D-W you think you are so great :(
W-well I am pretty big
D-eh I like to watch the sports
Printable View
D-W you think you are so great :(
W-well I am pretty big
D-eh I like to watch the sports
Είναι ζόρικοι καιροί, μην το ψάχνεις. Οι γυναίκες μετά το κίνημα του φεμινισμού έχουν γίνει τρομερά δύσκολες, ανεξάρτητες και απαιτητικές. Αφού όλα σχεδόν μπορούν να τα προσφέρουν οι ίδιες στον εαυτό τους, ο ιδανικός γι' αυτές σύντροφος πρέπει να πληροί πολλά κριτήρια για να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών τους. Οι σχέσεις μαστίζονται όμως και από την οικονομική κρίση. Το έχω ξαναγράψει, νομίζω. Αν ο άλλος βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος, του έχουν πετσοκόψει το μισθό, δε βρίσκει δουλειά, διακατέχεται από ανασφάλεια κλπ, τους έρωτες θα κοιτάει;
Εσύ τι ψάχνεις εδώ μέσα δεν κατάλαβα βασικά. Φαίνεται είμαι σε πολύ φλώρικη φάση τώρα και μου τη λέτε ειδάλλως δε μιλάτε καθόλου.
Θέλει κανένας να με βοηθήσει να βρω ένα τραγούδι; Θυμάμαι το ρυθμό του, αλλά δεν έχω ξεχωρίσει τα λόγια.
Here comes "die for you"
Σκέφτομαι εδω και μέρες μια οικογένεια που μένει κάτω απο μια γέφυρα και απο την αλλη, όλους αυτους που χαίρονται με το χιόνι που θα πεσει για να κάνουμε "λευκά π@π@ροχριστούγεννα".Και σκέφτομαι αυτους που με λένε γραφική...Όχι, δεν φταίει κανεις που έχει ζεστό σπίτι και όχι, μην τους πας κουβερτες/τρόφιμα/χρήματα.Απλά κάνε αυτή τη σκέψη για λίγα δευτερόλεπτα....
Κάνε το κόλπο με τα μάτια να τους ζεστάνεις.
Και όσο για τις πράξεις ας μην τους βάζετε όλους στο ίδιο σακούλι (ότι είναι μόνο λόγια).
Πως πάει, γενικά, εσύ; Όλα καλά; Στον αγώνα;
¨)
Φυσικά και δεν είναι καλά. Πήγα τώρα να σπάσω το κεφάλι μου, γλίστρησα και έπεσα κάτω, κάποιος θα με καταράστηκε φαίνεται, έχω χτυπήσει πολλές φορές. Φαίνεται όμως έχω ένα φύλακα άγγελο θα μπορούσα να είχα πάθει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά και να μην είχα καν την ικανότητα επικοινωνίας. Ευχαριστώ Θεέ που με ακούς. Φαγωμάρα πάλι στο κεφάλι. Και γω θα φύγω μαζί με τα αγγελάκια πετράν φαίνεται.
Εύχομαι σε όλους μας να έχουμε απόψε μια υπέροχη βραδυά και ακόμη πιο όμορφα Χριστούγεννα.....:)
Καλά Χριστούγεννα και σε σένα, να έχεις ότι ποθείς :)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Σκέφτομαι πως ενώ ξανασκέφτηκα να ευχηθώ "καλό ταξίδι" στον πολύ καλό μου φίλο απ' το ΑΑ, τελικά δεν το έκανα... το κάνω τώρα όμως, με αφορμή και τον χαμό φίλου - εθελοντή στα αγαπημένα μας ζώα...
Καλό ταξίδι και στους δυο σας λοιπόν... ο ένας λίγο πριν τα "γενέθλια" για τα 8 χρόνια καθαρότητας... ο άλλος, θύμα μετά από ληστεία... κι όλα αυτά Χριστουγεννιάτικα, ως συνήθως... μπα, δε θα πω "λίγα πράματα για σας"... τα ξέρουμε εσείς, εγώ, τα ζώα, το αλκοόλ και όσοι σας γνώρισαν και γεύτηκαν την καλοσύνη σας...
Άντε καλό μου ανηψάκι, να ξημερώσει η μέρα, να σε πάρω αγκαλιά και να γεμίσει το σπίτι φωνές, γαβγίσματα και νιαουρίσματα... άντε γιατί ο Διάολος έχει καιρό να φανεί και ξεχνάει να πάρει μαζί του αυτούς που πρέπει να πάρει... άντε, γιατί... άντε. Και δε θέλω να ανοίξει ο στόμας μου παραπέρα.
Άντε κι ένα τραγούδι που αγαπούσαμε και οι τρεις. Σας φιλώ και πιάστε μου θέση γιατί βλέπω ότι πληθύνατε εκεί πάνω...
http://www.youtube.com/watch?v=EKptR...DAA29BB19CDFF8
Οτι δεν εχω ζωη κ ζ παρακολουθωντας κ ψαχνοντας τις ζωες των αλλων......
