:rolleyes:
παρακαλειται το μελος ΣΤΑΥΡΟΣ, να δει αυτο το σχολιο και να το απαντησει.
:)
Printable View
Δελφινι βαζουμε ρεαλιστικους στοχους!! απο τα 83 δεν φτανεις με ενα κλικ στα 50...
Βαλε στοχο πρωτα τα 70, σταθεροποιησου και απολαυσε το!!
Μετα βαλε στοχο τα 60, σταθεροποιησου και απολαυσε το!!
Και αν εχεις το κουραγιο και τη δυναμη, βαζεις στοχο τα 50+... αλλα θελει ιδρωτα, υπομονη, επιμονη, αφιερωση στο στοχο και χρονιΑ.
Εγω απο το 2014 ξεκινησα απο 75, ειχα φτασει στα 54 αλλα δεν ξερω, μαλλον απο την πολλη πιεση στα διατροφικα κλαταρα και το καλοκαιρι που μας περασε μεχρι τωρα τις γιορτες ειχα ανεβει στα 59, εεε αρχισα να μαζευομαι και τωρα ειμαι 58...Αλλα κολλησα παρα πολυ με τους καφεδες και τα γλυκα, τα ψωμια δεν μου πολυαρεσουν.
Αν πεινας, φαε λαχανικα πχ λαχανο, μαρουλι, οχι ψωμιααααα!!!
Αν φας πολυ, δεν ξερω ποσο χανεις, εσυ ξερεις το σωμα σου καλυτερα! κανε περισσοτερο διαδρομο!!
Και ξεκινα και κανενα χορο, παραδοσιακους ή λατιν, θα σου ανεβασει τα κεφια και την αυτοπεποιθηση παραααααα πολυ!!!!!
Τα μάτια σου με καίνε γτ είσαι μανεκενε ή τα μάτια σου με καιν γτ είσαι μανεκεν ανάλογα την τεστοστερόνη του θαυμαστή
ε όχι και χρόνια για να χάσεις 30 κιλά..Λιγότερο απο χρόνο θέλει αν το δουλέψεις σωστά και με σύστημα..Αλλά οι περισσότεροι τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία.Το θέμα για μένα δεν είναι τι θα φας αλλά πόσο θα φας και πόσες θερμίδες θα χάνεις καθημερινά.
Το αν πεινάς φάε λαχανικά κτλ πάλι δίκοπο μαχαίρι είναι.Γιατι πάλι μπορεις να τρως μόνο αυτά αλλά σε τεράστιες ποσότητες προκειμένου να "χορτάσεις" και να αναρωτιέσαι "μα γιατί δεν χάνω κιλά αφού τρώω υγιεινά?" ναι οκ τρως υγιεινά αλλά τρως υπερμετρα..
Sad + Admforall, δεν διαφωνω - προσωπικη αποψη εκφραζουμε.
Ομως θα παρατηρησω το εξης........... και οι 2 ειστε απο 80 κιλα και πανω ενω εγω εφτασα τα 54 απο τα 75 που ημουν. Επομενως, ριξτε τα κιλακια σας ως τα 60, δεν σας λεω 55, σταθεροποιηθειτε, απολαυστε το, και μετα ξαναμιλαμε. Thank you!
συμφωνω σε ολα και ειδικα στις θερμιδες,
αλλα δαφωνω στα λαχανικα.
φαε ενα χωραφι λαχανικα αλαδωτα, αν κανεις κεφι. θα χανεις συνεχεια.
αλλα αν τα θεωρεις πακετο με το λαδι η καποια σως, ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα.
μιλαμε για ΑΛΑΔΩΤΑ λαχανικα.
το λαδι που δικαιουσαι καθημερινα ειτε σε φαγητο ειτε σε σαλατα, δεν θα το ξεπερνας, αν θελεις απωλεια.
Το σημαντικο ειναι να εχεις θεληση , επιμονη και να βαζεις στοχους, μικρους στην αρχη που θελει να φτασεις. Και βεβαια μονο με την διατροφη, δεν χανεις κιλα, θα πρεπει να κανεις και ασκηση, πχ περπατημα, αεροβικη, οχι κατι δυσκολο αλλα λιγο να αρχισει να παιρνει μπρος ο οργανισμος. Το καλυτερο ειναι βεβαια να πας σε εναν διαιτολογο και να σου βγαλει ενα πιο επαγγελματικο προγραμμα, γιατι διαιτες υπαρχουν πολλες αλλα δεν κανουν καλο ολες. Πολλοι κανουν διαιτα και αντι να αδυνατιζουν, αντιθετα παχαινουν.
πες τα ρε νικ..ε όχι και να γίνω σαν ανορεκτικό βλαμμένο..:p λοιπόν ας απαντήσω και στην μάρα...Mε βάση το φύλο μου,το ύψος μου και την ηλικία μου πρέπει να είμαι 75-78 κιλά και είμαι 80.
Το καλοκαίρι του 2014 είχα φτάσει 105 κιλά και δεν έπαιρνα απόφαση να τα χάσω.Τελικά πήρα την απόφαση και σε ένα με πολλές ενδιάμεσες μεταπτώσεις λόγω κακής ψυχολογίας είχα φτάσει το καλοκαίρι του 2015 να είμαι 96 κιλά.Μετά τον αύγουστο 2015 ξεκίνησα δυνατή προσπάθεια και κατέληξα τον δεκέμβριο 2015 να ειμαι 83 κιλά.Εκει με πήρε πάλι απο κάτω και τον μάρτιο είχα φτάσει 92 κιλά.Τον ιούλιο 2016 ήμουν 93 κιλά.Απο τέλη ιούλη 2016 μέχρι τον δεκέμβριο 2016 έφτασα 81 και τώρα 80.Θεωρώ πως αν δεν είχα σκατά ψυχολογία θα είχα φτάσει στον στόχο μέσα σε ένα χρόνο.