Σκληρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Printable View
Παει κ η σημερινη μερα. Μετραμε 2 μερες που δεν εκανα αυτο που ηθελε. Πηγα γυμναστηριο κ περασε απο εκει με ρωτησε τι ωρα θα τελειωσω να βρεθουμε του δωσα ψευτικη ωρα γνωριζοντας τι ωρα πρεπει να ειναι σπιτι. Μου κανε κ ζηλιες καλα για τους τυπους που γυμναζονταν. Μου στελνει μηνυμα οτι ειναι ετοιμος κ με περιμενει εγω καθηστερισα επιτηδες. Με παιρνει μετα απο μιση ωρα κ λεω τωρα τελειωσα κ μου λεει αργησες επρεπε να ησουν εδω. Ξερετε ποση ωρα ειχε σημερα για μενα? Μιση ωριτσα! Τωρα παμε να δουμε αυριο πως θα ξεφυγουμε...
Μπράβο. Καλά έκανες. Οποιαδήποτε εξάρτηση..είτε συναισθηματική είτε από ουσίες χρειάζεται χρόνο. Έχεις βρει τι είναι αυτό που σε τρομάζει;;; Ότι θα είσαι μόνη σου;;; Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως τον αγαπάς;; Δεν θεωρείς πως αξίζεις κάτι καλύτερο;;; Έχεις άσχημα συναισθήματα για αυτόν;;; Ή όχι;;;
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Αυτο που με τρομαζει ειναι σιγουρα το να μεινω μονη κ τον να τον δω η να μαθω οτι εχει αλλη! Τον αγαπω κ οταν τον βλεπω λιωνω! Πιστευω οτι αξιζω κατι καλυτερο αλλα κ αν δε το βρω ποτε??!! Τα συναισθηματα μου γι αυτον ποτε ειναι καλα κ ποτε ασχημα αναλογα σε πια κατασταση ειμαι. Εχω νοιωσει κ υπερβολικο μισος γι αυτον οπως κ υπερβολικο παθος! Ποτε ομως αδιαφορια...
Αυτο που με τρομαζει ειναι σιγουρα το να μεινω μονη κ τον να τον δω η να μαθω οτι εχει αλλη! Τον αγαπω κ οταν τον βλεπω λιωνω! Πιστευω οτι αξιζω κατι καλυτερο αλλα κ αν δε το βρω ποτε??!! Τα συναισθηματα μου γι αυτον ποτε ειναι καλα κ ποτε ασχημα αναλογα σε πια κατασταση ειμαι. Εχω νοιωσει κ υπερβολικο μισος γι αυτον οπως κ υπερβολικο παθος! Ποτε ομως αδιαφορια...
Θα το βρεις. Έχω περάσει από τέτοια φάση.Η μόνη λύση ήταν να αδιαφορησω και να εστιάσω σε μένα. Θέλει χρόνο. Αλλά μετά ήταν καλύτερα. Μα τον βλέπεις με άλλη. Δεν νομίζω πως δεν έχει σχέσεις με τη γυναίκα του. Έχει..!! Θα βρεις τον ευατο σου. Θέλει χρόνο και θα απολαμβάνεις το να είσαι και κάποιες στιγμές μόνη σου. Αν και τώρα μόνη σου είσαι. Κάνε χώρο για να έρθει το καλύτερο. Ξεκινά κάτι..κάποιο χόμπυ ίσως για να έρθεις σε επαφή με καινούριο κόσμο. Όχι για να βρεις κάτι καλύτερο..όχι με αυτό το σκοπό. .για να κάνεις κάτι για εσένα. Παίξε ένα ρόλο όσο κι αν σε πονάει..θα πέφτεις..αλλά θα σηκώνεσαι. !! Και να τον δεις με άλλη ( εκτός της γυναίκας του)να τον λυπάσαι. Νομίζεις πως είναι ευτυχισμένος;;; Ξέρεις τι πόνο έχει αυτός;;; Ένας διαλυμένος άνθρωπος είναι...! Και επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που είναι κοιτάζει πως θα κυλήσει και άλλους στο βούρκο..! Μόνος του θα είναι σε λίγα χρόνια. Δεν έχει ψυχη...!!! Δυστυχισμένος είναι και θα είναι. Δεν μπορεί να είναι καλά και να παίρνει ικανοποίηση από το δικό σου πόνο...δεν μπορεί να είναι καλά και αν παίρνει ευχαρίστηση όταν σε μειώνει σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα..! Εστιασε σε σενα.
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Αν το παρεις αποφαση, κατα τη γνωμη μου εχεις μελλον ακομα αλλα δεν πειραζει, κρατα μακρια απο αλκοολ και καψουροτραγουδα.
Θα σου πω κατι 100% σιγουρο και απλως οπως θα το διαβαζεις φαντασου το με τη χροια της φωνης του:
«Κοιτα το *******κι που θελει να μου σηκωσει και κεφαλι, θα σε κανω εγω αλογο μαλακισμενο»
Καλου κακου ετοιμασου ψυχολογικα για τυχον απειλες αυτοκτονιας κτλ, απλα οτι σου λεει μολις κλεινει το τηλ γελαει
Να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, η ζωή μιας γυναίκας δεν είναι απαραίτητο να περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα. Υπάρχουν τόσα πράγματα στη ζωή για να ασχοληθείς κι εσύ αφήνεις απλώς τη ζωή σου να περνάει.....
....Κι όσο για τον έρωτα, όταν θα ρθει η στιγμή να έρθει, θα ρθει.... Σε αυτή τη φάση δεν σου ανήκει ούτε ο εαυτός σου...
εσυ για να μην μεινεις μονη εισαι ικανη να δωσεις και την ψυχη σου
Μάιρα πως πήγε σήμερα?
Πως να παει??? Ημουν χαλια!!! Τον ειδα κ ειμαι ακομα πιο χαλια!!!!!