τι ειναι χειροτερο: η στρατιωτικη θητεια ή η κυηση? - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 290
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Και αυτο τι ειναι κηπ? Δεν αναφερεσαι σε σενα? ε?
    Τι σχεση εχει αυτο με το ποστ που εκανες quote αρχικα...θες να πιασω εγω απο κανα αλλον νημα κατι δικο σου?

Εγω οπως εγραψα εκανα 18 μηνες συνορα χωρις μεσο και μην χωνοντας ποτε κανεναν....πηγα και εφυγα με ψιλα κεφαλι , εαν θες να σου πω για μενα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Βρε κουτό, και για εσένα το λέει, τι βγάζεις την ουρά σου απ'έξω;

Σε παρακαλώ, η ηθικολόγος μας δεν προσβάλει ποτέ κανέναν! Και το ότι κάποιοι λένε βλακείες, το λέει χαριτολογώντας βρε συ, μην την αποπαίρνεις...

Iberis σου μίλησα εγώ, είναι σαν την αμπάριζα εδώ... τώρα μπορείς να απαντήσεις στην Christina :)

To θέμα με την εγκυμοσύνη και τον στρατό είναι ότι στο τέλος της εγκυμοσύνης, μένει και ένα μωρό αμανάτι και τότε ξεκινάει το πραγματικό λούκι: το μεγάλο, της ζωής, του να συντηρήσεις μια οικογένεια... Τότε ξεκινάνε οι βάρδιες εναλλάξ, ξυπνήματα στις 2 και μετά στις 4 και πάλι στις 7, και πνίγεσαι στα... κακά, κυριολεκτικά... Όσοι μπουρτζόβλαχοι λοχίες και να σου τύχουν στον στρατό, δεν είσαι υπεύθυνος για την ανατροφή τους, και δε θα τους συντηρείς για την υπόλοιπη ζωή σου... Οπότε για εμένα, νομίζω ότι το θέμα είναι συνδεμένο με το τι σου μένει μετά και από τα 2...
    Ααααχ βρε? Τι χαζουλικο που εισαι? Και σε μενα να αναφεροταν δεν με νοιαζει, την γνωμη μου ειπα και στο οτι συμφωνησα μαζι του. Και στο κατω κατω δεν εκανα καμια επιθεση..Ααααχ χαζο που εισαι βρε??? Δεν μπορεις να ξεχωρισεις την επιθεση απο την διαφωνια και την γνωμη.. Σε ευχαριστω για τον τιτλο με τιμα!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Τωρα πραγματικα τι θες να πετυχεις με αυτο? Σου ειπα σε τι απαντησα... τι δεν καταλαβαινεις?
    τα μισολογα δεν καταλαβαινω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τι σχεση εχει αυτο με το ποστ που εκανες quote αρχικα...θες να πιασω εγω απο κανα αλλον νημα κατι δικο σου?

Εγω οπως εγραψα εκανα 18 μηνες συνορα χωρις μεσο και μην χωνοντας ποτε κανεναν....πηγα και εφυγα με ψιλα κεφαλι , εαν θες να σου πω για μενα.
    Εκανα qyote στο ποιο προσφατο σου ποστ για να σου πω αυτα που ηθελα και με βαση τα λεγομενα σου στο συγκεκριμενο θεμα... δεν νομιζω οτι ειναι ασχετο κηπ!

Senior Member
    Ααααχ βρε? Τι χαζουλικο που εισαι? Και σε μενα να αναφεροταν δεν με νοιαζει, την γνωμη μου ειπα και στο οτι συμφωνησα μαζι του. Και στο κατω κατω δεν εκανα καμια επιθεση..Ααααχ χαζο που εισαι βρε??? Δεν μπορεις να ξεχωρισεις την επιθεση απο την διαφωνια και την γνωμη.. Σε ευχαριστω για τον τιτλο με τιμα!!!
    Χριστινα, δεν πιστευω να ειρωνευεσαι????? Και βασικα δεν πιστευω να με ειρωνευτηκες οταν με ειπες εξυπνη????

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    τα μισολογα δεν καταλαβαινω.
    Απαντω ηδη στον κηπ.. αν θες παρακολουθησε το!

Senior Member
    Χριστινα , δεν μπορεις να καταλαβεις..ΤΙΠΟΤΑ.

Ισως θα επρεπε αν εισαι λιγο πιο ανοιχτομυαλη και να μη νομιζεις οτι οσοι σε διαβαζουν ειναι ηλιθιοι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Χριστινα, δεν πιστευω να ειρωνευεσαι????? Και βασικα δεν πιστευω να με ειρωνευτηκες οταν με ειπες εξυπνη????
    Βρε? τι σχεση εχεις εσυ με αυτο που εγραψα ηδη στο ειρωνικο και καλοπροαιρετο κοριτσι μας?

Senior Member
    το ειδα, το εκρινα, και το σχολιασα, αυτη τη σχεση εχω. τωρα θες να απαντησεις? Αν δεν δυνασαι, απαντα τουλαχιστον στο δευτερο σκελος που αναφερομαι σε μενα. Με ειρωνευτηκες που με ειπες εξυπνη; Και βασικα συνεχιζεις να με ειρωνευεσαι και να με περιπαιζεις;

Senior Member
    Χριστινα , δεν μπορεις να καταλαβεις..ΤΙΠΟΤΑ.

Ισως θα επρεπε αν εισαι λιγο πιο ανοιχτομυαλη και να μη νομιζεις οτι οσοι σε διαβαζουν ειναι ηλιθιοι.
    Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις αυτα που σου ειπα... Τι δεν καταλαβες ακριβως για να σου το εξηγησω?θες να σου το ξαναπω?

Senior Member
    Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις αυτα που σου ειπα... Τι δεν καταλαβες ακριβως για να σου το εξηγησω?θες να σου το ξαναπω?
    ΟΧΙ ΗΜΑΡΤΟΝ...

Senior Member
    το ειδα, το εκρινα, και το σχολιασα, αυτη τη σχεση εχω. τωρα θες να απαντησεις? Αν δεν δυνασαι, απαντα τουλαχιστον στο δευτερο σκελος που αναφερομαι σε μενα. Με ειρωνευτηκες που με ειπες εξυπνη; Και βασικα συνεχιζεις να με ειρωνευεσαι και να με περιπαιζεις;
    Που το ειδες αυτο? Ειληκρινα πες μου!!! Στο "εξυπνη" που ειπα νομιζω οτι φαινεται καθαρα για ποιον λογο το ειπα.. Το να σε περιπαιζω?..οχι και ουτε σε ειρωνευομαι! Λυπαμαι αν σου φανηκε κατι τετοιο.. Οπως σου ειπα αν θες απαντηση θα την δωσω σε αυτον που αφορα το θεμα... οποτε αν θες παρακολουθησε το! Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω..

Senior Member
    ΟΧΙ ΗΜΑΡΤΟΝ...
    Οκ αρα καταλαβες! Χαιρομαι κηπ :)

Senior Member

YES..............................................

Senior Member
    Εννοείται πως κατάλαβε!!!
    Αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς..

Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast