Results 226 to 240 of 522
Thread: Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!!
-
19-06-2018, 16:43 #226
Σ ευχαριστω πολυ!! Τα ιδια εχει πει κ για μενα στη γυναικα του οτι δεν τον αφηνω ησυχο η τρελη. Φοβαμαι τη μοναξια σιγουρα. Αν δεν τον εβλεπα θα το παλευα. Τον βλεπω στη δουλεια κ με ταραζει. Δεν θελω να παρι με αλλη. Μου κανει αντιποινα με αλλες. Δεν μπορω να τον πολεμησω
- 19-06-2018, 16:45 #227
19-06-2018, 16:45 #228
Remedy η ξαδερφη μου δεν είχε κανένα υπόβαθρο για να πάθει ψυχοσωματικά, όμως όταν την παράτησε με τον χειρότερο τρόπο, έπαθε σοκ η κοπέλα. Δεν μπορουσε να το διαχειριστεί με τίποτα. Έχουν περάσει πάνω απο 10 χρόνια, είναι σε μια άλλη σχεση τα σημάδια υπάρχουν όμως, σε σώμα και ψυχή. Έχεις δίκιο, δεν πρέπει να σκάβουμε λάκκους άλλων γιατί το πιθανότερο είναι πως θα πέσουμε εμείς μέσα. Μοιάζει πολύ με την κατάσταση της κοπέλας εδώ, διαβάζω τα μηνύματά της και οι απαντήσεις είναι σαν αυτες που μου εδινε η ξαδερφη μου. Ακόμα και όσα κάνει με τις... συναδέλφους, ακόμα κι αυτά έκανε το τέρας και της έλεγε: γιατι δε θες να παιξουμε ολοι μαζί; (!!!!). Φαίνονται οι ψεύτες και οι υποκριτές από μίλια!
19-06-2018, 16:47 #229
Εχεις δικιο. Η ζωη μου κανει τον ιδιο κυκλο ξανα κ ξανα. Ιδιες καταστασεις ιδια λογια. Του το χω πει αυτο κ λεει δε μπορει ν αλλαξει κατι. Εχει ξεκαθαρισει πλεον τη θεση του. Εγω τρεφω ελπιδες απο μονη μου!! Γιατι περασαν 7 χρονια! Πως να αρχισω τωρα απ το μηδεν?? Ποιον να εμπιστευτω??? Θα ναι καλυτερος??
19-06-2018, 16:48 #230
Ναι.... μόνο που δεν του αρκεί μία!!!! Υποκριτικό! Η ομορφιά φεύγει, αλλά η υποκρισία, το ψέμα, το θράσσος και ολη η στάση στην ζωή...μένουν!
19-06-2018, 16:53 #231
οτι δε μπορεις να πολεμησεις του δινεσαι και αν σε πεοραζει που παει με αλλη θα κανεις και εσυ το ιδιο δυο αυτος δυο και εσυ
19-06-2018, 16:56 #232
Δε χρειάζεται να τον πολεμήσεις. ΑΓΝΟΗΣΕ τον εντελώς! Σου μιλάει; απ'την άλλη το κεφάλι εσυ. Σε πολιορκεί απο κοντά; Απάντησε του οτι γνωρισες κάποιον και δε γουστάρεις μπλεξίματα. Σε παίρνει τηλέφωνα; Μην απαντάς, βγάλε φωτογραφίες τις κλήσεις, στείλτες σε μηνυμα και γραψε του : αν με ξαναενοχλήσεις θα σταλούν στη γυναίκα σου.
Και θα σου πω εγω τι θα κάνει η κοτούλα. Που τολμά να το παίζει σε διπλό ταμπλό 7 χρόνια! Μέσα απο την ασφάλεια μιας σχέσης ξέρουμε όλοι να εχουμε θράσσος. Του αξίζει να μείνει μόνος του. Να τον βλέπεις στην δουλειά και να τον φτυνεις. Να τον κάνεις ρόμπα σε όλους να σου πω εγώ πως θα τρέχει (οχι σε σένα!!!!, αυτό δεν το θες, γιατί και σε σένα τα ίδια θα κάνει,) μην αυταπατάσαι.
Ξεκίνα και καλή επιτυχία!
