Παιδιά παρακαλείστε να μην σπέρνετε πανικό γιατί κάποιοι τα πιστεύουν..
Τι σου φταίμε οι υπόλοιποι που θέλουμε να ζήσουμε; :p
Printable View
δε φταιμε εμεις αν καποιοι πιστευουν τα παντα, δεν ειμαστε ανηλικα
ειμαστε ολοι σε μια ηλικια (πανω των 18) που ειμαστε εμεις υπευθυνοι στο τι θα πιστεψουμε κ τι οχι.
Δεν ειμαστε παιδακια να εχουμε τη μανουλα πανω απ'το κεφαλι μας να μας λεει τι ειναι σωστο κ τι οχι, αρα δε φταιει ουτε ο γιωργοςπανου ουτε εγω ουτε κανεις αν η κυκνος η εσυ δε θα βγειτε μετα τις εκλογες απο το σπιτι ;P
οποιος θελει ας ζησει με το φοβο, επιλογη του.
μην ανησυχεις δε θα ριξω βομβα.
εξαλλου τι ανησυχεις καποια στιγμη ο πλανητης αυτος θα καταστραφει απο φυσικες εξελιξεις.
μεχρι τοτε λογικα θα ζησεις
Φοβάμαι...(καμία σχέση ο λόγος με τα προηγούμενα μηνύματα τώρα)...ευτυχώς δεν θα μείνω για πολλή ώρα μόνη μου...
Δυσκολοι καιροι ντερβισια, σημερα δυστιχως οι περισσοτεροι περπαταμε σε μια κλοστη η οποια ειναι πολυ λεπτη και αμα σπασει... Γυρισμο μετα δεν εχει... Ξεκιναει απο τρελα αυτοκτονιες δολοφωνιες κ.α Ευχομαι σε ολους σας να βρειτε αυτο που σας λιπει και να εχουμε το ηθηκο αναστημα να κοιταμε στα ματια ο ενας τον αλλον οταν μιλαμε και οχι κατω..
Για να μιλήσουμε γενικότερα οι πολιτικοί επενδύουν στον φόβο και αυτό περνάει στον κόσμο,ειδικά στους μεγαλύτερους που φοβούνται ότι θα χάσουν τη σύνταξή τους αν βγει άλλο κόμμα πέρα απο ΝΔ.Εβλεπα το απόγευμα στην τηλεόραση ένα γκάλοπ που ρωτούσε ο δημοσιογράφος "ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τις εκλογές;" και ένας ηλικιωμένος είπε "να βγει πάλι ο σαμαράς γιατί με τον άλλον θα γίνουμε όπως το 1940."
ε τι περιμενες να ψηφισουν οι σκατογεροι (λυπαμαι πολιτισμενοι μου ανθρωποι δε μπορω να κρατησω επιπεδο)
ναι σιγουρα επενδυουν κ στον φοβο, αν κ δεν εχω τετοιου ειδους φοβους, ειμαστε ηδη τελειωμενοι σαν λαος (αστεια λεξη για τη χωρα αυτη).
οχι πως ειμαστε πατος, εχουμε ακομη περιθωριο και για πιο πατο, εχουμε πολυ μελλον γενικά στον πάτο :)
κουρασμενος απο το διαβασμα... μερικες φορες σκεφτομαι μια κοπελα που δεν εκανα τιποτα μαλλον επαιζα,ενω αλλες που εκανα δεν τις σκεφτομαι ποτε..strange
https://www.youtube.com/watch?v=G8FgFx_zYjY
20 ώρες ακόμα..αυτή τη φορά θα στο πω, το υπόσχομαι.
όπως έχω καταλάβει τον γιώργο, νομίζω πως τα έγραψε ειρωνικά, τονίζοντας αυτά που λέει η νδ...
Πάντως δύο πράγματα άκουσα και είναι σωστά το ένα στο ράδιο αρβύλα. Πως τα θέλει ο κώλος του έλληνα να ακούει μπαρούφες και όποιο κόμα λέει τις περισσότερες υποσχέσεις που πασιφανώς δεν θα εκπληρώσει αυτό θέλουμε... Γουστάρουμε το θα δηλαδή.
Και το άλλο από τον Στέλιο Ράμφο πως πάμε να ψηφίσουμε ελπίζοντας ελπίζοντας στην κωλοτούμπα του σύριζα μιας και ξέρουμε πως η εε πίσω δεν θα κάνει. Και πως είμαστε λαός που αντι να σκεφτούμε για να ελπίσουμε, ελπίζουμε για να μην σκεφτούμε.
Μήπως έπρεπε να είμαστε στο τι σκέφτεστε όμως αντί στο πως νιώθετε?
δεν εχω πολλες ιδεες, εξαρταται απο τον χαρακτηρα σου πιστευω.
αλλα γενικά θα ήταν καλό να κάνεις πράγματα μόνη σου, να βασιστείς στα πόδια σου χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πει η κοινωνία (πχ γονεις γιατι αποτι μου ειχες πει εχετε "θεματακια").
Απλά κάνε πράξεις και βγες στον "εξω κοσμο" που λεει κ η κοινωνια. Αυτη ειναι η γνωμη μου στο πρακτικο θεμα.
Και δυστυχως αν περιμενεις πρωτα να φτιαξουν αλλα πραγματα (πχ η αυτοπεποιθηση η οτιδηποτε αλλο) κ μετα να κανεις πραξεις τοτε δε θα κανεις ποτε τπτ.
Δε μιλαω για σενα τωρα , δε σε κατηγορω μιλαω για οποιονδηποτε βρισκεται σε μια αδρανης κατασταση.
Κάνε πράγματα διαφορετικά. Γενικά το να κανεις πράγματα με ρισκο ίσως διώξουν την αίσθηση του φόβου σου.
Μπορει να λεω κ μπαρουφες, απλα εγω ετσι σκεφτομαι.
Εχεις συγκεκριμενους φοβους, γιατι εγω στο μυαλο μου απο τα λιγα που ξερω για σενα απλα σε βλεπω σαν μια κοπελα που δεν εχει βγεί απο το καβουκι της (κυριολεκτικά κ μεταφορικά). σα να φοβασαι να ζησεις γενικα.
ε στον γραπτο λογο δε φαινεται η ειρωνια , θα πρεπει να τους ξερω ολους προσωπικα για να καταλαβω τι λενε.
εξαλλου ειναι αρκετοι αυτοι που λενε αυτα που εγραψε ο γιωργος, δε μου φανηκαν σαν κοροιδια.
καλα να παθουμε που τοσα χρονια μεγαλωσαν οικογενειες με το πασοκικο ονειρο (την ελπιδα).
ελπιδα κ κουραδες.
Καλημέρα :) Χάρηκα με την άμεση απάντηση, δεν την περίμενα τόσο γρήγορα και χαίρομαι που κάποιος είναι μέσα να μιλήσω γιατί νιώθω μόνη γενικότερα...
Κοίτα, όντως δεν έχω βγει ιδιαίτερα από το καβούκι μου αλλά εκτός αυτού έχω φόβους που έχουν να κάνουν με τη σχέση μου με το άλλο φύλο, φοβάμαι τη βία δηλαδή γι' αυτό κι αντέδρασα έτσι σε όσα έγραψε ο Γιώργος...δηλαδή όταν διάβασα για βιασμούς πραγματικά εκείνη την ώρα μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να μην ξαναβγώ απ' το σπίτι όσο χαζό κι αν ακούγεται κι άσχετα αν κι εκ των πραγμάτων μόνο δεν θα μπορούσα να το κάνω...
Πάντως για να το διακωμωδήσω λίγο αν πω ότι το εννοώ σοβαρά πρέπει να πάω αυτές τις δυο μέρες να εφοδιαστώ με καφέ, ζάχαρη, φαγητό, σοκολάτες και ταινίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, lol!
πορτοσαλτε δεν βλεπω ουτε επι πληρωμη. μου το εχει απαγορευσει ο παιδιατρος.
παντως πολλοι βιασμοί γίνονται κ μέσα στο σπίτι.
Οπότε δεν έχει νόημα να φοβάσαι οτι θα σε βιάσει κάποιος έξω στο δρόμο.
Μπορει καποιος να μπει στο σπιτι μας κ να μας βιάσει (κ δε χρειάζεται να ειναι κλεφτης,μεταναστης κλπ)
Οποτε ο φοβος είναι κάτι που εμείς δημιουργούμε. Είναι κάτι που δεν υπάρχει, ειναι απλα κατι φανταστικό.
Τώρα ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο γιατί αν είναι κλέφτης σημαίνει ότι εμείς του ανοίξαμε και δεν ανοίγω σε αγνώστους...εκτός κι αν εννοείς από σύντροφο μας, οκ κι αυτό μπορεί να γίνει αν και δεν ξέρω πόσο συνηθισμένο είναι...αν θέλεις μου εξηγείς τι εννοείς...πάντως και τον φόβο να μου επιτεθεί κάποιος μέσα στο σπίτι τον έχω, είχα ανοίξει και θέμα περί ασφάλειας παλιότερα...
Δε ξερω γιατι μπερδευτηκες απλο ηταν.
Εννοειται οτι εννοω οτι οι περισσοτεροι βιασμοι γίνονται απο τον στενό μας κύκλο (φίλοι,συντροφοι,γονεις,συγ γενεις οτιδηποτε)!
είναι στατιστικά αποδεδειγμένο.
Οι πιθανότητες να πετύχεις κάποιον άγνωστο βιαστή έξω στο δρόμο είναι πολυ-πολυ λιγότερες!
το θεμα σου μαλλον δε το ειχα διαβασει.
Δεν το ήξερα αυτό, τώρα μάλιστα, πάω να σκάψω ένα λαγούμι...
Το θέμα που είχα ανοίξει ήταν αυτό αν τυχόν θέλεις να το διαβάσεις... http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AC%CF%84%CE%B9
Ρε συ,η καλυτερη προστασια απο βιασμους/κλεψιες κλπ ειναι το που πηγαινεις,ποτε και με ποιους.Ακομα και μονη αν βγεις, αν εισαι σε ασφαλες μερος,ειναι σχεδον απιθανο να παθεις κατι,ειδικα βιασμο.
Και στο σπιτι σου να μπουν,πιο πιθανο ειναι να φας πολυ ξυλο ή να σε σκοτωσουν παρα να σε βιασουν.Μπορει να σαι καλη γκομενα δε ξερω,αλλα δε νομιζω κανεις να κανει διαρρηξη σπιτι σου μονο και μονο για να σε βιασει :P Για κανενα χρυσαφικο θα μπουν στα μουλωχτα και θα φυγουν εξισου μουλωχτα.Δε θα γυρισουν και τσοντα.
Τεσ πα,σε αυτες τις περιπτωσεις ο μονος φοβος ειναι ο φοβος που ελεγε και ενα παλιο ασμα...
εγω παντα ελεγα οτι οι πορτες ασφαλειας πιο πολυ προκαλουν παρα προστατευουν αφου αν ενα πραγμα ειναι ασφαλειας αν ξεχασεις κατι ανοιχτο κ φυγεις πχ κανενα παραθυρο η πορτα τοτε αντι για ασφαλειας γινεται κραχτης
αρα αν ειναι κατι ασφαλειας θα πρεπει να ειναι ολα ασφαλειας αλλιως ειναι καλυτερα να μην ειναι τιποτα ασφαλειας.
οσο κυκλοφορεις τη νυχτα εξω αν το κανεις συνεχεια ολο κ κατι θα πετυχεις καπια στιγμη αλλα αν εχεις αντιληψη δεν ειναι δυσκολο να το αναγνωρισεις αν εχεις στο μυαλο σου μερικα πραγματα
υπαρχουν χαρακτηριστικα που μπορεις να δεις απλα θα πρεπει να εισαι καπως εκπεδευμενος για να το αντιμετωπισεις το ολο θεμα.
οστοσο συνηθως φαινετε οταν καπιος φαινετε περιεργα νευρικος..
Οχι ρε δεν ειπα οτι καυχηθηκες,για να το ελαφρυνω το πα :P Θελω να πω,οτι δεν ειναι μαραζι των απανταχου βιαστων,το ποτε θα σε βιασουν.
Αυτο που λεει η Γκοθλυ μου ακουγεται ευλογο,αλλα δεν εχω ψαξει στατιστικες.Τελος παντων,πιο πιθανο ειναι να παθεις κακο απο αλλα πραγματα,παρα βιασμο.Φανταζομαι ομως οτι ειναι μια φοβια που δεν μπορεις να ελεγξεις οχι μια απλη παραξενια,οποτε σε κατανοω μεχρι ενος σημειου.
τι να πω.. καφεδακι ναου
αισθανομαι υπεροχα!! διοτις συνεβαλα κι εγω στο να ερθει στην ελλαδα στην κυβερνηση η αριστερα!!"Viva La Revolution"!!!
