Λίλιουμ...Το χεράκι του περίεργα δεν το έχει έτσι όπως είναι κομμένη η φωτο; χαχαχαχα
Printable View
Λίλιουμ...Το χεράκι του περίεργα δεν το έχει έτσι όπως είναι κομμένη η φωτο; χαχαχαχα
χαχαχαχα! Στην τσεπη το εχει παντως! Ειναι ενα κουκλι!! <3
Ανάλογα με τον άντρα που είμαι. Έχει πέσει φλατ που πήγε σύννεφο, αλλά έχω βάλει και 12ποντο. Τα γουστάρω τα τακούνια όμως γιατί χαρίζουν (όχι ύψος, χάρη). Όσο μεγαλώνω, τον θέλω τον ψηλό τον άντρα και την άνεση να βάλω το τακούνι μου σαν γυναίκα. Δεν λέω αυτά που έκανα στα 20, αλλά ένα 7 πόντους να μην μπορώ να το βάλω;
Τζίπσι, παράδειγμα έφερα. Συγνώμη αν σε χρησιμοποίησα στο παράδειγμα.
Αχ Θεουλι μου! Δεν μπορω να διαβαζω τετοια πραγματα! Τι παει να πει οτι δεν μου κανει καποιος επειδη ειναι πιο κοντος απο 'μενα? Να μου πεις οτι δεν ταιριαζεις με καποιον λογω διαφορετικων αποψεων-ιδεολογιας και αντιληψεων...να το καταλαβω! ΕΛΕΟΣ! Δε τις παλευω αλλο αυτες τις ανοητες και ανουσιες κοινωνικες νορμες του τυπου:"Ειμαι 1,83 αρα να βρω ενα παλικαρακι γυρω στο 1,97"!
Δεν μιλάμε για ιδεολογία. Μιλάμε για το αυθόρμητο ερωτικό ταίριασμα. Ο ψυχικός κόσμος είναι άλλο πράγμα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως όταν είσαι ψηλή, θες ψηλό και δεν είναι το καλύτερό σου ένας άντρας που σου φτάνει στον ώμο. Έλεος! Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο να ερωτευτείς έναν. Αλλά η κουβέντα ξεκίνησε από το τι μας συγκινεί πριν την γνωριμία. Ε, δεν θα σου πω ότι όταν κάθομαι μόνη μου σκέφτομαι το ιδανικό μου, το σκέφτομαι να του ρίχνω και ένα κεφάλι… Μάλλον να μου ρίχνει θα το προτιμούσα. Από εκεί προκύπτει το 1.97 που λες και όχι από ιδεολογική σκοπιά.
Μου φαινεται οτι μπερδεψες αυτο που ειπα για την ιδεολογια! Εννοουσα οτι το επιχειρημα οτι δεν μπορω να με φανταστω σε μια σχεση με καποιον που εχουμε εντελως αντιθετους χαρακτηρες,το κατανοω! Αλλα οταν καποια λεει οτι δεν μπορω να κανω σχεση με καποιον πιο κοντο,μου φαινεται ατοπο! Εγω παντως δεν εχω τετοια θεματα! Το τελευταιο που με νοιαζει ειναι αν ειναι πιο κοντος ή πιο ψηλος απο 'μενα!
Σκέφτομαι την RainAndWind αν ξέδωσε και της έφυγαν τα νευράκια..
Σκέφτομαι οτι σήμερα η νυχτα ειναι παράξενη.Λίγο παραπάνω απο τις άλλες...
σκεφτομαι πως ειναι παλι μετρια μερα σημερα, εχουν καταντησει τα παντα μια συνηθεια και δεν πολυενθουσιαζομαι ευκολα. αυτο που λειπει ειναι μια δυνατη προσωπικοτητα ικανη να σταθει πλαϊ μου, να αλληλοστηριζομαστε για να παμε και μπροστα. αλλα απο τι φαινεται "I have no equal" οποτε γιαυτο προτιμω και τη μοναξια. τι κι αν ειμαι ανοιχτος σε γνωριμιες και προσπαθω και δινω ευκαιριες, οταν δε δω βαθος χαρακτηρα ή δε μου δειχνουν περισσοτερο ενδιαφερον για να δειξω κι εγω, ειναι σαν να μη μετραει καθολου το ατομο. και αχ ΚΕΝΟ τι γαματος που εισαι σε αγαπαμε, αλλα εκει εξω @@ φυσικα γιατι ανηκουν ηδη αλλου ή μενουν μακρια ή απλα δεν νιωθουν ετοιμες για κατι παραπανω. χασιμο χρονου απλα, οταν εισαι κι εσυ περιεργος ειναι πολυ δυσκολο το να βρεις ενα ατομο να σου ταιριαζει και να σε καταλαβαινει...
λιλιουμ σορρυ που στο χαλαω αλλα αυτος που εβαλες λιγο χλεχλες μου κανει!!
προτιμω αυτον!!
http://image.shutterstock.com/displa...d-41867326.jpg
Σκέφτομαι αυτά που διαβάζω εδώ:
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=114267
http://www.tovima.gr/files/1/migrate...12/1abc14a.gif
όχι ρε ίνσεκτ, μην μας το κάνεις αυτό! :eek: