Ο σύντροφός μου δεν θέλει σεξ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 275
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tzinalampsakou View Post
    Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο, επειδή δεν μπορώ να σου στειλω π.μ επειδη είμαι και εγω φιλόλογος και ειχα βαλει και εγω αγγελια για ιδιαίτερα αλλα δεν ενδιαφέρθηκε κανεις εκτος ενα τηλέφωνο που δεχτηκα να κανω για 2 ευρω την ωρα και πολυ μακρια απο το σπιτι μου και το απερριψα, δεν εχω καθολου μαθητες και ουτε γνωστους και φιλους να εχουν παιδακια για να δικτυωθω.Εσυ πως τα καταφερες και εχεις και καλο εισοδημα? Σε οποια φροντιστήρια εστειλα βιογραφικό κανενα ενδιαφέρον ολοι ζητούσαν προϋπηρεσία που δεν ειχα αφου μολις ειχα αποφοιτησει.Τωρα ειμαι 30 χρονων εχω ενα μωρακι και εχω δουλέψει μονο σε ασχετες δουλειές πχ.ταμιας σε εστιατόριο, εκτος απο κατι φοιτητικές εργασίες που εκανα. Μηπως θα μπορούσες να με βοηθησεις? Τωρα εχω το μωρο και δεν εχω που να το αφήσω σε ενα χρόνο ομως θα παει σταθμο. Γραφω χωρις τονους γιατι ειμαι απο κινητο.Στειλε μου στο [email protected] αν εχεις καποια συμβουλη για να τα καταφέρω και εγω ή καποια εργασια να προτεινεις, οικονομικα ημαστε πολυ χαλια, σε γκαρσονιέρα μενουμε. Για να διοριστω ως αναπληρώτρια ουτε λογος, κανω αιτησεις καθε χρονο και για δυσπρόσιτα και δεν με εχουν παρει ποτε, ισως επειδή δεν εχω μεταπτυχιακό.Σε ευχαριστώ πολυ.
    Καλημέρα! Τα μεταπτυχιακά είναι σημαντικά αν θες να κάνεις πανεπιστημιακά μαθήματα, αν θες να κάνεις σχολικά είναι πολύ περιορισμένα αυτά που θα σου "δώσουν" κάτι. Στρέψου καλύτερα στα σεμινάρια.

Δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Θα σου πω τι έκανα εγώ. Ξεκίνησα από 16 χρονών να κάνω μαθήματα σε συμμαθητές μου (μετά από δικό τους αίτημα) και συνεχίζω μέχρι και σήμερα στα 31. Παρακολουθώ όλες τις αλλαγές στο σύστημα, στην ύλη, στα βιβλία κ.λπ. Έχω φροντίσει να εστιάσω σε κάποια μαθήματα, για να γίνω πολύ καλή σε αυτά και μετά να "ανοιχτώ" σε άλλα. Έδωσα προτεραιότητα στις πανελλήνιες που έχουν καλύτερα έσοδα.

Το έχεις ασκήσει ποτέ το επάγγελμα; Αν όχι, το πρώτο και κύριο είναι να ξεκινήσεις να διαβάζεις για να ξέρεις την ύλη πολύ πολύ καλα. Πες σε όλους ότι έχεις στο πλάνο σου να δουλέψεις σε αυτόν τον χώρο, γράψου σε κάποιες συνδρομητικές σελίδες που σου παρέχουν αιτήσεις μαθητών.

Μια γενικότερη συμβουλή αν θες να πετύχεις σε αυτόν τον χώρο. Προφανώς εργαζόμαστε για βιοποριστικούς λόγους, αλλά αν αντιμετωπίζεις τη συγκεκριμένη δουλειά ως τρόπο να αποκτήσεις χρήματα και μόνο αυτό, κατά τη γνώμη μου δεν θα πετύχεις. Θέλει πολλή αγάπη για τη δουλειά, τους μαθητές και φοιτητές σου. Επίσης, επειδή έχεις να κάνεις με έμψυχο δυναμικό πρέπει να παρουσιάζεσαι με αυτοπεποίθηση, για να την αποκτήσεις πρέπει να διαβάσεις πολύ, ΠΑΡΑ πολύ, εκτός των σχολικών βιβλίων. Πρέπει να παίζεις την ύλ στα δάχτυλα, να έχεις σιγουριά, γιατί σε μια ενδεχόμενη συνάντηση είτε για ιδιαίτερο είτε για φροντιστήριο πρέπει να "πουλήσεις" τον εαυτό σου. Ακόμη, για να σε καλέσουν για συνέντευξη σε φροντιστήριο πρέπει να στείλεις ένα δείγμα δικών σου σημειώσεων, για να καλύψεις την έλλειψη προϋπηρεσίας.
    Last edited by sofiasofaci; 30-12-2020 at 11:14.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δηλαδή τι χαρακτηριστικα έχουν αυτές οι 3 στις 10000?
    Ασχετο με το θέμα βέβαια απλώς ρωταω από περιέργεια γιατί πιστεύω οι άντρες έχουν θέσει πολύ υψηλά στανταρ για τις γυναίκες.
    Άκουσε με δεν έχω υψηλά στάνταρ δεν ζητάω τον ουρανό με τα άστρα, θέλω όμως κάτι συγκεκριμένο, διάβασε αυτο το θέμα να καταλάβεις και πες μου εσύ σαν γυναίκα μετά, πόσο εύκολο θα ήταν να βρω μία τέτοια γυναίκα στη ζωή μου.

https://forum.psychology.gr/threads/...�ι-είμαι

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Θα κλείσουμε κανα 10ήμερο τα Χριστούγεννα; Το άκουσα και αυτό.... Και του λέω ναι αμέ να κλείσουμε αν είναι να σπρώχνεις εσύ μετά τα αυτοκίνητα που θα μένουν στον δρόμο από βενζινη. Γιατί όχι! Ρε δεν πάνε καλά, κάτι έχει πάθει ο κόσμος!
    Εμενα μου λεει για το καλοκαιρι γιατι εγω τοτε καιγομαι στην κυριολεξια και ξερουν οτι στην δουλεια μας καλοκαιρι ουτε με σφαιρες δεν περνεις αδεια ,τωρα ναι, παρε τις μερες που δικαιουσε αφου με συνχωρεις κολοβαραμε ....καλοκαιρι ,αντε κανα ρεπο να το κολλησεις με την αργια σου ...

Εγω του ειπα ,οκ, θα παρεις αδεια αλλα οταν θα εχω να κανω πραγματογνωμοσυνη σε κομματιασμενο οχημα επι της εγνατιας και με τραυματια μεσα θα του πω κατσε εκει φιλαρακι που εισαι και περιμενε να γυρισει ο συναδελφος απο την θαλασσα να σε απεγκλωβισει να ανοιξει και τον δρομο...

Και μετα παραπονιουνται οτι δεν εχουν δουλειες ή πληρωνονται λιγα ..
    Εμ παλικαρι μου γιατι πληρωνω αδρα ?Για να σε εχω να διακοπαρεις και να πινεις μοχιτο ?

Γι αυτο εγω mind πλεον οπου ακουω τετοιες περιπτωσεις δεν συγκινουμε ,αν θες δουλεια με απολαβες που δυσκολα βρίσκεις πλεον ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ,αλλιως γινε 30 χρονων και ζησε με την μανουλα και τον μπαμπακα σου ακομα ...

Senior Member
    Γενικά και εγώ θα σου πω την άποψη μου αλλά και για εμένα προσωπικά ως σύγκριση. Οσο λίγοτερες επιθυμίες έχει ένας άνδρας τόσο περισσότερες επιλογές έχει. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν έχει κανέναν όρο τότε στον υποτιθέμενο αριθμό 1.000.000 ελεύθερων γυναικών, έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο γυναίκες. Εμμεσα μέσα του σου λέει οκ και να μην προχωρήσω για τον α ή β λόγο έχω ακόμα 999.999 γυναίκες για να συνεχίσω και η ζωή συνεχίζεται. Αυτο του δίνει έμμεσα και την σκέψη ότι οκ μωρέ γυναίκες υπάρχουν, δεν καίγομαι κιόλας και να τα σπάσω με κάποια.

Όταν όμως αρχίζουν και μπαίνουν οι όροι μέσα στο ζήτημα της επιλογής τότε η λογική επιβάλλει να δώσεις και το γνωρίζουν όλοι αυτό. Αν για παράδειγμα κάποιος πει εγώ θέλω η γυναίκα που θα έχω δίπλα μου να είναι ύψους 1,95 και οι γυναίκες που έχουν αυτό το ύψος πχ είναι 500 σε ένα γυναικείο πληθυσμό 5 εκατομμυρίων, τότε η λογική του επιτάσσει να προστατεύσει σε περίπτωση που θα βρει αυτή την γυναίκα το δώρο που του ήρθε στη ζωή. Αν δεν το κάνει θα το χάσει, αν δεν το γνωρίζει κακό του κεφαλιού του γιατί όταν θα συμβεί τότε θα αρχίσει πάλι την αναζήτηση η οποία είναι μείον 1 και σιγά σιγά θα στενεύουν τα όρια όσο δεν προστατεύει το δώρο που εισέρχεται στην ζωή του.

Τα καταλαβαίνεις αυτά που σου λέω; Και οκ όλοι θέτουμε όρους στις επιλογές μας έτσι δεν είναι; Υπάρχει άνδρας ή γυναίκα στον πλανήτη που λέει είμαι διαθέσιμος προς όλες; Οχι.... Αν λοιπόν ο άλλος βρει κάποια που του καλύπτει τους όρους που έχει θέσει και εκείνος δεν το σέβεται αυτό, το ότι είχε την τύχη (άλλοι μπορεί να ζήσουν μια ολάκερη ζωή και να πεθάνουν με την επιθυμία, αυτός θα είμαι εγώ) να βρει αυτό που ήθελε και δεν το προστάτευσε, τότε λυπάμαι για αυτόν και τις συνέπειες που θα έχει ο χωρισμός στην ζωή του για την υπόλοιπη ζωή του, γιατί όσο πιο δύσκολοι οι όροι τόσο πιο δύσκολη η εξεύρεση συντρόφου!

Εγώ για παράδειγμα, έχεις ακούσει την φράση "θα έδινα και την ψυχή μου στο διάολο"; Ε αν θα μου ερχόταν αυτό που ήθελα στη ζωή μου θα έδινα και την ψυχή μου στο διάολο....
    mind συμφωνώ μαζί σου. Επιμένει ότι είμαι η ιδανική για εκείνον, ότι είμαι καλύτερη από αυτο που είχε φανταστεί, ότι είμαι το άλλο του μισό και δεν θα βρει άλλη σαν εμένα, επειδή στο MBTI (16 προσωπικότητες) είμαστε η ίδια προσωπικότητα (INTJ), η οποία είναι εξαιρετικά σπάνια στις γυναίκες (0,8%), δίνω έμφαση στη λογική, λατρεύω την επιστήμη γενικά, είμαι άθεη κ.λπ.

Ωστόσο, αφού είμαι τόσο ξεχωριστή για εκείνον, θα περίμενα να προσπαθεί για τη σχέση μας. Αν το κάνει, εγώ δεν το εκλαμβάνω τόσο. Και πιστεύω ότι δεν είναι ότι δεν θέλει, αλλά πραγματικά δεν μπορεί.

Μου έχει πει και στο παρελθόν "δεν ξέρω πώς να σου μιλήσω για να τα βρούμε μετά από ένα καβγά". Π.χ. εχθές χωρίς να τσακωθούμε ουσιαστικά, απλά λογοφέραμε έντονα, αποφάσισε να κοιμηθεί στον καναπέ και να μην μου μιλάει, ενώ είμαστε στον ίδιο χώρο λόγω διαρρύθμισης σπιτιού. Σηκώθηκα όταν μπήκα να κάνω μάθημα και φυσικά έκατσε να παίξει μέχρι να φύγει για δουλειά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Ο ιδος το ξερει το γιατι αλλα δεν εχει τα μουτρα να στο πει .....
    Αν εκεινος θίγεται μια πες του εγω θίγομαι δυο και τρεις φορες καθε φορα που γινεται αυτο ...Και στο κατω κατω ολο αυτο εχει να κανει και με γυναικειο εγωισμο βρε Σοφια ...Δες το και λιγο ετσι ,γιατι υποτιμας τον ευατο σου?Τι σου λειπει και καθεσαι και ζητιανευεις τα αυτονοητα ?Αυτος επρεπε να σε παρακαλαει ,οχι εσυ ....
    Παιξτω και εσυ αλλιως ...
    Οκ φιλαρακι ,εγω κανω τα παντα και εσυ με αφηνεις ετσι ,κατσε να παω και εγω αλλου να δουμε αν φταιω εγω στην τελικη βρε αδελφε ...μηπως εγω κανω λαθος ...
    Τι θα κανει τοτε θα γινεται μπαρουτη και θα σου πει παλι ,κατσε τωρα παω να τελειωσω την πιστα απο το game ?
    Αν πω κάτι τέτοιο, θα μου το χτυπάει μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofiasofaci View Post
    mind συμφωνώ μαζί σου. Επιμένει ότι είμαι η ιδανική για εκείνον, ότι είμαι καλύτερη από αυτο που είχε φανταστεί, ότι είμαι το άλλο του μισό και δεν θα βρει άλλη σαν εμένα, επειδή στο MBTI (16 προσωπικότητες) είμαστε η ίδια προσωπικότητα (INTJ), η οποία είναι εξαιρετικά σπάνια στις γυναίκες (0,8%), δίνω έμφαση στη λογική, λατρεύω την επιστήμη γενικά, είμαι άθεη κ.λπ.

Ωστόσο, αφού είμαι τόσο ξεχωριστή για εκείνον, θα περίμενα να προσπαθεί για τη σχέση μας. Αν το κάνει, εγώ δεν το εκλαμβάνω τόσο. Και πιστεύω ότι δεν είναι ότι δεν θέλει, αλλά πραγματικά δεν μπορεί.

Μου έχει πει και στο παρελθόν "δεν ξέρω πώς να σου μιλήσω για να τα βρούμε μετά από ένα καβγά". Π.χ. εχθές χωρίς να τσακωθούμε ουσιαστικά, απλά λογοφέραμε έντονα, αποφάσισε να κοιμηθεί στον καναπέ και να μην μου μιλάει, ενώ είμαστε στον ίδιο χώρο λόγω διαρρύθμισης σπιτιού. Σηκώθηκα όταν μπήκα να κάνω μάθημα και φυσικά έκατσε να παίξει μέχρι να φύγει για δουλειά...
    Μήπως όντως έχει υποθυροειδισμό; Πως και θεωρεί πως έχει πρόβλημα με τον θυροειδή του; Πως και δεν έχει δώσει αίμα να δούνε TSH και FT4; Ενας λόγος είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αν ο λόγος δεν είναι σωστός έχει είτε υποθυροειδισμό είτε υπερθυροειδισμό. Να του επιβάλλεις εσύ με το ζόρι να κάνει αυτές τις δύο εξετάσεις ακόμα και σήμερα. Να του το απαιτήσεις γιατί είσαι σε μία σχέση που πρέπει να γνωρίζεις και πρέπει να μπορείς να αποκλείεις περιπτώσεις. Δηλαδή έλεος ας πούμε... Πάρτον από το χέρι με το ζόρι δώσε 60-70 ευρώ τόσο είναι και ούτε τόσα και πηγαίνε τον με το ζόρι να κάνει τις εξετάσεις για εσένα την ίδια και ύστερα για αυτόν για να αποκλείεις. Αυτός μπορεί να μην γουστάρει, αλλά δεν ζει μόνος του, ζει σε σχέση και θα υποστεί τις συνέπειες αν θέλει να είναι σε σχέση. Να βρεις τις απαντήσεις δεν σου είπε; Πες του έτσι δεν μου είπες; Πάμε σε εργαστήριο τώρα για να μην σου κάνω το πισι κομμάτια.

Άκουσε με δεν έχω υψηλά στάνταρ δεν ζητάω τον ουρανό με τα άστρα, θέλω όμως κάτι συγκεκριμένο, διάβασε αυτο το θέμα να καταλάβεις και πες μου εσύ σαν γυναίκα μετά, πόσο εύκολο θα ήταν να βρω μία τέτοια γυναίκα στη ζωή μου.

https://forum.psychology.gr/threads/...�ι-είμαι
    Πάντως σιγουρα δεν είναι ανεφτικο.Δεν μου κάνει εντύπωση αυτο που ψάχνεις.ίσως είναι και θέμα τύχης. Εγώ βρήκα κάτι ακόμη πιο σπάνιο από αυτό που ψάχνεις εσυ.άρα γι όλους υπάρχει το 《ταιρι》τους.
    Σορρυ που ξεφυγα από το θεμα της κοπέλας.

