Να πεις ότι είναι για τους επισκέπτες, ας είναι κ 2θέσιος, μια χαρά την είχα βολέψει σε τέτοιον στο γραφείο.. σε καρέκλα είναι που δεν τα καταφέρνω με τίποτα ;p
Printable View
Δε χωράω ρε συ.Τα πόδια φεύγουν εκτός και με κουράζει να τα έχω στον αέρα.Απο την άλλη μπορώ να διπλωθώ αλλά δε βολεύομαι.Εχω στο σπίτι ένα ράντζο,λέω να το φέρω :p
Εντάξει άμα είναι να πάθεις κ κανά νευροκαβαλίκεμα δεν το συζητάμε..καλύτερα να κάνεις κάτι απ'τα άλλα δύο.
Νύχτωσε κι άρχισα να φοβάμαι και να μελαγχολώ κλασσικά...μου φαίνεται πρέπει να μεταναστεύσω στην Αλάσκα το εξάμηνο που είναι συνέχεια μέρα...
Τι κινητό έχεις ;τετελεστετ για παλιούς τελεστετ λεγόταν παλιά η wind
Περιμένω να δράσει το ηρεμιστικό μπας και μου φύγει το άγχος...μου φαίνεται ως τότε θα ήταν καλή ιδέα να βάλω λίγη μουσική...
H φάση τώρα είναι "ιβγάτε αγόρια μ στο χορό,κορίτσια στο σεργιάνι","τα λιβάδια πρασινίζουν και τα μάτια μου δακρύζουν" κτλ
Και συνεχίζει κατά την άποψη μου να έχει τα καλύτερα πακέτα στην καρτοκινητή.Αν είχε και καλύτερο σήμα,θα ήταν τέλεια.
εγω απο εκει που αισθανομουν σχετικα καλα,παλι με πιασαν τα νευρα,συνεχεια ειμαι σε μετρια κατασταση βεβαια,πολυ αγχος,αγχος για τα παντα και για το πιο ανουσιο πραγμα,καθομαι εδω στο σπιτι με τους γονεις και ασχολουμαι με τις δικιες τους βλακειες,με τα κομπλεξιλικια τους,με την γκρινια τους,με την μιζερια τους!
Εκνευρισμένη...Θέλω λίγη ησυχία και μόνο ησυχία δεν έχει τώρα...συν του ότι ακόμα νυστάζω, πάλι όνειρα έβλεπα κι ας πήρα τα φάρμακα μου χθες βράδυ...
Aισθανομαι ηρεμος , γαληνιος ..................ως συνηθως .
Έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι και δυσκολεύομαι ν' αναπνεύσω...
οπως συνηθως μυστιριοδης...
Πιεσμένος, κουρασμένος αλλά αισιόδοξος
ειναι σα να μου λες τι γευση εχουν τα μακαρονια με κιμα χωρις να τα εχεις φαει.
κ ομως μπορει να ειναι μυστηριος κ για τον εαυτο του αφου αυτογνωσια εχουν λιγοι.
Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου σημαίνει να μελετάς τον εαυτό σου όταν αντιμετωπίζει έναν άλλο άνθρωπο.
Bruce Lee
ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΜΑΘΕΝΩ ΧΙΠ ΧΟΠ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
Ανοιξε ενα καινουργιο θεμα να το συζητησουμε πανε.
Νοιώθω φυλακισμένη. ...
τι θεμα δεν ειναι και ευκολω
για τι τι εχεισ
Φοβο και ανασφαλεια για το αυριο....αυτο νιωθω....
τελειως ουδετερα!
kinda suicidal.. :(
σκεφτομαι οτι πρεπει να ελλατωσω το καπνισα να κανω διαιτα να πιασω δουλεια και ολα αυτα στο κεφαλι μου με ανχονουν.
Χάλια...δεν ξέρω τι άλλο να γράψω για να συμπληρώσω δέκα χαρακτήρες...
βαριεστημενη και καπως νευρικη
εγκλωβισμένος, απελπισμένος και αγχωμένος, βαριεστημένος, μπερδεμένος και ελάχιστα αισιόδοξος γιατί ξαναξεκίνησα αντικαταθλιπτικά πριν 4 μέρες.
Δεν ήμουν καν σε μουντ να τα ξεκινήσω ήμουν μπερδεμένος και μου λέει η ψυχίατρος σου εγγυώμαι πως σε 21 μέρες θα είσαι καλύτερα...
Μαρέσει που το προσδιόρισε και ακριβώς και μου έβαλε ραντεβού σε 22 μέρες.................
Δεν έχω τη δύναμη να κάνω σχεδόν τίποτα όλη μέρα.
Άτιμη κατάθλιψη μπορείς μόνο να κάθεσαι απελπισμένος και άπραγος
Παντως οταν ειμαι αυπνος νιωθω οτι μπαινω στη ζωνη του λυκοφωτος..... anything can happen..
αισθανομαι οτι ειμαι στο κοσμο μου
κουραστηκα να γινομαι κουραστικος με καθε κοπελα
Κι εγω το ιδιο..παντα προσπαθω να κοιμαμαι οσο το δυνατον περισσοτερο ακριβως γι αυτο το λογο....anything can happen...
Απολυτα χαλια.. Αυτο που περναω ουτε στον χειροτερο εχθρο μου.
Ωχ , να φανταστω κατι σοβαρο?
Αστα μπετελ...Το σοκαριστικο ειναι οτι ηρθαν πολλα κακα μαζι και ειλικρινα δεν ξερω πως να τα διαχειριστω.
Δεν ξερω..