Τι σκέφτεστε; - Page 465
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 465 of 1532 FirstFirst ... 3654154554634644654664674755155659651465 ... LastLast
Results 6,961 to 6,975 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είναι αστείο που η πρώτη μου σκέψη μόλις μπήκα σπίτι ήταν "ωραία, άπαντες παρόντες" εννοώντας τις γάτες μου... :p

Κι ότι ναι, τελικά όντως νιώθω πιο ήρεμη εδώ...home, sweet home...

Senior Member
    Δεν είμαι τρελός.

Banned
    σκεφτομαι πως οταν η αληθεια ποναει, τοτε χαρακτηριζεσαι κακος. στην ουσια ομως δεν υπαρχει το κακο και το καλο, ειναι απλα η αληθεια που ειτε μας αρεσει ειτε δε μας αρεσει, ειτε μας συμφερει ειτε δε μας συμφερει. ντυστε την και με σεξυ εσωρουχα ξερω γω και βαλτε και βαζελινη μη πονεσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Oτι θα ηθελα να γυρνουσα τον χρονο 25-30 χρονια πισω.. να ζησω διαφορετικα την εφηβεια μου κ τα πρωτα νεανικα μου χρονια.. ο χρονος ομως πισω δεν γυρνα... κ μεις γερναμε με αποθυμενα κ στερησεις .. κ δεν μας μενει ουτε καν κουραγιο για να συνεχισουμε να κυνηγαμε φθαρμενα ονειρα...

συμφωνω,πιστευω ομως οτι χειροτερος αντιπαλος ειναι ο χρονος.το κουραγιο θα το βρεις, αρκει να θελεις πραγματικα να διεκδικησεις αυτο που σου οφειλει η ζωη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως οταν η αληθεια ποναει, τοτε χαρακτηριζεσαι κακος. στην ουσια ομως δεν υπαρχει το κακο και το καλο, ειναι απλα η αληθεια που ειτε μας αρεσει ειτε δε μας αρεσει, ειτε μας συμφερει ειτε δε μας συμφερει. ντυστε την και με σεξυ εσωρουχα ξερω γω και βαλτε και βαζελινη μη πονεσει.
    το ιδιο να κανεις κι εσυ , για τις αληθειες που δεν σε συμφερει να βλέπεις;)

Banned
    δεν μιλαω για σενα καλη μου, εχω πολλα προβληματα εδω που μενω ξερεις. χαιρομαι να βγαινει η αληθεια προς τα εξω, ειδικα οταν ειναι μεστα μουτρα των αλλων (καμια σχεση με ασημαντες μαλακιες του φορουμ). δε μπορω να υποκριθω και να συγκρατηθω και να λυπηθω κανεναν. οταν καποια μου τη σπαει, ναι θα το πω, κι ας σπαστει κι ας πεθανει! οπως η Jolie στο Girl Interrupted!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν μιλαω για σενα καλη μου, εχω πολλα προβληματα εδω που μενω ξερεις. χαιρομαι να βγαινει η αληθεια προς τα εξω, ειδικα οταν ειναι μεστα μουτρα των αλλων (καμια σχεση με ασημαντες μαλακιες του φορουμ). δε μπορω να υποκριθω και να συγκρατηθω και να λυπηθω κανεναν. οταν καποια μου τη σπαει, ναι θα το πω, κι ας σπαστει κι ας πεθανει! οπως η Jolie στο Girl Interrupted!
    δεν υπεθεσα οτι μιλας για μενα.υπεθεσα οτι το λες για ολους.απλα σου θυμιζω να μην βγαζεις απεξω τον εαυτο σου.

Banned
    ολους εδω μεσα ? δεν εχω λογο να ασχοληθω. τον εαυτο μου τον κρινω ηδη πιο αυστηρα απ'οτι θα πρεπε, κι αυτο μου εχει δημιουργησει προβληματα (πχ αγχος, και να επιστρεφω παλι στα ιδια και τα ιδια λογο σιγουριας κι ασφαλειας, μα και αντικοινωνικοτητα). κανεις δεν ειναι τελειος ομως, πρεπει να αφηνομαστε στην ατελεια μας.

Senior Member
    δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αναλυουμε τα παντα οταν τα πραγματα ειναι απλα...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    σκεφτομαι οτι μου λειπουν τα γκραφιτακια, ειδικα σε γεφυρουλες.

Senior Member
    Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος απο εσάς κοιμάται μαζί στο ίδιο δωμάτιο με φυτό και ζώο και αν έχει δει αλλαγές, στη συμπεριφορά στην ενέργεια και ότι σχετικό.

Εγω εχω εναν γατο, ο οποιος οταν ειμαι σπιτι βρισκεται παντα στο δωματιο μου. Του εχω απιστευτη αδυναμια, τρελλαινομαι για την ακριβεια και νιωθω πως επηρρεαζει πολυ θετικα την ενεργεια στο χωρο και σε εμενα. Με χαλαρωνει πολυ, με ηρεμει, οταν τον κοιταω και τον χαιδευω νιωθω να γαληνευω, να αφηνομαι, ο χρονος μοιαζει συχνα να κυλλαει πιο ανωδυνα, με πιο φυσιολογικους ρυθμους, η θερμοκρασια του κορμιου του επισης με γλυκαινει. Κουρνιαζει στην αγκαλια μου, με ζεσταινει, ζεσταινει τον χωρο. Νομιζω πως τα ζωακια γενικοτερα εχουν μια τετοια επιδραση, τα θηλαστικα βασικα και κυριως οι γατες και οι σκυλοι. Αν ειχα ενα ερπετο για παραδειγμα ή ενα ψαρι δε νομιζω να ηταν ετσι. Και τα φυτα ομορφαινουν τον χωρο και ηρεμουν το ματι, αλλα καμια σχεση.
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος απο εσάς κοιμάται μαζί στο ίδιο δωμάτιο με φυτό και ζώο και αν έχει δει αλλαγές, στη συμπεριφορά στην ενέργεια και ότι σχετικό.
    κοιμαμαι με την γατα μου και ειμαστε κομπλε στο ιδιο κρεβατακι!!!!!!!!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    βραδυ σαββατου κι εσυ εισαι καπουυυυ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Εγώ κοιμάμαι με τη γάτα μου όταν βέβαια θέλει (γιατί είναι ανεξάρτητες βεβαίως βεβαίως :p) και μου αρέσει να με παίρνει ο ύπνος χαϊδεύοντας της κι ακούγοντας το γουργουρητό της...αλλά ακόμα κι όταν απλά τη χαϊδεύω ηρεμώ...πιστεύω ότι ένα ζώο κάνει πολύ καλό στους ανθρώπους με προβλήματα...τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία...