Τι σκέφτεστε; - Page 167
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 167 of 1532 FirstFirst ... 671171571651661671681691772172676671167 ... LastLast
Results 2,491 to 2,505 of 22967
    Senior Member
    να ελένξεις τις ορμόνες σου, ίσως να φταίει και αυτό.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τζαμπα ψαχνουμε ολοι για την τελειοτητα
    Συμφωνουμε!
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Σκεφτομαι οτι το κυνηγι της τελειοτητας ειναι σαν το κυνηγι των μαγισσων! Αφελες,ασκοπο,ανωφελο..... Ειναι μια καλα στημενη πλανη του μυαλου...της κοινωνιας(λιγο εχει σημασια)! Οσο γρηγοροτερα το αντιληφθουμε τοσο η απαλειψη απο ενα αγχος στην φαρετρα της ανθρωπινης οδυνης φανταζει δυνατη!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    ησουνα μπροστα κι εσυ ρε ALIA, συγχαιρω το μυαλο σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    να ελένξεις τις ορμόνες σου, ίσως να φταίει και αυτό.
    αυτά για να είμαι ειλικρινής δεν τα έχω ελέγξει ποτέ, εκτός από κάτι εξετάσεις θυροειδούς πριν 500 χρόνια :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Τελικά κοιμήθηκα δέκα ώρες σχεδόν , αφού κατανάλωσα 200 γραμμάρια παγωτό βανίλια, γέμισαν οι μπαταρίες, αλλά είναι ανεβασμένα τα νεύρα. Κοιτούσα τρόπους στο ίντερνετ από νωρίς να βγάλω λεφτά αλλά όλα έχουν γίνει, όλες οι ιδέες έχουν υλοποιηθεί, κατάρα όλες οι θέσεις πιασμένες με άλλα λόγια, απελπισία, θέλω να βγάλω λεφτά μόνος μου, όχι να πάρω σύνταξη από τόσο μικρός η επίδομα αρρώστιας, εσείς πως βγάζετε λεφτά?

Senior Member
    Ένας καλός τρόπος που σκέφτηκα είναι να ανοίξω ένα μαγαζί να πουλάω κάτι, τυχαία λέω έπιπλα, αλλά να κάνω άρρωστους όλους τους υπολοιπους επιπλοποιούς (τυχαία λεω τώρα), να βάλω κωλοβακτηρίδιο στον καφέ τους, η κάποιον ιό στον φαγητό τους, έτσι ώστε να πουλάω μόνο εγώ τα έπιπλα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο αποτελεσματικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ένας καλός τρόπος που σκέφτηκα είναι να ανοίξω ένα μαγαζί να πουλάω κάτι, τυχαία λέω έπιπλα, αλλά να κάνω άρρωστους όλους τους υπολοιπους επιπλοποιούς (τυχαία λεω τώρα), να βάλω κωλοβακτηρίδιο στον καφέ τους, η κάποιον ιό στον φαγητό τους, έτσι ώστε να πουλάω μόνο εγώ τα έπιπλα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο αποτελεσματικό.
    χχαχαχαχ μπραβο απ οτι βλεπω θελεις ν βγαλεις τιμια λεφτα :P !!!!τελικα υτη η χωρα δεν θα αλλαξει ποτε που αναρωτιουνται σε αλλο ποστ :P

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ο στιγματισμός και ο ρατσισμός πάει σύννεφο...:(. Και δεν με στεναχωρεί πια, αλλά με θυμώνει.Και δεν μου αρέσει να θυμώνω :( ....
    Και ότι πρέπει να μάθω να μαγειρεύω, δεν πάει άλλο...
    Και να σταματήσω να βάζω τόσο "και" στις προτάσεις μου.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    σκεφτομαι οτι ολα ειναι καλα, αν κι εχω υποχρεωσεις το απογευμα. μου χει κολλησει μια εικονα ενος τρακαρισματος απο χτες, σε μια μαυρη πορτα σε ενα κτιριο εδω κοντα, με ενα προσωπο κολλημενο αναμεσα στα καθισματα. κατι που δε συνεβη ποτε, κι αναρωτιεμαι πως μου κολλησε αυτη η σκηνη στο μυαλο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by athanasoudaki View Post
    χχαχαχαχ μπραβο απ οτι βλεπω θελεις ν βγαλεις τιμια λεφτα :P !!!!τελικα υτη η χωρα δεν θα αλλαξει ποτε που αναρωτιουνται σε αλλο ποστ :P
    Δεν θέλω να μην βγάλω τίμια λεφτά, μου αρέσει η τιμιότητα, είναι όμως δύσκολοι καιροί και υπάρχει ανησυχία για το μέλλον. Κάποιες σκέψεις που γίνονται δεν σημαίνει πως θα γίνουν κιόλας. Από σκέψη σε πράξη υπάρχει μια απόσταση, όπως και από την σκέψη στην αφήγηση η το γράψιμο. Άλλωστε κάποιοι είναι καλύτεροι πιστεύω και προτιμούν να πεθανουν από την πείνα παρά να βγούν έξω να ληστέψουν μια ηλικιωμένη η να σκοτώσουν έναν πατέρα για λίγα ευρώ.
    Και βέβαια άλλο το μυθιστόριμα που διάβαζα μικρός με τον φτωχό που έκλεψε από τον φούρνο μια φρατζόλα ψωμί για να φάει και άλλο η μοντέρνα παράνοια.

Senior Member
    σκεφτομαι οτι ολα ειναι καλα, αν κι εχω υποχρεωσεις το απογευμα. μου χει κολλησει μια εικονα ενος τρακαρισματος απο χτες, σε μια μαυρη πορτα σε ενα κτιριο εδω κοντα, με ενα προσωπο κολλημενο αναμεσα στα καθισματα. κατι που δε συνεβη ποτε, κι αναρωτιεμαι πως μου κολλησε αυτη η σκηνη στο μυαλο...
    Άντε ρε σοβαρά, σήμερα πήρα το αμάξι να πάω κάπου για μια δουλειά και δεν λειτουργούσαν τα φρένα. Λες να με έχουν βάλει στο μάτι και να προσπαθούν να με βγάλουν από τη μέση? Αν θέλουν ας έρθουν στα μούτρα μου και με όπλα κιόλας και όσους πάρω μαζί μου στον τάφο. Θα προτιμούσα έναν πιο ηρωικό θάνατο η έστω έναν εχθρό με αρχίδια.
    Λολ πέρα από την παράνοια της στιγμής, μου έχει ανοίξει η όρεξη.

Banned
    χαχαχ να προσεχεις τις μαυρες πορτες...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κάποιος έχει κενό χρόνο, δεν έχει τι να κάνει, είπε να κάνει λίγη πλακίτσα και δω μέσα, μια που έχει και προηγούμενα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    σκέφτομαι ότι αύριο φεύγω για διακοπές και νιώθω πολύ χαρούμενη!!!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιι
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    χαχαχ να προσεχεις τις μαυρες πορτες...
    Τι σημαίνει να προσέχω τις μαύρες πόρτες? Ο κινδυνος βρίσκεται παντού, από το να μην κάνεις τίποτα και από την πολύ ακαθισία να κινδυνεύεις να πάθεις καρδιακό μέχρι να είσαι αναριχιτής και να κινδυνεύεις να πέσεις από το βουνό. Τέσπα, αν και δεν είμαι προληπτικός θα πάω να βρώ ένα λαγοπόδαρο καλού κακού να το κουβαλάω για γούρι.