αισθανομαι οτι διπλα στην φραση...οτι θυμαται χαιρεται...θα επρεπε να γραφει το ονομα μου...
Printable View
αισθανομαι οτι διπλα στην φραση...οτι θυμαται χαιρεται...θα επρεπε να γραφει το ονομα μου...
μολις διαβασα για ενα παλικαρακι 29 χρονων που το κλεισαν μεσα 3 χρονια για προδοσια επειδη βοηθουσε αλλους στην ΕΛΔΥΚ, και τον Τζεφρυ και τους υπολοιπους που γαμησαν τη χωρα και το κοσμο ολο εδω, τους αφηνουν ελευθερους να κανουν ποδηλατο και να τρωνε τις τουμπες τους. ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. για το πουτσο χωρα η ελλαδα. καταπατουντε συνεχεια τα ανθρωπινα δικαιωματα. δε ητανε να κανει μια επιδρομη η γερμανια επειδη της χρωσταμε, πιο ανθρωπους θα μας εκανε καλυτερα.
θερμαστρα !!!!
Πάλι ο καθε μαλακας να προσπαθει να με ξεγελάσει, πάλι εκεινη τη στιγμη να πέφτω στην παγίδα, να το καταλαβαίνω αυτο εκ των υστέρων και να τρέχω να τα μπαλώσω. Κια όλο λέω δεν μπορουμε να τους αλλάξουμε αλλά το θέμα είναι να τους αντιμετωπίζουμε. Όλο να το λέω και όλα να γίνονται για μενα σκατά.
Άσε που γενικά (αλλωστε συνηθισμένο) δεν ειμαι αυτες τις μερες στην καλύτερη διάθεση. Κατασταση που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν και τωρα οι συνέπειες της είτε εγκλωβισμένος είτε αλλαγες σχεδον μηδεν.
ιωάννη ενα μικρό κλικ προς την αισιοδοξία προς την ελπίδα προς το ασπρο ,μη νομίζεις οτι κ για μένα είναι όλα οκ αλλα την παλεύω με τα οπλα του μυαλού μου.θα πεις μπλα μπλα μπλα αλλα είναι τα μόνα που θα σε λυτρώσουν απο τα δίχτια της συναισθηματικής καταυμαρης σκέψης ..
Ο χρόνος είναι κάτι πολύ σχετικό και δέν χρειάζεται να τον λαμβάνουμε υπ'όψη γιατί μόνο άγχος μπορεί να φέρει αυτό.
Σκέψου πως το μόνο που μετράει είναι η ποιότητα των καταστάσεων και όχι η διάρκεια. Αυτή, η πρώτη, μπορεί αναπάντεχα να σε αποζημειώσει και να ξεχάσεις ό,τι έχεις περάσει μέχρι τότε. Έσω έτοιμος.
κομμενος στα δυο κι αναποφασιστος για το μελλον, να συνηδητοποιω για αλλη μια φορα εδω μεσα και γενικοτερα την ελλειψη συνομηλιγκων, κι οτι εξαιτιας αυτου δε γινομαι κατανοητος. μηπως ξερετε κανα φορουμ για σεξ και χρυση αυγη να μετακομισω εκει καλυτερα μη σας πριζω τ'αρχιδια ?
Λίγο μελαγχολική...ελπίζω να μου περάσει και γρήγορα...
Με επιασαν τα ψυχολογικα αποτομα, δεν ξερω τι να κανω,μια διαθεση πολυ χαλια,πολυ 'καπως'.