Originally Posted by
KENO
απλα τα πραγματα δεν προχωρανε γενικοτερα. ουτε στον επαγγελματικο τομεα, ουτε στα ερωτικα, ουτε πουθενα! οκ να πεις οτι εχω κομπλεξ με την ελλαδα αφου πλεον τη μισω και τη σιχαινομαι και οπως σου εχω πει δε με εκφραζει τπτ εδω περα, αλλα πως γινεται το ιδιο να ισχυει και για αλλους και κανεις να μη μπορει να φτιαξει τη ζωη του οπως θελει εδω ?
και ναι δε με θελουν πλεον! οι σχεσεις αυτες ανηκουν στο παρελθον, το θεμα ειναι τωρα τι γινεται που σαπιζω μονος. αμα κατσεις και τις βρεις τωρα λοιπον μια μια και τις ρωτησεις αν νιωθουν εστω λιγο κατι, η απαντηση θα ειναι οχι! ακομα και γι'αυτη που αγαπησα περισσοτερο απ'ολες και τη φροντιζα σαν τα ματια μου, η απαντηση ειναι παλι οχι. αμα πεθανω στη κηδεια μου εκτος απο γονεις και κανα δυο συγγενεις, δε θα ερθει κανενα αλλο ατομο! και by the way, για την ηλικια μου δεν εχω κανει και τοσες σχεσεις, ισα ισα που ειναι ελαχιστες σε συγκριση με αλλους. δε χωριζω και στο καπακι ξαναξεκιναω. μεχρι να βρεθει η αλλη και να δεχτει περναει αρκετος καιρος. και τωρα δεν υπαρχει καμια στον οριζοντα απλα.
μακαρι να αλλαζα πλανητη, να μπορουσα να τηλεμεταφερθω σε ενα αλλο σωμα καπου αλλου...
ο αρνητισμος υπαρχει χρονια τωρα, φαινεται μεχρι και στη μαπα μου.