Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 472
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 472 of 837 FirstFirst ... 372422462470471472473474482522572 ... LastLast
Results 7,066 to 7,080 of 12551
    Quote Originally Posted by DarkLady View Post
    Οσο για τα χρωματα Αλαφροισκιωτε το κομοδινι-ξανθο ειναι αυτα που συνηθως μπορουν να καλυψουν τα λευκα.. Προφανως μιλας για ηλικιες 45-50+ που το ποσοστο λευκων ειναι πιο μεγαλο.. Σε αυτη την ηλικια και ανεβαινοντας οι λευκες τριχες ειναι πολυ δυσκολο να χρωματιστουν λογω ελειψης μελανινης. Για να το πω πιο απλα μια γυναικα με λευκα μαλλια σε παραπανω απο το μισο κεφαλι αν υποθεσουμε πως επιλεγει μαυρο χρωμα δεν θα καλυψει ολες τις λευκες τριχες και στην περιπτωση που διαλεξει καποιο κοκκινο θα βγει σαν αποτελεσμα περιπου ροζ-μωβ.. Βεβαια υπαρχουν τεχνικες οι οποιες μπορουν να εχουν αποτελεσμα αλλα απο οσο εχω ακουσει απο πολλες κοπελες δεν τις χρησιμοποιουν λογω του οτι ειναι χρονοβορες και πολυεξοδες.. Οποτε το καστανο ανοιχτο-ξανθο σκουρο-ξανθο κλπ ειναι οι επικρατεστερες λυσεις και απο θεμα χρονου και απο θεμα οικονομιας προιοντων.. Οσο για το κουρεμα ενα κοντο καρε σε τετοιες ηλικιες θεωρουν οτι ειναι πιο αριστοκρατικο
    Χα,χα,δεν περιμενα σοβαρη απαντηση,να'σαι καλα.Προσωπικα πολυ καλυτερο βρισκω το ασπρο το μαλλακι,ειδικα αν ειναι μακρυ.

Για να καταλαβεις τι εννοω,εγω εχω στο μυαλο μου ενα μαλλι σαν της Βεφας,σαν το κλασσικο γριιστικο μαλλι.Δεν το μπορω καθολου.