Senior Member
    Γενικά και εγώ θα σου πω την άποψη μου αλλά και για εμένα προσωπικά ως σύγκριση. Οσο λίγοτερες επιθυμίες έχει ένας άνδρας τόσο περισσότερες επιλογές έχει. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν έχει κανέναν όρο τότε στον υποτιθέμενο αριθμό 1.000.000 ελεύθερων γυναικών, έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο γυναίκες. Εμμεσα μέσα του σου λέει οκ και να μην προχωρήσω για τον α ή β λόγο έχω ακόμα 999.999 γυναίκες για να συνεχίσω και η ζωή συνεχίζεται. Αυτο του δίνει έμμεσα και την σκέψη ότι οκ μωρέ γυναίκες υπάρχουν, δεν καίγομαι κιόλας και να τα σπάσω με κάποια.

Όταν όμως αρχίζουν και μπαίνουν οι όροι μέσα στο ζήτημα της επιλογής τότε η λογική επιβάλλει να δώσεις και το γνωρίζουν όλοι αυτό. Αν για παράδειγμα κάποιος πει εγώ θέλω η γυναίκα που θα έχω δίπλα μου να είναι ύψους 1,95 και οι γυναίκες που έχουν αυτό το ύψος πχ είναι 500 σε ένα γυναικείο πληθυσμό 5 εκατομμυρίων, τότε η λογική του επιτάσσει να προστατεύσει σε περίπτωση που θα βρει αυτή την γυναίκα το δώρο που του ήρθε στη ζωή. Αν δεν το κάνει θα το χάσει, αν δεν το γνωρίζει κακό του κεφαλιού του γιατί όταν θα συμβεί τότε θα αρχίσει πάλι την αναζήτηση η οποία είναι μείον 1 και σιγά σιγά θα στενεύουν τα όρια όσο δεν προστατεύει το δώρο που εισέρχεται στην ζωή του.

Τα καταλαβαίνεις αυτά που σου λέω; Και οκ όλοι θέτουμε όρους στις επιλογές μας έτσι δεν είναι; Υπάρχει άνδρας ή γυναίκα στον πλανήτη που λέει είμαι διαθέσιμος προς όλες; Οχι.... Αν λοιπόν ο άλλος βρει κάποια που του καλύπτει τους όρους που έχει θέσει και εκείνος δεν το σέβεται αυτό, το ότι είχε την τύχη (άλλοι μπορεί να ζήσουν μια ολάκερη ζωή και να πεθάνουν με την επιθυμία, αυτός θα είμαι εγώ) να βρει αυτό που ήθελε και δεν το προστάτευσε, τότε λυπάμαι για αυτόν και τις συνέπειες που θα έχει ο χωρισμός στην ζωή του για την υπόλοιπη ζωή του, γιατί όσο πιο δύσκολοι οι όροι τόσο πιο δύσκολη η εξεύρεση συντρόφου!

Εγώ για παράδειγμα, έχεις ακούσει την φράση "θα έδινα και την ψυχή μου στο διάολο"; Ε αν θα μου ερχόταν αυτό που ήθελα στη ζωή μου θα έδινα και την ψυχή μου στο διάολο....
    Κατανοητό αυτό που λες. Αλλά δεν είναι τόσο απλό νομίζω. Δηλαδή εσύ αν βρεις την ιδανική έτσι όπως την έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν σου κάνει κλικ, τι θα κάνεις?

Άσε που στην αρχή όλα φαίνονται ρόδινα και έτσι όπως τα θέλεις. Αλλά μετά με τον καιρό που φαίνεται ο αληθινός χαρακτήρας όλο και κάποιες "ελλείψεις" βγαίνουν. Δεν θα ξενερωσεις μετά αφού έχοντας βάλει στον εαυτό σου σαν όρο αυτό το πρότυπο, βλέπεις ότι δεν είναι ακριβώς όπως το είχες στο μυαλό σου?
    Είναι περίπλοκο νομίζω, έτσι όπως το θετεις.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Μήπως όντως έχει υποθυροειδισμό; Πως και θεωρεί πως έχει πρόβλημα με τον θυροειδή του; Πως και δεν έχει δώσει αίμα να δούνε TSH και FT4; Ενας λόγος είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αν ο λόγος δεν είναι σωστός έχει είτε υποθυροειδισμό είτε υπερθυροειδισμό. Να του επιβάλλεις εσύ με το ζόρι να κάνει αυτές τις δύο εξετάσεις ακόμα και σήμερα. Να του το απαιτήσεις γιατί είσαι σε μία σχέση που πρέπει να γνωρίζεις και πρέπει να μπορείς να αποκλείεις περιπτώσεις. Δηλαδή έλεος ας πούμε... Πάρτον από το χέρι με το ζόρι δώσε 60-70 ευρώ τόσο είναι και ούτε τόσα και πηγαίνε τον με το ζόρι να κάνει τις εξετάσεις για εσένα την ίδια και ύστερα για αυτόν για να αποκλείεις. Αυτός μπορεί να μην γουστάρει, αλλά δεν ζει μόνος του, ζει σε σχέση και θα υποστεί τις συνέπειες αν θέλει να είναι σε σχέση. Να βρεις τις απαντήσεις δεν σου είπε; Πες του έτσι δεν μου είπες; Πάμε σε εργαστήριο τώρα για να μην σου κάνω το πισι κομμάτια.
    Βλέπω συμπτώματα υπερθυρεοειδισμού. Σίγουρα θέλω να το κάνω και να πάμε και του το έχω πει. Ναι, ναι ναι και τίποτα. Αν συμπεριφερθώ έτσι, θα το εκλάβει ως τρομερή επιβολή (που μεταξύ μας είναι) και γενικά δεν χρησιμοποιώ απειλές, γιατί δεν μου αρέσει να κάνω στους άλλους αυτά που δεν θέλω να μου κάνουν...
    Last edited by sofiasofaci; 30-12-2020 at 12:40.

Marilou
    Guest
    Αν πω κάτι τέτοιο, θα μου το χτυπάει μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση!
    Καλα αν το παμε ετσι πες του να το παιξουμε 15χρονα ..
    Να σου χτυπαει αυτος το συγκεκριμενο να του χτυπας εσυ για το οτι δεν ξερει να φερθει σαν αντρας σε μια γυναικα και να γινεται μόλος...

Αυτο ειναι το ζητουμενο?Αντι να καθησει κατω και να μιλησετε σαν ενηλικες ,προτιμάει να παιζει video games και να κολοβαραει ολη μερα ..
    ο γιος μου τα κανει ολα αυτα πες του ,ενα 16χρονο ....εκει ανηκει ηλικιακα μάλλον ...δεν ειναι και ο πρωτος βέβαια αλλα ενταξει ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλα αν το παμε ετσι πες του να το παιξουμε 15χρονα ..
    Να σου χτυπαει αυτος το συγκεκριμενο να του χτυπας εσυ για το οτι δεν ξερει να φερθει σαν αντρας σε μια γυναικα και να γινεται μόλος...

Αυτο ειναι το ζητουμενο?Αντι να καθησει κατω και να μιλησετε σαν ενηλικες ,προτιμάει να παιζει video games και να κολοβαραει ολη μερα ..
    ο γιος μου τα κανει ολα αυτα πες του ,ενα 16χρονο ....εκει ανηκει ηλικιακα μάλλον ...δεν ειναι και ο πρωτος βέβαια αλλα ενταξει ...

Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά πολλές φορές νιώθω ότι έχω ένα 6χρονο μπροστά μου... Το οξύμωρο είναι ότι λέει ότι με επέλεξε λόγω του ότι κινούμαι με άξονα κυρίως τη λογική, αλλά όταν εφαρμόζω τη λογική στη συζήτηση μαζί του εκνευρίζεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Κατανοητό αυτό που λες. Αλλά δεν είναι τόσο απλό νομίζω. Δηλαδή εσύ αν βρεις την ιδανική έτσι όπως την έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν σου κάνει κλικ, τι θα κάνεις?

Άσε που στην αρχή όλα φαίνονται ρόδινα και έτσι όπως τα θέλεις. Αλλά μετά με τον καιρό που φαίνεται ο αληθινός χαρακτήρας όλο και κάποιες "ελλείψεις" βγαίνουν. Δεν θα ξενερωσεις μετά αφού έχοντας βάλει στον εαυτό σου σαν όρο αυτό το πρότυπο, βλέπεις ότι δεν είναι ακριβώς όπως το είχες στο μυαλό σου?
    Είναι περίπλοκο νομίζω, έτσι όπως το θετεις.
    Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή μας. Θέτουμε όμως κάποιες προτεραιότητες σε αυτήν. Εγώ για παράδειγμα έχω συνυπάρξει χωρίς να μπω σε διαδικασία σχέσης με έναν αριθμό γυναικών στην ζωή μου στην Ελλάδα. Όταν δοκιμάζεις λοιπόν με διάφορους τρόπους και με την επήρρεια ναρκωτικών μήπως καταφέρεις να ξεγελάσεις τον εαυτό σου, το είναι σου και διαπιστώνεις πως τελικά δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου και πως η γυναίκα που θες στην ζωή σου πρέπει να έχει αυτό το σεξουαλικό χαρακτηριστικό για να είσαι καλά, όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία, γιατί ξέρεις, το έχεις ζήσει στο πετσί σου με όλους τους τρόπους πως δεν απέδωσαν καρπούς τα υπόλοιπα στο να συνυπάρξεις με κάποια. Είμαι ζωντανό παράδειγμα. Κανείς δεν είναι τέλειος και είναι αδύνατο να μπορούμε να βρούμε σε απόλυτο βαθμό αυτά που θα μας καλύψουν τις προτεραιότητες και τα κριτήρια μας σε κάποιον άνθρωπο, τουλάχιστον ας καλύψουμε την βασικότερη ανάγκη που είναι το α και το ω σε μία σχέση. Ελλείψεις υπάρχουν παντού, όταν όμως η έλλειψη είναι το ίδιο το σεξ εκεί τι σόι συμβιβασμό μπορεί να κάνει κάποιος; Αυτό το κλικ που λες για εμένα είναι το σεξουαλικό κομμάτι τίποτα άλλο δεν θα με ένοιαζε ή σχεδόν τίποτα άλλο όπως θα καταλάβεις με ένα ακραίο παράδειγμα που γράφω παρακάτω.

Και για να σε βοηθήσω σε αυτό που μου λες, ας κάνουμε μία υπόθεση. Έστω πως βρίσκω αυτή που θέλω στην ζωή μου αλλά έχει παράλληλα και το ελάττωμα να είναι ηρωινομανής εκεί τι γίνεται; Εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά, αν δεν θέλει να με αφήσει να την βοηθήσω και δεν μπορώ να κάνω κάτι, ναι, αλλά αν στο ελάχιστο ενδιαφέρεται για εμένα ενώ εγώ θα έδινα τα πάντα για αυτήν, θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να την βοηθήσω και θα το πετύχαινα, ενα κλικ θα ήθελα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου για να με αφήσει να την βοηθήσω και από εκεί και πέρα το πρόβλημα θα το έχω εγώ.

Διάβασα για ένα τεστ ποιο πάνω και καλώς ή κακώς το έχω κάνει και εγώ και με τοποθετεί στους πρωταγωνιστές και σε αυτούς που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να λύσουν τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων πρώτα και μετά των δικών τους. Έτσι λέει, έτσι σου γράφω (είμαι έτσι; ναι είμαι έτσι το αναγνωρίζω, βλέπω τα προβλήματα των άλλων ως πρόκληση και θέλω να τα λύνω ή να αναζητώ την λύση τους).

Marilou
    Guest
    Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά πολλές φορές νιώθω ότι έχω ένα 6χρονο μπροστά μου... Το οξύμωρο είναι ότι λέει ότι με επέλεξε λόγω του ότι κινούμαι με άξονα κυρίως τη λογική, αλλά όταν εφαρμόζω τη λογική στη συζήτηση μαζί του εκνευρίζεται...
    Λογικη και παράνοια ξερεις δεν απεχουν και πολύ πες του, οταν καποιος μπλεκει με τετοιους χαρακτηρες ..Ανετα σε οδηγούν εκει χωρίς να το καταλάβεις ...

Σε πληροφορω οτι με το εξαχρονο πλεον κανεις κανονικοτατα συζήτηση χωρις να χτυπιεται στο πατωμα και μαλιστα εχει και επιχειρήματα .....
    Γι αυτο οταν συνανταω αντρες απο τα 25 με 30 και μετα και αντιδρούν χειροτερα απο μωρα απορώ με τι νοοτροπία μεγάλωσαν και αν πλεον υπαρχει προοπτική να αλλάξουν ...

Αν και νομιζω με αυτα που βλεπω και διαβαζω εδω μέσα πολλοι ήδη ειναι καμμένα χαρτια και δεν προκειται να αλλάξουν, οποτε τον χρονο σου χανεις ,γιατι μπορει να αντιδραει σαν μωρο ,αλλα ας ξυπνησει και ας καταλαβει οτι ειναι αντρας και μαλιστα στην ηλικια του αλλοι συντηρούν οικογενειες με παιδιά ...

Αντε γιατι πλεον ολοι οι αντρεςς που ειναι σε παρομοιες θεσεις βαπτιζουν την ανικανοτητα τους και την ανωριμοτητα τους ψυχολογικο και πραγματικα αδικουν ατομα που οντως παλευουν με αυτα ..
    Εκεινα τουλαχιστον δειχνουν σημαδια βελπτιωσης και δεν προσπαθουν να κρυφτουν πισω απο ταμπελες ..

Ειλικρινα απορω βρε Σοφια μου με την υπομονη σου ,αλλα φιλόλογος εισαι επιβάλλεται να εχεις υπομονη με τα ¨παιδια¨ αλλα κρατα την για τα δικα σου, θα σε χρειαστεί και σιγουρα εκει θα πιάσει τοπο..

Senior Member
    Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή μας. Θέτουμε όμως κάποιες προτεραιότητες σε αυτήν. Εγώ για παράδειγμα έχω συνυπάρξει χωρίς να μπω σε διαδικασία σχέσης με έναν αριθμό γυναικών στην ζωή μου στην Ελλάδα. Όταν δοκιμάζεις λοιπόν με διάφορους τρόπους και με την επήρρεια ναρκωτικών μήπως καταφέρεις να ξεγελάσεις τον εαυτό σου, το είναι σου και διαπιστώνεις πως τελικά δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου και πως η γυναίκα που θες στην ζωή σου πρέπει να έχει αυτό το σεξουαλικό χαρακτηριστικό για να είσαι καλά, όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία, γιατί ξέρεις, το έχεις ζήσει στο πετσί σου με όλους τους τρόπους πως δεν απέδωσαν καρπούς τα υπόλοιπα στο να συνυπάρξεις με κάποια. Είμαι ζωντανό παράδειγμα. Κανείς δεν είναι τέλειος και είναι αδύνατο να μπορούμε να βρούμε σε απόλυτο βαθμό αυτά που θα μας καλύψουν τις προτεραιότητες και τα κριτήρια μας σε κάποιον άνθρωπο, τουλάχιστον ας καλύψουμε την βασικότερη ανάγκη που είναι το α και το ω σε μία σχέση. Ελλείψεις υπάρχουν παντού, όταν όμως η έλλειψη είναι το ίδιο το σεξ εκεί τι σόι συμβιβασμό μπορεί να κάνει κάποιος; Αυτό το κλικ που λες για εμένα είναι το σεξουαλικό κομμάτι τίποτα άλλο δεν θα με ένοιαζε ή σχεδόν τίποτα άλλο όπως θα καταλάβεις με ένα ακραίο παράδειγμα που γράφω παρακάτω.

Και για να σε βοηθήσω σε αυτό που μου λες, ας κάνουμε μία υπόθεση. Έστω πως βρίσκω αυτή που θέλω στην ζωή μου αλλά έχει παράλληλα και το ελάττωμα να είναι ηρωινομανής εκεί τι γίνεται; Εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά, αν δεν θέλει να με αφήσει να την βοηθήσω και δεν μπορώ να κάνω κάτι, ναι, αλλά αν στο ελάχιστο ενδιαφέρεται για εμένα ενώ εγώ θα έδινα τα πάντα για αυτήν, θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να την βοηθήσω και θα το πετύχαινα, ενα κλικ θα ήθελα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου για να με αφήσει να την βοηθήσω και από εκεί και πέρα το πρόβλημα θα το έχω εγώ.

Διάβασα για ένα τεστ ποιο πάνω και καλώς ή κακώς το έχω κάνει και εγώ και με τοποθετεί στους πρωταγωνιστές και σε αυτούς που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να λύσουν τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων πρώτα και μετά των δικών τους. Έτσι λέει, έτσι σου γράφω (είμαι έτσι; ναι είμαι έτσι το αναγνωρίζω, βλέπω τα προβλήματα των άλλων ως πρόκληση και θέλω να τα λύνω ή να αναζητώ την λύση τους).
    Από απορία, θυμάσαι τα 4 αρχικά γράμματα από το τεστ;

Senior Member
    Από απορία, θυμάσαι τα 4 αρχικά γράμματα από το τεστ;
    Θα σου δώσω και τα 5 ENFJ-A

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast