Τι σκέφτεστε; - Page 165
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 165 of 1532 FirstFirst ... 651151551631641651661671752152656651165 ... LastLast
Results 2,461 to 2,475 of 22967
    Senior Member
    Λίλιουμ...Το χεράκι του περίεργα δεν το έχει έτσι όπως είναι κομμένη η φωτο; χαχαχαχα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    χαχαχαχα! Στην τσεπη το εχει παντως! Ειναι ενα κουκλι!! <3

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Τι θα πει κουμαντάρω και κουμαντάρομαι; Τι είμαστε ρε παιδιά; Τριαξονικές νταλίκες; Δεν μπορώ να ακούω βλακείες! Εννοείται ότι ο καθένας θέλει ένα σώμα στα μέτρα του. Και φυσικά ήταν καλύτερα όταν ήμουν με έναν τύπο 1.98 από ότι με κάποιον 1.85 , ανεξάρτητα ποιον ερωτεύτηκα πιο πολύ ή τι έγινε μέσα στη σχέση. Αντικειμενικά ο καθένας αποζητά κάτι ταιριαστό.
    Άλλο δεν είμαι για ψηλή γυναίκα και άλλο δεν μου αρέσουν οι ψηλές. Έχω δει ωραίους άντρες που ήταν κοντοί για μένα, αλλά αυτό δεν θα πει ότι λέω πως δεν μου αρέσουν οι κοντοί. Απλώς δεν μου κάνουν!
    Η τζίπσι στο 1.57 , μια χαρά θα έβρισκε κάποιον στο 1.73 του. Εγώ τι να τον κάνω; Όλα είναι σχετικά.
    Κι όμως δεν είναι τόσο, είναι 1,87....θα τον κοντίνω!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ΚΕΝΟ thanks ρε συ θα γουσταρα κ θα κανα κατι πιστευω αλλα ειναι κ η αποσταση γαμωτο.. ρε συ πανω δεν ανεβαινεις?? λολ!!
    Ληθη θελω το υψος σου ρε συ !!!!!!!!! Ελπιζω να μην βαζεις κ τακουνια,ε ??
    Ανάλογα με τον άντρα που είμαι. Έχει πέσει φλατ που πήγε σύννεφο, αλλά έχω βάλει και 12ποντο. Τα γουστάρω τα τακούνια όμως γιατί χαρίζουν (όχι ύψος, χάρη). Όσο μεγαλώνω, τον θέλω τον ψηλό τον άντρα και την άνεση να βάλω το τακούνι μου σαν γυναίκα. Δεν λέω αυτά που έκανα στα 20, αλλά ένα 7 πόντους να μην μπορώ να το βάλω;

Τζίπσι, παράδειγμα έφερα. Συγνώμη αν σε χρησιμοποίησα στο παράδειγμα.

Senior Member
    Η τζίπσι στο 1.57 , μια χαρά θα έβρισκε κάποιον στο 1.73 του. Εγώ τι να τον κάνω; Όλα είναι σχετικά.
    Αχ Θεουλι μου! Δεν μπορω να διαβαζω τετοια πραγματα! Τι παει να πει οτι δεν μου κανει καποιος επειδη ειναι πιο κοντος απο 'μενα? Να μου πεις οτι δεν ταιριαζεις με καποιον λογω διαφορετικων αποψεων-ιδεολογιας και αντιληψεων...να το καταλαβω! ΕΛΕΟΣ! Δε τις παλευω αλλο αυτες τις ανοητες και ανουσιες κοινωνικες νορμες του τυπου:"Ειμαι 1,83 αρα να βρω ενα παλικαρακι γυρω στο 1,97"!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Αχ Θεουλι μου! Δεν μπορω να διαβαζω τετοια πραγματα! Τι παει να πει οτι δεν μου κανει καποιος επειδη ειναι πιο κοντος απο 'μενα? Να μου πεις οτι δεν ταιριαζεις με καποιον λογω διαφορετικων αποψεων-ιδεολογιας και αντιληψεων...να το καταλαβω! ΕΛΕΟΣ! Δε τις παλευω αλλο αυτες τις ανοητες και ανουσιες κοινωνικες νορμες του τυπου:"Ειμαι 1,83 αρα να βρω ενα παλικαρακι γυρω στο 1,97"!
    Δεν μιλάμε για ιδεολογία. Μιλάμε για το αυθόρμητο ερωτικό ταίριασμα. Ο ψυχικός κόσμος είναι άλλο πράγμα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως όταν είσαι ψηλή, θες ψηλό και δεν είναι το καλύτερό σου ένας άντρας που σου φτάνει στον ώμο. Έλεος! Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο να ερωτευτείς έναν. Αλλά η κουβέντα ξεκίνησε από το τι μας συγκινεί πριν την γνωριμία. Ε, δεν θα σου πω ότι όταν κάθομαι μόνη μου σκέφτομαι το ιδανικό μου, το σκέφτομαι να του ρίχνω και ένα κεφάλι… Μάλλον να μου ρίχνει θα το προτιμούσα. Από εκεί προκύπτει το 1.97 που λες και όχι από ιδεολογική σκοπιά.

