Δηλαδή απέναντι της δεν ήμουν αυθεντικός?
Printable View
Αν μου έλεγε ακριβώς τι δεν της άρεσε και την έκανε να νιώσει άσχημα μια χαρά θα το συζητήσουμε και να καταλάβω και εγώ που δεν πολυταιριαζουμε, μπορεί να μην είχε βρεθεί λύση αλλά μπορεί να έχει βρεθεί, αυτό που ξέρω ήταν σε φάση ξενερας άμυνας και αποστασιοποησης, και γι'αυτό το τελείωσε απότομα και με ερωτηματικά.
Φίλε μου μια λέξη μόνο θα σου πω. Overthinking. Too much of it too. Αποδέξου την πραγματικοτητα, τα υπαρχοντα δεδομενα και προχωρα, πηγαινε παρακατω. Η ζωη εν τω μεταξυ τρεχει, καλπαζει κι εσυ αναλωνεσαι τωρα να υπεραναλυεις και να σκεφτεσαι πραγματα για πολυ περισσοτερο διαστημα απο οτι η ιδια η γνωριμια σας. Προχωρα παρακατω. Εχεις και αλλες απογοητευσεις να ζησεις. Αλλα οχι μονο απογοητευσεις, εχει και ωραια πραγματα η ζωη, αρκει να μην τη χανεις χαμενος στις σκεψεις σου για κατι που ανηκει στο παρελθον.
Απλά ξενέρωσε τόσο που ένιωσε ότι δεν φτιάχνεται, όταν κάποιος είναι στεναχωρημένος και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί μια κατάσταση και να μπει σε ρίσκα βρίσκει την πιο εύκολη λύση, να απομακρυνθεί και να αποφύγει τυχόν συγκρούσεις, με την απόσταση και την κατάλληλη ενδοσκόπηση όλα λύνονται αφού υπήρξαν συναισθήματα