Senior Member
    Και αφου επεσε στο τραπεζι το θεμα "τριχες" θα απαντησω και ως κομμωτρια.. Mariposa χρωμοσαμπουαν σε μαυρο δεν ειμαι 100% σιγουρη αν υπαρχουν. Ξερω σιγουρα οτι υπαρχουν σε καστανο και ξανθο. Και επισης επηρρεαζουν το φυσικο χρωμα (σε καστανο-ξανθο μιλαμε παντα και με συχνη χρηση). Βεβαια επειδη καπου εχω παρατημενες τις σημειωσεις μου θα το τσεκαρω να σου πω τι μπορεις να χρησιμοποιησεις αν δεν θελεις βαφη.. Οσο για τα χρωματα Αλαφροισκιωτε το κομοδινι-ξανθο ειναι αυτα που συνηθως μπορουν να καλυψουν τα λευκα.. Προφανως μιλας για ηλικιες 45-50+ που το ποσοστο λευκων ειναι πιο μεγαλο.. Σε αυτη την ηλικια και ανεβαινοντας οι λευκες τριχες ειναι πολυ δυσκολο να χρωματιστουν λογω ελειψης μελανινης. Για να το πω πιο απλα μια γυναικα με λευκα μαλλια σε παραπανω απο το μισο κεφαλι αν υποθεσουμε πως επιλεγει μαυρο χρωμα δεν θα καλυψει ολες τις λευκες τριχες και στην περιπτωση που διαλεξει καποιο κοκκινο θα βγει σαν αποτελεσμα περιπου ροζ-μωβ.. Βεβαια υπαρχουν τεχνικες οι οποιες μπορουν να εχουν αποτελεσμα αλλα απο οσο εχω ακουσει απο πολλες κοπελες δεν τις χρησιμοποιουν λογω του οτι ειναι χρονοβορες και πολυεξοδες.. Οποτε το καστανο ανοιχτο-ξανθο σκουρο-ξανθο κλπ ειναι οι επικρατεστερες λυσεις και απο θεμα χρονου και απο θεμα οικονομιας προιοντων.. Οσο για το κουρεμα ενα κοντο καρε σε τετοιες ηλικιες θεωρουν οτι ειναι πιο αριστοκρατικο
    εγω που χω πατησει τα 32 εχω παρα πολλες και τα βαφω σοκολατι και παλι δεν καλυπτονται! οσο παει θα τα ανοιγω για να μην φαινεται τοσο πολυ η διαφορα! και δεν μου παει το ξανθο!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Και αφου επεσε στο τραπεζι το θεμα "τριχες" θα απαντησω και ως κομμωτρια.. Mariposa χρωμοσαμπουαν σε μαυρο δεν ειμαι 100% σιγουρη αν υπαρχουν. Ξερω σιγουρα οτι υπαρχουν σε καστανο και ξανθο. Και επισης επηρρεαζουν το φυσικο χρωμα (σε καστανο-ξανθο μιλαμε παντα και με συχνη χρηση). Βεβαια επειδη καπου εχω παρατημενες τις σημειωσεις μου θα το τσεκαρω να σου πω τι μπορεις να χρησιμοποιησεις αν δεν θελεις βαφη.. Οσο για τα χρωματα Αλαφροισκιωτε το κομοδινι-ξανθο ειναι αυτα που συνηθως μπορουν να καλυψουν τα λευκα.. Προφανως μιλας για ηλικιες 45-50+ που το ποσοστο λευκων ειναι πιο μεγαλο.. Σε αυτη την ηλικια και ανεβαινοντας οι λευκες τριχες ειναι πολυ δυσκολο να χρωματιστουν λογω ελειψης μελανινης. Για να το πω πιο απλα μια γυναικα με λευκα μαλλια σε παραπανω απο το μισο κεφαλι αν υποθεσουμε πως επιλεγει μαυρο χρωμα δεν θα καλυψει ολες τις λευκες τριχες και στην περιπτωση που διαλεξει καποιο κοκκινο θα βγει σαν αποτελεσμα περιπου ροζ-μωβ.. Βεβαια υπαρχουν τεχνικες οι οποιες μπορουν να εχουν αποτελεσμα αλλα απο οσο εχω ακουσει απο πολλες κοπελες δεν τις χρησιμοποιουν λογω του οτι ειναι χρονοβορες και πολυεξοδες.. Οποτε το καστανο ανοιχτο-ξανθο σκουρο-ξανθο κλπ ειναι οι επικρατεστερες λυσεις και απο θεμα χρονου και απο θεμα οικονομιας προιοντων.. Οσο για το κουρεμα ενα κοντο καρε σε τετοιες ηλικιες θεωρουν οτι ειναι πιο αριστοκρατικο
    Thanx για την απάντηση! Όχι ότι μου αρέσουν, αλλά επειδή δεν θέλω να μπω στη διαδικασία της βαφής (λούζομαι κ κάθε μέρα βλέπεις), θα ήθελα πολύ να υπήρχε κάτι σε μαύρο ή σκούρο καστανό χρωμοσαμπουάν.

Senior Member
    Νιώθω ότι δεν έχω άλλη αντοχή στο να αισθάνομαι άσχημα και δεν ξέρω τι να κάνω...σκέφτομαι να ξανακοιμηθώ αλλά κι αυτό δεν είναι φυσιολογικό...

Πώς αντέχετε οι υπόλοιποι όταν νιώθετε ανήσυχοι και δυστυχισμένοι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Γεια σας είμαι καινούργιος στο forum.Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω εδώ το θέμα μου(οπότε sorry εκ των προτέρων).Καταρχάς είμαι κοντά στα 25.Κάπου στα 17 μου και ενώ πήγαινα βόλτα με κάτι φίλους μου ξαφνικά μούδιασα ολόκληρος και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα το ξανάπα θα άλλες 3 φορές μέχρι να τελειώσω την γ' λυκείου.Δεν έδωσα πανελλήνιες και έτσι αποφάσισα να ξαναδώσω την αμέσως επόμενη.Και μέσα στον Ιούλιο ξαφνικά άρχισα να κωλοβαρίεμαι την ρουτίνα.Το μόνο που έκανα κάθε μέρα ήταν μπάνιο με τσ φίλους μ,μετά καφέ, μετά μαστουρώναμε ώσπου πηγαίναμε για ποτό το βράδυ και μόλις φύγαμε πάλι χ@σ1σ1. Κάπου εκεί στα τέλη ιουλίου άρχισα να νομίζω ότι όλοι με κοιτάγανε περίεργα και μ κατακρίναν. Επίσης νόμιζα πως μου πετάγανε σπόντες(γνωστοί οι άλλη φίλοι εκτός της παρέας ότι ήμουν πρεζάκιας και άλλα διάφορα).Εκείνοι την περίοδο άρχισα να απομακρύνομαι απο πολλούς ,δεν απαντούσα στα τηλέφωνα των άλλων και άμα έβλεπα έξω γνωστούς τούς απέφευγα, η έκανα πως δεν τους έβλεπα.Άρχισα να πέφτω σε μια ψηλόκατάθλιψη και να έχω υπερβολικό ανγχος για τι λένε οι άλλοι για μένα(χωρις να λένε ..) .Προς τα τέλη Αυγούστου ,τελικά γνώρισα μια κοπέλα η οποία ήταν η πρώτη μου ουσιαστικά σχέση και ενώ άρχισα να επανέρχομαι να μην σκέφτομαι τίποτα πλέον και να βγαίνω συνέχεια και να μου φεύγει η θλίψη η κατάθλιψη,πήγα Αθήνα για να πάω σε φροντιστήριο, γιατί έμενα σε μια κώμοπολλη και δεν μπορούσα να μείνω χειμώνα δεν άντεχα και είχαν φύγει πολλοί φίλοι μου πήγαν Αθήνα, έτσι πήγα και εγώ .Μετά Από 3 μήνες με χώρισε η κοπέλα ,έπαθε κάτι και ένα συγγενικό μου πρόσωπο(κάποια ψυχική διαταραχή) και άρχισα να στεναχωριέμαι πολλή.Μετά νόμιζα ότι μου λέγαν μαλακίες για ναρκωτικά και τέτοια κάτι φίλοι μου και ξαφνικά άρχισα να ακούω και φωνές όταν περπατούσα.Ρώτησα κάποιους άλλους φίλους μου αν συμβαίνει τπτ από αυτά και με λέγανε παρανοϊκό ,ότι σκαλώνω κ.τ.λπ. Μετά σταμάτησα να βγαίνω έξω και καθόμουν όλη μέρα στο κρεβάτι και κοιτούσα το ταβάνι.Δεν σήκωνα τηλέφωνα και γιατί δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι ,και γιατί κοίταζα ένα μέρος και κόλλαγα για κάνα δεκάλεπτο και γιατί φοβόμουνα μην με κοιτάνε περίεργα κτ.λπ. Ετσι άρχισα να πέφτω σε βαριά κατάθλιψη και άρχισα και την Αρρωστομανία φοβόμουνα τα πάντα και επί 5 μήνες ήμουνα άστα να πάνε. Ώσπου μια μέρα λέω ως εδώ ήτανε και αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο και μου έδωσε χάπια για την κατάθλιψη και για το άγχος να με βοηθήσουν και στο να κοίμαμαι και μπας και δώσω και τπτ στις πανελλήνιες(αύτα + το ότι άρχισα κολυμβητήριο και πήγαινα για κάνα καφέ με τον αδερφό μου την άνοιξη που είχε και καλές μέρες και κάνα δυο άλλες δραστηριότητες με βοήθησαν πολλή. Τελικά απέτυχα στις πανελλήνιες, δεν άνοιξα βιβλίο στην κατάστασή που ήμουν. Αλλά μόλις έφτασε το καλοκαίρι είχα αρχίσει να ξαναβγαίνω μ κάτι φίλους μου και να έχω γίνει λίγο καλύτερα.τελικά γνώρισα μια κοπέλα τέλη καλοκαιριού ,ήρθα στην Αθήνα κάναμε σχέση(δεν είχα ξανανιώση έτσι για άλλη), γράφτηκα σε ιδιωτική σχολή,γράφτηκα και αγγλικά ,πήγα γυμναστήριο, ξανα βρήκα όλους τους φίλους μου ,έκανα και καινούργιους και μετά απο δύο χρόνια άρχισα να ξαναέχω το αίσθημα χαράς ,δεν θυμόμουν καν πως ήταν πριν,ένιωθα τέλεια, φυσιολογικός άνθρωπος.Μετά από ένα χρόνο, όμως μετά απο διακοπές που πήγα μαζί με την κοπέλα μου γύρισα Αθήνα και μόλις μπαίνω στο Μετρο με έπιασαν ζαλάδες και σαν ψηλολιποθυμία.Μετά από μια εβδομάδα, βγήκα με κάποιους φίλους μου και ξαφνικά άρχισα να κοκκινίζω και να ιδρώνω ασταμάτητα(πάντα ήμουν ντροπαλός αλλά κοκκίνιζα μόνο με κοπέλες και όταν ήμουν πιο μικρός)..Δεν μπορούσα να εξηγήσω τι φταίει άρχισα να πιστεύω ότι έχω κρίσεις πανικού και κάποια φοβία με τον κόσμο.Τελικά σταμάτησα να πηγαίνω όπου με καλούσε η κοπέλα μου γιατί κοκκίνιζα ,ίδρωνα και ζεσταίνομουνα ιδιαίτερα αν υπήρχαν άτομα που δεν τα ήξερα καλά, αυτό άρχισα να το παθαίνω και με τους φίλους μου (μερικές μέρες μπορεί να ήμουνα και οι ψυχή της παρέας, αλλά άλλες δεν μπορούσα να μιλήσω ,και μόλις μου έλεγαν κάτι, κοκκίνιζα και ίδρωνα. Με τα πολλά μετά απο δυο χρόνια και κάτι παράτησα(σταμάτησα) την σχολή μου γιατί μόλις έμπαινα μέσα με έπιανε τόσο άγχος και ίδρωνα κ.λ.π σταμάτησα να μιλάω και στους φίλους μου απο εκεί,σταμάτησα το Γυμναστήριο γιατί ίδρωνα και δεν ένιωθα καλά να με βλέπουν οι άλλοι μονίμως μούσκεμα.Τελικά μετά απο 3 χρόνια σχέσεις η κοπέλα μου με χώρισε γιατί δεν βγαίναμε με άλλα άτομα επειδή δεν ήθελα εγώ(είχαμε ενάμιση χρόνο να βγούμε σαν ζευγάρι με άλλους, έβγαινα η με τους φίλους μου η με την κοπέλα μου και ούτε ήθελα να φέρνει τους φίλους της γτ ένιωθα άσχημα επειδή ,ιδρωνα,κοκκίνιζα κ..λ.π) Επίσης να αναφέρω ότι αυτά τα 3 χρόνια προσπάθησα να βρω δουλειά ,άλλα έκλεινα ραντεβού και μόλις έφτανα απο κάτω το κτίριο για να με δούνε και να τους μιλήσω με έπιαναν λιποθυμικές τάσεις ,δύσπνοια και άλλα. τώρα φτάνω τα 25 και δεν έχω τελειώσει ούτε σχολή, ούτε στρατό,ούτε έχω δουλεία,έχασα και την κοπέλα μου.Θέλω άλλα δεν μπορώ γιατί ιδρώνω και αγχώνομαι όχι πάντα βέβαια.έχω κοντά ένα χρόνο που δεν κάνω τίποτα,ευτυχώς μου έχουν μείνει κάποιοι φίλοι που νομίζω ότι έχουν καταλάβει ότι κάτι έχω και με βοηθάνε με τον τρόπο τους .