Senior Member
    Δεν μιλάμε για ιδεολογία. Μιλάμε για το αυθόρμητο ερωτικό ταίριασμα. Ο ψυχικός κόσμος είναι άλλο πράγμα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως όταν είσαι ψηλή, θες ψηλό και δεν είναι το καλύτερό σου ένας άντρας που σου φτάνει στον ώμο. Έλεος! Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο να ερωτευτείς έναν. Αλλά η κουβέντα ξεκίνησε από το τι μας συγκινεί πριν την γνωριμία. Ε, δεν θα σου πω ότι όταν κάθομαι μόνη μου σκέφτομαι το ιδανικό μου, το σκέφτομαι να του ρίχνω και ένα κεφάλι… Μάλλον να μου ρίχνει θα το προτιμούσα. Από εκεί προκύπτει το 1.97 που λες και όχι από ιδεολογική σκοπιά.
    Μου φαινεται οτι μπερδεψες αυτο που ειπα για την ιδεολογια! Εννοουσα οτι το επιχειρημα οτι δεν μπορω να με φανταστω σε μια σχεση με καποιον που εχουμε εντελως αντιθετους χαρακτηρες,το κατανοω! Αλλα οταν καποια λεει οτι δεν μπορω να κανω σχεση με καποιον πιο κοντο,μου φαινεται ατοπο! Εγω παντως δεν εχω τετοια θεματα! Το τελευταιο που με νοιαζει ειναι αν ειναι πιο κοντος ή πιο ψηλος απο 'μενα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σκέφτομαι την RainAndWind αν ξέδωσε και της έφυγαν τα νευράκια..

Senior Member
    Σκέφτομαι οτι σήμερα η νυχτα ειναι παράξενη.Λίγο παραπάνω απο τις άλλες...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    σκεφτομαι πως ειναι παλι μετρια μερα σημερα, εχουν καταντησει τα παντα μια συνηθεια και δεν πολυενθουσιαζομαι ευκολα. αυτο που λειπει ειναι μια δυνατη προσωπικοτητα ικανη να σταθει πλαϊ μου, να αλληλοστηριζομαστε για να παμε και μπροστα. αλλα απο τι φαινεται "I have no equal" οποτε γιαυτο προτιμω και τη μοναξια. τι κι αν ειμαι ανοιχτος σε γνωριμιες και προσπαθω και δινω ευκαιριες, οταν δε δω βαθος χαρακτηρα ή δε μου δειχνουν περισσοτερο ενδιαφερον για να δειξω κι εγω, ειναι σαν να μη μετραει καθολου το ατομο. και αχ ΚΕΝΟ τι γαματος που εισαι σε αγαπαμε, αλλα εκει εξω @@ φυσικα γιατι ανηκουν ηδη αλλου ή μενουν μακρια ή απλα δεν νιωθουν ετοιμες για κατι παραπανω. χασιμο χρονου απλα, οταν εισαι κι εσυ περιεργος ειναι πολυ δυσκολο το να βρεις ενα ατομο να σου ταιριαζει και να σε καταλαβαινει...

Senior Member
    Τι θα πει κουμαντάρω και κουμαντάρομαι; Τι είμαστε ρε παιδιά; Τριαξονικές νταλίκες; Δεν μπορώ να ακούω βλακείες! Εννοείται ότι ο καθένας θέλει ένα σώμα στα μέτρα του. Και φυσικά ήταν καλύτερα όταν ήμουν με έναν τύπο 1.98 από ότι με κάποιον 1.85 , ανεξάρτητα ποιον ερωτεύτηκα πιο πολύ ή τι έγινε μέσα στη σχέση. Αντικειμενικά ο καθένας αποζητά κάτι ταιριαστό.
    Άλλο δεν είμαι για ψηλή γυναίκα και άλλο δεν μου αρέσουν οι ψηλές. Έχω δει ωραίους άντρες που ήταν κοντοί για μένα, αλλά αυτό δεν θα πει ότι λέω πως δεν μου αρέσουν οι κοντοί. Απλώς δεν μου κάνουν!
    χαχαχαχα εχω λιωσει με το τριαξονικες νταλικες !!! συμφωνω ειναι ολα σχετικα κ αναλογως για τι τον θες τον αλλον, αλλο να τον θες για κατι πιο σοβαρο κ σταθερο κ αλλο για μια απλη ξεπετα.. κ δεν ειναι μονο το υψος παιζουν πολλα αλλα ρολο φυσικα !!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    λιλιουμ σορρυ που στο χαλαω αλλα αυτος που εβαλες λιγο χλεχλες μου κανει!!

προτιμω αυτον!!

http://image.shutterstock.com/displa...d-41867326.jpg
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member

Senior Member
    όχι ρε ίνσεκτ, μην μας το κάνεις αυτό! :eek:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    λιλιουμ σορρυ που στο χαλαω αλλα αυτος που εβαλες λιγο χλεχλες μου κανει!!

προτιμω αυτον!!

http://image.shutterstock.com/displa...d-41867326.jpg
    Και γω αυτόν προτιμώ, ο άλλος είναι ξανθομπάμπουρας!