Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 466
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 466 of 837 FirstFirst ... 366416456464465466467468476516566 ... LastLast
Results 6,976 to 6,990 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    όπως έχω καταλάβει τον γιώργο, νομίζω πως τα έγραψε ειρωνικά, τονίζοντας αυτά που λέει η νδ...
    ε στον γραπτο λογο δε φαινεται η ειρωνια , θα πρεπει να τους ξερω ολους προσωπικα για να καταλαβω τι λενε.
    εξαλλου ειναι αρκετοι αυτοι που λενε αυτα που εγραψε ο γιωργος, δε μου φανηκαν σαν κοροιδια.

καλα να παθουμε που τοσα χρονια μεγαλωσαν οικογενειες με το πασοκικο ονειρο (την ελπιδα).
    ελπιδα κ κουραδες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    δεν εχω πολλες ιδεες, εξαρταται απο τον χαρακτηρα σου πιστευω.
    αλλα γενικά θα ήταν καλό να κάνεις πράγματα μόνη σου, να βασιστείς στα πόδια σου χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πει η κοινωνία (πχ γονεις γιατι αποτι μου ειχες πει εχετε "θεματακια").
    Απλά κάνε πράξεις και βγες στον "εξω κοσμο" που λεει κ η κοινωνια. Αυτη ειναι η γνωμη μου στο πρακτικο θεμα.
    Και δυστυχως αν περιμενεις πρωτα να φτιαξουν αλλα πραγματα (πχ η αυτοπεποιθηση η οτιδηποτε αλλο) κ μετα να κανεις πραξεις τοτε δε θα κανεις ποτε τπτ.
    Δε μιλαω για σενα τωρα , δε σε κατηγορω μιλαω για οποιονδηποτε βρισκεται σε μια αδρανης κατασταση.

Κάνε πράγματα διαφορετικά. Γενικά το να κανεις πράγματα με ρισκο ίσως διώξουν την αίσθηση του φόβου σου.
    Μπορει να λεω κ μπαρουφες, απλα εγω ετσι σκεφτομαι.
    Εχεις συγκεκριμενους φοβους, γιατι εγω στο μυαλο μου απο τα λιγα που ξερω για σενα απλα σε βλεπω σαν μια κοπελα που δεν εχει βγεί απο το καβουκι της (κυριολεκτικά κ μεταφορικά). σα να φοβασαι να ζησεις γενικα.
    Καλημέρα Χάρηκα με την άμεση απάντηση, δεν την περίμενα τόσο γρήγορα και χαίρομαι που κάποιος είναι μέσα να μιλήσω γιατί νιώθω μόνη γενικότερα...
    Κοίτα, όντως δεν έχω βγει ιδιαίτερα από το καβούκι μου αλλά εκτός αυτού έχω φόβους που έχουν να κάνουν με τη σχέση μου με το άλλο φύλο, φοβάμαι τη βία δηλαδή γι' αυτό κι αντέδρασα έτσι σε όσα έγραψε ο Γιώργος...δηλαδή όταν διάβασα για βιασμούς πραγματικά εκείνη την ώρα μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να μην ξαναβγώ απ' το σπίτι όσο χαζό κι αν ακούγεται κι άσχετα αν κι εκ των πραγμάτων μόνο δεν θα μπορούσα να το κάνω...
    Πάντως για να το διακωμωδήσω λίγο αν πω ότι το εννοώ σοβαρά πρέπει να πάω αυτές τις δυο μέρες να εφοδιαστώ με καφέ, ζάχαρη, φαγητό, σοκολάτες και ταινίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, lol!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    όπως έχω καταλάβει τον γιώργο, νομίζω πως τα έγραψε ειρωνικά, τονίζοντας αυτά που λέει η νδ...
    Πάντως δύο πράγματα άκουσα και είναι σωστά το ένα στο ράδιο αρβύλα. Πως τα θέλει ο κώλος του έλληνα να ακούει μπαρούφες και όποιο κόμα λέει τις περισσότερες υποσχέσεις που πασιφανώς δεν θα εκπληρώσει αυτό θέλουμε... Γουστάρουμε το θα δηλαδή.
    Και το άλλο από τον Στέλιο Ράμφο πως πάμε να ψηφίσουμε ελπίζοντας ελπίζοντας στην κωλοτούμπα του σύριζα μιας και ξέρουμε πως η εε πίσω δεν θα κάνει. Και πως είμαστε λαός που αντι να σκεφτούμε για να ελπίσουμε, ελπίζουμε για να μην σκεφτούμε.
    Μήπως έπρεπε να είμαστε στο τι σκέφτεστε όμως αντί στο πως νιώθετε?
    Δε νομίζω να έχω παρακολουθήσει πιο στημένη και ασχρή συνέντευξη από αυτή του δήθεν φιλοσόφου Ράμφου με τον Πορτοσάλτε. Έλεος!
    Ο Σαμαράς να έπαιρνε συνέντευξη από τον εαυτό του, νομίζω δεν θα κατάφερνε τόσο να ξεφτιλιστεί!

