Originally Posted by
Remedy
απο την μια ζητας "κατι σοβαρο", απο την αλλη φοβασαι μην χασεις τον χρονο σου και ετσι τα ριχνεις σε 3 ταυτοχρονα.
αν θελεις κατι σοβαρο, πρεπει να επενδυσεις και χρονο.
κανεις οτι και οι τυποι του τιντερ που δεν θελουν να χανουν τον χρονο τους.
ακριβως το ιδιο, αλλα εσυ εχεις για επαθλο μια σχεση.
οι τυποι δεν χανουν τον χρονο τους αν δεν βγει στο πρωτο ραντεβου το σεξ κι εσυ δεν 'εχανες" τον χρονο σου αν δεν σου εδειχνε με την μια μεγαλο ενδιαφερον.
εκεινος ομως μπορει να το εβλεπε "σοβαρα" οπως λες οτι θελεις, αν εδινες χρονο σε εκεινη την γνωριμια χωρις να καυλαντιζεις και με αλλους.
αλλα εσυ ηθελες "ξεπετα" η να σου ζητησει σχεση η να πας παρακατω.
δεν ειναι ετσι οι γνωριμιες, ουτε γινονται ετσι οι σχεσεις.
για να σου πω τι θα εκανα εγω, πρεπει να μου πεις τι θα επιθυμουσα.
εγω ποτε δεν επιθυμουσα μια σχεση με οποιον να ναι μονο για δειξω στις φιλες μου οτι θελω σχεση.
εγω ηθελα καποιον συγκεκριμενο καθε φορα, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ και εδινα χρονο στην γνωριμια μας μεχρι να δω που μπορει να παει.
ποτε δεν ηταν δεσμευμενος και ποτε δεν ηταν αδιαφροος για εμενα. και μιλαω στον παρατατικο, γιατι τωρα ειμαι με αυτον που θελω. δεν ενδιαφερομαι για γνωριμιες.
επομενως, στην θεση σου, αναλογα ποιος θα ηταν αυτος που μου αρεσε, θα ασχολουμουν μονο μαζι του μεχρι να τοε ξαντλησω το θεμα, δεν θα τσαλαβουτουσα εδω κιε κει.
αυτο θα εκανα.
α, επισης δεν θα εκανα πισω αν ειχα περιττα κιλα και ο αλλος μα ηθελε. και μου εχει συμβει και αυτο. ειχα περιττα κιλα και με ηθελε ενας κουκλος. ΚΟΥΚΛΟΣ ομως. και ημουν μαζι του. σιγα μην του γυρισω την παλτη για να μην σκασει η κθε κατινα απ την ζηλεια της.
αμ δε!!!!
αυτα σε συμβουλευω να κανεις κι εσυ. ειτε με κιλα ειτε σε διαιτα.
να επικεντρωνεσαι σε καποιον ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και τουα ρεσιες κι εσυ, που ειναι ελευθερος και ΣΕ ΘΕΛΕΙ. και μην κολωνεις πουθενα, ουτε με το αν πηρες ενα κιλο, ουτε με το αν δεν εισαι εμπειρη στο σεξ.
διεκδικησε την ζωη σου και μην κολλας σε χαμερπη σκεπτικα οπως το τι θα λενε οι γνωστες σουσ το χωριο...
ασχολεισαι με χαμηλα θεματα και γι αυτο μενεις χαμηλα..