ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πετάγεται κι αυτή, που έχει πάρει 150 αριθμούς για να στέλνει σε κάποιον που δεν την θέλει και λέει εμάς "εμμονικούς".
Αλήθεια, από πότε άρχισες να ξεχωρίζεις την έννοια της "εμμονικότητας";
Printable View
Σκεφτομαι οτι η ανθρωπινη κακια ειναι ατελειοτη...
η ηλιθιότητα είναι απεριόριστη; ή ανίκητη; κάτι τέτοιο έλεγε ο Αϊνστάιν.
το πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο είναι πως οι ηλίθιοι έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.
κάτι τέτοιο.
εγώ απορώ πώς οι κακοί άνθρωποι είναι κακοί και συγρόνως λειτουργικοί! εμένα η χολή και η κακία με εξαντλούν. -γενικά οι άνθρωποι με εξαντλούν.
μα και παλι δεν απαντας...
απο ολα οσα του σουρνεις, το ρεζουμε το ειπες μερικα μηνυματα πριν. τον κατηγορεις οτι ψαχνει/ εψαχνε γκομενα και γι αυτο πηγε στις συναντησεις.
εστω οτι ισχυει.
που ειναι το κακο;;; θα μας πεις;
επισης, δεν απαντας στο απο που προκυπτει οτι η μαριλου δεν εψαχνε/ ψαχνει γκομενο επισης, και απλα δεν ηταν του γουστου της ο βασιλης... (και ισως δεν ηταν και εκεινη του δικου του γουστου).
καθεσαι και συζητας για πραγματα που γινονται και λεγονται σε ιδιωτικες συναντησεις και ιδιωτικες κουβεντες, χωρις να εχεις την αδεια των εμπλεκομενων, νομιζω. αφενος, αυτο ειναι παρανομο, ασχετως αν καποιος κανει η δεν κανει μηνυση.
αφετερου, το αποκαλεις ολο αυτο "πλακα".... δεν ειναι πλακα , ειναι παραβιαση και νομων και κανονισμων.
και οκ, με καποιες προυποθεσεις, αυτο μπορει και να χρειαζεται. πχ, αν καποιος ειναι κακοποιητης και θελεις να προειδοποιησεις καποιους. εδω, τι ακριβως χρειαζεται;
να μας δηλωσεις τον αποτροπιασμο σου που ο βασιλης ψαχνει γκομενα; σε τι σε αφορα η σε θιγει;
ξερεις τι πιστευω εγω; μιας και συζηταμε τα προσωπικα του ενος και τ αλλουνου στην ιστορια αυτη, να σου πω και τι καταλαβα με το φτωχο μου μυαλο:
η μαριλου εκανε την προσκληση για να δει τι παιζει με τα μελη που θα πανε και ο,τι ηθελε προκυψει. δλδ αν ειχε και κανεναν του γουστου της, μπορει να εκανε και κατι παραπανω. αν οχι, θα εμενε στον καφε.
ο βασιλης πηγε στον καφε για τον ιδιο λογο. για γνωριμια και ο,τι ηθελε προκυψει.
ολα τα υπολοιπα συνεβησαν για τα πραγματα που προεκυψαν ή δεν προεκυψαν στον καθεναν τους.
εσυ, ανακατευτηκες γιατι σπαστηκες που ο βασιλης σου ελεγε οτι δεν μπορει να βγειτε για καφε γιατι δεν θα βγει, ενω ειχε χρονο για να βγει με την μαριλου και το πηρες σαν απορριψη...
τα βρηκατε με την μαριλου πανω στην αντιπαθεια σας για τον βασιλη, η καθεμια για τους λογους της και συνεννοηθηκατε να τον ξεφωνησετε δημοσιως. αυτη ειναι η ιστορια.
αυτο που ηρθε ο καιρος να σκεφτεις σοβαρα, ειναι οτιολα αυτα ειναι ιδιωτικες πραξεις και προσωπικα των εμπλεκομενων.
δεν κινδυνευει κανεις, οποτε δεν εχεις και καμια δικαιολογια να τα δημοσιοποιεις...
υ.γ. νομιζω οτι το ξερετε ολοι , οτι εγω δεν εχω κουβεντες ιδιωτικες με κανεναν απο τους τρεις σας,
Εύχομαι το παιδί να δεχτεί να πάει σε ψυχολόγο. Τώρα όσον αφορά τον κόσμο, ναι, υπάρχει κακία, αλλά υπάρχει και ελπίδα. Δεν έχω τόσο πεσιμιστική θεώρηση των πραγμάτων. Αλλά και πάλι δεν ξέρεις τι έχει τραβήξει ο καθένας. Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι είναι θύματα της κακίας και της άσχημης συμπεριφοράς των λιγότερων. Και μετά μιμούνται αυτές τις συμπεριφορές μόλις δουν κάποιον πιο αδύναμο.
Remedy μην τα βάζεις με τη γκαμορα, ο λόγος που ασχολήθηκε με αυτό είναι γιατί είναι φίλη μου και πήρε το μέρος μου. Δεν φταίει σε κάτι, αν κάποιος φταίει που συνεχίστηκε όλο αυτό δημόσια, είμαι εγώ. Και δν θα ασχοληθώ άλλο τελειώνει εδώ.
Ναι, βρε Μαρακι, για αυτο φανταζομαι εκανες φασαρια να σου σβησουν το λογαριασμο. Η αλειθεια εινααι οτι ηθελες να φυγεις με μπαμ και τωρα παλι μπαμ κανεις.
1.Με αφορά και θίγει η πονηριά με την οποία φέρθηκε σε αυτή την κοπέλα, που είναι φίλη μου.
2. Δεν το πήρα σαν απόρριψη, αλλά σαν κοροϊδία, γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που κανονίζαμε και δεν έκατσε και ο σκοπός δεν ήταν να βγω εγώ με τον Βασίλη, αλλά όλοι μαζί. Και ο Βασίλης μετά τις τρεις φορές που δεν γινόταν να βγούμε όλοι μαζί, είπε πως δεν είναι σε φάση να βγει γιατί έχει προβλήματα και είναι χάλια, ενώ την άλλη μέρα ήταν σε μουντ για παραλία και γνωριμία με άλλο άγνωστο μέλος. Αυτό ενόχλησε. Η κοροϊδία.
Την γνωριμία μου την έκανα εγώ με την Μαριλού που ήταν το ζητούμενο σε μια μέρα που δεν καλέσαμε κανέναν, και αυτό ήταν το ζητούμενο. Να γνωρίσουμε την Μαριλού, όχι εγώ να γνωρίσω τον Βασίλη. Οπότε τι να με πειράξει που δεν γνώρισα τελικά τον Βασίλη; Δεν στέκει αυτό γιατί εγώ αρχικά απέρριπτα τις προτάσεις.
Από τότε που γνώρισα την Μαριλού, δεν εμπλέχτηκα σε καμία ομαδική συνάντηση ούτε ποτέ του είπαμε να κανονίσουμε οι τρεις μας πχ και το απέρριψε, πριν γίνουν όλα αυτά.
3.Η Μαριλού έγινε φίλη μου, και αρχίσαμε να συζητάμε πολλά. Κάποια στιγμή μου είπε τις ανησυχίες της. Με βρήκε σύμφωνη. Και "γι' αυτό" την υποστηρίζω.
Θίχτηκε από συμπεριφορές του Βασίλη απέναντι της ενώ τον έβλεπε σαν φίλο. Και εκείνος έπρεπε ή να απομακρυνθεί ή να σταματήσει.
Μου έδωσε μια εξήγηση που δεν κάλυψε τίποτε, απεναντίας την προσβάλλει ακόμη περισσότερο.
Δλδ μετα απο ολα αυτα εσυ καθεσαι και κανεις τον μεσολαβιτη τους;
Αφου το εκανες δημοσιο θεμα με κοφτει.
υγ. Δεν εχω προσωπικο θεμα ουτε μαζι σου, ουτε με την Μαρια. Κανετε κακο σε σας με τετοια συμπεριφορα.
Τι ακριβώς;
Ναι, χαλάμε την δημόσια εικόνα μας κι αυτό κοστίζει.
Εσένα δεν σου έχω κάνει ποτέ αναφορά, όσα κι αν μου έχεις σούρει γιατί είσαι αληθινός. Και πολλές φορές γελάω που μου την λες.
Με ανθρώπους που γνώρισα διπλοπρόσωπους δεν χαρίζομαι.
Υπαρχου αλλοι τροποι να το χειριστεις, Με αυτο που κανεις μονο σπερνεις εχθρικοτητα στο φορουμ που δεν κανει καλο σε κανεναν.
Να δείξει πώς πήγε μια συνάντηση γνωριμίας από εδώ.
2. ναι... το ιδιο λεμε ξερεις....
δεν ειπα οτι ηθελες να γνωρισεις τον βασιλη.. ειπα οτι εισαι χολωμενη για την συμπεριφορα του για αυτες τις εξοδους που συζητουσατε. εσυ το λες οτι σε πειραξε η κοροιδια του κι εγω το λεω σε πειραξε η απορριψη. το ιδιο λεμε. η πλαγια αρνηση του για την εξοδο σε πειραξε, ενω ειχε μια χαρα ορεξη για εξοδο...
1.3. ποσα θες να μας τρελανεις, κοπελια;
απ οσα καταλαβαινω οι "ανησυχιες" της, ηταν οτι δεν την εβλεπε σαν φιλη.
γιατι;;;; ειχε καμια υποχρεωση να την βλεπει σαν φιλη;;;;;;
ηταν τπτ παιδικοι φιλοι και προδωσε την φιλια τους;;;;; γνωριζονταν καν;;;; ειχαν κανει παρεα; πηγαν μαζι στρατο;;; τι ειχαν κανει μαζι και δεν επρεπε να ξωκειλει απ την "φιλια" τους, ο βασιλης;;;;
πες μας γιατι μας εχεις κουφανει!!!
το προβλημα τελικα ηταν οτι ενω δεν την εβλεπε φιλικα, δηλωνε οτι την βλεπει φιλικα;;;; μεγαλο αδικημα!!! να τον κρεμασουμε τοτε, δικιο εχεις....
ξερω (ολα τα ξερω η ατιμη)... θα μου πεις οτι οχι μονο δεν την εβλεπε φιλικα ενω ελεγε οτι ειναι μονο φιλος, αλλα υπονοουσε οτι του κουνηθηκε.... ναι... και;;;;;;
δυο αγνωστοι ειναι μαρη!!!
δυο καφεδες ηπιαν!!!!
ουτε καν καταλαβαινει ο ενας τι ε χει στο κεφαλι του ο αλλος!
πολυ λογικο να εδινε αλλες εντυπωσεις απο αυτες που πιστευε και η μεν και ο δε.
συμβαινουν αυτα στις επιφανειακες σχεσεις μεταξυ αγνωστων.
κι ερχομαστε στο
4.
αφορα τπτ απο ολα αυτα τους υπολοιπους;;;; κινδυνευει κανεις; εγινε κατι παρανομο ή κακοποιητικο;
και δεν λεω οτι μας χαλας τον υπνο, προφανως και δεν ειναι αυτο το θεμα.
το θεμα ειναι οτι δεν το συζητατε εδω μεσα οι 3 σας γιατι ετσι γουσταρετε.
το θεμα ειναι οτι σερνετε εδω τον βασιλη για συζητησεις και απολογιες ενω εχει δηλωσει 855 φορες οτι δεν τουα ρεσει αυτη η δημοσιοποιηση.
δικαιωμα του να μην θελει δημοσιες συζητησεις για τα προσωπικα του.
δικαιωμα του να νομιζει οτι η μ. τα θελε.
δικαιωμα του να νοιωθει φιλικα.
δικαιωμα του να νοιωθει εχθρικα, δικαιωμα του να δειχνει οτι γουσταρει ενω δεν θελει να το παραδεχτει.
ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ;;;;
δικαιωμα και της μ. να γουσταρει η να μην γουσταρει.
αλλα οχι, αγαπητη. δεν ειναι υποχρεωμενος η να της κανει τον καληνυχτακια η να απομακρυνθει. ειναι ο καθενας υποχρεωμενος αν δεν του αρεσει μια συναναστροφη να κοψει.
σε εκεινον μπορει να αρεσε ακομα και αυτη η μελανζε κατασταση. ας εφευγε η φιλη σου αν ενοιωθε οτι δεν ειναι αρκετα φιλικη η συναναστροφη.
ρε συ...
δεν ειμαστε στο δημοτικο να ειναι ανωμαλια η ερωτικη διαθεση και να μας λες οτι ο ανωμαλος γνωρισε μια τελειως αγνωστη που εψαχνε γνωριμιες με αγνωστους και δεν ντρεπεται ο σαρδαναπαλος, δεν την ειδε φιλικα τελικα!!!!.
οποια δεν θελει υπονοουμενα και κρυφοπονηριες να φευγει. οταν μενει, γουσταρει κι αυτη...
απλα ειναι τα πραγματα.
Έφυγε.
Και εσύ ξέρεις πολύ καλά τι τύπος είναι ο Βασίλης από δική σου φίλη με παρόμοια συμπεριφορά που την έχεις εκφράσει δημόσια.
Το ίδιο έκανε και στη Μαριλού.
Ποια η διαφορά;
Αν ησουν καλη φιλη της δεν θα τον αφηνες να την κακολογει μπροστα σου, ενω εσυ εγινες το μεσο.
Μπλοκαρισμένο τον έχω στο φβ αλλά κάναμε μια συζήτηση αλλού και έχω χαρτιά να παίξω, τα οποία δεν θα τα παίξω γιατί δεν χρειάζεται.