Είμαι σε μια απόγνωση θέλω να το αλλάξω ,θέλω να γίνω πάλι καλά, θέλω να μου πει κάποιος που είχε κάτι τέτοιο τι έκανε για να του περάσει(κοινωνιοφοβια,αγορ αφοβία και μαζί αγχώδεις διαταραχές η κρίσεις πανικού ότι είναι δεν ξέρω)
    Επίσης αν φταίει και το αλκοόλ γιατί πίνω πολλή τα τελευταία χρόνια,και το χασίσι που έπινα,η η καφεΐνη?..........
    Συγνώμη αν σας κούρασα η άν έβαλα λάθος το θέμα εδώ.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    εγω που χω πατησει τα 32 εχω παρα πολλες και τα βαφω σοκολατι και παλι δεν καλυπτονται! οσο παει θα τα ανοιγω για να μην φαινεται τοσο πολυ η διαφορα! και δεν μου παει το ξανθο!!!
    Καλησπερα! Δεν χρειαζεται να αλλαξεις χρωμα.. Οταν λες καστανο φανταζομαι θα εννοεις κατι σε 7αρι.. Δεν ειναι απαραιτητο να αλλαξεις χρωμα. Δεν ξερω το νουμερο της βαφης που χρησιμοποιεις αλλα μπορεις να δοκιμασεις αυτο που δοκιμασα εγω σημερα με επιφυλαξη βεβαια σε μια κυρια με αρκετα λευκα.. Σε μενα προσωπικα επιασε.. Χρησιμοποιησα μιξη δυο βαφων συγκεκριμενα 6 και 7.. Εβαλα μιση απο καθε νουμερο και οξυζενε 20vol στις ριζες και απο τη ριζα και κατω περασα τις υπολοιπες (μιση 6 δηλαδη και μιση 7) αλλα με οξυζενε 30.. Δεν βγηκε απολυτα ομοιομορφο γιατι αυτο δεν γινεται (παντα τα λευκα βγαινουν πιο φωσφοριζε να το πω) αλλα δεν υπηρχε η τεραστια διχρωμια και κυριως καλυφθηκαν τα λευκα! Αν τα βαφεις μονη στο σπιτι την επομενη φορα που θα πας για βαφη ρωτα καποια απο τις κοπελες ωστε να μην φυγεις πολυ απο το χρωμα σου! Επισης το θετικο που εχουν τα καστανα-σκουρα χρωματα ειναι οτι ναι μεν εχουν χρονικο οριο 45λεπτα αλλα και παραπανω να τα αφησεις δεν δημιουργουν προβλημα! Δηλαδη δεν αλλοιωνεται το χρωμα!

