Avoidant συμπεριφορά - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 22 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν εισαι αυθεντικος, μπερδευεις την φαντασια σου με την πραγματικοτητα, βασιζεσαι στα λογια και οχι στις πραξεις.
    Δηλαδή απέναντι της δεν ήμουν αυθεντικός?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Δηλαδή απέναντι της δεν ήμουν αυθεντικός?
    Δλδ τι ενιωσες στο σεξ μαζι της, πως ενιωσες μετα το σεξ, πως ενιωσες την αλλη μερα; Αυτα ειναι αυθεντικα συναισθηματα, τα δικα σου ειναι παιξαμε κουκλες και ολα πηγαν καλα - αυτα τα κανουν τα παιδια στο δημοτικο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πάντως και να έμπαινε στην διαδικασία να εξηγήσει περισσότερα (αν και αυτά που είπε είναι ήδη αρκετά), παίζει πάλι να μην καταλάβαινες και να συνεχιζες τα δικά σου. Δεν μπορεις και δεν θες να δεις κάτι άλλο.
    Αν μου έλεγε ακριβώς τι δεν της άρεσε και την έκανε να νιώσει άσχημα μια χαρά θα το συζητήσουμε και να καταλάβω και εγώ που δεν πολυταιριαζουμε, μπορεί να μην είχε βρεθεί λύση αλλά μπορεί να έχει βρεθεί, αυτό που ξέρω ήταν σε φάση ξενερας άμυνας και αποστασιοποησης, και γι'αυτό το τελείωσε απότομα και με ερωτηματικά.

Senior Member
    Δλδ τι ενιωσες στο σεξ μαζι της, πως ενιωσες μετα το σεξ, πως ενιωσες την αλλη μερα; Αυτα ειναι αυθεντικα συναισθηματα, τα δικα σου ειναι παιξαμε κουκλες και ολα πηγαν καλα - αυτα τα κανουν τα παιδια στο δημοτικο.
    Δεν γυρνάνε όλα γύρω από το σεξ

Senior Member
    Δεν γυρνάνε όλα γύρω από το σεξ
    Ναι, με την μαμα σου.

Senior Member
    Ναι, με την μαμα σου.
    σου φαίνεται λογικό μια κοπέλα παρθένα να θέλει τόσο πολύ να κάνει σεξ από το πρώτο sleepover με αγόρι στη ζωή της ? Αυτή την ερώτηση τη κάνω και στους φίλους μου

Senior Member
    σου φαίνεται λογικό μια κοπέλα παρθένα να θέλει τόσο πολύ να κάνει σεξ από το πρώτο sleepover με αγόρι στη ζωή της ? Αυτή την ερώτηση τη κάνω και στους φίλους μου
    Ο γυναικολογος της εισαι; Δεν ξερεις αν ειναι παρθενα.

Senior Member
    Ο γυναικολογος της εισαι; Δεν ξερεις αν ειναι παρθενα.
    Μου το πε, για ποιο λόγο να πει ψέματα για κάτι τέτοιο? Εδώ είχε πόσο καιρό ακόμα και να φιλήσει κάποιον

Senior Member
    Μου το πε, για ποιο λόγο να πει ψέματα για κάτι τέτοιο? Εδώ είχε πόσο καιρό ακόμα και να φιλήσει κάποιον
    Γιατι σου ελεγε αυτα που ηθελες να ακουσεις μηπως;

Senior Member
    Γιατι σου ελεγε αυτα που ηθελες να ακουσεις μηπως;
    Όχι προσωπικά δε με ένοιαζε είτε ήταν παρθένα είτε όχι, αλλά αφού μου είπε ότι είναι θεώρησα εγώ μόνος μου χωρίς να της πω κάτι ότι είναι καλό να κάνουμε υπομονή μέχρι τις επόμενες συναντήσεις

Senior Member
    Όχι προσωπικά δε με ένοιαζε είτε ήταν παρθένα είτε όχι, αλλά αφού μου είπε ότι είναι θεώρησα εγώ μόνος μου χωρίς να της πω κάτι ότι είναι καλό να κάνουμε υπομονή μέχρι τις επόμενες συναντήσεις
    Εαν δεν σε ενοιαζε δεν θα το ειχες αναφερει εκατο φορες, προφανως παιζει μεγαλο ρολο στο μυαλο σου να εξηγησει τα πραγματα, οποτε αυτη ηξερε τι σου ελεγε και γιατι.

Senior Member
    Εαν δεν σε ενοιαζε δεν θα το ειχες αναφερει εκατο φορες, προφανως παιζει μεγαλο ρολο στο μυαλο σου να εξηγησει τα πραγματα, οποτε αυτη ηξερε τι σου ελεγε και γιατι.
    Το αναφέρω γιατί έχει σημασία αντικειμενικά στο πώς είδε την όλη φάση. Μια άπειρη δείχνει περισσότερο κατανόηση

Senior Member
    Αν μου έλεγε ακριβώς τι δεν της άρεσε και την έκανε να νιώσει άσχημα μια χαρά θα το συζητήσουμε και να καταλάβω και εγώ που δεν πολυταιριαζουμε, μπορεί να μην είχε βρεθεί λύση αλλά μπορεί να έχει βρεθεί, αυτό που ξέρω ήταν σε φάση ξενερας άμυνας και αποστασιοποησης, και γι'αυτό το τελείωσε απότομα και με ερωτηματικά.
    Ρε φίλε δεν την νοιάζει να καταλάβεις. Δεν την νοιάζει να το φτιάξει αυτό. Αν την ένοιαζε θα το συζητούσε.. Όταν μας ενδιαφέρει κάτι και θέλουμε να το κρατήσουμε, κάνουμε κάτι. Αυτή δεν έκανε.

Senior Member
    Φίλε μου μια λέξη μόνο θα σου πω. Overthinking. Too much of it too. Αποδέξου την πραγματικοτητα, τα υπαρχοντα δεδομενα και προχωρα, πηγαινε παρακατω. Η ζωη εν τω μεταξυ τρεχει, καλπαζει κι εσυ αναλωνεσαι τωρα να υπεραναλυεις και να σκεφτεσαι πραγματα για πολυ περισσοτερο διαστημα απο οτι η ιδια η γνωριμια σας. Προχωρα παρακατω. Εχεις και αλλες απογοητευσεις να ζησεις. Αλλα οχι μονο απογοητευσεις, εχει και ωραια πραγματα η ζωη, αρκει να μην τη χανεις χαμενος στις σκεψεις σου για κατι που ανηκει στο παρελθον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ρε φίλε δεν την νοιάζει να καταλάβεις. Δεν την νοιάζει να το φτιάξει αυτό. Αν την ένοιαζε θα το συζητούσε.. Όταν μας ενδιαφέρει κάτι και θέλουμε να το κρατήσουμε, κάνουμε κάτι. Αυτή δεν έκανε.
    Απλά ξενέρωσε τόσο που ένιωσε ότι δεν φτιάχνεται, όταν κάποιος είναι στεναχωρημένος και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί μια κατάσταση και να μπει σε ρίσκα βρίσκει την πιο εύκολη λύση, να απομακρυνθεί και να αποφύγει τυχόν συγκρούσεις, με την απόσταση και την κατάλληλη ενδοσκόπηση όλα λύνονται αφού υπήρξαν συναισθήματα

Page 17 of 22 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast