Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 174
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 174 of 837 FirstFirst ... 74124164172173174175176184224274674 ... LastLast
Results 2,596 to 2,610 of 12551
    Senior Member
    αισθανομαι οτι διπλα στην φραση...οτι θυμαται χαιρεται...θα επρεπε να γραφει το ονομα μου...
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    αισθανομαι οτι διπλα στην φραση...οτι θυμαται χαιρεται...θα επρεπε να γραφει το ονομα μου...
    για πες καμια διαφημιση για Φουντουνια χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    για πες καμια διαφημιση για Φουντουνια χαχαχαχα
    Θυμαται αραγε κανεις ...οτι πριν τα φουντουνια ηταν τα φοφικο....ποιος θυμαται τα φοφικο???????
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    μολις διαβασα για ενα παλικαρακι 29 χρονων που το κλεισαν μεσα 3 χρονια για προδοσια επειδη βοηθουσε αλλους στην ΕΛΔΥΚ, και τον Τζεφρυ και τους υπολοιπους που γαμησαν τη χωρα και το κοσμο ολο εδω, τους αφηνουν ελευθερους να κανουν ποδηλατο και να τρωνε τις τουμπες τους. ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. για το πουτσο χωρα η ελλαδα. καταπατουντε συνεχεια τα ανθρωπινα δικαιωματα. δε ητανε να κανει μια επιδρομη η γερμανια επειδη της χρωσταμε, πιο ανθρωπους θα μας εκανε καλυτερα.

Senior Member
    θερμαστρα !!!!
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Πάλι ο καθε μαλακας να προσπαθει να με ξεγελάσει, πάλι εκεινη τη στιγμη να πέφτω στην παγίδα, να το καταλαβαίνω αυτο εκ των υστέρων και να τρέχω να τα μπαλώσω. Κια όλο λέω δεν μπορουμε να τους αλλάξουμε αλλά το θέμα είναι να τους αντιμετωπίζουμε. Όλο να το λέω και όλα να γίνονται για μενα σκατά.

Άσε που γενικά (αλλωστε συνηθισμένο) δεν ειμαι αυτες τις μερες στην καλύτερη διάθεση. Κατασταση που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν και τωρα οι συνέπειες της είτε εγκλωβισμένος είτε αλλαγες σχεδον μηδεν.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πάλι ο καθε μαλακας να προσπαθει να με ξεγελάσει, πάλι εκεινη τη στιγμη να πέφτω στην παγίδα, να το καταλαβαίνω αυτο εκ των υστέρων και να τρέχω να τα μπαλώσω. Κια όλο λέω δεν μπορουμε να τους αλλάξουμε αλλά το θέμα είναι να τους αντιμετωπίζουμε. Όλο να το λέω και όλα να γίνονται για μενα σκατά.

Άσε που γενικά (αλλωστε συνηθισμένο) δεν ειμαι αυτες τις μερες στην καλύτερη διάθεση. Κατασταση που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν και τωρα οι συνέπειες της είτε εγκλωβισμένος είτε αλλαγες σχεδον μηδεν.
    ιωάννη ενα μικρό κλικ προς την αισιοδοξία προς την ελπίδα προς το ασπρο ,μη νομίζεις οτι κ για μένα είναι όλα οκ αλλα την παλεύω με τα οπλα του μυαλού μου.θα πεις μπλα μπλα μπλα αλλα είναι τα μόνα που θα σε λυτρώσουν απο τα δίχτια της συναισθηματικής καταυμαρης σκέψης ..

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ιωάννη ενα μικρό κλικ προς την αισιοδοξία προς την ελπίδα προς το ασπρο ,μη νομίζεις οτι κ για μένα είναι όλα οκ αλλα την παλεύω με τα οπλα του μυαλού μου.θα πεις μπλα μπλα μπλα αλλα είναι τα μόνα που θα σε λυτρώσουν απο τα δίχτια της συναισθηματικής καταυμαρης σκέψης ..
    Είναι αυτή η αισιοδοξία που περιγράφεις που μας κρατά ζωντανούς, τίποτα άλλο. Φοβάμαι μόνο μην την πατησουμε αφού με τα χρονια τα περιθώρια στενεύουν.
    Τα όπλα έμειναν στο μυαλο....
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ...
    Φοβάμαι μόνο μην την πατησουμε αφού με τα χρονια τα περιθώρια στενεύουν.
    Τα όπλα έμειναν στο μυαλο....
    Ο χρόνος είναι κάτι πολύ σχετικό και δέν χρειάζεται να τον λαμβάνουμε υπ'όψη γιατί μόνο άγχος μπορεί να φέρει αυτό.
    Σκέψου πως το μόνο που μετράει είναι η ποιότητα των καταστάσεων και όχι η διάρκεια. Αυτή, η πρώτη, μπορεί αναπάντεχα να σε αποζημειώσει και να ξεχάσεις ό,τι έχεις περάσει μέχρι τότε. Έσω έτοιμος.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member

Banned
    κομμενος στα δυο κι αναποφασιστος για το μελλον, να συνηδητοποιω για αλλη μια φορα εδω μεσα και γενικοτερα την ελλειψη συνομηλιγκων, κι οτι εξαιτιας αυτου δε γινομαι κατανοητος. μηπως ξερετε κανα φορουμ για σεξ και χρυση αυγη να μετακομισω εκει καλυτερα μη σας πριζω τ'αρχιδια ?

Senior Member
    Λίγο μελαγχολική...ελπίζω να μου περάσει και γρήγορα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Λίγο μελαγχολική...ελπίζω να μου περάσει και γρήγορα...
    βρε παρε χαρα σου στελνω αφθονη ....

Senior Member
    Με επιασαν τα ψυχολογικα αποτομα, δεν ξερω τι να κανω,μια διαθεση πολυ χαλια,πολυ 'καπως'.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    βρε παρε χαρα σου στελνω αφθονη ....
    Σ' ευχαριστώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...