παίζει και κοκαλάκι νυχτερίδας, τράι ιτ. ό,τι νά'ναι τελευταία.
Printable View
παίζει και κοκαλάκι νυχτερίδας, τράι ιτ. ό,τι νά'ναι τελευταία.
και ένα τετράφυλλο τριφύλλι!
insect κ μια πενταλφα ρε συ κ μεσανυχτα με πανσεληνο σε ξεφωτο !!!
ε ναι ποιος θα βρει να μου το στείλει το τετράφυλλο τριφύλι? δεν ξέρω, ο επόμενος.
Ο επόμενος παρακαλώ! χαχαχα
Insect θα στο βρω εγω το τετραφυλλο τριφυλλι, βρες μου εσυ μια πενταλφα κ ενα κρανιο, τα χρειαζομαι επειγοντως, αυριο καποιος δεν θα υπαρχει χεχε!!! :p
Πεντάλφα και κρανίο... χμμ, λοιπόν νομίζω σε μερικά σκεπάσματα της ΔΕΗ έχει πεντάλφες. Κρανίο το θες αληθινό?
Ε εννοειται αληθινο, τι ψευτικο ?? Οχι παιζουμε!!
Λολ δεν το ξερα οτι στα σκεπασματα της ΔΕΗ εχει πενταλφες, θα αρχισω τις ανασκαφες τοτε !!! :p
ναι ρε γμτ, ο παλιομπασταρδος ο ΚΕΝΟ φταιει για ολα, με τον ΚΕΝΟ του χρονο. σκαστου μια μηνυση κι εσυ!
το ξερω, αλλα αμα τρακερνες σε καμια μαυρη πορτα θα βγαινε αληθινο αυτο που ειδα, και θα κατηγορουσαν εμενα μετα οτι στην εστησα και εγινε επιτηδες...
Ρε παιδιά τώρα λέει στην τηλεόραση ότι ενα απο τα συστατικά της coca cola είναι (ήταν δεν κατάλαβα) φύλλα κοκαίνης.
Lol, το είδε κανέις; ήταν στην ΕΤ1. Δεν είμαι καλά. Έβαλα να πιώ λίγο κρασάκι τώρα.
Λολ ασε μας ρε συ insect σιγα μην βαζουν κ τριπακια μεσα!! :)
Σε εκπομπη ηταν, σε διαφημιση, τι σκατα τελοσπαντων??
Ισως παλιοτερα να επαιζε κατι τετοιο, τωρα πλεον δεν νομιζω!!
Η θα ειναι σε παρα πολυ μικρη ποσοτητα!!
Εγω παντως οσες κοκα κολες κι αν πιω δεν μαστουρωνω !!:)
Δεν το είπα εγώ ντε, μη βαράς. Γιατί δεν με πιστεύεις? Λες να την βρίσκω να λέω ψέματα όλη την ώρα?
http://www.newton.dep.anl.gov/askasc...9/gen99040.htm
Ερώτηση: Αρχικά, η Coca Cola είχε κοκαίνη, η αυθεντική της συνταγή. Η σημερινή Coca έχει; Αν όχι τότε πως διαφημίζουν την αυθεντική της ονομασία;
Απάντηση:
Νομίζω πως αναφέρονται στην αυθεντική με την έννοια ότι είναι ίδια με αυτή που ήταν πριν το 1978. Την εποχή εκείνη η εταιρία προσπάθησε να αλλάξει την συνταγή και παρουσίασε ένα νέο αναψυκτικό με την ονομασία New Coke. Πάρα πολλοί άνθρωποι θυμώσανε με την αλλαγή αυτή έτσι η εταιρία επέστρεψε στην παλιά cola και έβγαλε και μια καινούργια cola την οποία κανείς δεν αγόραζε. Έτσι σταμάτησαν να πουλάνε την καινούργια cola και συνέχισαν με την παλιά.
H cola είχε κοκαίνη από παλιά. Με συστατικό φύλλου κοκαίνης. Παλιά η κοκαίνη θεωρούταν η νέα ασπιρίνη και ήταν διαθέσιμη προς πώληση στα φαρμακία όπως πωλείται τώρα η ασπιρίνη. Μετά όμως οι άνθρωποι άρχισαν να εθίζονται και απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ. Η εταιρία προσπάθησε να αντικαταστίσει την κοκαίνη με καφείνη για να προσφέρει το ίδιο αίσθημα ευχαρίστισης (ανεβασμού) αλλά απόσο ξέρω εγώ τα φύλλα κοκαίνης χρησιμοποιούνται ακόμα.
Ελπίζω αυτό να απάντησε στην ερώτηση σου (η οποία δεν αφορά την επιστήμη αλλά την κοινωνία γενικότερα).
Δεν βαραω βρε !! :) Αφου εβαλα κ το smiley απο διπλα!! Νταξει το πιστευω!!
Το αρθρο λεει για παλιοτερα ομως ρε συ !! Οποτε πλεον δεν εχουμε αυτην την τυχη !!