Τι σκέφτεστε; - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 1532 FirstFirst ... 31394041424351911415411041 ... LastLast
Results 601 to 615 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    απλα τα πραγματα δεν προχωρανε γενικοτερα. ουτε στον επαγγελματικο τομεα, ουτε στα ερωτικα, ουτε πουθενα! οκ να πεις οτι εχω κομπλεξ με την ελλαδα αφου πλεον τη μισω και τη σιχαινομαι και οπως σου εχω πει δε με εκφραζει τπτ εδω περα, αλλα πως γινεται το ιδιο να ισχυει και για αλλους και κανεις να μη μπορει να φτιαξει τη ζωη του οπως θελει εδω ?

και ναι δε με θελουν πλεον! οι σχεσεις αυτες ανηκουν στο παρελθον, το θεμα ειναι τωρα τι γινεται που σαπιζω μονος. αμα κατσεις και τις βρεις τωρα λοιπον μια μια και τις ρωτησεις αν νιωθουν εστω λιγο κατι, η απαντηση θα ειναι οχι! ακομα και γι'αυτη που αγαπησα περισσοτερο απ'ολες και τη φροντιζα σαν τα ματια μου, η απαντηση ειναι παλι οχι. αμα πεθανω στη κηδεια μου εκτος απο γονεις και κανα δυο συγγενεις, δε θα ερθει κανενα αλλο ατομο! και by the way, για την ηλικια μου δεν εχω κανει και τοσες σχεσεις, ισα ισα που ειναι ελαχιστες σε συγκριση με αλλους. δε χωριζω και στο καπακι ξαναξεκιναω. μεχρι να βρεθει η αλλη και να δεχτει περναει αρκετος καιρος. και τωρα δεν υπαρχει καμια στον οριζοντα απλα.

μακαρι να αλλαζα πλανητη, να μπορουσα να τηλεμεταφερθω σε ενα αλλο σωμα καπου αλλου...

ο αρνητισμος υπαρχει χρονια τωρα, φαινεται μεχρι και στη μαπα μου.
    θα αναφερθώ μόνο στις σχέσεις σου.
    θεωρείς πως είναι άσχημο να έχεις κάνει λίγες σχέσεις?
    αν θυμάμαι η μία ήταν μακροχρόνια.
    πώς το γνωρίζεις πως οι πρώην σου δν σε σκέφτονται ποτέ?
    μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως δν υπάρχει έστω κ μία που όταν σε θυμάται δν θα χαμογελάει.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    α, τις απόκριες μν βγεις με τέτοια μάπα!
    πάρε μια μάσκα!
    χαζό, ε, χαζό!
    έχεις χιούμορ πάντως!

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    θα αναφερθώ μόνο στις σχέσεις σου.
    θεωρείς πως είναι άσχημο να έχεις κάνει λίγες σχέσεις?
    αν θυμάμαι η μία ήταν μακροχρόνια.
    πώς το γνωρίζεις πως οι πρώην σου δν σε σκέφτονται ποτέ?
    μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως δν υπάρχει έστω κ μία που όταν σε θυμάται δν θα χαμογελάει.
    ναι φυσικα και ειναι ασχημο να εχεις κανει λιγες σχεσεις, εαν κατσεις και συγκρινεις τον εαυτο σου με καποιον αλλον συνομιλικο που χει κανει περισσοτερες, νιωθεις πολυ καθυστερημενος! βεβαια δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, το ειπα και στο αλλο θεμα, αλλα οκ οσο να ναι οταν σαπιζεις μονος ειναι λες και σε εχουν απορριψει οι παντες, οποτε επιβεβαιωνετε η καθυστεριση που νιωθεις.

ναι η μια ηταν μακροχρονια αν και δυσκολο να τη περιγραψω. ολες οι αλλες ηταν του ενα μηνα σχεδον. και αν εξαιρεσουμε αυτη που ειχα τη μακροχρονια απ'την οποια ξερω απο πρωτο χερι οτι ΔΕΝ θελει να τα ξαναβρουμε, οι υπολοιπες αν με θυμουνται και χαζογελασουν θα ειναι σκεφτομενες "α τον μαλακα, το τομαρι" ή κατι τετοιο αναμεσα σ'αυτα τα δυο...

Quote Originally Posted by arktos View Post
    έχεις χιούμορ πάντως!
    ναι οκ μπορει να εχω χιουμορ και καμποσα αλλα "χαρισματα" οπως μου λενε, ολα οσα εγραψα εδω ομως ειναι ΣΟΒΑΡΑ. δεν εχω μελλον γενικοτερα κι αυτο με κανει τελειως χαλια γιατι καθε μερα που περναει βλεπω οτι δεν υπαρχει οντως σωτηρια.