19-06-2018, 17:03 #233
σιγα μη τον αγνοησει
19-06-2018, 17:06 #234
απλα μη εισαι το κοροιδο αυτος να εχει αλλη και εσυ να λες ειμαι λογοδοσμενη με αντρα ξυπνα θαναση
19-06-2018, 17:07 #235
Το ξερω πως σας εχω κουρασει. Το ξερω πως ειναι πολλες οι σελιδες αλλα ξερω οτι θα γεμισω κ αλλες!!! Αντεχετε??? Η κολλητη μου κ η μαμα μου εχουν βαρεθει να λενε τα ιδια κ τα ιδια. Βεβαια επειδη με ξερουν που τα λενε πιο "γλυκα". Καλα κανετε κ μου τα χωνετε μπας κ ξυπνησω. Στο χερι μου ειναι ναι. Αλλα αν αυτο το χερι εχει μαθει να κραταει παντα ενα αλλο για να προχωραει?? Διαβαζω ξανα κ ξανα οτι γραφεται. Συμφωνω με οτι λετε. Προσπαθω... γιατι θελω να ζησω. Γιατι εχω κλειστει στον εαυτο μου κ δε χαιρομαι με τιποτα. Προτιμω να μενω μεσα ξαπλωμενη. Περισυ περασα ολο το καλοκαιρι μεσα. Ουτε μπανια ουτε τιποτα. Φετος ειπα δε θα το ξανα ζησω αυτο. Κ προσπαθω... αλλα ξαναζω παλι τα ιδια να περιμενω ποτε μπορει εκεινος. Να με δει εστω για 10 λεπτα μεσ τα αυτοκινητο κ εγω να νοιωθω οτι ημουν στο ακριβοτερο ξενοδοχειο! Εχει τυχει να τον πατει τηλ η γυναικα του κ να μ αφησει μονη μες την ερημια να γυριζω πισω σπιτι. Κ αλλα πολλα...
19-06-2018, 17:24 #236
Γλυκειά Maira, όποιος κουραζεται μπορεί κάλλιστα να μην ασχολείται με τα φόρουμς. Εσύ μπήκες να πεις το θέμα σου, και όσες φορές κι αν τα έχεις ακούσει, θα τα ξανακούσεις και αφού δε βαρέθηκες εσύ όλα αυτά που τραβάς, γιατί να βαρεθούμε εμείς; Αν μπορεί να βγεί εστω το παραμικρό απο εδώ, αυτό θα είναι εξέλιξη. Απο ότι εχω καταλάβει είσαι νέο κορίτσι, δεν δύναται να μην ζεις την ζωή σου! Πρέπει να βγεις έξω, να γνωρίσεις κόσμο, να γελάσεις, να αναπνεύσεις! Πώς θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου; κλεισμένη στο σπίτι;; Ποτέ! Πάρε την κολλητή σου και πηγαίνετε για μπάνιο! Ο ερωτας θα έρθει σε ανύποπτο χρόνο, και δεν θα σε ρωτήσει! Σε άφησε στην ερημιά να γυρίσεις μόνη! Αυτός είναι η ντροπή των αντρών! Απομυθοποίησέ τον!!!!! ;)
19-06-2018, 17:43 #237
εδω θα ειμαστε και εμεις ακουραστες.....και θα χαρουμε ιδιαιτερα να σε δουμε να ξεμπλεξεις
19-06-2018, 19:05 #238
Τι να κανουμε δουλευουμε απο εφτα χρονων εφτα χρονων εγω συνενοουμουν με τριανταρηδεσ εσυ επαιζεσ στρατιωτακια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-06-2018, 19:21 #239
και ποιος σου ειπε οτι δεν παει ηδη με αλλες??
βλεποντας τον καθε δεκα μερες για 10 λεπτα, νομιζεις οτι ξερεις τι κανει τον υπολοιπο χρονο? σιγα μην νταντευει το παιδι του και σιγα μην σου δωσει λογαριασμο. σου λεει ακτι σαχλαμαρες για ψαρεματα και για μπανακια με το παιδι του. σιγα μην ειναι αληθεια.
εγω ειμαι βεβαιη οτι τοσο θρασσυς τυπος, οποιαδηποτε και να του κατσει, την πηδαει. γιατι να μην το κανει? ερωτευμενος δεν ειναι, ειναι φανερο. 10 λεπτα εσενα, 10 την αλλη, περναει ο καιρος.
σου χει κανει και ξεκαθαρισμα οτι δεν προκειται να υπαρξει καμια συνεχεια μεταξυ σας, και δεν σου εχει καμια υποχρεωση πλεον. σε λιγο θα σου λεει κι οτι ειναι απολυτα ενταξει με σενα, και τυπικα ειναι, ξερεις.
αυτος ειπε, δεν χωριζω τελικα, γιατι ποναει ο κωλος μου. αν σ αρεσει κατσε να κανεις την ρεζερβα, αν δεν σ αρεσει, δεν εχει κατι αλλο για σενα.
κι εσυ, εκατσες.
ε τι αλλο να κανει για να σου πει οτι ηταν ενταξει μαζι σου>?
τωρα δεν ξερω ποσες προθυμες υπαρχουν για καποιον που δεν εχει να σου προσφερει τπτ γιατι ειναι παντρεμενος. οχι και πολλες που να βλεπονται, σιγουρα...
19-06-2018, 19:32 #240
δεν εισαι ελευθερη για να βρεθει καλυτερος.
οσο εισαι ετσι, μονο τπτ παντρεμενοι θα στην πεφτουν.
πως να σε εμπιστευτουν οταν τρεχεις πισω απο τον παντρεμενο και τον παρακαλας?
πρεπει να ανακτησεις την ελευθερια σου και την αξιοπρεπεια σου για να εχεις ελπιδες για μια καλη σχεση.