Ευτυχώς που εμείς είμαστε Έλληνες και η ελληνική γλώσσα γεννά συνεχώς...εξελισσεται μαζί με την σκέψη μας.
ευχαριστω πάντως για το βιβλίο
Printable View
Ευτυχώς που εμείς είμαστε Έλληνες και η ελληνική γλώσσα γεννά συνεχώς...εξελισσεται μαζί με την σκέψη μας.
ευχαριστω πάντως για το βιβλίο
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!!!! το ΒΡΗΚΑ!!!...λοιπόν με όσους κατάφερα να έρθω σε αντιπαράθεση, οι οποίοι άμα μαζευτείτε εσείς (ή και μαζί και οι φίλοι σας) πρέπει να μαζεύεστε γύρω στα 10 άτομα.....ο ινσταντ δεν πιάνεται (τουλάχιστον έτσι νομίζω) καθώς ήρθε με το μέρος μου (ή εγώ πήγα με το μέρος του λολ)(εν πάση περιπτώση δεν θα του ζητήσω να με βοηθήσει στις μάχες στις οποίες πρέπει να σταθώ μόνος μου σαν σπάρτιάτης :P μέχρι τέλους).........να φτιάξετε μία ένωση, μια ομάδα, που θα την ονομάσετε ''we hate driver'', or ''ban to driver'', or ''driver go to hell'', or ''driver show us mercy'' ;) :) :P..............
τα μόνα που ζητάω είναι να μου πείτε όλοι ποιοι θα είσαστε (εντάξει δεν είμαι και ο φλασμαν να βρίσκω εκείνη την ώρα τα κουμπιά σας) και να μην ισχύει αυτός ο περιορισμός των 60 δευτερολέπτων (μεταξύ των δημοσιεύσεων) για εμένα σε αυτήν την μάχη....για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα κι έτσι να αυξήσουμε την τηλεθεαματικότητα....
video games και πάλι, δεν ντρέπομαι που παίζω βιντεοπαιχνίδια κι ας πέρασαν τα χρόνια. Το συγκεκριμένο είναι για όσους θέλουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους, έχει και live feed ο ιστότοπος τους:
hey we have a visitor!
http://www.rockstargames.com/manhunt/main.html
Η ερώτηση που μου δημιουργήθηκε σήμερα διαβάζοντας ένα άρθρο είναι.. μπορούμε άραγε να παρέμβουμε στην τυχαιότητα των καταστάσεων;
Φίλε δεν έχω διαβάσει ότι γράφεται εδώ μέσα αλλά ίσως να διαμαρτύρεσαι για την απουσία τρόλλ στο ίντερνετ, διόρθωσε με αν κάνω λάθος, δεν ξέρω καν σε ποιούς μιλάω όταν γράφω.
Θέλω να πω πάντως ότι είναι σε χάλια κατάσταση η Ελλαδίτσα μας, να κάνω λίγο χιούμορ τώρα να γελάσουμε ελπίζω μαζί:
Γερμανός και είσαι μέσα!
http://www.youtube.com/watch?v=eD6qY...ipcontrinter=1
Εξαιρετικό βιβλίο, μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Όποιος ελέγχει το παρόν έλεγε ο Όργουελ ελέγχει και το παρελθόν και όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει και το μέλλον.
Πέρα από το υπέροχο βιβλίο
δυστυχώς δεν μπορώ να βγώ ένα συγκεκριμένο ορισμό για το παρόν η για την παρούσα πραγματικότητα.
όχι δεν διαμαρτύρομαι γι αυτό....διαμαρτύρομαι για τις στάσεις που κρατάνε κάποια μέλη απέναντι σε άλλα μέλη...η οποία στάση, είναι απαράδεκτη σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης....και απο πάνω δεν τρώνε αυτές κι αυτοί μπάν (οι -για μένα- άδικοι) αφού παίζουν πολύ ''έξυπνα'' με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, προκαλώντας το άλλο μέλος σε ύβρη, καταλήγωντας να δέχεται μπάν το -για μένα- αδικημένο μέλος (αδικημένο μόνο τουλάχιστον ως προς την στάση αυτών των μελών)....(αιντε ρε, καθάρισε κανά πμ για να σου στείλω για ένα ζήτημα που ίσως σε ενδιαφέρει...)
χαχαχα, καλό..
ο θεος να δινει φωτιση σε αυτους που μιλανε με τον εαυτο τους..μερα που ειναι!
επίσης σκέφτομαι, πως με εκνευρίζει υπερβολικά να κοιτάνε την παραμικρή μου κίνηση στο ίδιο μου το ''σπίτι'' κάποιοι παλιοί καλοί μου φίλοι...και να μου την λένε πανέξυπνα γι αυτά που έγραψα...................................... ..........αλήθεια κύριοι πανέξυπνοι..................μήπως να το βουλώσω κι εδώ πέρα??
Άδειο είναι ναι.
σκέφτομαι έναν φίλο μου, ο οποίος δέχτηκε στην αρχή και στην συνέχεια (εξ)αναγκάστηκε να ακολουθήσει φαρμακευτική θεραπεία με αντιψυχώτικα......... είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικές κλινικές...αλλά δυστυχώς έχω πολύ καιρό να ακούσω νέα του....λές και έχει πεθάνει....ας του ευχηθώ να του συμβεί η μετενσάρκωση, αλλά πιο υγιής αυτή την φορά ..........
θυμάμαι μου είχε πεί μία φορά με αγανάκτηση....''τελευταία φορά που νοσηλέυτηκα ρε φίλε και σκοπεύω να το τηρήσω...ασέ ρε μαλ....είναι δυνατόν μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού να σου πατήσει το ''κουμπί'' ενώ κάνεις μπάμ ότι έχεις θετικά συμπτώματα..? (τι έγινε ρε φίλε ?(του λέω εγώ))..μου πάτησε το ''κουμπί'' μωρέ που είχε ως αποτέλεσμα να απογειωθούν τα θετικά μου (βέβαια ίσως έπρεπε να πώ think positive..lol).....και στο τέλος σηκώθηκα και έφυγα πριν τελειώσει η νοσηλεία (εντάξει δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά όσο να ναι αυτό ήταν αρκετά σημαντικό...:( )......τι έχεις να πεις ρε μαλ.. πάνω σε αυτό?(μου λέει)...(και του απαντάω....''έλα μωρέ...βλάκες...υπήρχαν......
...υπάρχουν....και θα υπάρχουν πάντα'' (χαχαχααχαχαχα σκάμε στα γέλια και οι δύο)...
Τι καταλαβαίνετε από την εικόνα αυτή;
http://images.junostatic.com/full/CS1245105-02A-BIG.jpg
Θα απαντήσω εγώ αφού δεν ξέρουμε.
Κάπόιος λευκός παίζει τη κιθάρα, ένας μαύρος σκύλος με χειρονομία αλά ναζί, μια Ινδιάνα που χορεύει, και ένα κίτρινο παιδάκι που παίζει. Αλλά ποιός μπορεί να γράψει χίλιες λέξεις για μία εικόνα στη τελική;
Εσείς τι βλέπετε; Βγάζετε κάποιο συμπέρασμα;
άκυρο...χαζομάρα πέταξα
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Άλλο λέω εγώ. Όταν το μυαλό σου το έχουν φτιάξει (όχι εσένα συγκεκριμένα) σαν να είναι μια φυλακή όλα είναι χάλια.
φίλε Ιωάννη όπως σου είχα πεί αν θυμάσαι, ήδη έχω φάει άκυρο και απο τις δύο...και δεν έφτανε μόνο αυτό...έφαγα άκυρο και απο μια παχουλούλα που μου άρεσε τώρα τελευταία.......έχει κι άλλο, αλλά ήδη ντροπιάζω τον εαυτό μου :P :D... εντάξει αύριο σχεδόν σίγουρα θα βγώ και θα διασκεδάσω μέχρι πρωινές ώρες....
σκέφτομαι, πως μόλις παραλίγο να με πιάσει ο ύπνος με τα ίδια μου τα τραγούδια που ποστάρω στο music..:P :D...
σε λίγα λεπτά πάω για νάνι......
Ότι τα φετινά Χριστούγεννα έσπασα κάθε ρεκόρ, μην έχοντας ούτε μισή έξοδο. Για να μη διολισθαίνω σε αρνητικές σκέψεις υπερφορτώνω το μυαλό μου με συλλογισμούς, στοχασμούς και φιλοσοφίες. Σαν μια μορφή άμυνας.
γαμω τον μεσημεριανο υπνο!τωρα πως θα κοιμηθω?τσ!!