ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 1380 FirstFirst ... 35434445464755951455451045 ... LastLast
Results 661 to 675 of 20693
    Senior Member
    Spartans prepare for Glory
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τέτοια ώρα που ξύπνησα έχασα τα πρωινά χάπια, ελπίζω η μεσημεριανή δόση που πήρα να με κάνει να νιώσω λίγο καλύτερα...
    Επίσης σκέφτομαι ότι δεν μου έφταναν τα χάλια μου έτσι κι αλλιώς, έπρεπε να φάω και την "εγκατάλειψη" στη μούρη έτσι για ν΄αποτελειωθώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε Μαριον , που ειναι αυτα τα προφιλ , τα διπλα , και τα βλεπετε μονο εσεις ? πεστε και μας τους δυσμοιρους ποιους να προσεχουμε , αντε , μυστικα δεν ειναι , πες αυτος και αυτος , αυτη και αυτη , αλλα πες κατι . Μονο εκεινον τον φυστικι , αμυγδαλο , πως τον ελεγαν πηρα μυρωδια .
    Με τον ιδιο τροπο γραφεις εσυ και η ρεμεντυ , αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειστε το ιδιο ατομο , ετσι πιστευω , το δικο σου χιουμορ ειναι καλυτερο απο της ρεμ ( σορυ ρεμ ) η ρεμ ομως ειναι πιο συγκεκριμενη και αναλυτικη σε αυτα που γραφει . Το δικο μου στυλ γραψιματος δεν τοχει αλλος ( εμ , βεβαια , δεν υπαρχρει αλλος χαχας ) .
    πως δεν το χει. το χει!!!!
    ο vagpap και ο "φιλος" σου ο kosto !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μπορεί να χεις και δίκιο από την άποψη ότι:
    Όταν κάνουμε μια αντικειμενική αυτογνωσία για εμάς καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τη ζωή μας εμείς την κατευθύναμε, πως οι αιτίες σ' εμάς βρίσκονται και πουθενά αλλού. Απλά μας έλειπε η πίστη! Μας έλειπε δηλαδή η πολλή πίστη, η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση.
    Το να πιστευουμε σε προλήψεις, συμφωνώ μαζί σου πως, αυτό μας κοστίζει σε δια(ροή) ενέργειας και επηρεασμό μας. Λειτουργεί τελικά και σαν μια μορφή δικαιολογίας για εμάς για να καλύψουμε τα λάθη από τις δικές μας επιλογές.
    ισχυει αυτο που λες, αλλα εγω κατι αλλο εννοουσα.
    οτι παρολο που οντως ευθυνομαστε για επιλογες και παραλειψεις, παρολο που παιζει και η τυχη καποιο ρολο, αν καποιος πιστευει σε καποιες προληψεις, και μονο που τις πιστευει μπορει να λειτουργουν, οποτε δεν ειναι κακο να τις ακολουθει για να δυναμωσει την αυτοπεποιθηση του.
    δλδ, αν θεωρεις οτι το να μιλας για πλανα σου σε γκαντεμιαζει, ΜΗ μιλας. και μονο οτι το πιστευεις, ειναι σε θεση να σε βοηθησει.
    κατα τα αλλα αυτο που ειπα για την διαρροη ενεργειας σημαινει οτι οταν μιλαμε και ενεργουμε γυρω απο αυτο που θελουμε, ενδεχεται να κλεβουμε δυναμη και ενεργεια που θα ερπεπε να επικεντρωσουμε στο να τα καταφερουμε κι οχι στο να το συζηταμε.οποτε κατ αυτη την εννοια, οντως μας βγαινει σε κακο η συζητηση αυτη.

Αναβαθμιστηκε το φορουμ , εβαλαν πληκτρολογιο , μπραβο . Πως λειτουργει ομως ?

Eιναι αυτα τα touch screen , τα καινουρια , ε ?
    Ναι με λειτουργικό σύστημα android στο οποίο η google που το δημιούργησε,δίνει ονόματα απο διάφορα γλυκά-γλυκίσματα.Η τωρινή έκδοση λέγεται lollipop και η προηγούμενη έκδοση που έχω και εγώ στο κινητό μου λέγεται kitkat απο την γνωστή σοκολάτα

Senior Member
    Βρε Μαριον , που ειναι αυτα τα προφιλ , τα διπλα , και τα βλεπετε μονο εσεις ? πεστε και μας τους δυσμοιρους ποιους να προσεχουμε , αντε , μυστικα δεν ειναι , πες αυτος και αυτος , αυτη και αυτη , αλλα πες κατι . Μονο εκεινον τον φυστικι , αμυγδαλο , πως τον ελεγαν πηρα μυρωδια .
    Με τον ιδιο τροπο γραφεις εσυ και η ρεμεντυ , αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειστε το ιδιο ατομο , ετσι πιστευω , το δικο σου χιουμορ ειναι καλυτερο απο της ρεμ ( σορυ ρεμ ) η ρεμ ομως ειναι πιο συγκεκριμενη και αναλυτικη σε αυτα που γραφει . Το δικο μου στυλ γραψιματος δεν τοχει αλλος ( εμ , βεβαια , δεν υπαρχρει αλλος χαχας ) .
    Εσύ πού να τα δεις αγαπητέ μου, με σένα και μια άλλη πανέξυπνη κυρούλα, γελάνε κάτω από τα μουστάκια τους!
    Σας δουλεύουν ψιλό γαζί κι εσείς μασάτε!
    Όσο για μένα και τη ρεμ, πράγματι έχουμε πολλά κοινά πέρα από τα προφανή, τόσα που θα μπορούσαμε άνετα να είμαστε και φίλες εκεί έξω.
    Γι΄αυτό δεν μου κάνει πλέον εντύπωση που μοιάζει τόσο η νοοτροπία μας και ο τρόπος σκέψης μας.
    Αλλά αυτό μου συμβαίνει συχνά με άτομα που κάνω παρέα, γιατί συχνά τα κριτήριά μου είναι να είμαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον άλλον.
    Ας πούμε, η ρεμ μου θυμίζει πολύ μία κολλητή μου και στο στυλ και στο χιούμορ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Ναι με λειτουργικό σύστημα android στο οποίο η google που το δημιούργησε,δίνει ονόματα απο διάφορα γλυκά-γλυκίσματα.Η τωρινή έκδοση λέγεται lollipop και η προηγούμενη έκδοση που έχω και εγώ στο κινητό μου λέγεται kitkat απο την γνωστή σοκολάτα

Τωρα αμα σου πω , δεν ξερω αν κανεις πλακα ? αμα ειναι πλακα , ειναι καλη παντως !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εσύ πού να τα δεις αγαπητέ μου, με σένα και μια άλλη πανέξυπνη κυρούλα, γελάνε κάτω από τα μουστάκια τους!
    Σας δουλεύουν ψιλό γαζί κι εσείς μασάτε!
    .

Ειλικρινα Μαριον , δεν καταλαβαινω ποιοι μας δουλευουν ψιλο γαζι , μαλλον εχεις παραισθησεις . Και οσο για τον Κosto30 , ειναι υπαρκτος , μπες στο προφιλ του , εχουμε αλλαξει περι τα 400 μηνυματα , μαλλον τον βοηθουσα , τωρα ειναι καλυτερα , και εχω χασει επικοινωνια . Για να ξεκαθαρισουμε το vagpap , οντως χρησιμοποιουσα το μαγκαιβερ και το vagpap για κανα μηνα , δεν ειναι μυστικο , αλλα ο λογος ηταν δεν ηξερα πως να διαχειριστω τη αλλαγη του νικνειμ και μια εβγαινε το ενα , μια το αλλο ( εκανα και μια πλακιτσα στην howtodream ) . Αλλωστε ειχα ζητησει την βοηθεια της ρεμεντυ , τοτε την ηξερα ελαχιστα , πως να ακυρωσω το vagpap . Δεν ειχα ιδεα απο η/υ , και τωρα δεν ξερωκαι πολλα , δεν μου αρεσουν . Αυτο ελαβε χωρα τον 8/13 . Ειμαι απολυτως ειλικρινης .

Πρεπει ναμαι πολυ καραγκιοζης για να δημιουργησω τον Kosto30 , ισα ισα να με συγχαρει , αλλωστε του ειχα στειλει 400πρπ μηνυματα συμπαραστασης , ειναι να μην με συγχαιρει ? ο vagpap ποτε δεν συνεχαρη η ειχε καποια επαφη με τον macgyver . Aν δεν με πιστευετε , καντε αναφορα στην διαχειρηση , τι αλλο να πω . Το θεμα για μενα ειναι ληξαν , δεν ξαναασχολουμαι , τελειωσε . Εκτος αν το κανετε για κουβεντουλα , εκει ΟΚ , αλλα αφου διακειμαι φιλικως μαζι σας , και δεν επιθυμω να εμπλακω σε λογομαχια .
    Last edited by Macgyver; 05-03-2015 at 20:07.

