Οι απεριποίητοι άνθρωποι είναι πιο άσχημοι. Άρχισε να περιποιήσαι λίγο λίγο τον εαυτό σου και αυτό ίσως να σου φτιάξει και την διάθεση και να σου κανει και πιο εύκολη κάποια διατροφή...
Printable View
Aγαπητη Ολγα , θελω να σε βοηθησω . Καταλαβαινω τους λογους νομιζω που αισθανεσαι ασχημα . Αρχισε απο κατι ομως . Οπως λεει και η Καθρεπτης , αρχισε με το να περιποιεισαι τον εαυτο σου , δλδ απλως αδυνατισε , αυτο θα ' ανεβασει ' πολυ , εγγυημενα . Θα παρεις λιγο τα πανω σου , μπορει και πολυ , η εμφανιση σου ειναι σημαντικη . Επισης καταλαβαινω οτι η ηλικια σου σε ' ενοχλει ' πολυ ( ολους τους ενοχλει , ιδιως τις γυναικες ) , αλλα δεν εισαι μεγαλη βρε Ολγα . Δεν σε πηραν τα χρονια . Υπαρχουν πολλοι αντρες που ψαχνουν μια γυναικα στην ηλικια σου . Αν δεν παρεις μπρος τωρα , σου εγγυωμαι οτι η κατασταση θα διαιωνειζεται , θα πας 45 , θα σεχει παρει για τα καλα απο κατω , και μετα 50 , εκει αστα !! παψε να εξαρτασαι ( ψυχολογικα ) απο την μητερα σου , αυτο μονο πισω σε κραταει , οταν φυγει η μητερα σου απο την ζωη , θα αισθανεσαι σαν χαμενη . Δεν λεω να μετακομισεις , αφου δεν εχεις τα οικονομικα μεσα , αλλα ανελαβε τις ΕΥΘΥΝΕΣ σου , να μαγειρευεις για τον εαυτο σου , να κανεις δουλειες του σπιτιου , σαν να εμενες μονη σου . Επισης να αρχισεις να εχεις επαφες με ανθρωπους , που μπορει ηδη ναχεις , ειναι πολυ σημαντικο .
Πιστεψε στον εαυτο σου βρε Ολγα . Εγω διακρινω μια εξυπνη κοπελα , που απλως αυτοσαμποταρεται .
Στα λεω χυμα , γιατι προσπαθω να προλαβω να καταντησεις ενα ναυαγιο της ζωης .
Ανελαβε δραση ΤΩΡΑ . Οποιαδηποτε αναβολη ειναι δικαιολογιες .
Πάντως το αδυνάτισμα δεν είναι εύκολο γιατί αν ήτανε τότε όλοι θα ήτανε αδύνατοι.
Πήγαινε για τζόκινγκ για αρχή και μετά βλέπεις πόσο αντέχεις και αν χάνεις κιλά
ανεβαζω το γνωστο θεμα, σε μια απο τις δεκαδες βερσιον που εχουμε δει.
οχι για να το θυμηθει το δελφινι, που το θυμαται πολυ καλα, αλλα για να δειτε αυτο που ειδα κι εγω , οσοι παρακολουθειτε φορουμ καιρο κι καταλαβαινετε καποια πραγματα.
ενω το μελος δελφινι ειναι σε απελπισια και ο' τι κι αν συμβαινει στην πραγματικοτητα δειχνει να βασανιζεται αληθινα και να μην καταλαβαινει η παρηγορειται απο τις απαντησεις, το μελος "μιςς δεσποινα" απανταει με πληρη λογικη και πληρη ψυχραιμια, δουλευοντας την ,αλλα περα απο αυτο με λογικες απαντησεις που το 'δελφινι" δειχνει να μην κατανοει σε αυτην την φαση που περναει.
οποιος καταλαβε, καταλαβε...
Μου φαίνεται πως είναι το μόνο ή ένα από τα πολύ λίγα τεκτικά μέλη του φορουμ που δεν έχω διαπιστώσει, έστω ελάχιστη έως μηδαμινή, βελτίωση τόσα χρόνια "που την γνωρίζω" και παρά τις πολύ καλές συμβουλές που κατα καιρους λαμβάνει εδώ περα από αρκετούς.