Junior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Thanx για την απάντηση! Όχι ότι μου αρέσουν, αλλά επειδή δεν θέλω να μπω στη διαδικασία της βαφής (λούζομαι κ κάθε μέρα βλέπεις), θα ήθελα πολύ να υπήρχε κάτι σε μαύρο ή σκούρο καστανό χρωμοσαμπουάν.
    Δεν το κοιταξα ακομα γιατι ετρεχα αυτες τις μερες αλλα θα το ψαξω οπωσδηποτε και θα σου πω.. Θα κοιταξω και για χεννα αν σε ενδιαφερει αλλα αυτο ειναι κατι που βγαινει πολυ δυσκολα και δεν θα στο συνιστουσα!

Junior Member
    Και επισης θα σου συνιστουσα να μην τα λουζεις καθε μερα!! Η τριχα σιγα σιγα εξασθενει και φθειρεται!! Καλο θα ηταν αν "λαδωνουν" ευκολα μερα παρα μερα. Αν παλι οχι μπορεις να τα αφηνεις και μεχρι τριτη μερα!

Θυμωμενος..δεν ξερω αν έχω διπλα μου ανθρώπους να νοιαζονται η αν είναι όλα ψεμα. Καχύποπτος με τους παντες. Τοσοι ανθρωποι γυρω μου και γω υποκρινομαι πως όλα είναι καλα δεν τρεχει τπτ. Επισης νιωθω απογοητευμενος με την οικονομικη κατασταση που επικρατει και με την μη δυνατοτητα ευρεσης μιας κανονικης εργασιας. Επισης νιωθω απογοητευμενος ερωτικα. Απλισιαστος για τις κοπελες. Δεν τις αφηνω να με πλησιασουν ενώ θελω. Με λιγα λογια ΜΟΝΑΞΙΑ! Βεβαια νιωθω και τυχαιρος που εχω την οικογενεια διπλα μου υγειής.

Junior Member
    Αισθάνομαι Μαλάκας. Σαν να κάνω το λάθος πράγμα (αυτό κάνω). Θέλω να πω γράφτηκα στο φόρουμ πριν από λίγο επειδή εγώ χρειάζομαι βοήθεια και ήδη απάντησα σε 2 threads σαν να μην χρειάζομαι καμία βοήθεια, από κανέναν. Δεν είμαι καλά.

Τα μάτια κλείνουν μόνα τους απο την κούραση και το σπίτι μου απέχει απο εδώ 2,2 χλμ και με τέτοια νύστα δε παίζει να οδηγήσω.Πρέπει να εισηγηθώ στη διεύθυνση την αγορά ενός τριθέσιου καναπέ για τις δύσκολες μέρες σαν τη σημερινή.Οπότε περίπου 15 λεπτά περίπου περπάτημα μέχρι το σπίτι και μετά με περιμένει το κρεβατάκι μου

Senior Member
    Μοναξιά...με βλέπω να την πέφτω πάλι για ύπνο αν δεν βρεθεί κανείς να μιλήσω σύντομα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    αυπνια
    αλλα αν ξυπνας σαν βοδι μεσημερι αυτα παθαινεις!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Aισθάνομαι ότι τελικά όση περισσότερη δουλειά έχω να κάνω,όσες περισσότερες ώρες μείνω στην δουλειά,τόσο καλύτερα νιώθω.Σε λίγο θα κλείσω σχεδόν 36 ώρες ξύπνιος με 2 ώρες μόνο ξεκούραση για φαγητό,γρήγορο ντουζ και αλλαγή ρούχων και όμως νιώθω υπέροχα καλά.Νιώθω πολύ καλά που είχα κάτι να ασχοληθώ,που έλυσα ότι τεχνικό πρόβλημα προέκυψε μετά απο αρκετή ώρα δημιουργικής σκέψης και μου έμεινε πολύ λίγος χρόνος για να σκεφτώ τα υπόλοιπα προσωπικά θέματα που με απασχολούν.Τελικά η καλύτερη θεραπεία είναι η εργασιοθεραπεία.