Τωρα αμα σου πω , δεν ξερω αν κανεις πλακα ? αμα ειναι πλακα , ειναι καλη παντως !!!
    όχι δεν κάνω πλάκα.έτσι είναι το πράγμα.Και κάτι τέτοια ειναι φίλε μου,που με κρατάνε ακόμη πάνω στον πλανήτη.Οτι υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν να κάνω και να ξεχνιέμαι και γιατί να ντραπώ να πω και τη λέξη καλύπτω μέσω αυτών τα υπόλοιπα θέματά μου.Ξέρω ότι υπάρχουν άτομα γύρω μου που εκτιμάνε ότι τους βοηθώ σε αυτά τα απλά πράγματα.Και σήμερα ένα παλικάρι απο Αθήνα που τον γνώρισα μέσω φόρουμ τεχνολογίας πήρε ένα καινούριο windows 8.1 tablet και μου πρότεινε αν θέλω να μου δανείσει χρήματα !!! για να πάρω και εγώ ένα και να τον βοηθώ στις όποιες απορίες έχει γιατι ξέρει ότι εγώ ότι μηχάνημα πάρω μου αρέσει να το ψάχνω μέχρι αηδίας.Φυσικά και δε πρόκειται να το δεχτώ αυτό αλλά με κάνει να νιώθω όμορφα που με σκέφτηκε.Και αυτον τον άνθρωπο τον έχω συναντήσει 2 φορές στη ζωή μου και έχουμε μιλήσει κάποιες φορές στο τηλέφωνο.

Senior Member
    Ενταξει kozchr , σε πιστευω , εισαι σοβαρο παιδι , αλλα μουκανε εντυπωση το Lollipop και το Kikcat . Δεν ξερω απο αυτα , αλλα αφου ειναι το χομπυ σου ..........

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Spartans prepare for Glory

Senior Member
    Ειλικρινα Μαριον , δεν καταλαβαινω ποιοι μας δουλευουν ψιλο γαζι , μαλλον εχεις παραισθησεις . Και οσο για τον Κosto30 , ειναι υπαρκτος , μπες στο προφιλ του , εχουμε αλλαξει περι τα 400 μηνυματα , μαλλον τον βοηθουσα , τωρα ειναι καλυτερα , και εχω χασει επικοινωνια . Για να ξεκαθαρισουμε το vagpap , οντως χρησιμοποιουσα το μαγκαιβερ και το vagpap για κανα μηνα , δεν ειναι μυστικο , αλλα ο λογος ηταν δεν ηξερα πως να διαχειριστω τη αλλαγη του νικνειμ και μια εβγαινε το ενα , μια το αλλο . Αλλωστε ειχα ζητησει την βοηθεια της ρεμεντυ , τοτε την ηξερα ελαχιστα , πως να ακυρωσω το vagpap . Δεν ειχα ιδεα απο η/υ , και τωρα δεν ξερωκαι πολλα , δεν μου αρεσουν . Αυτο ελαβε χωρα τον 8/13 . Ειμαι απολυτως ειλικρινης .

Πρεπει ναμαι πολυ καραγκιοζης για να δημιουργησω τον Kosto30 , ισα ισα να με συγχαρει , αλλωστε του ειχα στειλει 400πρπ μηνυματα συμπαραστασης , ειναι να μην με συγχαιρει ? ο vagpap ποτε δεν συνεχαρη η ειχε καποια επαφη με τον macgyver . Aν δεν με πιστευετε , καντε αναφορα στην διαχειρηση , τι αλλο να πω . Το θεμα για μενα ειναι ληξαν , δεν ξαναασχολουμαι , τελειωσε . Εκτος αν το κανετε για κουβεντουλα , εκει ΟΚ , αλλα αφου διακειμαι φιλικως μαζι σας , και δεν επιθυμω να εμπλακω σε λογομαχια .

Εχω συνηθησει τον φθονο , τον υπεστην σολη μου τη ζωη . Γραψτε οτι σας κανει κεφι . Μαριον και Ρεμεντυ . το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 06-03-2015 at 00:36.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τέτοια ώρα που ξύπνησα έχασα τα πρωινά χάπια, ελπίζω η μεσημεριανή δόση που πήρα να με κάνει να νιώσω λίγο καλύτερα...
    Επίσης σκέφτομαι ότι δεν μου έφταναν τα χάλια μου έτσι κι αλλιώς, έπρεπε να φάω και την "εγκατάλειψη" στη μούρη έτσι για ν΄αποτελειωθώ...
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    ----------------------------------------------------------------------------.

Κακως ασχολουμαι με ενα φορουμ που μεροληπτει υπερ ωρισμενων μελων .