γιατι αυτο το θεμα ειναι για να το παρεις στα σοβαρα δηλ? εκλεψα το γκομενο της φιλης μου πριν 500 χρονια...Quote:
μελος "μιςς δεσποινα" απανταει με πληρη λογικη και πληρη ψυχραιμια, δουλευοντας την ,αλλα περα απο αυτο με λογικες απαντησεις που το 'δελφινι"
αγαπητε καπετανιε οταν καπιοι προοριζονται να ερθουν πιο κοντα κ αυτο ισχυει κ δεν ειναι λογια του ... οτι κ να συμβει αυτο θα γινει η εδω η εκει η αλλου.
οστοσο αν δε σε απασχολησε ποτε το πως θα πλησιασεις τους αλλους επειδη ειχες μια ζωη χιλια ατομα να κυκλοφορουν διπλα σου ειναι αλλο θεμα αυτο αλλοι εχουν φιλοσοφησει πιο πολυ το θεμα...
τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια αυτο μου διδαξε αρα δε χρειαζεται να ιδρωνεις για τιποτα εισαι κουλ κ ελαφρως στη κοσμαρα σου... :D ετσι μαλιστα οσο διχνεις οτι δε προσπαθεις θα γινεις κ συμπαθεις...
Δεν κατάλαβα τίποτα!
Ρέμεντυ θέλω να σου πω ότι ο γκόμενος της φίλης μου που με κολλούσε και τελικά σε μία στιγμής αδυναμίας το έκανα μαζί του, τότε πριν 20 χρόνια, ήθελε να παρατήσει την φίλη μου και να τα φτιάξει μαζί μου και δεν με ήθελε για μια ξεπέτα μόνο αλλά για να κάνουμε σχέση μαζί. Εγώ όμως δεν ήθελα τον χρησιμοποίησα σαν σκουπίδι τον γ.... και τον πέταξα στο καλάθι των αχρήστων όχι αυτός άλλα εγώ.
Εεε, να πας στο ναό και να εξομολογηθείς ζητώντας συγχώρεση.
Δεν είσαι η πρώτη που έπεσες.
Λοιπόν, εγώ είμαι 40 χρονών και μένω ακόμη με τους γονείς μου. Μαζί μας μένει και ο αδελφός μου, 33 χρονών. Σας έχω μιλήσει για τον αδελφό μου ξανά που μας κάνει ρεζίλι και μας χτυπάει όλους και μας έχει στείλει κατά καιρούς και στο νοσοκομείο. Το προ προηγούμενο σ/κο είχαμε πάλι φασαρίες που δεν ήθελα να πάω στην θάλασσα με την μηχανή επειδή οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα και φοβάμαι. Σήμερα πάλι μας δημιούργησε πρόβλημα: πήρα εγώ στα taste n diet να ρωτήσω πόσο κοστίζει ο μήνας και άρχισε την φασαρία ότι θα παραγγείλω και ότι δεν μας φτάνουν τα λεφτά και με τραβούσε τα μαλλιά και γίναμε ρεζίλι στην γειτονιά. Το παιδί αυτό αποτελεί πληγή για την οικογένεια μου. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Πώς θα γίνει να τον διώξουμε από το σπίτι;
ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙ
Είναι 33, χτυπάει ακόμη τους γονείς σου, εσύ είσαι 40 και αντέχεις ακόμη αυτή την κατάσταση; Οι γονείς σου καταλαβαίνω ότι το αντέχουν γιατί είναι παιδί τους, αλλά εσύ έχεις σκεφτεί να φύγεις ποτέ από το σπίτι ή το σκέφτεσαι λόγω οικονομικών; Δεν νομίζω να θέλουν δηλαδή οι γονείς σου να διώξουν το παιδί τους (ακόμη κι' αν τους χτυπάει, για να το ανέχονται ακόμη). Δεν γίνεται να τον αποφεύγεις;
εγώ στην θέση σου θα τον είχα σκοτώσει τον μαλάκα, ακους εκει 33 χρονων ρεμαλι να χτυπαει τους γονεις του και την αδερφη του....
Δεν μπορώ να φύγω λόγο οικονομικών γιατί δεν εργάζομαι σε μόνιμη δουλειά είμαι με σύμβαση στο δήμο πεντάμηνη ως νοσηλεύτρια πρώτον και δεύτερον τους θέλω τους γονείς μου να μένω μαζί τους και να κάνω παρέα μαζί τους. Έχουμε και δεύτερο σπίτι που το νοικιάζουμε και σκέφτομαι να πάει να μείνει αυτός μόνος του που δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα στην οικογένεια γενικά. Είμαι και εγώ 40 χρονών και έχω τα προβλήματά μου δεν έχω παντρευτεί δεν έχω σταθερή δουλειά και με έχουνε πάρει όλα από κάτω. Μην νομίζεις και οι γονείς μου έχουν αγανακτήσει αφού σκέφτονται να φωνάξουν εισαγγελέα αλλά φοβούνται να μην του καταστρέψουν την ζωή εντελώς.
Κατάλαβα... Του το έχετε προτείνει ποτέ να πάει να μείνει εκεί ή φοβάστε την αντίδρασή του; Αν του έλεγες πως θα πας εσύ για να ηρεμήσεις και μετά ξαναεπέστρεφες πίσω λέγωντας απλά πως σου έλειψαν οι γονείς σου; Ίσως έτσι δεν σκεφτεί πως τον διώχνετε, και τότε να του πεις πως όταν πήγες ηρέμησες και να σκεφτεί να πάει να ζήσει κι' αυτός εκεί μόνος του.
Κλείσ'τε τον σε καμια κλινική ή φωναξτε εισαγγελεα να απαλλαγειτε, δεν γλυτωνετε απο αυτον, και μεχρι τα 103 να φτασει δεν προκειται να αλλαξει, ιδιος μαλακας θα ειναι....
Λογικό μου φαίνεται το να μην μπορεί να ξεκολλήσει. Φαντάζομαι πως μόνο σε εσάς ξεσπάει έτσι; Στους γύρω του φαίνεται φυσιολογικός; Ακόμη κι' αν δεν φαίνεται, τουλάχιστον δεν σηκώνει χέρι να φανταστώ; Λες ότι ήταν έτσι από μικρός. Eίχατε κάνει κάτι πιο παλιά, και από ποιά ηλικία άρχισε να δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά; Σας χτυπούσε και τότε; Έχει διαγνωστεί με κάτι; Γιατί αν έχει διαγνωστεί και δεν είναι απλά ένας μαλάkας κομπλεξικός που χτυπάει την οικογένειά του, δεν είναι ωραίο να τον βρίζουμε οι υπόλοιποι χωρίς να γνωρίζουμε την κατάσταση γιατί ουσιαστικά αν είναι ασθενής, δεν ξέρει τι κάνει... Ακολουθεί κάποια θεραπεία; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, ή αν γίνομαι αδιάκριτη. Αν θες απαντάς, με ενδιαφέρει η απάντησή σου γιατί αντιμετωπίζουμε παρόμοιο πρόβλημα με τον αδερφό μου -αν θυμάσαι- και σκεφτόμαστε κι' εμείς πως αν τον κλείσουμε σε ψυχιατρείο θα του καταστρέψουμε την ζωή, και απ' την άλλη αν δεν τον κλείσουμε, μπορεί να καταστρέψει την δική μας ή άλλων αθώων ανθρώπων γύρω του.
με αυτες τις αποψεις που εχεις δεν ειναι ωραιο κλπκλπ θα κανεις τη ζωη σου ακομα πιο δυσκολη απο οτι ειναι μη τον κλεισουμε μη τον κανουμε μη τον ρανουμε αμα καθεστε ετσι θα σας κανει τη ζωη πατινι κ σεις θα λετε ολο μη συνεχεια.
Εγώ να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου; Καταρχάς ακόμα και αν έχει διαγνωστεί με κάτι, δεν σημαίνει ότι είναι "παράλυτος" στο μυαλό και δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, μπορεί να του φέρονται όλοι άσχημα και να μην έχει που να ξεσπάσει γι'αυτό ξεσπάει σε σας!! Το κάνω κι εγώ αυτό χωρίς να μου αρέσει φυσικά, απλά είναι η εκτόνωση της στιγμής επειδή έχω πάααρα πολλά μέσα μου μαζεμένα από τους άλλους. Τα κόμπλεξ δεν τα δημιουργούμε, μας τα δημιουργούν! Είναι εύκολο να κατηγορούμε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά είμαστε εμείς οι άλλοι που τον κάνουμε να νιώθει τόσο χάλια, γι'αυτό και τον κατηγορούμε τόσο αβίαστα. Δεν πιστεύω πως είναι ένα ρεμάλι, απλά για να απαλλαχτείτε από αυτά που σας κάνει καλύτερα να τον εκβιάσετε ή να πάει να μείνει μόνος του στο άλλο σπίτι αν αντέχει ή να πάει σε ψυχιατρείο, χωρίς όμως να τον κλείσετε μέσα σε περίπτωση που αρνηθεί. Αν αρνηθεί απλά κάντε του μια συζήτηση και πείτε του τι είναι αυτό που τον προβληματίζει, μήπως θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο για να ξεσπάει, πχ να αρχίσει γυμναστήριο ή μια δουλειά για να χαλάει λεφτά, ως θεραπεία, έχει δεν έχει κάτι.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ
Με τον αδελφό μου από μικρό είχαμε πρόβλημα. Έβγαλε το δημοτικό μια χαρά και στο γυμνάσιο ήτανε μια παρέα αλητόπαιδων που τον δέρνανε κάθε μέρα. Έβγαλε το γυμνάσιο μετα κόπων και βασάνων και στο λύκειο έπαθε αυπνίες δεν μπορούσε να κοιμηθεί καθόλου το βράδυ σταμάτησε από μόνος του το σχολείο και πήγε μόνος του και κλείστηκε σε μία κλινική (χωρίς την συγκατάβαση την δική μας) εκεί του δίνανε αλομπερντίν. Τον βγάλαμε από την κλινική θα τον κάνανε φυτό άλλο που δεν θέλουνε και αυτοί βρήκαν ένα πειραματόζωο και τον πήραμε στο σπίτι όπου διέκοψε το σχολείο. Ακολούθησε μια αγωγή με φάρμακα αντιψυχωτικά έκανε μια επιληπτική κρίση ήταν από το φάρμακα και του αλλάξαμε τα φάρμακα. Μετά πήγε σε τεχνικό λύκειο βραδινό και πέρασε και στα τει ηλεκτρολογίας δεν πήγε όμως στο τει. Μετά έμπλεξε με κάτι αλήτες και έπαιρνε ναρκωτικά τα οποία τα έκοψε. Όλο αυτό το διάστημα μας έκανε την ζωή μας ανυπόφορη μας χτυπούσε και μας έδερνε όλους ανεξαιρέτως και τους γονείς μου τους έχει στείλει και στο νοσοκομείο από το ξύλο. Τον μπαμπά μου τον έριξε μπουκαλιά στο κεφάλι και θα πέθαινε από την αιμορραγία αν δεν έτρεχε ο μπαμπάς μου στον νοσοκομείο μόνος τους και δεν ήτανε το νοσοκομείο δίπλα μας. Δεν ξέρω αλλά εμένα δεν μου δίνει την εντύπωση ότι είναι τόσο άρρωστος απλά ότι είναι πολύ κακός χαρακτήρας και θέλει να μας τυραννάει.
Ο αδελφός μου κάνει μια θεραπεία με Seroquel τώρα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ από 14 χρονών παίρνει χάπια τον πήγαμε στην επιτροπή να του βγάλει επίδομα και του βγάλανε 10% μόνο αναπηρία άρα δεν είναι τόσο άρρωστος και μας κάνει πλάκα για να μας τυραννάει. Παντού είναι βίαιος όχι μόνο σε μας και οδηγεί πολύ επικίνδυνα που εγώ φοβάμαι να ανεβώ στην μηχανή του γιατί τρέχει πολύ. Χώνεται σε όλα και φωνάζει και στα οικονομικά των γονιών μου και που θα ξοδέψω εγώ τα λεφτά μου.