Senior Member
    μπορεί να μν θέλει να ξαναγίνει κάτι, αλλά αυτό δν σημαίνει πως δν νιώθει κάτι για σένα.

Senior Member
    ...κοιτάζω πως είναι μία η ώρα κ δν θα ξυπνάω το πρωϊ...

Senior Member
    Σκέφτομαι πως η γεύση του λεμονιού είναι πικρή και κανένας δεν μπορεί να το διαψεύσει αυτό.

Senior Member
    ξινή θες να πεις...

Senior Member
    ναι ξινή. ευχαριστώ που με διόρθωσες.

Senior Member
    Σκέφτομαι την ηχώ ενός πιάνου που έρχεται από κάπου πέρα μακρυά,
    έρχεται με φόρα κατά πάνω μου και με βυθίζει στην άμμο αυτής της απέραντης αρένας,
    μονο-μαχώ
    κάτω απ’ την επιφάνεια,
    την ομορφιά να ξετρυπώνει μέσα απ’ την κοιλιά του μεγάλου αρχιτέκτονα, κύτταρο-κύτταρο,
    δε θα σώσει ποτέ αυτό το ******** κόσμο,
    μια γυναίκα να τρέχει δίπλα από το κύμα,
    σκέφτομαι τον κρότο,
    δεν ακούς, δεν ακούς, πώς να βγάλω τα πούπουλα απ’ το στόμα,
    όχι, δε θα ξανακοιμηθώ αν πρώτα δε σου πω πόσο πολύ θέλω να πάλλομαι μαζί σου.

Senior Member
    Λοιπον εγω σκεφτομαι τα εξης:

Εκανα μια βολτα απο το φορουμ και βρηκα ενα παλιο μου ποστ (του 2008) και καταλαβα ποσο εχω αλλαξει απο τοτε...

Επισης σκεφτομαι ποσο ομορφα θα ενιωθα αν απλα κοιμομουν (μονο υπνος) με καποια συντροφο και αυριο πηγαινα στην εργασια μου χαρουμενος...αλλα μεσα στην απελπισια μου και το παραπονο μου παντα βρισκω μια σπιθα αισιοδοξιας...μεσα μου καιει η φλογα της αλλαγης...

Λιγη υπομονη ακομα...λιγη.....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ φορουμ και σε ευχαριστω που υπαρχεις!

Senior Member
    Δεν θα πήγαινες χαρούμενος θα πήγαινες τσαντισμένος επειδή την άφησες.
    Από την πλευρά μου σκέφτομαι να μη γίνει πάλι η δουλειά μου μία απλή ενόχληση κι όλο αυτό το στερέωμα να μη πέσει σα τραπουλόχαρτα.

Senior Member
    Πως ένα εκατομμύριο ζαμπόν μαζεύτηκαν γύρω από τη νομική. Πως τελικά για τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τους ψεύτες πολιτικούς, βολεύει να κινδυνεύει η τάξις από πεινασμένους και κατατρεγμένους ανθρώπους και όχι από τα καθεστωτικά μέσα και τους ψεύτες/κλέφτες/δοσίλογους/ανήθικους πολιτικούς.
    Ότι θέλω να τους φάω τα γαμημένα τα αυτιά τους. σαν άλλος χάνιμπαλ, with a glass of chianti, λολ, καλά, το παραλέω, μπατ γιου γκετ μάι πόιντ.
    Τα πρόσωπα των συλληφθέντων από τους πυρήνες της φωτιάς, έχουν γαμηθεί να τα δείχνουν, ενώ ποτέ δε δείχνουν τα πρόσωπα των κλεφτών παρόλο που τους γνωρίζουν. Προτιμάμε το βολικά κατευθυνόμενο και την κλασική συνταγή, στρέξε την κοινή γνώμη σε μία φτιαχτή απειλή, προσέλκυσε το βλέμμα να πάει αλλού, προπαγάνδισε, μη τυχόν και πάει εκεί που η αλήθεια του δείχνει. Στήσε ένα σκηνικό πολίτη σε προστατεύουμε, από τι ρε μαλάκα με προστατεύεις, από τον κίνδυνο που εσένα συμφέρει ως τέτοιος?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ...πως καπνίζω το προτελευταίο μου τσιγάρο...

Senior Member
    Εεε μετα θα πας να παρεις ομως, σωστα???
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    όχι...μετά θα βάζω 3,90 στον κουμπαρά μου!