Τι σχεση εχει αυτο με το ποστ που εκανες quote αρχικα...θες να πιασω εγω απο κανα αλλον νημα κατι δικο σου?
Εγω οπως εγραψα εκανα 18 μηνες συνορα χωρις μεσο και μην χωνοντας ποτε κανεναν....πηγα και εφυγα με ψιλα κεφαλι , εαν θες να σου πω για μενα.
Printable View
Ααααχ βρε? Τι χαζουλικο που εισαι? Και σε μενα να αναφεροταν δεν με νοιαζει, την γνωμη μου ειπα και στο οτι συμφωνησα μαζι του. Και στο κατω κατω δεν εκανα καμια επιθεση..Ααααχ χαζο που εισαι βρε??? Δεν μπορεις να ξεχωρισεις την επιθεση απο την διαφωνια και την γνωμη.. Σε ευχαριστω για τον τιτλο με τιμα!!!
Χριστινα , δεν μπορεις να καταλαβεις..ΤΙΠΟΤΑ.
Ισως θα επρεπε αν εισαι λιγο πιο ανοιχτομυαλη και να μη νομιζεις οτι οσοι σε διαβαζουν ειναι ηλιθιοι.
το ειδα, το εκρινα, και το σχολιασα, αυτη τη σχεση εχω. τωρα θες να απαντησεις? Αν δεν δυνασαι, απαντα τουλαχιστον στο δευτερο σκελος που αναφερομαι σε μενα. Με ειρωνευτηκες που με ειπες εξυπνη; Και βασικα συνεχιζεις να με ειρωνευεσαι και να με περιπαιζεις;
Που το ειδες αυτο? Ειληκρινα πες μου!!! Στο "εξυπνη" που ειπα νομιζω οτι φαινεται καθαρα για ποιον λογο το ειπα.. Το να σε περιπαιζω?..οχι και ουτε σε ειρωνευομαι! Λυπαμαι αν σου φανηκε κατι τετοιο.. Οπως σου ειπα αν θες απαντηση θα την δωσω σε αυτον που αφορα το θεμα... οποτε αν θες παρακολουθησε το! Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω..