ε, ναι ολοι για τους αλλους τα λεμε συνηθως!!! :)
η τζιπσυ ειναι η μονη μη καμμενη σε αυτο το φορουμ των καμμενων!
Printable View
ε, ναι ολοι για τους αλλους τα λεμε συνηθως!!! :)
η τζιπσυ ειναι η μονη μη καμμενη σε αυτο το φορουμ των καμμενων!
Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Gypsy Cello Εμφάνιση Μηνύματος
υπονοείς κατι καλή μου Λου?
Lou: αυτο που καταλαβες!!!
Driver: τι?? νέο flame war σήμερα?? ή απλά φιλικά πειράγματα μεταξύ δύο μελών??
Λολ όχι, 20 χρονών είμαι. Απλά θέλω να γυρίσω σε παλαιότερες εποχές, γιατί πιστεύω ότι τότε υπήρχε περισσότερη ανθρωπιά, φιλότιμο, εγκαρδιότητα, ζέση και εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα από τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, τις οποίες εκδηλώνω συχνά, αναζητώ χαμένες αξίες σε παρελθόντες καιρούς. Τότε που ο κόσμος δεν κλείδωνε τις πόρτες του, που τα παιδάκια έπαιζαν στις γειτονιές, που μπορούσες να ανταλλάξεις δυο φιλικά λόγια με το διπλανό σου, που δεν επικρατούσε τόση εγκληματικότητα κλπ. Πάντως, κατ' εμέ δεν έχει καμία σημασία η ηλικία για το πόσο έχει υποφέρει κανείς. Όλα είναι σχετικά άλλωστε.
Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη.
Σκέφτομαι αν προλαβαίνω μέχρι το καλοκαίρι να γίνω φέτες. Έχω ήδη κλείσει δυόμιση μήνες γυμναστικής κι έχω δει κάποια αποτελέσματα, αλλά δεν επαναπαύομαι. Θέλω να πετάγονται μούσκουλα κάτω από το κοντομάνικο που να κλέβουν εντυπώσεις.
Όχι, δεν το' χα δει. Ευχαριστώ, πολύ ενδιαφέρον. Το κλειδί λοιπόν είναι οι διαδικασίες, τα χόμπυ που έμμεσα μεταβάλλουν τη νευροχημική μας ισορροπία.
Οκ, θα την έχω υπόψι μου :)
Σκέφτομαι ότι μπορεί να μην έχω τίποτα απ' όσα ποθώ στη ζωή μου, αλλά τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή έχω την ησυχία μου. Και αυτό το μικρό, πλην όμως τόσο παραγνωρισμένο, αγαθό είναι πολύ πολύτιμο. Ακόμα και να μη μου εκπληρωθεί ούτε μία επιθυμία, η σιωπή είναι χρυσός που μπορεί να σε αγαλλιάσει εξίσου, κάτι που μου θυμίζει το "λάθε βιώσας" του Επίκουρου. Ότι με άλλα λόγια υπάρχουν δύο δρόμοι προς την ευτυχία: Είτε με την πραγμάτωση άπαξ απάντων των θελημάτων σου, που συνοδεύεται ωστόσο από άπλετο άγχος και ανασφάλεια, είτε απλά ρίχνοντας των πήχυ των προσδοκιών σου και διαβιώντας απλά και απέριττα στην αφάνεια.
Σκέφτομαι, άρα υπάρχω. Χαχαχαχα!!!!!!
καλά να μαστε παιδιά καλή χρονιά
Να πέσω τώρα, να βγω να κάνω φόνο, τι να κάνω πείτε μου. Η να πάρω αλοπερντίν για να πεθάνω αμέσως. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ και εγώ ο αρχηγός σας. Τα μάθατε τα νέα;
.....................................
................................
πετραν, ασχετο, το εφεξορ ειναι κ αυτο ατυπο αντικατθλιπτικο κ για τους ψυχαναγκασμους, ή μονο για αγχος κ κατάθλιψη; ξερεις;
lol wtf he is agitated again
.......................
δε πειράζει καλά να μαστε
Αν δεν κάτσεiς φρόνιμα ο αι βασίλης θα σου φέρει ενέσιμο αλοπεριντιν peace
Έλα εσύ εδώ ρε φλώρε να δούμε πόσους γύρους αντέχεις.
Ωχ! τι έγινε ρε άλλαξε γνώμη;
Πήγαινε και σε άλλο γαλαξία να μας κυβερνήσεις ρε φλώρε άιντε βλάκα.
καλη χρονια να εχουμε πετραν!
ευτυχως που τα αντικαταθλιπτικα κανουν πανω κατω για ολο το φασμα των νευρωσικων διαταραχων, οποτε παιρνω ενα φαρμακο κ για καταθλιψη, κ για αγχος κ για ιδεομυρικασμους!!! λολ!!!!
παντως πλακα πλακα νομιζω οτι οι εμμονες ιδεες (ιδεομυρικασμοι) που ειχα οτι εχουν μειωθει!!!