Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου. - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast
Results 241 to 255 of 266
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ναι Μάρα έχεις δίκαιο πρέπει να πεισμώσω..... θα προσπαθήσω πολύ θέλω να γίνω μανεκέν...

παρακαλειται το μελος ΣΤΑΥΡΟΣ, να δει αυτο το σχολιο και να το απαντησει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

παρακαλειται το μελος ΣΤΑΥΡΟΣ, να δει αυτο το σχολιο και να το απαντησει.
    Καλέ γιατί?

Senior Member
    Ναι Μάρα έχεις δίκαιο πρέπει να πεισμώσω..... θα προσπαθήσω πολύ θέλω να γίνω μανεκέν...
    Δελφινι βαζουμε ρεαλιστικους στοχους!! απο τα 83 δεν φτανεις με ενα κλικ στα 50...
    Βαλε στοχο πρωτα τα 70, σταθεροποιησου και απολαυσε το!!
    Μετα βαλε στοχο τα 60, σταθεροποιησου και απολαυσε το!!
    Και αν εχεις το κουραγιο και τη δυναμη, βαζεις στοχο τα 50+... αλλα θελει ιδρωτα, υπομονη, επιμονη, αφιερωση στο στοχο και χρονιΑ.

Εγω απο το 2014 ξεκινησα απο 75, ειχα φτασει στα 54 αλλα δεν ξερω, μαλλον απο την πολλη πιεση στα διατροφικα κλαταρα και το καλοκαιρι που μας περασε μεχρι τωρα τις γιορτες ειχα ανεβει στα 59, εεε αρχισα να μαζευομαι και τωρα ειμαι 58...Αλλα κολλησα παρα πολυ με τους καφεδες και τα γλυκα, τα ψωμια δεν μου πολυαρεσουν.
    Αν πεινας, φαε λαχανικα πχ λαχανο, μαρουλι, οχι ψωμιααααα!!!
    Αν φας πολυ, δεν ξερω ποσο χανεις, εσυ ξερεις το σωμα σου καλυτερα! κανε περισσοτερο διαδρομο!!
    Και ξεκινα και κανενα χορο, παραδοσιακους ή λατιν, θα σου ανεβασει τα κεφια και την αυτοπεποιθηση παραααααα πολυ!!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Καλέ γιατί?
    ωρες- ωρες τα λες πολυ χαριτωμενα αλλα και αστεια μαζι και μ αρεσει να διαβαζω τους μεγαλους θαυμαστες σου, ΣΤΑΥΡΟ και ΕΛΙΣ που εχουν και οι δυο πολυ χιουμορ, να σου απαντουν.

Senior Member
    Τα μάτια σου με καίνε γτ είσαι μανεκενε ή τα μάτια σου με καιν γτ είσαι μανεκεν ανάλογα την τεστοστερόνη του θαυμαστή
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι βαζουμε ρεαλιστικους στοχους!! απο τα 83 δεν φτανεις με ενα κλικ στα 50...
    Βαλε στοχο πρωτα τα 70, σταθεροποιησου και απολαυσε το!!
    Μετα βαλε στοχο τα 60, σταθεροποιησου και απολαυσε το!!
    Και αν εχεις το κουραγιο και τη δυναμη, βαζεις στοχο τα 50+... αλλα θελει ιδρωτα, υπομονη, επιμονη, αφιερωση στο στοχο και χρονιΑ.
    ε όχι και χρόνια για να χάσεις 30 κιλά..Λιγότερο απο χρόνο θέλει αν το δουλέψεις σωστά και με σύστημα..Αλλά οι περισσότεροι τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία.Το θέμα για μένα δεν είναι τι θα φας αλλά πόσο θα φας και πόσες θερμίδες θα χάνεις καθημερινά.
    Το αν πεινάς φάε λαχανικά κτλ πάλι δίκοπο μαχαίρι είναι.Γιατι πάλι μπορεις να τρως μόνο αυτά αλλά σε τεράστιες ποσότητες προκειμένου να "χορτάσεις" και να αναρωτιέσαι "μα γιατί δεν χάνω κιλά αφού τρώω υγιεινά?" ναι οκ τρως υγιεινά αλλά τρως υπερμετρα..

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    ε όχι και χρόνια για να χάσεις 30 κιλά..Λιγότερο απο χρόνο θέλει αν το δουλέψεις σωστά και με σύστημα..Αλλά οι περισσότεροι τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία.Το θέμα για μένα δεν είναι τι θα φας αλλά πόσο θα φας και πόσες θερμίδες θα χάνεις καθημερινά.
    Το αν πεινάς φάε λαχανικά κτλ πάλι δίκοπο μαχαίρι είναι.Γιατι πάλι μπορεις να τρως μόνο αυτά αλλά σε τεράστιες ποσότητες προκειμένου να "χορτάσεις" και να αναρωτιέσαι "μα γιατί δεν χάνω κιλά αφού τρώω υγιεινά?" ναι οκ τρως υγιεινά αλλά τρως υπερμετρα..
    Συμφωνώ με admforall.

Senior Member
    Sad + Admforall, δεν διαφωνω - προσωπικη αποψη εκφραζουμε.

Ομως θα παρατηρησω το εξης........... και οι 2 ειστε απο 80 κιλα και πανω ενω εγω εφτασα τα 54 απο τα 75 που ημουν. Επομενως, ριξτε τα κιλακια σας ως τα 60, δεν σας λεω 55, σταθεροποιηθειτε, απολαυστε το, και μετα ξαναμιλαμε. Thank you!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member

Ομως θα παρατηρησω το εξης........... και οι 2 ειστε απο 80 κιλα και πανω ενω εγω εφτασα τα 54 απο τα 75 που ημουν. Επομενως, ριξτε τα κιλακια σας ως τα 60, δεν σας λεω 55, σταθεροποιηθειτε, απολαυστε το, και μετα ξαναμιλαμε. Thank you!
    ε συγνωμη ρε μαρα ο admforall ειναι αντρας τη 60 κιλα του λες να φτασει?ειναι δυνατον?

επισης μαρα θα συμφωνησω πως θελει 1 χρονο για να χασεις 25 κιλα που ΄λενε....
    απλα εσυ ισως να μην ειχες καλο μεταβολισμο
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member

ε πως?
    ετσι, ολοι ενα- σχεδιο?
    τα κιλα περα απο το φυλο, πηγαινουν και με το υψος.
    μια κοντη κοπελα, στα 55 κιλα μπορει να ειναι μια χαρα η και τσουπωτη.
    μια ψηλη κοπελα, ειναι πολυ αδυνατη στα 55 κιλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    συμφωνω σε ολα και ειδικα στις θερμιδες,
    αλλα δαφωνω στα λαχανικα.
    φαε ενα χωραφι λαχανικα αλαδωτα, αν κανεις κεφι. θα χανεις συνεχεια.
    αλλα αν τα θεωρεις πακετο με το λαδι η καποια σως, ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα.
    μιλαμε για ΑΛΑΔΩΤΑ λαχανικα.
    το λαδι που δικαιουσαι καθημερινα ειτε σε φαγητο ειτε σε σαλατα, δεν θα το ξεπερνας, αν θελεις απωλεια.

Banned

Δεν καταλαβαινω προς τι η επιθεση..ενα σχολιο εκανα συμφωνα με προσωπικη εμπειρια, το ποσα κιλα ειμαι τωρα δε σημαινει οτι δεν εχω χασει στο παρελθον και δεν εκανα καμια επιθεση, την γνωμη μου ειπα.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω σε ολα και ειδικα στις θερμιδες,
    αλλα δαφωνω στα λαχανικα.
    φαε ενα χωραφι λαχανικα αλαδωτα, αν κανεις κεφι. θα χανεις συνεχεια.
    αλλα αν τα θεωρεις πακετο με το λαδι η καποια σως, ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα.
    μιλαμε για ΑΛΑΔΩΤΑ λαχανικα.
    το λαδι που δικαιουσαι καθημερινα ειτε σε φαγητο ειτε σε σαλατα, δεν θα το ξεπερνας, αν θελεις απωλεια.
    Εχεις δικιο ρεμεντυ δεν το ειχα σκεφτει ετσι, κι εγω νομιζα σαν τον adm οτι αμα ετρωγα παρα πολλες σαλατες θα παχαινα, αλλα δεν ειχα σκεφτει να αφαιρεσω το λαδι τελειως.

Senior Member
    Το σημαντικο ειναι να εχεις θεληση , επιμονη και να βαζεις στοχους, μικρους στην αρχη που θελει να φτασεις. Και βεβαια μονο με την διατροφη, δεν χανεις κιλα, θα πρεπει να κανεις και ασκηση, πχ περπατημα, αεροβικη, οχι κατι δυσκολο αλλα λιγο να αρχισει να παιρνει μπρος ο οργανισμος. Το καλυτερο ειναι βεβαια να πας σε εναν διαιτολογο και να σου βγαλει ενα πιο επαγγελματικο προγραμμα, γιατι διαιτες υπαρχουν πολλες αλλα δεν κανουν καλο ολες. Πολλοι κανουν διαιτα και αντι να αδυνατιζουν, αντιθετα παχαινουν.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε συγνωμη ρε μαρα ο admforall ειναι αντρας τη 60 κιλα του λες να φτασει?ειναι δυνατον?

επισης μαρα θα συμφωνησω πως θελει 1 χρονο για να χασεις 25 κιλα που ΄λενε....
    απλα εσυ ισως να μην ειχες καλο μεταβολισμο
    πες τα ρε νικ..ε όχι και να γίνω σαν ανορεκτικό βλαμμένο.. λοιπόν ας απαντήσω και στην μάρα...Mε βάση το φύλο μου,το ύψος μου και την ηλικία μου πρέπει να είμαι 75-78 κιλά και είμαι 80.
    Το καλοκαίρι του 2014 είχα φτάσει 105 κιλά και δεν έπαιρνα απόφαση να τα χάσω.Τελικά πήρα την απόφαση και σε ένα με πολλές ενδιάμεσες μεταπτώσεις λόγω κακής ψυχολογίας είχα φτάσει το καλοκαίρι του 2015 να είμαι 96 κιλά.Μετά τον αύγουστο 2015 ξεκίνησα δυνατή προσπάθεια και κατέληξα τον δεκέμβριο 2015 να ειμαι 83 κιλά.Εκει με πήρε πάλι απο κάτω και τον μάρτιο είχα φτάσει 92 κιλά.Τον ιούλιο 2016 ήμουν 93 κιλά.Απο τέλη ιούλη 2016 μέχρι τον δεκέμβριο 2016 έφτασα 81 και τώρα 80.Θεωρώ πως αν δεν είχα σκατά ψυχολογία θα είχα φτάσει στον στόχο μέσα σε ένα χρόνο.

Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast