Είναι κανείς εδώ; - Page 164
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 164 of 323 FirstFirst ... 64114154162163164165166174214264 ... LastLast
Results 2,446 to 2,460 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    Αυτό είπα και εγώ αγαπητή νεφέλη.η κύκνος μου δίνει την εντύπωση ότι πάει στην ψυχολόγο και κλαίγεται και περιμένει η ψυχολόγος να της δώσει δίκιο για να νιώσει καλύτερα.έτσι όμως δεν την βοηθάει μακροπρόθεσμα.μπορεί πχ να πήγε και να ανάλωσε τη συνεδρία αναφέροντας το περιστατικό που έγινε εδώ μέσα με άλλο μέλος και να περίμενε η ψυχολόγος να της πει "καλά έκανες κυκνάρα μου.μπράβο κοπελάρα μου.την έβαλες στη θέση της την καρ..α" για να χαρεί.αλλά έτσι δεν την βοηθάει να γίνει καλύτερη
    Καλά, κάνε εσύ το αυτονόητο που είναι να μας πεις ποιος είσαι αντί να κρύβεσαι και μετά κρίνε τους άλλους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα!!! Είναι κανείς εδώ;
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Καλημέρα!!! Είναι κανείς εδώ;
    Καλημέρα! Εγώ! Τι κάνεις;

Χαίρομαι που σε βλέπω εδώ και πάλι όπως παλιά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλά είμαι, εσύ;

Δεν θα κάτσω για πολύ, διότι θα αρχίσω να εκνευρίζομαι πάλι, περαστικός είμαι και έχω λίγο χρόνο να διαθέσω..
    Countless as the sands of the sea are human passions

Super Moderator
    Quote Originally Posted by προσωπικες διαφορες View Post
    Αυτό είπα και εγώ αγαπητή νεφέλη.η κύκνος μου δίνει την εντύπωση ότι πάει στην ψυχολόγο και κλαίγεται και περιμένει η ψυχολόγος να της δώσει δίκιο για να νιώσει καλύτερα.έτσι όμως δεν την βοηθάει μακροπρόθεσμα.μπορεί πχ να πήγε και να ανάλωσε τη συνεδρία αναφέροντας το περιστατικό που έγινε εδώ μέσα με άλλο μέλος και να περίμενε η ψυχολόγος να της πει "καλά έκανες κυκνάρα μου.μπράβο κοπελάρα μου.την έβαλες στη θέση της την καρ..α" για να χαρεί.αλλά έτσι δεν την βοηθάει να γίνει καλύτερη
    Λοιπόν,

δεν θα προχωρήσω σε άμεση διαγραφή του νέου προφίλ σου, ωστόσο σε διαβεβαιώνω πως στην παραμικρή παραβίαση όρων χρήσης, θα το κάνω.
    Επιπλέον, θέλω να σου συστήσω να αποφύγεις στο μέλλον τα απειλητικά και άκρως χειριστικά μηνύματα προς τη διαχείριση.

Ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Λοιπόν,

δεν θα προχωρήσω σε άμεση διαγραφή του νέου προφίλ σου, ωστόσο σε διαβεβαιώνω πως στην παραμικρή παραβίαση όρων χρήσης, θα το κάνω.
    Επιπλέον, θέλω να σου συστήσω να αποφύγεις στο μέλλον τα απειλητικά και άκρως χειριστικά μηνύματα προς τη διαχείριση.

Ευχαριστώ.
    Πες τα Αεον, εισαι ο πιο δικαιος διαχειριστης που εχω δει ποτε!! Αντε γιατι μ'αυτους την πληρωνουμε κι εμεις που δεν φταιμε σε τιποτα, μας επιτιθονται χωρις λογο και μετα τους απανταμε και βγαινουμε και εμεις οι φταιχτες μετα! Απο ολους, οχι μονο απο σενα που εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Καλά είμαι, εσύ;

Δεν θα κάτσω για πολύ, διότι θα αρχίσω να εκνευρίζομαι πάλι, περαστικός είμαι και έχω λίγο χρόνο να διαθέσω..
    Όχι και τόσο καλά, σωματικά νιώθω ένα ερείπιο σήμερα κι έπεσα να κοιμηθώ πριν γιατί ζαλιζόμουν και τώρα προσπαθώ να "ξυπνήσω", να δούμε αν θα τα καταφέρω ή αν θα καταφύγω πάλι στο κρεβάτι, ελπίζω ν' αντέξω όρθια...να φανταστείς ούτε για καφέ δεν μπόρεσα να βγω που πήγαν ο αδελφός μου κι η μαμά μου...

Προσπάθησε να μην ασχολείσαι, είναι κρίμα να σε στερούμαστε λόγω διάφορων φρούτων...εμένα μου αρέσει να σε "βλέπω" να τριγυρνάς εδώ, νιώθω καλά όταν "βλέπω" οικεία και συμπαθητικά μέλη...

Senior Member
    Πολύ δύσκολες μέρες από χθες...δυσκολεύομαι να σηκωθώ απ' το κρεβάτι πάλι, θα περιμένω και σήμερα να δω πως θα πάει και θα πάρω το γιατρό μην μείνω Σαββατοκύριακο χωρίς να μπορώ να του μιλήσω κι έχουμε τίποτα τρεξίματα πάλι στο νοσοκομείο για να συνέλθω...ελπίζω τώρα να καταφέρω ν' αντέξω και να μείνω όρθια...μου τη δίνει να χάνω τη μέρα μου στο κρεβάτι αλλά είναι η διαφυγή μου όταν δεν αντέχω όσα νιώθω...

Όποιος μπορεί να συμπαρασταθεί μέχρι να περάσει αυτό ας μου γράψει...

Senior Member
    Η κυκνος που χαθηκε;

Senior Member
    Μεταφέρω τη σκέψη μου εδώ για να μην σπαμάρω στο άλλο θέμα...

Ήθελα να πω ότι το να ακούω από κάποιον (συγκεκριμένα από την καινουριοφερμένη Μαρία) ότι αύριο είναι μια νέα μέρα νιώθω μια μικρή αχτίδα φωτός να με ζεσταίνει ακόμα κι αν έχει πια νυχτώσει και κάνει κρύο αφού δεν υπάρχει πια ήλιος κι επίσης νιώθω και μια ελπίδα...
    Δεν ξέρω αν είναι πολύ τολμηρό να το ελπίσω αλλά θέλω κάποια στιγμή να ξυπνήσω το πρωί και τίποτα από τα λογικά κι απλά πράγματα να μην μου είναι αδύνατο...όπως λέει και το παρακάτω τραγούδι "ποιο πρωί θ' ανοίξω τα μάτια μου κι ότι πω θα το καταφέρω;"

Αφιερωμένο και στο λουλούδι που μ' έψαχνε... ♥

Junior Member
    Τεστ, αν εγραψα στο σωστό σημειο [emoji2][emoji12]

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by aerati View Post
    Τεστ, αν εγραψα στο σωστό σημειο [emoji2][emoji12]

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Καλημέρα αεράτη! Και πολύ καλά θα κάνεις!

Εγώ ξύπνησα πολύ νωρίς σήμερα όπως βλέπετε, έβλεπα εφιάλτες και δεν μπορώ να κοιμηθώ άλλο...

Senior Member
    Οκιε i am here

Senior Member
    Quote Originally Posted by Izanami View Post
    Οκιε i am here
    Hi!

Λοιπόν, ήθελα να προσθέσω πριν ότι ελάχιστες φορές στη ζωή μου έχω μεθύσει τόσο που να μην ξέρω τι μου γίνεται αλλά θυμάμαι μία κι ήταν τρομαχτική...βασικά τότε είχα μεθύσει γιατί ήπια νηστική, δεν ήπια παραπάνω απ' όσο συνηθίζω άρα δεν εξηγείται αλλιώς...και ζαλίστηκα και βγήκα έξω από το μαγαζί με μια φίλη μου και μετά ήρθε κι ο άντρας της παρέας και με ρώτησε αν είμαι καλά κι εγώ τον κοιτούσα και δεν μιλούσα και με ρώτησε "με γνωρίζεις; Ο τάδε είμαι" (φυσικά και τον γνώριζα, ήμασταν συνάδελφοι) κι εγώ πάλι δεν μίλησα και για ένα δευτερόλεπτο πραγματικά δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω...δεν θέλω να το ξαναπάθω αυτό...

Εσύ τι φάρμακα παίρνεις και για ποιο λόγο αν επιτρέπεται;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Hi!

Λοιπόν, ήθελα να προσθέσω πριν ότι ελάχιστες φορές στη ζωή μου έχω μεθύσει τόσο που να μην ξέρω τι μου γίνεται αλλά θυμάμαι μία κι ήταν τρομαχτική...βασικά τότε είχα μεθύσει γιατί ήπια νηστική, δεν ήπια παραπάνω απ' όσο συνηθίζω άρα δεν εξηγείται αλλιώς...και ζαλίστηκα και βγήκα έξω από το μαγαζί με μια φίλη μου και μετά ήρθε κι ο άντρας της παρέας και με ρώτησε αν είμαι καλά κι εγώ τον κοιτούσα και δεν μιλούσα και με ρώτησε "με γνωρίζεις; Ο τάδε είμαι" (φυσικά και τον γνώριζα, ήμασταν συνάδελφοι) κι εγώ πάλι δεν μίλησα και για ένα δευτερόλεπτο πραγματικά δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω...δεν θέλω να το ξαναπάθω αυτό...

Εσύ τι φάρμακα παίρνεις και για ποιο λόγο αν επιτρέπεται;
    Εγω μεθουσα συχνα και τα μπερδεβα με αλλα.
    Εγω εχω γαδ εδω και 4 μηνες εχω ξεκινησει τα χαπια και ψυχοθεραπιες.Πριν την γαδ ειχα ενα αλλο αυτοανοσο που το ξεπερασα και στα καπακια εσκασαν οι κρισεις πανικου αλλα κομπλε το παλευω.

Επαιρνα escitalopram 20mg και τωρα παιρνω memomax στα 150mg