Τι σκέφτεστε; - Page 444
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 444 of 1532 FirstFirst ... 3443944344424434444454464544945449441444 ... LastLast
Results 6,646 to 6,660 of 22967
    Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Λολ όχι, 20 χρονών είμαι. Απλά θέλω να γυρίσω σε παλαιότερες εποχές, γιατί πιστεύω ότι τότε υπήρχε περισσότερη ανθρωπιά, φιλότιμο, εγκαρδιότητα, ζέση και εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα από τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, τις οποίες εκδηλώνω συχνά, αναζητώ χαμένες αξίες σε παρελθόντες καιρούς. Τότε που ο κόσμος δεν κλείδωνε τις πόρτες του, που τα παιδάκια έπαιζαν στις γειτονιές, που μπορούσες να ανταλλάξεις δυο φιλικά λόγια με το διπλανό σου, που δεν επικρατούσε τόση εγκληματικότητα κλπ. Πάντως, κατ' εμέ δεν έχει καμία σημασία η ηλικία για το πόσο έχει υποφέρει κανείς. Όλα είναι σχετικά άλλωστε.
    +1 well said...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Driver View Post
    +1 well said...
    Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Σκέφτομαι αν προλαβαίνω μέχρι το καλοκαίρι να γίνω φέτες. Έχω ήδη κλείσει δυόμιση μήνες γυμναστικής κι έχω δει κάποια αποτελέσματα, αλλά δεν επαναπαύομαι. Θέλω να πετάγονται μούσκουλα κάτω από το κοντομάνικο που να κλέβουν εντυπώσεις.

Banned
    Αναρωτιέμαι αν όλα τα βάσανα, οι κακουχίες και τα δεινά που περνάμε στη ζωή μας μας εξελίσσουν όντως ψυχικά, προς επιβεβαίωση της γνωστής ρήσης του Νίτσε πως "ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό" ή τελικά μας καταβαραθρώνουν, μας ρίχνουν πιο κάτω και μας φθείρουν. Θα ήθελα να μου ικανοποιηθεί τούτη η απορία, για να ξέρω τουλάχιστον αν όλα όσα τραβάω γίνονται για κάποιο σκοπό που στο τέλος θα με δικαιώσει. Αν απ' όλες αυτές τις ανείπωτες, ατέρμονες δοκιμασίες πρόκειται να εξέλθω ποτέ ισχυρότερος, πιο ολοκληρωμένος και στιβαρότερος. Διότι αυτό που νιώθω εγώ είναι να κατρακυλάω ακόμα πιο χαμηλά κάθε φορά, παλινδρομώντας γύρω από πιο εύθραστες ψυχολογίκες ισορροπίες και εν πάση περιπτώσει η διάθεσή μου να βαίνει μειούμενη. Να πέφτω έτι περαιτέρω, να βουλιάζω, να αισθάνομαι ακόμα πιο αδύναμος να αλλάξω το ο,τιδήποτε και να έχω να αντιμετωπίσω μια ολοένα δυσκολότερη πραγματικότητα γύρω μου.
    Απο την προσωπική μου εμπειρία με τις ψυχικές ασθένειες, έχω να πώ πως η φράση ''ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό'' κάποιες φορές ισχύει και κάποιες άλλες όχι, ακόμα και για το ένα ίδιο άτομο.....Μπορεί, ''αυτό που δεν σε σκοτώνει'', να σε κάνει να υποφέρεις τόσο πολύ που να θές εσύ ο ίδιος να σε σκοτώσεις......μπορεί να σου δώσει τρελές δυνάμεις και ορέξεις.....ένα βίντεακι ελαφρώς σχετικό(μην με δουλέυετε για την επιλογή μου...)(το ρομάντζο μόνο να μην είχε, θα ήταν τέλειο λολλλ)

http://www.youtube.com/watch?v=zyd_x...eature=related

Σαν αδαής με την ψυχιατρική και όντας ως ένας απλός καταναλωτής της, στο μυαλό μου αυτό το ''ανέβασμα'' μπορώ να το εξηγήσω κάπως έτσι,'' όταν η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη στον εγκέφαλο του πάσχοντα κρατηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ιδιαιτέρως -μη φυσιολογικά- χαμηλά επίπεδα, τότε λειτουργεί με έναν παρόμοιο τρόπο που το πιεσμένο ελατήριο ή/και η πίεση αφεθεί -έστω και- ελάχιστα με αποτέλεσμα την εκτόξευση....για να το πώ με λίγο περισσότερο στύλ (πάλι μην με δουλέψετε για αυτήν την φράση) ''after a period of time, even hell will seem to you like a paradise....''

http://www.youtube.com/watch?v=ZpS6oNPpH50

Η μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να σου δώσω για την αντιμετώπιση του προβληματός σου, είναι να ''παίξεις έξυπνα'', βρές τα ''κουμπιά'' σου που ενεργοποιούν την -φυσική- παραγωγή αυτών των νευροδιαβιβαστών στον εγκεφαλό σου, και το ένα θα φέρει το άλλο ( και το άλλο το επόμενο μετά το άλλο λολλ)
    Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Σκέφτομαι αν προλαβαίνω μέχρι το καλοκαίρι να γίνω φέτες. Έχω ήδη κλείσει δυόμιση μήνες γυμναστικής κι έχω δει κάποια αποτελέσματα, αλλά δεν επαναπαύομαι. Θέλω να πετάγονται μούσκουλα κάτω από το κοντομάνικο που να κλέβουν εντυπώσεις.
    Φαντάζομαι δεν το είδες, και είπα να στο παραθέσω μήπως σε κάνω να γελάσεις ή/και να βοηθήσω έστω και με μια γενική και αόριστη συμβουλή....

Senior Member
    Όχι, δεν το' χα δει. Ευχαριστώ, πολύ ενδιαφέρον. Το κλειδί λοιπόν είναι οι διαδικασίες, τα χόμπυ που έμμεσα μεταβάλλουν τη νευροχημική μας ισορροπία.

Banned
    Όχι, δεν το' χα δει. Ευχαριστώ, πολύ ενδιαφέρον. Το κλειδί λοιπόν είναι τα χόμπυ που έμμεσα μεταβάλλουν τη νευροχημική μας ισορροπία.
    Κατά την γνώμη μου τουλάχιστον, ναί!

Senior Member
    Λολ όχι, 20 χρονών είμαι. Απλά θέλω να γυρίσω σε παλαιότερες εποχές, γιατί πιστεύω ότι τότε υπήρχε περισσότερη ανθρωπιά, φιλότιμο, εγκαρδιότητα, ζέση και εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα από τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, τις οποίες εκδηλώνω συχνά, αναζητώ χαμένες αξίες σε παρελθόντες καιρούς. Τότε που ο κόσμος δεν κλείδωνε τις πόρτες του, που τα παιδάκια έπαιζαν στις γειτονιές, που μπορούσες να ανταλλάξεις δυο φιλικά λόγια με το διπλανό σου, που δεν επικρατούσε τόση εγκληματικότητα κλπ. Πάντως, κατ' εμέ δεν έχει καμία σημασία η ηλικία για το πόσο έχει υποφέρει κανείς. Όλα είναι σχετικά άλλωστε.

Πρέπει να δεις την ταινία "midnight in paris" του woody allen. ;)

Χρόνια πολλά παίδες, καλή χρονιά να έχουμε :)

Senior Member
    Κατά την γνώμη μου τουλάχιστον, ναί!

Άν ήταν τόσο απλό και θέμα απλά "χημικής ανισορροπίας"...αλλά δεν είναι. Ωστόσο οι έρευνες εξελίσσονται συνέχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post

Καλη χρονια να εχουμε 2012 wow πως περναει ο καιρος:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Έχεις πει σε πρόσφατο μήνυμα, ότι γεννήθηκες δεκαετία 60. Εκτός κι αν νιώθεις ότι είσαι 20 στην διάθεση.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Άν ήταν τόσο απλό και θέμα απλά "χημικής ανισορροπίας"...αλλά δεν είναι. Ωστόσο οι έρευνες εξελίσσονται συνέχεια.
    Υπάρχει κάποιο λινκ που να λέει κάποια πράγματα παραπάνω σε αυτό το θέμα? και εννοείται με έναν σχετικά μικρό βαθμό δυσκολίας στην κατανόηση....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    αυτο που καταλαβες!!!
    δεν κατάλαβα κάτι συγκεκριμένο και αναρωτιέμαι.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member

Οκ, θα την έχω υπόψι μου :)

Σκέφτομαι ότι μπορεί να μην έχω τίποτα απ' όσα ποθώ στη ζωή μου, αλλά τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή έχω την ησυχία μου. Και αυτό το μικρό, πλην όμως τόσο παραγνωρισμένο, αγαθό είναι πολύ πολύτιμο. Ακόμα και να μη μου εκπληρωθεί ούτε μία επιθυμία, η σιωπή είναι χρυσός που μπορεί να σε αγαλλιάσει εξίσου, κάτι που μου θυμίζει το "λάθε βιώσας" του Επίκουρου. Ότι με άλλα λόγια υπάρχουν δύο δρόμοι προς την ευτυχία: Είτε με την πραγμάτωση άπαξ απάντων των θελημάτων σου, που συνοδεύεται ωστόσο από άπλετο άγχος και ανασφάλεια, είτε απλά ρίχνοντας των πήχυ των προσδοκιών σου και διαβιώντας απλά και απέριττα στην αφάνεια.

Σκέφτομαι, άρα υπάρχω. Χαχαχαχα!!!!!!

Banned
    κάτι που μου θυμίζει το "λάθε βιώσας" του Επίκουρου. Ότι με άλλα λόγια υπάρχουν δύο δρόμοι προς την ευτυχία: Είτε με την πραγμάτωση άπαξ απάντων των θελημάτων σου, που συνοδεύεται ωστόσο από άπλετο άγχος και ανασφάλεια, είτε απλά ρίχνοντας των πήχυ των προσδοκιών σου και διαβιώντας απλά και απέριττα στην αφάνεια.

Σκέφτομαι, άρα υπάρχω. Χαχαχαχα!!!!!!
    σκέφτεσαι, γράφεις, και γελάμε. χαχαχα!! καλός

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Έχεις πει σε πρόσφατο μήνυμα, ότι γεννήθηκες δεκαετία 60. Εκτός κι αν νιώθεις ότι είσαι 20 στην διάθεση.
    Όχι, δεν έχω πει τέτοιο πράγμα. Ίσως να έγραψα ότι θέλω να δω πως ήταν ο κόσμος πριν γεννηθώ και παρεξήγησες.
    20 χρονών είναι η φυσική μου ηλικία. Το αντίστροφο, δηλαδή να νιώθω 50ρης, είναι πιο πιθανόν να ισχύει, λολ.