Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 173
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 173 of 837 FirstFirst ... 73123163171172173174175183223273673 ... LastLast
Results 2,581 to 2,595 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    χωνευω το βραδινο μου...
    Ααααααα ωραία! Ουπς πρέπει να φάω και εγώ βραδινο.. πάλι καλά που μου το θύμησες!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    αισθανομαι οτι παρασιτω εις βαρος του εαυτου μου....καποια στιγμη πρεπει να μου χωσω δυο χαστουκια και να με αφησω επιτελους ελευθερη.....
    ... μη μου στεναχωριέσαι... δίδυμη αδελφούλα, λολ!... εμένα μου τη δίνει που είσαι ώρες - ώρες τόσο... γλυκειά εδώ μέσα και τα παίρνω λίγο στην κράνα, αλλά τί να κάνω;... το πολύ - πολύ να πλακώσω τον εφημερεύοντα αύριο - αν κάτι δε πάει καλά -, να μιλήσω για... φιλίες, "ανίκανους" και "απομονωμένους", να ξεχέσω τον Κενό που το παίζει επαναστάτης, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ήταν σα τους άλλους που έχουν λεφτά - και να βρει δουλειά... δίπλα στο σπίτι που... οφείλουν να του χαρίσουν οι γονείς του και που θα ήθελε να κάνει οικογένεια, ενώ δεν είναι σε θέση να... μαγειρέψει ένα αυγό... θα το πάρει προσωπικά τώρα, αλλά χέστηκα κιόλα... πού μείναμε κοριτσάκι;... ά, ναι... ρίχτο κι εσύ εκεί που το ρίχνει ο Μιχαλάκης αδερφάκι μου!...

"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    ...και που να δεις Ροκαμπιλι...ποσο γλυκια ειμαι εκει εξω...με εξαιρεση εναν συγκεκριμενο προεξεχοντα καλο...που ετσι και μου τον πατησουν γινομαι τουρκος....
    ατελειωτη κατανοηση.....εντος..το μαγαζακι διανυκτερευει........και το αφεντικο χαριζει......ως εκει που......
    απιστευτοι ειναι οι ανθρωποι Ροκ τους κοιτας...και τους βλεπεις μεχρι μεσα να παιζουν τα μικρα θεατρικα τους....να πιστευουν πως σαν καλοι ηθοποιοι σ'εχουν.....
    μα δεν σ'εχουν....γιατι εχεις ηδη κοψει εισιτηριο για την παρασταση....και δεν περιμενεις να εξαργυρωσεις........
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    ... τις έκοψα τις παραστάσεις η... ακοινώνητη, λολ... στο είπα;... όσοι αντέχουν, ας κοπιάσουν να δουν τις δικές μου... μου στεναχωριέσαι σήμερα βλέπω... λοιπόν τραγουδάκι, κι αύριο που θα πάρω πίσω την "Μις Μπομπ Καφεδένια", θα ρίξω και φωτό... να εύχεσαι να μη ρίξω το ανάθεμα......

"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    χα....ακου ονομα....μις μπομπ καφεδενια!!!!αυτο και μονο αρκει να μου φτιαξει την διαθεση........
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ... καθε φορα που επιστρεφω απο θαλασσα με πιανει ενα συναισθημα λες και τελειωσε το καλοκαιρι και δε το χαρηκα οσο επρεπε. :/
    Πολύ αληθινό αυτό !
    Ίσως να φταίει που είμαστε υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό μας.
    Δέν θα ήταν καλύτερα αν τον συμπαθούσαμε περισσότερο ?
    Και,
    δέν θα ήταν καλύτερα αν είμαστε πιό ελαστικοί με τους άλλους εκεί στην παραλία ή αλλού ?
    Θέλω να πώ πως, μήπως είναι άδικο να φοράμε ταμπέλες και να απορρίπτουμε σοριδόν αυτούς που θα θέλαμε να πλησιάσουμε ?
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Πολύ αληθινό αυτό !
    Ίσως να φταίει που είμαστε υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό μας.
    Δέν θα ήταν καλύτερα αν τον συμπαθούσαμε περισσότερο ?
    Και,
    δέν θα ήταν καλύτερα αν είμαστε πιό ελαστικοί με τους άλλους εκεί στην παραλία ή αλλού ?
    Θέλω να πώ πως, μήπως είναι άδικο να φοράμε ταμπέλες και να απορρίπτουμε σοριδόν αυτούς που θα θέλαμε να πλησιάσουμε ?
    με τον εαυτο μου προσπαθω να μην αυστηρος, αλλα στη θαλασσα παμε μονο για μπανιο, που καιρος για απορριψεις εκει. γενικα οποια θελει με εχει, δεν ειμαι δυσκολος αρκει να μου το πει και να μη περιμενει να το μαντεψω. καθομαι σε ολες ανεξαρτητου ηλικιας, σε λιγο και φυλου. τις γνωριμιες πλεον τις εχω παιχνιδακι, λιγο χρονο θελω μονο να νιωσω ανετα, οπως ολοι. κι απο δω μεσα οποια θελει κανονιζουμε και το διαπιστωνει, εγω ισα ισα παρεα ψαχνω.

Senior Member
    Ένα ράκος...μόλις ανακάλυψα ότι έκανα ένα τραγικό λάθος...τρέμω...αλλά ορκίζομαι ότι μόλις περάσει αυτή η κρίση δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνω κάτι παρόμοιο γιατί μόνο κακό μου κάνει, δεν θα δείξω ποτέ ξανά σε κανέναν απόλυτη εμπιστοσύνη, δίνοντας του όπλα για να με διαλύσει...ποτέ, ποτέ ξανά!!! Κι άντε να έρθει ο καιρός που θα πάρω άδεια να φύγω επιτέλους από εδώ μπας κι ηρεμήσω και ξεπεράσω το σοκ, θέλω να φύγω!!!!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ένα ράκος...μόλις ανακάλυψα ότι έκανα ένα τραγικό λάθος...τρέμω...αλλά ορκίζομαι ότι μόλις περάσει αυτή η κρίση δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνω κάτι παρόμοιο γιατί μόνο κακό μου κάνει, δεν θα δείξω ποτέ ξανά σε κανέναν απόλυτη εμπιστοσύνη, δίνοντας του όπλα για να με διαλύσει...ποτέ, ποτέ ξανά!!! Κι άντε να έρθει ο καιρός που θα πάρω άδεια να φύγω επιτέλους από εδώ μπας κι ηρεμήσω και ξεπεράσω το σοκ, θέλω να φύγω!!!!
    σου εύχομαι να ερθει γρήγορα ο καιρος που θα αφήσεις την ρουτίνα κ θα πας διακοπούλες ....κ εγω τις εχω ανάγκη πολύ κ όσο για εμπιστοσύνη πολύ καλά θα κάνεις κ νο μορ όλοι πάθανε κάτι με την καλοσύνη κ την εμπιστοσύνη που τους δείχνεις ...λες κ τους πατάς τον διακόπτη κακίας .
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    σου εύχομαι να ερθει γρήγορα ο καιρος που θα αφήσεις την ρουτίνα κ θα πας διακοπούλες ....κ εγω τις εχω ανάγκη πολύ κ όσο για εμπιστοσύνη πολύ καλά θα κάνεις κ νο μορ όλοι πάθανε κάτι με την καλοσύνη κ την εμπιστοσύνη που τους δείχνεις ...λες κ τους πατάς τον διακόπτη κακίας .
    Σ' ευχαριστώ αλλά δυστυχώς έχουν μείνει 20 μέρες ακόμα...δεν ξέρω πως θ' αντέξω μέχρι τότε...και μακάρι να μην έπρεπε να πάω στη δουλειά αύριο με τα χάλια μου αλλά δυστυχώς όχι μόνο πρέπει να πάω αλλά να δείχνω και καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ αλλά δυστυχώς έχουν μείνει 20 μέρες ακόμα...δεν ξέρω πως θ' αντέξω μέχρι τότε...και μακάρι να μην έπρεπε να πάω στη δουλειά αύριο με τα χάλια μου αλλά δυστυχώς όχι μόνο πρέπει να πάω αλλά να δείχνω και καλά...
    τι είναι 20 μέρες?σκέψου ότι εφαγες φθινόπωρο χειμώνα ανοιξη κ μισό καλοκαίρι ,όσο για τα "χάλια σου"σε όλους συμβαίνει κυκνάκι έρχονται τα πάνω κάτω αλλα μη ξεχνάς κ τα κάτω πάνω ,ψηλά το κεφάλι....

Senior Member
    τι είναι 20 μέρες?σκέψου ότι εφαγες φθινόπωρο χειμώνα ανοιξη κ μισό καλοκαίρι ,όσο για τα "χάλια σου"σε όλους συμβαίνει κυκνάκι έρχονται τα πάνω κάτω αλλα μη ξεχνάς κ τα κάτω πάνω ,ψηλά το κεφάλι....
    Ηλιάννα, δεν μπορώ, έχω πάθει σοκ τώρα, νιώθω σαν να γκρεμίστηκαν πράγματα που πίστευα, δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν μπορώ!!!!

Senior Member
    Κάθομαι σαν το χαζό πάνω από τον υπολογιστή μην μπορώντας να κάνω τίποτα άλλο και περιμένω μια σανίδα σωτηρίας, τα έχω κάνει όλα θάλασσα, δεν γίνεται πια...

Senior Member
    Κάθομαι σαν το χαζό πάνω από τον υπολογιστή μην μπορώντας να κάνω τίποτα άλλο και περιμένω μια σανίδα σωτηρίας, τα έχω κάνει όλα θάλασσα, δεν γίνεται πια...
    όλα θα γίνουν όλα θα ερθουν κατα ευχήν τι στο καλό μόνο το κακό μας συμπαθεί ??

Senior Member
    όλα θα γίνουν όλα θα ερθουν κατα ευχήν τι στο καλό μόνο το κακό μας συμπαθεί ??
    Μακάρι...