Ααααααα ωραία! Ουπς πρέπει να φάω και εγώ βραδινο.. πάλι καλά που μου το θύμησες! :D
Printable View
... μη μου στεναχωριέσαι... δίδυμη αδελφούλα, λολ!... εμένα μου τη δίνει που είσαι ώρες - ώρες τόσο... γλυκειά εδώ μέσα και τα παίρνω λίγο στην κράνα, αλλά τί να κάνω;... το πολύ - πολύ να πλακώσω τον εφημερεύοντα αύριο - αν κάτι δε πάει καλά -, να μιλήσω για... φιλίες, "ανίκανους" και "απομονωμένους", να ξεχέσω τον Κενό που το παίζει επαναστάτης, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ήταν σα τους άλλους που έχουν λεφτά - και να βρει δουλειά... δίπλα στο σπίτι που... οφείλουν να του χαρίσουν οι γονείς του και που θα ήθελε να κάνει οικογένεια, ενώ δεν είναι σε θέση να... μαγειρέψει ένα αυγό... θα το πάρει προσωπικά τώρα, αλλά χέστηκα κιόλα... πού μείναμε κοριτσάκι;... ά, ναι... ρίχτο κι εσύ εκεί που το ρίχνει ο Μιχαλάκης αδερφάκι μου!...
http://www.youtube.com/watch?v=_0EI1rVs2Lc
...και που να δεις Ροκαμπιλι...ποσο γλυκια ειμαι εκει εξω...με εξαιρεση εναν συγκεκριμενο προεξεχοντα καλο...που ετσι και μου τον πατησουν γινομαι τουρκος....
ατελειωτη κατανοηση.....εντος..το μαγαζακι διανυκτερευει........και το αφεντικο χαριζει......ως εκει που......
απιστευτοι ειναι οι ανθρωποι Ροκ τους κοιτας...και τους βλεπεις μεχρι μεσα να παιζουν τα μικρα θεατρικα τους....να πιστευουν πως σαν καλοι ηθοποιοι σ'εχουν.....
μα δεν σ'εχουν....γιατι εχεις ηδη κοψει εισιτηριο για την παρασταση....και δεν περιμενεις να εξαργυρωσεις........
... τις έκοψα τις παραστάσεις η... ακοινώνητη, λολ... στο είπα;... όσοι αντέχουν, ας κοπιάσουν να δουν τις δικές μου... μου στεναχωριέσαι σήμερα βλέπω... λοιπόν τραγουδάκι, κι αύριο που θα πάρω πίσω την "Μις Μπομπ Καφεδένια", θα ρίξω και φωτό... να εύχεσαι να μη ρίξω το ανάθεμα...:)...
http://www.youtube.com/watch?v=yURRmWtbTbo
χα....ακου ονομα....μις μπομπ καφεδενια!!!!αυτο και μονο αρκει να μου φτιαξει την διαθεση........ :)
Πολύ αληθινό αυτό !
Ίσως να φταίει που είμαστε υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό μας.
Δέν θα ήταν καλύτερα αν τον συμπαθούσαμε περισσότερο ?
Και,
δέν θα ήταν καλύτερα αν είμαστε πιό ελαστικοί με τους άλλους εκεί στην παραλία ή αλλού ?
Θέλω να πώ πως, μήπως είναι άδικο να φοράμε ταμπέλες και να απορρίπτουμε σοριδόν αυτούς που θα θέλαμε να πλησιάσουμε ?
με τον εαυτο μου προσπαθω να μην αυστηρος, αλλα στη θαλασσα παμε μονο για μπανιο, που καιρος για απορριψεις εκει. γενικα οποια θελει με εχει, δεν ειμαι δυσκολος αρκει να μου το πει και να μη περιμενει να το μαντεψω. καθομαι σε ολες ανεξαρτητου ηλικιας, σε λιγο και φυλου. τις γνωριμιες πλεον τις εχω παιχνιδακι, λιγο χρονο θελω μονο να νιωσω ανετα, οπως ολοι. κι απο δω μεσα οποια θελει κανονιζουμε και το διαπιστωνει, εγω ισα ισα παρεα ψαχνω.
Ένα ράκος...μόλις ανακάλυψα ότι έκανα ένα τραγικό λάθος...τρέμω...αλλά ορκίζομαι ότι μόλις περάσει αυτή η κρίση δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνω κάτι παρόμοιο γιατί μόνο κακό μου κάνει, δεν θα δείξω ποτέ ξανά σε κανέναν απόλυτη εμπιστοσύνη, δίνοντας του όπλα για να με διαλύσει...ποτέ, ποτέ ξανά!!! Κι άντε να έρθει ο καιρός που θα πάρω άδεια να φύγω επιτέλους από εδώ μπας κι ηρεμήσω και ξεπεράσω το σοκ, θέλω να φύγω!!!!
σου εύχομαι να ερθει γρήγορα ο καιρος που θα αφήσεις την ρουτίνα κ θα πας διακοπούλες ....κ εγω τις εχω ανάγκη πολύ κ όσο για εμπιστοσύνη πολύ καλά θα κάνεις κ νο μορ όλοι πάθανε κάτι με την καλοσύνη κ την εμπιστοσύνη που τους δείχνεις ...λες κ τους πατάς τον διακόπτη κακίας .