Τι σκέφτεστε; - Page 435
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 435 of 1532 FirstFirst ... 3353854254334344354364374454855359351435 ... LastLast
Results 6,511 to 6,525 of 22967
    Senior Member
    Άραγες τι γιορτές θα περάσουμε πάλι, αφού ο κόσμος έχει πια ξεχάσει τι θα πει γιορτινό πνεύμα; Παρέα με το λάπτοπ και το βιβλίο τη βλέπω τη δουλειά. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα έφτανα να νοσταλγώ τα παιδικά μου χρόνια... Και πάλι μες στη μιζέρια ήταν, αλλά ήμουνα ευτυχισμένος κι ας μην το ήξερα. Τουλάχιστον τότε υπήρχε ένας άνθρωπος να βγει μαζί μου. Τώρα πρέπει να τους ψήνω για να δεχτούν, λες και μου κάνουν χάρη.

Senior Member
    Για αρχή να πω ότι είμαι σε φάση περίεργη, σκέφτομαι τόσο περίεργα πράγματα, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί συμβαίνει αυτό, τώρα σκέφτομαι για παράδειγμα ότι είναι σαν να γεννήθηκα ένα βιβλίο τυπωμένο και να εφαρμόζω αυτά που διαβάζω άλλες φορές νομίζω πως έχω άπειρες επιλογές, κάποιες φορές συμπεριφέρομαι περίεργα άλλες φορές κανονικά, όλοι έχουν βρει κοπέλα αλλά εγώ πεθαίνω με τους όρχεις μου για παρέα. Έτσι νιώθω τώρα, θέλω να βγω και οι επιλογές είναι πολλές βλέπεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Γιατι με τετοιο καιρο δε ζεις? Εμενα ειναι η καλυτερη μου να μαζευω φιλους στο σπιτι μου, να αναβω το τζακι και να χαβαλεδιαζουμε και γενικως να αερολογουμε!
    Υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι έχεις φίλους και μάλιστα τέτοιους που να συμφωνούν με την ιδέα να έρχονται σπίτι σου ή να σε υποδέχονται στο δικό τους. Πλέον έχουμε καλομάθει στις καφετέριες και αν δεν έχουμε τα λεφτά, προτιμάμε να μένουμε κλεισμένοι μέσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Άραγες τι γιορτές θα περάσουμε πάλι, αφού ο κόσμος έχει πια ξεχάσει τι θα πει γιορτινό πνεύμα; Παρέα με το λάπτοπ και το βιβλίο τη βλέπω τη δουλειά. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα έφτανα να νοσταλγώ τα παιδικά μου χρόνια... Και πάλι μες στη μιζέρια ήταν, αλλά ήμουνα ευτυχισμένος κι ας μην το ήξερα. Τουλάχιστον τότε υπήρχε ένας άνθρωπος να βγει μαζί μου. Τώρα πρέπει να τους ψήνω για να δεχτούν, λες και μου κάνουν χάρη.
    Να βγούμε μαζί και να προτείνουμε και σε κοπέλες να έρθουν για παρέα, πως ακούγεται αυτό; Περιμένουμε προτάσεις κορίτσια, να μας γλιτώσετε από τη μιζέρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Βρήκα έναν άνθρωπο να συνεννοηθώ! Φίλε η φίλη πρέπει να ανοίξουμε συζήτηση.
    Είμαι φίλος ;). Γιατί όχι, ξεκίνα εσύ.

Senior Member
    Είπα δυο λόγια για μένα. Σειρά σου!

Senior Member
    Να βγούμε μαζί και να προτείνουμε και σε κοπέλες να έρθουν για παρέα, πως ακούγεται αυτό; Περιμένουμε προτάσεις κορίτσια, να μας γλιτώσετε από τη μιζέρια.
    Καμία αντίρρηση, αλλά φεύγω για διακοπές μεθαύριο. Και κατά δεύτερον τρελάθηκες; Περιμένεις ότι θα κάνεις τέτοια πρόταση στα ίσα και θα σε πάρουν οι άλλες στα σοβαρά; Σιγά μη μας λυπηθούν και ανοίξουν τις αγκάλες τους.

Senior Member
    who wants to be the next D? haha :D

Τρελάθηκα φίλε πολύ άσχημα. Νιώθεις καλύτερα τώρα;

Senior Member
    Είπα δυο λόγια για μένα. Σειρά σου!
    Τι να σου, εγώ δεν τυχαίνει να νιώθω τέτοιες περίεργες συναισθηματικές ταυτίσεις. Απλά, ως συνήθως, με λεηλατεί η μοναξιά και η πλήξη. Έχω και μια εργασία για τη σχολή, αλλά έχω κολλήσει και δεν εννοεί να βγει με τίποτα.

Senior Member
    kids D: kids! I like to watch the sports! :D doh

Senior Member
    D-W you think you are so great :(
    W-well I am pretty big
    D-eh I like to watch the sports

Senior Member
    who wants to be the next D? haha :D

Τρελάθηκα φίλε πολύ άσχημα. Νιώθεις καλύτερα τώρα;
    Είναι ζόρικοι καιροί, μην το ψάχνεις. Οι γυναίκες μετά το κίνημα του φεμινισμού έχουν γίνει τρομερά δύσκολες, ανεξάρτητες και απαιτητικές. Αφού όλα σχεδόν μπορούν να τα προσφέρουν οι ίδιες στον εαυτό τους, ο ιδανικός γι' αυτές σύντροφος πρέπει να πληροί πολλά κριτήρια για να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών τους. Οι σχέσεις μαστίζονται όμως και από την οικονομική κρίση. Το έχω ξαναγράψει, νομίζω. Αν ο άλλος βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος, του έχουν πετσοκόψει το μισθό, δε βρίσκει δουλειά, διακατέχεται από ανασφάλεια κλπ, τους έρωτες θα κοιτάει;

Senior Member
    Εσύ τι ψάχνεις εδώ μέσα δεν κατάλαβα βασικά. Φαίνεται είμαι σε πολύ φλώρικη φάση τώρα και μου τη λέτε ειδάλλως δε μιλάτε καθόλου.

Senior Member
    Εσύ τι ψάχνεις εδώ μέσα δεν κατάλαβα βασικά. Φαίνεται είμαι σε πολύ φλώρικη φάση τώρα και μου τη λέτε ειδάλλως δε μιλάτε καθόλου.
    Αυτό κατάλαβες εσύ τώρα; Ότι σου τη λέω; Καλά εντάξει, δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, αν είναι έτσι.

Senior Member
    Θέλει κανένας να με βοηθήσει να βρω ένα τραγούδι; Θυμάμαι το ρυθμό του, αλλά δεν έχω ξεχωρίσει τα λόγια.