από αυριο το πρωι εχουμε σοσιαλισμο!! από αυριο το πρωι θα ερθει η αναδιανομή του πλουτου!!η ανακατανομή της γης!! τα εργοστασια θα ερθουν στα χερια των εργαζομενων τους!!
όπως μου ειπε κι ο θειος μου με δακρυα ,οπου υπηρξε στον αι στρατη ως εξοριστος αρκετα χρονια κι με μερικη αναπηρια λογο ξυλοδαρμών κι βασανιστιριων - ειπε "περνουμε την ρεβανς από το 1948 !αλλα εμεις χωρις οπλα! με την δυναμη του λαου όπως κι μας αξιζει!" ο μελιγαλας μονον να μην ξανα υπαρξει!
Υπάρχουν διάφορα είδη βιασμών. Αυτός που προβάλλεται σχεδόν πάντα από τα Μ.Μ.Ε. είναι ο βιασμός διαμέσου επίθεσης κάποιου αγνώστου στη γυναίκα. Αυτού του είδους οι βιασμοί, όμως, αποτελούν μόνο το 10% του συνόλου των βιασμών. Η μεγαλύτερη κατηγορία βιασμών είναι αυτή όπου το θύμα γνωρίζει λίγο-πολύ το θύτη. Είναι ο νυν ή πρώην σύζυγος ή σύντροφος ή κάποιος άλλος γνωστός της γυναίκας. Τέτοιου είδους βιασμοί, όμως, δεν «πουλάνε» στα Μ.Μ.Ε.αυτό είναι ενα τυχαίο απόσπασμα απο το παρακατω link
http://www.i-psyxologos.gr/viasmos/
αλλά σχετικα με τις στατιστικες δε θυμαμαι που το ειχα δει.
σου δινω κ μια εκπομπη απο το κουτι της πανδωρας που σε ενα σημειο αναφερει αυτο που λεω με τους βιασμους, αλλά αναφέρεται σε παιδιά κυρίως (το θεμα όμως παλι ειναι βιασμός).
https://www.youtube.com/watch?v=GHTaJXAUjj0
όπου λεει στο 6:23 οτι με βαση στατιστικες το 95% των σεξουαλικων κακοποιήσεων των παιδιών προέρχεται απο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και όχι απο αγνώστους.
ε, παρόμοιο ποσοστό με το άρθρο που βρήκα πιο πανω.
πραγματικα νομιζα οτι ηταν γνωστο πως βιαστής δε παιζει να ειναι καποιος αγνωστος με καμπαρντινα :D :P αλλά κάποιος που έχει κάποιο "θεμα" μαζί σου (λιγο-πολυ).
*την εκπομπη αξίζει να τη δεις , οταν βαριεσαι κ εχεις χρονο. οχι μονο για το αποσπασμα που σου ειπα αλλά επειδη εχεις θεματα με τους γονεις σου απ'οτι θυμαμαι, μιλαει γενικα για το ποσο κακο κανει η υπερπροστασια των σημερινων γονεων και που οδηγει (εμας δλδ που μας οδηγει).
εχει 6 parts θα τα βρεις αν θες.
συγκρατημενη, πολυ συγκρατημενη, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συγκρατημενη, αλλα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συγκρατημενη, αισιοδοξια.
αντε να δουμε....
Ναι, διάβασα λίγο βιαστικά το κείμενο θα το ξαναδιαβάσω και θα δω και το βίντεο μόλις νιώσω λίγο καλύτερα (κοιμόμουν ως τώρα επειδή τη νύχτα έβλεπα πάλι εφιάλτες κι είχαν να κάνουν και με βία και τρόμαξα πολύ) ...ευχαριστώ που τα πόσταρες...
Πάντως είναι πολύ τρομαχτικό και με κάνει να σκέφτομαι αρνητικά ως προς το να κάνω κάποια στιγμή στο μέλλον καινούρια σχέση...
Εξαντλημένη, τσούζουν τα μάτια μου κι αναρωτιέμαι αν πρέπει να ξανακοιμηθώ...
Πιεσμένη, δεν περνάει κι αυτή η εξεταστική να ησυχάσω λιγάκι..
@κιουι δοκιμασα μια τετοια βοτκα και ηταν τελεια! να σαι καλα!:)
Ναι, κάνω ωραίο συνδυασμό με vodka. Και εμένα μ'αρέσω! :)