Senior Member
    πορτοσαλτε δεν βλεπω ουτε επι πληρωμη. μου το εχει απαγορευσει ο παιδιατρος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πορτοσαλτε δεν βλεπω ουτε επι πληρωμη. μου το εχει απαγορευσει ο παιδιατρος.
    Κατά λάθος έπεσα πάνω του! Έψαχνα για κωμωδία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Κατά λάθος έπεσα πάνω του! Έψαχνα για κωμωδία!
    ενταξει, αν εψαχνες για κωμωδια, καλα εκανες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Χάρηκα με την άμεση απάντηση, δεν την περίμενα τόσο γρήγορα και χαίρομαι που κάποιος είναι μέσα να μιλήσω γιατί νιώθω μόνη γενικότερα...
    Κοίτα, όντως δεν έχω βγει ιδιαίτερα από το καβούκι μου αλλά εκτός αυτού έχω φόβους που έχουν να κάνουν με τη σχέση μου με το άλλο φύλο, φοβάμαι τη βία δηλαδή γι' αυτό κι αντέδρασα έτσι σε όσα έγραψε ο Γιώργος...δηλαδή όταν διάβασα για βιασμούς πραγματικά εκείνη την ώρα μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να μην ξαναβγώ απ' το σπίτι όσο χαζό κι αν ακούγεται κι άσχετα αν κι εκ των πραγμάτων μόνο δεν θα μπορούσα να το κάνω...
    Πάντως για να το διακωμωδήσω λίγο αν πω ότι το εννοώ σοβαρά πρέπει να πάω αυτές τις δυο μέρες να εφοδιαστώ με καφέ, ζάχαρη, φαγητό, σοκολάτες και ταινίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, lol!
    παντως πολλοι βιασμοί γίνονται κ μέσα στο σπίτι.
    Οπότε δεν έχει νόημα να φοβάσαι οτι θα σε βιάσει κάποιος έξω στο δρόμο.
    Μπορει καποιος να μπει στο σπιτι μας κ να μας βιάσει (κ δε χρειάζεται να ειναι κλεφτης,μεταναστης κλπ)
    Οποτε ο φοβος είναι κάτι που εμείς δημιουργούμε. Είναι κάτι που δεν υπάρχει, ειναι απλα κατι φανταστικό.

Senior Member
    παντως πολλοι βιασμοί γίνονται κ μέσα στο σπίτι.
    Οπότε δεν έχει νόημα να φοβάσαι οτι θα σε βιάσει κάποιος έξω στο δρόμο.
    Μπορει καποιος να μπει στο σπιτι μας κ να μας βιάσει (κ δε χρειάζεται να ειναι κλεφτης,μεταναστης κλπ)
    Οποτε ο φοβος είναι κάτι που εμείς δημιουργούμε. Είναι κάτι που δεν υπάρχει, ειναι απλα κατι φανταστικό.
    Τώρα ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο γιατί αν είναι κλέφτης σημαίνει ότι εμείς του ανοίξαμε και δεν ανοίγω σε αγνώστους...εκτός κι αν εννοείς από σύντροφο μας, οκ κι αυτό μπορεί να γίνει αν και δεν ξέρω πόσο συνηθισμένο είναι...αν θέλεις μου εξηγείς τι εννοείς...πάντως και τον φόβο να μου επιτεθεί κάποιος μέσα στο σπίτι τον έχω, είχα ανοίξει και θέμα περί ασφάλειας παλιότερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τώρα ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο γιατί αν είναι κλέφτης σημαίνει ότι εμείς του ανοίξαμε και δεν ανοίγω σε αγνώστους...εκτός κι αν εννοείς από σύντροφο μας, οκ κι αυτό μπορεί να γίνει αν και δεν ξέρω πόσο συνηθισμένο είναι...αν θέλεις μου εξηγείς τι εννοείς...πάντως και τον φόβο να μου επιτεθεί κάποιος μέσα στο σπίτι τον έχω, είχα ανοίξει και θέμα περί ασφάλειας παλιότερα...
    Δε ξερω γιατι μπερδευτηκες απλο ηταν.
    Εννοειται οτι εννοω οτι οι περισσοτεροι βιασμοι γίνονται απο τον στενό μας κύκλο (φίλοι,συντροφοι,γονεις,συγ γενεις οτιδηποτε)!
    είναι στατιστικά αποδεδειγμένο.
    Οι πιθανότητες να πετύχεις κάποιον άγνωστο βιαστή έξω στο δρόμο είναι πολυ-πολυ λιγότερες!

το θεμα σου μαλλον δε το ειχα διαβασει.

Senior Member
    Δε ξερω γιατι μπερδευτηκες απλο ηταν.
    Εννοειται οτι εννοω οτι οι περισσοτεροι βιασμοι γίνονται απο τον στενό μας κύκλο (φίλοι,συντροφοι,γονεις,συγ γενεις οτιδηποτε)!
    είναι στατιστικά αποδεδειγμένο.
    Οι πιθανότητες να πετύχεις κάποιον άγνωστο βιαστή έξω στο δρόμο είναι πολυ-πολυ λιγότερες!

το θεμα σου μαλλον δε το ειχα διαβασει.
    Δεν το ήξερα αυτό, τώρα μάλιστα, πάω να σκάψω ένα λαγούμι...
    Το θέμα που είχα ανοίξει ήταν αυτό αν τυχόν θέλεις να το διαβάσεις...
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AC%CF%84%CE%B9

Ρε συ,η καλυτερη προστασια απο βιασμους/κλεψιες κλπ ειναι το που πηγαινεις,ποτε και με ποιους.Ακομα και μονη αν βγεις, αν εισαι σε ασφαλες μερος,ειναι σχεδον απιθανο να παθεις κατι,ειδικα βιασμο.

Και στο σπιτι σου να μπουν,πιο πιθανο ειναι να φας πολυ ξυλο ή να σε σκοτωσουν παρα να σε βιασουν.Μπορει να σαι καλη γκομενα δε ξερω,αλλα δε νομιζω κανεις να κανει διαρρηξη σπιτι σου μονο και μονο για να σε βιασει :P Για κανενα χρυσαφικο θα μπουν στα μουλωχτα και θα φυγουν εξισου μουλωχτα.Δε θα γυρισουν και τσοντα.

Τεσ πα,σε αυτες τις περιπτωσεις ο μονος φοβος ειναι ο φοβος που ελεγε και ενα παλιο ασμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ρε συ,η καλυτερη προστασια απο βιασμους/κλεψιες κλπ ειναι το που πηγαινεις,ποτε και με ποιους.Ακομα και μονη αν βγεις, αν εισαι σε ασφαλες μερος,ειναι σχεδον απιθανο να παθεις κατι,ειδικα βιασμο.

Και στο σπιτι σου να μπουν,πιο πιθανο ειναι να φας πολυ ξυλο ή να σε σκοτωσουν παρα να σε βιασουν.Μπορει να σαι καλη γκομενα δε ξερω,αλλα δε νομιζω κανεις να κανει διαρρηξη σπιτι σου μονο και μονο για να σε βιασει :P Για κανενα χρυσαφικο θα μπουν στα μουλωχτα και θα φυγουν εξισου μουλωχτα.Δε θα γυρισουν και τσοντα.

Τεσ πα,σε αυτες τις περιπτωσεις ο μονος φοβος ειναι ο φοβος που ελεγε και ενα παλιο ασμα...
    Lol, δεν το είπα για να καυχηθώ για την ομορφιά μου αυτό ας το κρίνουν οι άντρες...
    Αν μπει κάποιος σπίτι μου και προλάβω θα κλειδωθώ στο δωμάτιο μου, δεν θα προσπαθήσω να τους αντιμετωπίσω...
    Αλλά γι' αυτό που λέει η Gothly τί γνώμη έχεις;

Banned
    εγω παντα ελεγα οτι οι πορτες ασφαλειας πιο πολυ προκαλουν παρα προστατευουν αφου αν ενα πραγμα ειναι ασφαλειας αν ξεχασεις κατι ανοιχτο κ φυγεις πχ κανενα παραθυρο η πορτα τοτε αντι για ασφαλειας γινεται κραχτης

αρα αν ειναι κατι ασφαλειας θα πρεπει να ειναι ολα ασφαλειας αλλιως ειναι καλυτερα να μην ειναι τιποτα ασφαλειας.

οσο κυκλοφορεις τη νυχτα εξω αν το κανεις συνεχεια ολο κ κατι θα πετυχεις καπια στιγμη αλλα αν εχεις αντιληψη δεν ειναι δυσκολο να το αναγνωρισεις αν εχεις στο μυαλο σου μερικα πραγματα
    υπαρχουν χαρακτηριστικα που μπορεις να δεις απλα θα πρεπει να εισαι καπως εκπεδευμενος για να το αντιμετωπισεις το ολο θεμα.

οστοσο συνηθως φαινετε οταν καπιος φαινετε περιεργα νευρικος..

Lol, δεν το είπα για να καυχηθώ για την ομορφιά μου αυτό ας το κρίνουν οι άντρες...
    Αν μπει κάποιος σπίτι μου και προλάβω θα κλειδωθώ στο δωμάτιο μου, δεν θα προσπαθήσω να τους αντιμετωπίσω...
    Αλλά γι' αυτό που λέει η Gothly τί γνώμη έχεις;
    Οχι ρε δεν ειπα οτι καυχηθηκες,για να το ελαφρυνω το πα :P Θελω να πω,οτι δεν ειναι μαραζι των απανταχου βιαστων,το ποτε θα σε βιασουν.

Αυτο που λεει η Γκοθλυ μου ακουγεται ευλογο,αλλα δεν εχω ψαξει στατιστικες.Τελος παντων,πιο πιθανο ειναι να παθεις κακο απο αλλα πραγματα,παρα βιασμο.Φανταζομαι ομως οτι ειναι μια φοβια που δεν μπορεις να ελεγξεις οχι μια απλη παραξενια,οποτε σε κατανοω μεχρι ενος σημειου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Οχι ρε δεν ειπα οτι καυχηθηκες,για να το ελαφρυνω το πα :P Θελω να πω,οτι δεν ειναι μαραζι των απανταχου βιαστων,το ποτε θα σε βιασουν.

Αυτο που λεει η Γκοθλυ μου ακουγεται ευλογο,αλλα δεν εχω ψαξει στατιστικες.Τελος παντων,πιο πιθανο ειναι να παθεις κακο απο αλλα πραγματα,παρα βιασμο.Φανταζομαι ομως οτι ειναι μια φοβια που δεν μπορεις να ελεγξεις οχι μια απλη παραξενια,οποτε σε κατανοω μεχρι ενος σημειου.
    Α, οκ Καλά έκανες...
    Ναι, όντως είναι μια φοβία με τις ρίζες της στο παρελθόν αλλά όταν ακούω τέτοια τρομάζω ακόμα πιο πολύ...δηλαδή αν δεν μπορείς να εμπιστευθείς ούτε τον σύντροφο σου, τότε ποιόν;