαλιες, αλλα να μην ειναι ακομα ετοιμη για σεξ; θεωρειται οτι δεν τον σεβεσαι τον αλλον οταν σταματας μεχρι ενα σημειο;

Δεν μπορει να γινει μια γνωριμια για σχεση, χωρις αυτες τις μαλακιες (φωτο, σεξτινγκ, γρηγορα σεξ) απο τις πρωτες μερες;
    δεν κρινω οσους τα κανουν, απλα για το γουστο μου το σεξτινγκ και οι φωτο στην αρχη μιας γνωριμιας ειναι γελοια. καθαρα για να μην δυσαρεστησω τον αλλον τα εκανα

Για να συνοψισουμε, αυτο που δεν αρεσει στους αλλους ειναι το οτι δεν ειμαι σταθερη και δεν τους γουσταρω και οχι η παρθενια μου;
    Να σου απαντησω στις ερωτήσεις σου πως το βλέπω εγώ? Σαν άντρας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Να σου απαντησω στις ερωτήσεις σου πως το βλέπω εγώ? Σαν άντρας;
    ναι, φυσικα
    μου αρεσουν οι αντρικες γνωμες, (απο σοβαρους αντρες)

Senior Member

Μια ερωτηση : 1.οταν καποιος ζηταει φωτο με μαγιο και σεξτινγκ πριν καλα καλα γνωρισει τον χαρακτηρα μου σημαινει οτι θελει ξεπετα; να μην στειλω δλδ καθολου και να το αφησω;

επισης, μια ακομα απορια :2.δεν γινεται μια κοπελα να θελει φιλια , αγκαλιες, αλλα να μην ειναι ακομα ετοιμη για σεξ; θεωρειται οτι δεν τον σεβεσαι τον αλλον οταν σταματας μεχρι ενα σημειο;

3.Δεν μπορει να γινει μια γνωριμια για σχεση, χωρις αυτες τις μαλακιες (φωτο, σεξτινγκ, γρηγορα σεξ) απο τις πρωτες μερες;

1. σημαινει οτι θελει σεξ αμεσα. κατα πασα πιθανοτητα θα γινει ξεπετα και θα φυγει, αλλα πολλες σχεσεις εχουν ξεκινησει με σεξ, αλλα τελικα ηθελαν κι αλλο και τελικα κολλησαν και οχι με φιλία...
    το αν θα του στειλεις εσυ θα το αποφασισεις. αλλα δεν ειναι το μονο θεμα αν θα στειλεις η δεν στειλεις, αλλα και πως θα το διαχειριστεις.

2. ολα γινονται. αλλα οταν δινεις μηνυματα σεξουαλισμου και μετα το κοβεις, ενω εισαι ενηλικας, ο αλλος ξενερωνει. αν ειναι κι αυτος ενηλικας. τα ειπαμε αυτα. αν δεν θες σεξ, μην κουνιεσαι. κι αν κουνιεσαι καιδ εν θες σεξ, μην απραξενευεσαι που ο αλλος βαριεται καιφ ευγει.

3. φυσικα και γινεται. λεγεται "ανθρωπινες σχεσεις". τα κατακρινεις αλλα αυτα κανεις. το οτι τα κατακρινεις δεν αλλαζει κατι. οσο κανεις πραγματα για να αρεσεις που δεν ειναι ο εαυτος σου, τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχεις να σε εκτιμησει καποιος. αυτο ειανι το "βαρετο" που λες οτι βρισκουν καποιοι.
    καποιος που συνεχως υποκρινται ρολους μηπως γινει αρεστος, ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟΣ. οταν τολμησεις να εισαι ο εαυτος σου και σε οποιον αρεσεις, θα σταματησεις να εισαι βαρετη.

Senior Member
    ναι, φυσικα
    μου αρεσουν οι αντρικες γνωμες, (απο σοβαρους αντρες)
    καλε ειναι σοβαρος ο γιωργος. τον εχουμε και εμβολιασμενο.

Senior Member
    1. σημαινει οτι θελει σεξ αμεσα. κατα πασα πιθανοτητα θα γινει ξεπετα και θα φυγει, αλλα πολλες σχεσεις εχουν ξεκινησει με σεξ, αλλα τελικα ηθελαν κι αλλο και τελικα κολλησαν και οχι με φιλία...
    το αν θα του στειλεις εσυ θα το αποφασισεις. αλλα δεν ειναι το μονο θεμα αν θα στειλεις η δεν στειλεις, αλλα και πως θα το διαχειριστεις.

2. ολα γινονται. αλλα οταν δινεις μηνυματα σεξουαλισμου και μετα το κοβεις, ενω εισαι ενηλικας, ο αλλος ξενερωνει. αν ειναι κι αυτος ενηλικας. τα ειπαμε αυτα. αν δεν θες σεξ, μην κουνιεσαι. κι αν κουνιεσαι καιδ εν θες σεξ, μην απραξενευεσαι που ο αλλος βαριεται καιφ ευγει.

3. φυσικα και γινεται. λεγεται "ανθρωπινες σχεσεις". τα κατακρινεις αλλα αυτα κανεις. το οτι τα κατακρινεις δεν αλλαζει κατι. οσο κανεις πραγματα για να αρεσεις που δεν ειναι ο εαυτος σου, τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχεις να σε εκτιμησει καποιος. αυτο ειανι το "βαρετο" που λες οτι βρισκουν καποιοι.
    καποιος που συνεχως υποκρινται ρολους μηπως γινει αρεστος, ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟΣ. οταν τολμησεις να εισαι ο εαυτος σου και σε οποιον αρεσεις, θα σταματησεις να εισαι βαρετη.
    Αν ΔΕΝ κουνιέμαι και ΔΕΝ θέλω σεξ γρηγορα
    και περιμενω λιγες μερες για να κουνηθω και να θελω σεξ μονο με την θεληση μου
    θα ειμαι βαρετη;
    ειναι απαραιτητο αυτα να γινουν γρηγορα, απο τις πρωτες μερες γνωριμιας;αλλιως ο αλλος βαριεται;

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast