Originally Posted by
amelie74
Θεοφανια,
καταρχας ξεκιναω απο τη βαση οτι ολα αυτα που λες,τα λες κολοπροαιρετα και με διαθεση να με αφυπνισεις και να με θεσεις προ των ευθυνων μου.
τα εχω ακουσει και απο αλλους ανθρωπους-ειδικους και μη-εστω και με διαφορετικο τροπο.
ομως παρολη την ευστροφια που ομολογουμενως διαθετεις, επειδη δεν εισαι ειδικος δεν λαμβανεις υποψιν σου οτι ολες τις παραπανω δυσλειτουργικες και αυτοτακαστροφικες συμπεριφορες που επελεξα , δεν τις επελεξα συνειδητα αλλα ασυνειδητα και το μονο βεβαιο οπως λες και συ ειναι οτι αυτος που ζημιωνεται απο αυτη τη σταση απεναντι στη ζωη ειμαι εγω.
τα λογια σου με πονανε γιατι σε ενα μεγαλο βαθμο κρυβουν αληθειες και παρολο που ποναω γουσταρω που δεν μου χαιδευεις τα αυτια.
ομως...πριβε σου ανεφερα καποιες προσπαθειες που εκανα τελευταια προκειμενου να ξεφυγω απο αυτη την ηθελημενη ή μη μιζερια,οι οποιες δεν καρποφορισαν (δεν εχω προβλημα να τις αναφερουμε και δημοσια ,γιατι οσο ρεζιλι ηταν να γινω απο τα γραφομενα μου εδω μεσα ,εχω ηδη γινει).
και θα σου πω τωρα κατι (μετα φοβου Θεου μην φαω κι αλλο χεσιμο :P):
ειμαι σχεδον βεβαιη πως οι φιλοι σου οι οποιοι εχουν διαταραχες ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΙΣΜΕΝΟΙ,δεν εχουν φαει τοσες ηττες στον τομεα που σου ανεφερα οσες εχω φαει εγω.
και πιστευω πως αυτο δεν οφειλεται στο οτι δεν "προβαλλουν" το προβληματα τους οπως κανω εγω ,αλλα στο οτι ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΚΙΣΕΙ Η ΦΥΣΗ.
οσο για τις αποπειρες κοινωνικοποιησης που εχω κανει τελευταια,επισης δεν βλεπω να τις αναγνωριζεις.
απο κει που ημουν στους 4 τοιχους του δωματιου μου επι σειρα ετων για τους χ,ψ,ζ λογους,φετος οπως ξερεις (ειχε γινει σχεδον μεσανατολικο στο φορουμ),ενταχθηκα σε καποιο κεντρο ημερας,ασχετα αν εφυγα για τους λογους που εφυγα...
επισης ΤΟΛΜΗΣΑ να ζητησω ΕΓΩ το τηλεφωνο ενος ανθρωπου που με αγγιξε η "ευγενια ψυχης του",με τον οποιο εχτισα σταδιακα μια πολυ ομορφη σχεση φιλιας.
υπηρχαν στιγμες που ετρεμαν τα ποδια μου απο το αγχος του "εξω" (γιατι οπως σου εχω πει εχω και αγοραφοβια) ,ομως πιεζα τον εαυτο μου να βγει μαζι του, γιατι ηξερα οτι μονο καλο θα μου εκανε αυτο.
τελος μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα ενα νεο κεντρο ημερας στο οποιο θα ενταχθω απο Σεπτεμβρη.
ολα αυτα ρε συ Θεοφανια δεν ειναι βηματα?
πολυ πιθανον αλλοι ασθενεις να εχουν κανει πολυ περισσοτερα βηματα , πολυ περισσοτερες υπερβασεις αλλα καλη μου Θεοφανια οταν ενας ανθρωπος ειναι με το ποδι στον γυψο για πολυ καιρο δεν μπορει ξαφνικα να τρεξει μαραθωνιο , ασχετα αν μονο ενας μαραθωνιος θα του χρειαζοταν προκειμενου να κερδισει το χαμενο εδαφος,τον χαμενο χρονο,την χαμενη (?) ζωη...