Σκέφτομαι ότι είναι αστείο που η πρώτη μου σκέψη μόλις μπήκα σπίτι ήταν "ωραία, άπαντες παρόντες" εννοώντας τις γάτες μου... :p
Κι ότι ναι, τελικά όντως νιώθω πιο ήρεμη εδώ...home, sweet home...
Printable View
Σκέφτομαι ότι είναι αστείο που η πρώτη μου σκέψη μόλις μπήκα σπίτι ήταν "ωραία, άπαντες παρόντες" εννοώντας τις γάτες μου... :p
Κι ότι ναι, τελικά όντως νιώθω πιο ήρεμη εδώ...home, sweet home...
Δεν είμαι τρελός.
σκεφτομαι πως οταν η αληθεια ποναει, τοτε χαρακτηριζεσαι κακος. στην ουσια ομως δεν υπαρχει το κακο και το καλο, ειναι απλα η αληθεια που ειτε μας αρεσει ειτε δε μας αρεσει, ειτε μας συμφερει ειτε δε μας συμφερει. ντυστε την και με σεξυ εσωρουχα ξερω γω και βαλτε και βαζελινη μη πονεσει.
δεν μιλαω για σενα καλη μου, εχω πολλα προβληματα εδω που μενω ξερεις. χαιρομαι να βγαινει η αληθεια προς τα εξω, ειδικα οταν ειναι μεστα μουτρα των αλλων (καμια σχεση με ασημαντες μαλακιες του φορουμ). δε μπορω να υποκριθω και να συγκρατηθω και να λυπηθω κανεναν. οταν καποια μου τη σπαει, ναι θα το πω, κι ας σπαστει κι ας πεθανει! οπως η Jolie στο Girl Interrupted!
ολους εδω μεσα ? δεν εχω λογο να ασχοληθω. τον εαυτο μου τον κρινω ηδη πιο αυστηρα απ'οτι θα πρεπε, κι αυτο μου εχει δημιουργησει προβληματα (πχ αγχος, και να επιστρεφω παλι στα ιδια και τα ιδια λογο σιγουριας κι ασφαλειας, μα και αντικοινωνικοτητα). κανεις δεν ειναι τελειος ομως, πρεπει να αφηνομαστε στην ατελεια μας.
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αναλυουμε τα παντα οταν τα πραγματα ειναι απλα...
σκεφτομαι οτι μου λειπουν τα γκραφιτακια, ειδικα σε γεφυρουλες.
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος απο εσάς κοιμάται μαζί στο ίδιο δωμάτιο με φυτό και ζώο και αν έχει δει αλλαγές, στη συμπεριφορά στην ενέργεια και ότι σχετικό.
Εγω εχω εναν γατο, ο οποιος οταν ειμαι σπιτι βρισκεται παντα στο δωματιο μου. Του εχω απιστευτη αδυναμια, τρελλαινομαι για την ακριβεια και νιωθω πως επηρρεαζει πολυ θετικα την ενεργεια στο χωρο και σε εμενα. Με χαλαρωνει πολυ, με ηρεμει, οταν τον κοιταω και τον χαιδευω νιωθω να γαληνευω, να αφηνομαι, ο χρονος μοιαζει συχνα να κυλλαει πιο ανωδυνα, με πιο φυσιολογικους ρυθμους, η θερμοκρασια του κορμιου του επισης με γλυκαινει. Κουρνιαζει στην αγκαλια μου, με ζεσταινει, ζεσταινει τον χωρο. Νομιζω πως τα ζωακια γενικοτερα εχουν μια τετοια επιδραση, τα θηλαστικα βασικα και κυριως οι γατες και οι σκυλοι. Αν ειχα ενα ερπετο για παραδειγμα ή ενα ψαρι δε νομιζω να ηταν ετσι. Και τα φυτα ομορφαινουν τον χωρο και ηρεμουν το ματι, αλλα καμια σχεση.
βραδυ σαββατου κι εσυ εισαι καπουυυυ!
Εγώ κοιμάμαι με τη γάτα μου όταν βέβαια θέλει (γιατί είναι ανεξάρτητες βεβαίως βεβαίως :p) και μου αρέσει να με παίρνει ο ύπνος χαϊδεύοντας της κι ακούγοντας το γουργουρητό της...αλλά ακόμα κι όταν απλά τη χαϊδεύω ηρεμώ...πιστεύω ότι ένα ζώο κάνει πολύ καλό στους ανθρώπους με προβλήματα...τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία...
Και εννοειτε πως κοιμομαστε αγκαλια :)
κι εγω ειχα μια ΓΑΛΗ για λιγο τωρα λογο γιορτων, αλλα δε κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο γιατι κανω ασχημο υπνο. αυτο που παρατηρησα γενικα ειναι οτι ειχα περισσοτερη ορεξη, να ασχοληθω, να παιξω, και να το φροντισω, και γενικα ηταν σαν να εκανα κατι καινουργιο εκτος απ'τα συνηθισμενα. ειμαι σιγουρος πως αμα αγοραζα σκυλο θα ημουν πολυ καλυτερος ανθρωπος. αλλα αφου δεν αφηνουν εδω στη πολυκατοικια που μενω, τι να γινει.
Μία μια ρε κορίτσια. Λοιπόν για πάμε.
editΔεν είμαι άρρωστος αλλά έχω κάτι φάσεις πολύ άσχημες. μου λείπει αγάπη στη ζωή μου. φεύγω τώρα. καλό βράδυ.
Να αστειευεσαι, δεν θελεις να γινεις μια χλαπατσα θεαμα. Δεν θελεις να συνεχισεις να εισαι πελατης εδω(το κατανοω), αυτο δεν ισοδυναμει με το να θελεις να πεθανεις.
Να παρεις μια χνουδωτη μπαλιτσα και να την κανεις ορθογωνια:Ρ Αυθαιρετολογω καθοτι δεν γνωριζω...
Μαλλον δεν εννοουσα κατι. Οι γατες παντως ειναι ευελικτες και ναι, θα μπορουσε μια ορθογωνια γατα να ειναι μια κοιμωμενη γατα.
Κάτι πάω ν ανακαλύψω, μα με καίει πριν καν το αγγίξω,
κι όταν πια θα έχει φύγει, θα 'ρθει η θλίψη που με πνίγει...
Είναι γάτα είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα.
καταπτωση, μελαγχολια, όταν κανω κατι για το οποιο απο την αρχη αμφιβαλλω. και παντα λεω όταν εχω αμφιβολια να μην προχωρω, κι όλο όμως πεφτω στο ιδιο λάθος, γιατι ο φοβος με αποτρεπει απο το να ρισκαρω να διεκδικησω αυτα για τα οποια δεν εχω αμφιβολίες.
σκεφτομαι πως καλο το παρεϊνι και οι φαντασιωσεις εδω, αλλα εχουμε και δουλειες. ο KENO πρεπει να κυνηγησει μηπως και του κατσει καμια αξιολογη φοιτητριουλα με δικο της σπιτι που να θελει να ξεκουμπιστει συντομα μπας και βολευτουμε εξωτερικο. σκεφτομαι να ανοιξω και το facebook παλι, αν και βαριεμαι τους μαλακες εκει. οποτε ση-γιου λεητερζ μουνακια μου, να πουμε ολοι μαζι το "εχω δει". KENO εχω δει να ποσταρεις μαλακιουλες σε θρεντ και σε φανταστικα ετσι κι ετσι κι ετσι κι ετσι ενω ησουν γιουβετσι και κοκορετσι.
Δεν θα με τρελάνεις εσύ πριν από την ώρα μου αν ποτέ έρθει αυτή...που με τη λογική ελπίζω να μην έρθει αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να έρθει δεδομένου του ότι μου έχουν πει ότι οι τρελοί δεν υποφέρουν...ίσως να έπρεπε να είχα πράξει νωρίτερα ότι έπραξα μόλις αλλά ποτέ δεν είναι αργά...νομίζω τουλάχιστον...τέλοσπαντων, θα δείξει, ελπίζω τώρα να ηρεμήσω επιτέλους αφού προφανώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να γίνει αυτό δυστυχώς αν κι εγώ προσπάθησα αλλά μονόπλευρα πράγματα δεν γίνονται άρα όταν βρίσκουμε τοίχο πράττουμε μόνοι μας για ότι θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και το πιο ασφαλές για μας...ο χρόνος θα δείξει αν θα έχει αποτέλεσμα αυτό αν και το καλύτερο αποτέλεσμα θα το είχε να έκανες επιτέλους αυτό που σου ζητάω τόσο καιρό αλλά αφού δεν πρόκειται θα κάνω ότι μπορώ μόνη μου.
Αν δεν ταιριάζει το μήνυμα μου με το θέμα που το έβαλα μεταφέρετε το όπου νομίζετε, απλά δεν ήξερα που να το βάλω...συγγνώμη...και μη δίνετε σημασία, απλά ήθελα να το γράψω για να ξεσπάσω...συγγνώμη αν είναι σε λάθος θέμα...
I'm unclean, a libertine
And every time you vent your spleen,
I seem to lose the power of speech,
Your slipping slowly from my reach.
You grow me like an evergreen,
You never see the lonely me at all.
.....
Και τώρα σκέφτομαι πόσο σπαστικό είναι να γεμίζεις τον τόπο ζάχαρη και να τα κάνεις όλα χάλια επειδή όταν ταράζεσαι τρέμουν τα χέρια σου...συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Το να τρέμουν τα χέρια του όταν ταραχτεί με κάτι εννοώ...αν και τα δικά μου μονίμως τρέμουν λίγο, το πήρα από τη γιαγιά μου...ευτυχώς που υπάρχει το σκουπάκι black & decker...τη λύση έχει στο χέρι και θα τα καταφέρει! Και τα κατάφερε... :)
σκέφτομαι ότι το σκυλάκι που συνάντησα σήμερα, μ' έκανε για ακόμα μια φορά να θέλω σκυλάκι για κατοικίδιο. Κρίμα που δεν μ΄αφήνει η μαμά μου. :(
Το ενεργειακό τζάκι (όχι ότι έχω, ούτε έχω ούτε πρόκειται να αποκτήσω) παίρνει μέσα παϊδάκια;
σκεφτομαι αν τελικα ο ταυρος ειναι η σκοτεινη αντιθετη εκδοχη του λεοντα. του ταυρου ομως του ταιριαζει καλυτερα ο σκορπιος που ειναι ακριβως απεναντι του στον ζωδιακο κυκλο. περισσοτερα στο αστρα κι οραμα που κυκλοφορει. κατι μεγαλο προκειται να ερθει το αισθανομαι κι ελπιζω να με κανει να ξεκολλησω επιτελους απ'τα σκατα της αθηνας. ανοιξα και το facebook παλι αλλα δε προκειται να κατσω να καω εκει μεσα. παω για καφε, τα λεμε αργοτερα!
Ότι εδώ και πολλές μέρες δε μιλάω με κανέναν και κρατάω τόσες σκέψεις μέσα μου, κοντεύοντας να ρομποτοποιηθώ τελείως.
σκεφτομαι οτι σημερα ειναι το τελευταιο επεισοδιο του 'πειρασμου'.
Το κείμενο Εισαγωγή στο τρανς ζήτημα αλλά όχι αυτή που ξέρει η μαμά σου, από Asher Bauer στο www.10percent.gr
αναδημοσίευση από queertrans.espiv.net και εύχομαι να το γράφω σωστά γιατί ολόκληρη η ανθρωπότητα γνωρίζει πόσο ασχετοσύνη με κατέχει σε διαδικτυακές γνώσεις;P
Τέλος λέμε πως το λένε ρε.
αυτό εννοώ:
http://www.youtube.com/watch?v=7aTGFDNR59M
(προσοχή περιέχει βρισιές)
Κάτι σοβαρό τώρα.
Η κατάσταση της μεταπολεμική περιόδου
Τα ελατωματικά γονίδια μένουν πίσω σε ένα κόσμο που έχει το μέλλον στρωμένο, η μήπως όχι; Για όσους φέρουν ακόμα τα ελατωματικά γονίδια η καταδίκη είναι δαιμονοποίηση, απομόνωση, ταμπελοποίηση, και τελικά θάνατος. Οι εθελοντές μετά το πόλεμο υπήρξαν πολύ λίγοι, και φάνηκε πως από τη στιγμή που άρχισαν να τελειώνουν τα αποθέματα φαρμάκων που κατασκευάστικαν την πολεμική περίοδο τα θύματα υποκείμενα άρχισαν να ξαναβρίσκουν τον φυσικό τους ανήμερο εαυτό. Σαν άγρια παιδιά που δεν μπορούν να μεγαλώσουν. Αυτές είναι οι μαρτυρίες του γιατρού. Στη συνέχεια η συνένετευξη μου με το γιατρό είχε πιο προσωπικό επίπεδο. Μου άρεσε η επιστημονικότητα του ύφους του, χωρίς να μεταδίδει κακία, η τρέλα, η κάτι το οποίο να μου ανεβάζει το άγχος. Εκείνος μου είπε, κοίτα δεν θα είναι πολύς καιρός μέχρι να χαθεί αυτή η μοναδική ευφυία που μου χάρισε εκείνη και με καταβάλει και πάλι η ψύχωση. Και έτσι και έγινε. Μου έκανε ακόμα εντύπωση η μοναδικότητα με την οποία περιέγραφε εκείνη ο γιατρός, εκείνη που μιλούσε για ενότητα. Μιλούσε με θαυμασμό για εκείνη. Καθώς επίσης και ότι τα αποθέματα τελειώνουν. Αυτός φοβάται τώρα και φέρνει πάλι τη ταμπέλα που με στόλισαν οι ναζί αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι ανάμεσα στα τέσσερα ντουβάρια ούτως η άλλως. Παρηγορήσου με τα όνειρα μου είπε ο γιατρός, εκείνη δεν έχω καταλάβει ακόμα. Ο μόνος τρελός μπορεί να είμαι εγώ εδώ και άρα ο πιο ηλίθιος κατά γιατρόν ευαγγέλιον όταν βρίσκομαι σε ψύχωση και πολλά μου είναι δυσνόητα και μπορούμε να δικαιολογούμε τα πάντα μια ζωή, αλλά ποιός θέλει άραγε ένα κακό μέλλον για τα δικά του παιδιά; Σίγουρα με τους εχθρούς ηττημένους ο δρόμος είναι στρωμένος. Δεν αντέχω άλλα ψέματα να μου λένε ότι όλοι είναι σε κακή κατάσταση. Δεν είναι όλοι σε κακή κατάσταση.
Και τώρα άλλες ειδήσεις: παιδί που κλειδώθηκε μέσα σε ψυγείο έφαγε τα πόδια του.
Σκεφτομαι πως ερχεται η ωρα να σχολασω , να παρω κανα 2 μπυρες και να την αραξω μεσα στην απολυτη ηρεμια και την ασυλια του δωματιου μου....
ανοιξε ενα θεμα και μοιρασου τες μαζι μας να παρεις και καμια αποψουλα παραπανω μπας και βοηθηθεις κι εσυ. το φορουμ γιαυτο ειναι, αμα ηταν κατι σοβαροτερο πας σε ψυχολογο. αλλα αφου ειναι απλα σκεψεις, τι το σκεπτεσαι ? ανοιξτο κι αμα σε πειραξει κανεις παλι θα τον κανουμε report!