Originally Posted by
Macgyver
Ειλικρινα Μαριον , δεν καταλαβαινω ποιοι μας δουλευουν ψιλο γαζι , μαλλον εχεις παραισθησεις . Και οσο για τον Κosto30 , ειναι υπαρκτος , μπες στο προφιλ του , εχουμε αλλαξει περι τα 400 μηνυματα , μαλλον τον βοηθουσα , τωρα ειναι καλυτερα , και εχω χασει επικοινωνια . Για να ξεκαθαρισουμε το vagpap , οντως χρησιμοποιουσα το μαγκαιβερ και το vagpap για κανα μηνα , δεν ειναι μυστικο , αλλα ο λογος ηταν δεν ηξερα πως να διαχειριστω τη αλλαγη του νικνειμ και μια εβγαινε το ενα , μια το αλλο . Αλλωστε ειχα ζητησει την βοηθεια της ρεμεντυ , τοτε την ηξερα ελαχιστα , πως να ακυρωσω το vagpap . Δεν ειχα ιδεα απο η/υ , και τωρα δεν ξερωκαι πολλα , δεν μου αρεσουν . Αυτο ελαβε χωρα τον 8/13 . Ειμαι απολυτως ειλικρινης .
Πρεπει ναμαι πολυ καραγκιοζης για να δημιουργησω τον Kosto30 , ισα ισα να με συγχαρει , αλλωστε του ειχα στειλει 400πρπ μηνυματα συμπαραστασης , ειναι να μην με συγχαιρει ? ο vagpap ποτε δεν συνεχαρη η ειχε καποια επαφη με τον macgyver . Aν δεν με πιστευετε , καντε αναφορα στην διαχειρηση , τι αλλο να πω . Το θεμα για μενα ειναι ληξαν , δεν ξαναασχολουμαι , τελειωσε . Εκτος αν το κανετε για κουβεντουλα , εκει ΟΚ , αλλα αφου διακειμαι φιλικως μαζι σας , και δεν επιθυμω να εμπλακω σε λογομαχια .