Καλά, κάνε εσύ το αυτονόητο που είναι να μας πεις ποιος είσαι αντί να κρύβεσαι και μετά κρίνε τους άλλους...
Printable View
Καλημέρα!!! Είναι κανείς εδώ;
Καλά είμαι, εσύ;
Δεν θα κάτσω για πολύ, διότι θα αρχίσω να εκνευρίζομαι πάλι, περαστικός είμαι και έχω λίγο χρόνο να διαθέσω..
Λοιπόν,
δεν θα προχωρήσω σε άμεση διαγραφή του νέου προφίλ σου, ωστόσο σε διαβεβαιώνω πως στην παραμικρή παραβίαση όρων χρήσης, θα το κάνω.
Επιπλέον, θέλω να σου συστήσω να αποφύγεις στο μέλλον τα απειλητικά και άκρως χειριστικά μηνύματα προς τη διαχείριση.
Ευχαριστώ.
Πες τα Αεον, εισαι ο πιο δικαιος διαχειριστης που εχω δει ποτε!! Αντε γιατι μ'αυτους την πληρωνουμε κι εμεις που δεν φταιμε σε τιποτα, μας επιτιθονται χωρις λογο και μετα τους απανταμε και βγαινουμε και εμεις οι φταιχτες μετα! Απο ολους, οχι μονο απο σενα που εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις!
Όχι και τόσο καλά, σωματικά νιώθω ένα ερείπιο σήμερα κι έπεσα να κοιμηθώ πριν γιατί ζαλιζόμουν και τώρα προσπαθώ να "ξυπνήσω", να δούμε αν θα τα καταφέρω ή αν θα καταφύγω πάλι στο κρεβάτι, ελπίζω ν' αντέξω όρθια...να φανταστείς ούτε για καφέ δεν μπόρεσα να βγω που πήγαν ο αδελφός μου κι η μαμά μου...
Προσπάθησε να μην ασχολείσαι, είναι κρίμα να σε στερούμαστε λόγω διάφορων φρούτων...εμένα μου αρέσει να σε "βλέπω" να τριγυρνάς εδώ, νιώθω καλά όταν "βλέπω" οικεία και συμπαθητικά μέλη... :)
Πολύ δύσκολες μέρες από χθες...δυσκολεύομαι να σηκωθώ απ' το κρεβάτι πάλι, θα περιμένω και σήμερα να δω πως θα πάει και θα πάρω το γιατρό μην μείνω Σαββατοκύριακο χωρίς να μπορώ να του μιλήσω κι έχουμε τίποτα τρεξίματα πάλι στο νοσοκομείο για να συνέλθω...ελπίζω τώρα να καταφέρω ν' αντέξω και να μείνω όρθια...μου τη δίνει να χάνω τη μέρα μου στο κρεβάτι αλλά είναι η διαφυγή μου όταν δεν αντέχω όσα νιώθω...
Όποιος μπορεί να συμπαρασταθεί μέχρι να περάσει αυτό ας μου γράψει...
Η κυκνος που χαθηκε;
Μεταφέρω τη σκέψη μου εδώ για να μην σπαμάρω στο άλλο θέμα...
Ήθελα να πω ότι το να ακούω από κάποιον (συγκεκριμένα από την καινουριοφερμένη Μαρία) ότι αύριο είναι μια νέα μέρα νιώθω μια μικρή αχτίδα φωτός να με ζεσταίνει ακόμα κι αν έχει πια νυχτώσει και κάνει κρύο αφού δεν υπάρχει πια ήλιος κι επίσης νιώθω και μια ελπίδα...
Δεν ξέρω αν είναι πολύ τολμηρό να το ελπίσω αλλά θέλω κάποια στιγμή να ξυπνήσω το πρωί και τίποτα από τα λογικά κι απλά πράγματα να μην μου είναι αδύνατο...όπως λέει και το παρακάτω τραγούδι "ποιο πρωί θ' ανοίξω τα μάτια μου κι ότι πω θα το καταφέρω;"
https://www.youtube.com/watch?v=GwCxvVAOZeo
Αφιερωμένο και στο λουλούδι που μ' έψαχνε... ♥
Τεστ, αν εγραψα στο σωστό σημειο [emoji2][emoji12]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...df322a49cf.jpg
Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκιε i am here
Hi! :)
Λοιπόν, ήθελα να προσθέσω πριν ότι ελάχιστες φορές στη ζωή μου έχω μεθύσει τόσο που να μην ξέρω τι μου γίνεται αλλά θυμάμαι μία κι ήταν τρομαχτική...βασικά τότε είχα μεθύσει γιατί ήπια νηστική, δεν ήπια παραπάνω απ' όσο συνηθίζω άρα δεν εξηγείται αλλιώς...και ζαλίστηκα και βγήκα έξω από το μαγαζί με μια φίλη μου και μετά ήρθε κι ο άντρας της παρέας και με ρώτησε αν είμαι καλά κι εγώ τον κοιτούσα και δεν μιλούσα και με ρώτησε "με γνωρίζεις; Ο τάδε είμαι" (φυσικά και τον γνώριζα, ήμασταν συνάδελφοι) κι εγώ πάλι δεν μίλησα και για ένα δευτερόλεπτο πραγματικά δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω...δεν θέλω να το ξαναπάθω αυτό...
Εσύ τι φάρμακα παίρνεις και για ποιο λόγο αν επιτρέπεται;
Εγω μεθουσα συχνα και τα μπερδεβα με αλλα.
Εγω εχω γαδ εδω και 4 μηνες εχω ξεκινησει τα χαπια και ψυχοθεραπιες.Πριν την γαδ ειχα ενα αλλο αυτοανοσο που το ξεπερασα και στα καπακια εσκασαν οι κρισεις πανικου αλλα κομπλε το παλευω.
Επαιρνα escitalopram 20mg και τωρα παιρνω memomax στα 150mg