Originally Posted by
mindcrime
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή μας. Θέτουμε όμως κάποιες προτεραιότητες σε αυτήν. Εγώ για παράδειγμα έχω συνυπάρξει χωρίς να μπω σε διαδικασία σχέσης με έναν αριθμό γυναικών στην ζωή μου στην Ελλάδα. Όταν δοκιμάζεις λοιπόν με διάφορους τρόπους και με την επήρρεια ναρκωτικών μήπως καταφέρεις να ξεγελάσεις τον εαυτό σου, το είναι σου και διαπιστώνεις πως τελικά δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου και πως η γυναίκα που θες στην ζωή σου πρέπει να έχει αυτό το σεξουαλικό χαρακτηριστικό για να είσαι καλά, όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία, γιατί ξέρεις, το έχεις ζήσει στο πετσί σου με όλους τους τρόπους πως δεν απέδωσαν καρπούς τα υπόλοιπα στο να συνυπάρξεις με κάποια. Είμαι ζωντανό παράδειγμα. Κανείς δεν είναι τέλειος και είναι αδύνατο να μπορούμε να βρούμε σε απόλυτο βαθμό αυτά που θα μας καλύψουν τις προτεραιότητες και τα κριτήρια μας σε κάποιον άνθρωπο, τουλάχιστον ας καλύψουμε την βασικότερη ανάγκη που είναι το α και το ω σε μία σχέση. Ελλείψεις υπάρχουν παντού, όταν όμως η έλλειψη είναι το ίδιο το σεξ εκεί τι σόι συμβιβασμό μπορεί να κάνει κάποιος; Αυτό το κλικ που λες για εμένα είναι το σεξουαλικό κομμάτι τίποτα άλλο δεν θα με ένοιαζε ή σχεδόν τίποτα άλλο όπως θα καταλάβεις με ένα ακραίο παράδειγμα που γράφω παρακάτω.
Και για να σε βοηθήσω σε αυτό που μου λες, ας κάνουμε μία υπόθεση. Έστω πως βρίσκω αυτή που θέλω στην ζωή μου αλλά έχει παράλληλα και το ελάττωμα να είναι ηρωινομανής εκεί τι γίνεται; Εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά, αν δεν θέλει να με αφήσει να την βοηθήσω και δεν μπορώ να κάνω κάτι, ναι, αλλά αν στο ελάχιστο ενδιαφέρεται για εμένα ενώ εγώ θα έδινα τα πάντα για αυτήν, θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να την βοηθήσω και θα το πετύχαινα, ενα κλικ θα ήθελα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου για να με αφήσει να την βοηθήσω και από εκεί και πέρα το πρόβλημα θα το έχω εγώ.
Διάβασα για ένα τεστ ποιο πάνω και καλώς ή κακώς το έχω κάνει και εγώ και με τοποθετεί στους πρωταγωνιστές και σε αυτούς που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να λύσουν τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων πρώτα και μετά των δικών τους. Έτσι λέει, έτσι σου γράφω (είμαι έτσι; ναι είμαι έτσι το αναγνωρίζω, βλέπω τα προβλήματα των άλλων ως πρόκληση και θέλω να τα λύνω ή να αναζητώ την λύση τους).