Πώς γίνεται άραγε να διαγράψεις ολοκληρωτικά ένα άτομο από τη ζωή σου; Να πορευθείς παρακάτω σαν να μην υπήρξε ποτέ; Με έσβησε από το φβ, το έσβησα κι εγώ από το μσν και το κινητό, αλλά οι ρημάδες οι αναμνήσεις παραμένουν εκεί χαραγμένες, δεν εξαλείφονται. Μακάρι να είχα τη συσκευή από το "Eternal sunshine of a spotless mind"...
Σκέφτομαι, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ώστε κάποιος ή κάποια ή έστω και κάποιο τρανς, να ασχοληθεί με το θέμα μου στο γενικά ''Haldol_Kills VS Driver''? πείτε απόψεις!!
Επίσης τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να μου δώσει λίγη σημασία η Idella? πείτε μου παιδιά, είμαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!
Επίσης, πώς γίνεται να βάλω υπογραφή?
politux
do you c?
yeah it is simple when -> and <- then <--> c?
no dude I wanna die as soon as possible
pleased to meet you
--------------------------------------
--------------------------------------
τσάτ κανείς;
http://www.youtube.com/watch?v=F2FDC4_Wd58
όποιος θέλει να μάθει η να είναι ενήμερος με τη γνώση ας το ρίξει μια ματιά, είναι λίγο παλιό βέβαια αλλά εντάξει είπαμε νο τσάτ
αυτός που μιλάει από την οθόνη του υπολογιστή είναι ο Alex the great (ο μέγας Αλέξανδρος) δεν ζει αλλά έχει αφήσει την προσωπικότητα του (ένα μείγμα παράνοιας και μεγαλομανίας) πριν πεθάνει στον υπολογιστή. άρα μην μασάτε stay cool: κάθε στιγμή είναι στιγμή milko
Στο τέλος έχει ένα μήνυμα το οποίο παραθέτει εδώ:
"Όταν είσαι κάτω στο στόμα και η ζωή είναι ένας πόνος, ο μετεωρολόγος λέει "δυνατή βροχή"/ ένα μικρό boost είναι το μόνο που χρειάζεσαι/ Ένας μεσαίος Joe σε Ηρακλής/ Ένα δυνατότερο μπράτσο, ένα δυνατότερο μυαλό, Γι'αυτό το μέλλον είναι της εταιρίας Συντριβάνι"
―Διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας
http://bioshock.wikia.com/wiki/Fonta...tics_(Business)
Ακούω φήμες. Φαίνεται πως κάποιος με το όνομα Φάλαινας έχει ξεκινήσει υπηρεσίες θρησκευτικού περιεχομένου κάτω από τους υπονόμους, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Λένε, όλα τα πιστεύω και τα δόγματα δεκτά. Δίνουν μεγάλες υποσχέσεις. Ένα τρόπο διαφυγής από εδώ. Δεν με νοιάζει πόσο τρελό ακούγεται -- ένας τρόπος μακρυά από την Έκστασις ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά μου. Την επόμενη Κυριακή το πρωί... θα είμαι εκεί.
Αυτή η γυναίκα --το αρνί-- έχει απίστευτες, τρομακτικές ικανότητες χειρισμού... οι άνθρωποι της χρησιμοποιούν τα κορίτσια από την στεριά, για να μαζέψουν το γιατρικό από τους πιστούς της ακόλουθους... είναι στο αίμα - και συμπτωματικά αφήνουν τους εαυτούς τους, σαν να είναι ένδοξος ο θάνατος.
Νιώθω σχεδόν συγνώμη για αυτούς.. αν δεν είχαν τη κόρη μου. Θα βρω την. ..και θα πάρω την κούκλα μου πίσω, με τον ένα τρόπο η τον άλλο.
Τι γίνεται ρε παιδιά; Κανένας άλλος δεν παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια;
Εγώ πάντως όσους ρώτησα, δηλαδή από όσους ξέρω έξω, ούτε ένας δεν το έχει παίξει. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά. Είναι περίεργο αλλά μου φαίνεται πολύ σκληρό για να είναι αληθινό.
Θα ζήσω η θα πεθάνω ρε παιδιά πείτε!
Άραγε πως είναι να έχεις σχέση αυτές τις μέρες, όλες τις μέρες..γενικά πως είναι να έχεις τον άνθρωπό σου;
Δεν ξέρω είναι θέμα σωματικής η νοητικής ακεραιότητας μας λένε σε μερικούς λείπει η γκρίζα ουσία και παθαίνουμε ψύχωση η σοροτονίνη και παθαίνουμε κατάθλιψη, ότι κάτι μας λείπει τελικά και μετά βγαίνει μια άλλη δικαιολογία ποτέ δεν θα μάθω την αλήθεια. Νιώθω σαν να υποφέρω συνέχεια, για λίγο καιρώ ήμουν καλά, περίεργο μετά πάλι τα ίδια, δεν έχει σημασία κάτι άλλο.
Και το κακό είναι ότι ο οργανισμός μου το απορρίπτει κάνω εμετό όταν το παίρνω γιατί επιτρέπεται να υποψιαστώ;
Σκέφτομαι ότι οι φωνές δεν έχουν σχέση με το όλο θέμα ούτε τα νέα κρούσματα. Δεν ξέρω αν με νιώθετε;
απάντηση σε άλλο θέμα
http://www.youtube.com/watch?v=UDgYxXyAGx4&feature=player_embedded#!