Results 631 to 645 of 753
-
26-05-2020, 09:50 #631
εσυ, ξερεις να φλερταρεις ωραια, να επικοινωνεις; εχεις ενδιαφερον ως ανθρωπος, η εκανες την διαιτα σου και θεωρεις οτι τα υπολοιπα προσοντα δεν χρειαζονται , αλλα τα ψαχνεις απο τους αλλους;
η σχεση δεν σου ελειπε επειδη ησουν ευσωμη, αλλα επειδη ειχες αλλα προβληματα. αυτα που εχεις και τωρα. επομενως δεν ειχες καμια αυτογνωσια. απλα μπερδευτηκες ακομα περισσοτερο.
και αποδειξη αυτου, ειναι οτι γνωριζεις τοσες ευσωμες που εχουν σχεσεις. μονο εσυ δεν ειχες.
δεν σου λεει κατι αυτο; αφου εχουν εκεινες, εσυ γιατι δεν ειχες οταν ησουν ευσωμη;;
αντι να τις ζηλευεις , δες πως θα κανεις ανθρωπινες σχεσεις, ωστε να προκυψουν και οι ερωτικες.
εφοσον οι παχουλοι και οι παχουλες που λες, θελουν μοντελα και τα βρισκουν, γιατι να μην ειναι μαζι τους; υπαρχει καποιος νομος;
εσυ οταν ησουν παχουλη, αν σε ηθελε ενα ωραιο αγορι, θα του ελεγες "οχι, δεν μου αξιζεις, περιμενε να αδυνατισω πρωτα;"
το να ζηλευεις αυτο που δεν μπορεις να εχεις, δεν θα σε παει πουθενα. αυτο που θα σε βοηθησει ειναι να δεις τα λαθη σου, οχι να μετρας τα γραμμαρια.
οσα κατεβατα και να γραφουμε, παντα γυριζεις εκει.
στο ποσο ζηλευεις ατομα που δεν πονεσαν για να φιαξουν το σωμα τους και εχουν αυτους που θελουν διπλα τους κι εσυ δεν μπορεις.
δεν μπορεις, γιατι δεν μπορεις να κανεις ανθρωπινες σχεσεις, οχι επειδη εισαι παχια... επομενως κανε οση διαιτα θελεις, αλλα αποσυνδεσε την διαιτα απο τις σχεσεις που δεν βρισκεις.
- 26-05-2020, 09:58 #632
Remedy έχω καταλαβει ότι για να κάνω σχέση ανθρώπινη πρέπει να μου αρέσει πραγματικά ο άλλος. Αυτό μου έχετε πει και το έχω καταλάβει.
Να φλερτάρω ξέρω από ότι μου λένε και μου έχουν πει με βρίσκουν και ενδιαφέρουσα.
Το θέμα δεν είναι ότι δεν αρέσω εγώ, το θέμα είναι ότι εγώ δεν βρίσκω κάποιον που να μου αρέσει αρκετά (κι όχι να κάνω κάτι για την εμπειρία)
Όσοι μου άρεσαν είχαν ήδη σχέση.
Και με όλους βγήκα ήθελαν απλά μια ξεπετα και δεν πρόλαβα να γνωρίσω κάποιον ώστε να καταλάβω αν μου αρέσει.
Και έριξα και τα στάνταρντς μου (που άλλη στη θέση μου δεν θα τα έριχνε)
26-05-2020, 10:00 #633
26-05-2020, 10:01 #634
Μα αυτοί ήθελαν έτσι κι αλλιώς ξεπετα
Τέλος πάντων εγώ είμαι σε αδιέξοδο τώρα αυτό είναι το θέμα
Νιώθω ότι πνιγομαι ώρες ώρες
Νιώθω ότι δεν βρίσκω την ευκαιρία να αποδείξω τις ικανότητες μου
26-05-2020, 10:05 #635
26-05-2020, 10:07 #636
Ότι ΜΠΟΡΩ να κάνω σχέση
Τι στο καλό? Άλλες είναι χαζές (δεν λέω για εμφάνιση γιατί θα με πείτε επιφανειακή) και έχουν σκατοχαρσκτηρα και κάνουν
Ασχολούμαι για να ανεβάσω την αυτοπεποίθηση μου και να πάρω επιβεβαίωση ότι μετράω, έστω κι έτσι. Και για να έχω να λέω ότι εγώ προσπάθησα και δεν το αφήνω εντελώς στη μοίρα του, να περιμένω παθητικά
26-05-2020, 10:10 #637
μα δεν παιρνεις επιβεβαιωση!!! αυξανοντας τις αποτυχιες σου, πεφτει κι αλλο η αυτοπεποιθηση σου , δεν το βλεπεις;
εχεις φτασει να τους παρακαλας να σου πουνε τι φταιει και δεν σε θελουν!!!! αυτα αν στα ελεγε καποια αλλη οτι τα κανει, θα εβλεπες ποσο λαθος ειναι, και θα ηξερες να την συμβουλευσεις.
τον εαυτο σου γιατι δεν τον συμβουλευεις σωστα και επιμενεις να κανεις τα ιδια λαθη που σε ριχνουν ακομα πιο κατω;
26-05-2020, 10:14 #638
Μου απάντησαν δύο από αυτούς και μου είπαν ότι εγώ είμαι μια χαρά , αλλά αυτοί δεν θέλουν κάτι σοβαρό και το θεωρούν δέσμευση να βγουν δεύτερη φορά με κάποια (!)
Δεν μου άρεσαν πραγματικά, απλά τους χρειαζομουν
Επίσης αντί να φτιάχνω ιστορίες από το μυαλό μου θα έχω έτσι να λέω " γνωρίστηκα με τον τάδε" (κάπου έξω όμως) και έγινε αυτό και αυτό και δεν ήθελε κάτι σοβαρό (αρκετά τροποποιημενα) σε περίπτωση που σε μελλοντική παρέα ρωτηθω για τα ερωτικά μου.
Δεν αντέχω νιώθω ότι πνιγομαι
Θέλω απλά να βρεθώ σε ένα περιβάλλον με άντρες που θα με ελκύουν και όλα τα υπόλοιπα νομίζω θα γίνουν χωρίς δυσκολία ( αφού μου είπατε δεν είναι μειονέκτημα η απειρία)
26-05-2020, 10:22 #639
δεν προκειται να παρεις ειλικρινη απαντηση με την ερωτηση που κανεις.
κι εμενα αν με ρωτουσε καποιος που απεριψα γιατι δεν τον θελω, τα ιδια θα του ελεγα, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τον γουσταρω αρκετα.
ειναι πολυ αφελες να κανεις τετοια ερωτηση σε καποιον που σε απορριπτει. απλα θα πει μια μπαρουφα για να σε ξεφορτωθει.
κανεις δεν θα σου πει τον αληθινο λογο που δεν του κολλας για κατι παραπανω. και ταυτοχρονα του δειχνεις οτι εισαι απελπισμενη.
ουτε εσυ τους αρεσες πραγματικα. απλα σε χρειαζονταν για να κανουν σεξ.
ναι, δεν ειναι μειονεκτημα η απειρια για να σε διαλεξει καποιος και στο ξαναλεω.
αλλα περιβαλλον με ανδρες, ειναι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ περιβαλλον βρεθεις, κυριολεκτικα. η δουλεια, οι σπουδες, η βολτα, ΟΛΑ περιβαλλοντα με ανδρες ειναι.
εχεις βρεθει σε αυτα , συνεχιζεις να βρισκεσαι και θα συνεχιζεις.
αυτο που πρεπει να αλλαξεις ειναι η συμπεριφορα σου. δεν ξερω τι κανεις, μονο καποιος που σε ξερει καλα απο κοντα το ξερει. μια φιλη ισως. αλλα φιλες δεν εχεις γιατι τις ζηλευεις...
26-05-2020, 10:28 #640
Στη δουλειά δεν έχω αρκετές επαφές με συναδέλφους γιατί είναι η φύση της δουλειάς έτσι.
Μου την έχουν πέσει αρκετοί πελάτες αλλά όχι για κάτι σοβαρό.
Στη σχολή είχα μπει σε μια παρέα με αλλά δύο αγόρια και ένα κορίτσι, αλλά με τα αγόρια έπαιξε φλερτ και στραβωσε ( ο ένας με γούσταρε ενώ ήμουν ακόμα παχουλή αλλά εγώ δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση και δεν έκανα τίποτα, το έπαιζα αδιάφορη) και με τον άλλο βγαίναμε οι δύο μας, πήγε να παιχτεί κάτι αλλά επειδή κάτι έκανα με ένα άλλο παιδί στραβωσε και μου φερόταν αλλοπροσαλλα.
Τον έχω ακόμα για να βγαίνω μερικές φορές και θα βγούμε και τις επόμενες μέρες (του έστειλα) και τελευταία μου ζητάει φωτό και ίσως ψιλοφλερταρει αλλά θα δείξει. Δεν τρελαίνομαι και φουλ, με ελκύει εμφανισιακά και ταιριάζουμε σε μερικά πράγματα και το συν είναι ότι θα έχω κατακτήσει κάποιον από το περιβάλλον μου, αν γίνει κάτι (ελπίζω να γίνει)
Σε ένα γυμναστήριο που πήγα που ήταν σε στυλ ομαδικό, μου την έπεφταν δύο, αλλά ο ένας ειδικά (αν και μου άρεσε και εμένα) το πήγε καθαρά στο σεξουαλικό και μου έστελνε μηνύματα ίδια με αυτά που στελνουν στο τιντερ και το κάνει ακόμα και τώρα κάποιες φορές
Αυτοί που λέω ότι βγήκα, όταν είχαμε βγει πρώτο ραντεβού έλεγαν ξεκάθαρα πως με άλλες κοπέλες που βγήκαν από τιντερ έκαναν μόνο σεξ και τέλος. Πριν κάνω εγώ την ερώτηση
26-05-2020, 10:43 #641
επομενως οπως λες και μονη σου, η συμπεριφορα σου τους ξνερωνει, οχι τα κιλα σου...
αν εσυ φερεσαι σπασμωδικα, στον εναν γυριζεις την πλατη, με τον αλλον φλερταρεις αλλα τα ριχνεις κι αλλου, ποιος σου φταιει;;
οσο για τους πελατες, τι θα πει "σοβαρο";;;
περιμενεις ενας αγνωστος επειδη σε ειδε να σου κανει προταση να τα φιαξετε;;;
με την απλη γνωριμια ξεκινανε τα "σοβαρα"
κοπελια, η συμπεριφορα σου φταιει.
δεν ξερεις να κοινωνικοποιεισαι και φερεσαι σπασμωδικα.
26-05-2020, 10:47 #642
Φλέρταρα, αλλά εκείνος δεν έδειχνε κάποια φανερή ανταπόκριση και έτσι έκανα κάτι με άλλον. Και όταν το έμαθε νευρίασε.
Συγγνώμη, αλλά από τη στιγμή που δεν ήταν ξεκάθαρος εγώ γιατί να χάνω τον χρόνο μου, όταν κάποιος άλλος ενδιαφερόταν για εμένα?
26-05-2020, 10:49 #643
26-05-2020, 10:50 #644
26-05-2020, 10:51 #645