εννοεις χωρις συντροφο η χωρις φιλους? η και τα δυο?
Printable View
γιαυτο μεταμορφωνομαστε σε decepticon φιλε. εγω προσωπικα ειμαι ο blitzwing κι εχω 3 μεταμορφωσεις: τον καλο τον κακο και τον θεοτρελο!
:) :) :) :) :)
Με ο,τιδήποτε κρατά το νου δραστήριο, ζωντανό και μακριά από αρνητικές σκέψεις του τύπου "πόσο μόνος είμαι". Σκέψου ότι μοναξιά μπορεί να αισθανθούμε ακόμα και με παρέα. Γι' αυτό, μην το δένεις κόμπο, κάποια πράγματα είναι σχετικά.
Μα καλά, όλοι εδώ μέσα σε τέτοια φάση βρίσκονται;
΄
Τα φάρμακα είναι η εύκολη λύση γι αυτούς, από το να παιδευονται με τις ωρες μαζι σου για να σου μάθουν, να σου εμπεδωσουν και να σε βαλουν στο σωστο δρομο. Άμα έχει κανεις τα λογικα του και αντίληψη του προβληματος του τα φάρμακα, άμα εξαιρέσεις την ηρεμια που προσφερουν, είναι υποκατάστατα της λύσης του προβλήματος, γιατι δε σε βοηθουν να το λύσεις αλλά να φύγεις απ αυτο, ιδίως άμα εισαι κι αδυναμος χαρακτηρας. Η δύσκολη λύση είναι να βλεπεις το προβλημα καταματα και να σου τρεχει ο κρυος ιδρωτας. Κάπως ετσι ξεκινας να το λύνεις.
σκεφτομαι πως περα απο σνομπ ο κοσμος εχει γινει σκληρος
Σκέφτομαι ότι ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, ότι κάθε λεπτό που περνάει δεν γυρίζει πίσω κι ότι πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο...
βαριεμαι ελεεινα........
σκεφτομαι να κοβωνται τα χερια μου και να αντικαθηστουνται απο σιδερενια ή λεπιδες. γιατι δεν γινονται αυτες οι εγχειρησεις ακομα, τοσο πολυ εχει προχωρησει η τεχνολογια γαμω την ανθρωποτητα σας ?
κουτσουμπιλοοοοοοοοοοοοοο οοοοο
Προσπαθώ να βάλω τάξη σ' ένα χάος.
μαθε τεχνη κι αστηνε κι αμα πεινασεις πιαστηνε XD XD XD
σκεφτομαι δυνατο σεξ μεσα σε δωματιο με καθρεπτες να φαινονται τα παντα ολα μας! :)
τι το λες και δεν το κανεις οεο?????????????
BloodyKate εισαι αθηνα ?
οχι πριν λιγες μερες γυρισα στη ναξο :) γιατι ρωτας?
απλα απο περιεργια... :)
ναι καλα ειναι :) να ερθεις :)
Ότι ζω σαν τα σαλιγκάρια...
χαχαχ! ετσι αμαζονες οι νησιωτισες :Ρ
σκεφτομαι ποσο υποκριτες ειναι ορισμενοι ανθρωποι. αναγγελουν να αυτοκτονησουν, να αποχωρησουν, να κανουν, να ρανουν. δε καταλαβαινουν οτι δε μας νοιαζει κι οτι το φορουμ ειναι απλα για να ανταλλαξουμε αποψεις μηπως και βοηθηθουμε και καλυτερεψουμε τις ζωες μας ? τα ποκεμονζ δεκεμβριου ειναι επικ φεηλ, ο ενας μιλουσε πολυ αλλα δεν ειχε μαθει να ακουει, ο αλλος ειναι το μοντελο λολοστεφανης 2012 σε πιο ευαισθητη εκδοση, ο τριτος εξαφανιστηκε χωρις να εχει προλαβει να ξεχωρισει, ενω ο τεταρτος εγινε μπαν χωρις να ξερω το λογο.
ολοι μεσα στο συστημα ειμαστε και αν δεν κανει ο καθενας απο μας μια προσπαθεια να το αλλαξει ετσι στα σκατα θα ζουμε XD
κι ολο λεω θα φυγω ειχα πει θα φυγω ειχα πει
κι ομως ειμαι ακομα εδω! κι αυτο το καλοκαιρι!
αφιαιρωμενο..............
σκεφτομαι να αδειασει ο σελντον το inbox του :Ρ
βασανιστειτε μυστηρια πλασματα!
εχει πεσει μια βαρεμαρα................
Αυτό σκεφτόμουν και γω. Εκτός από τις απόπειρες αυτοκτονίας, απόπειρες χωρισμού (ή απόπειρες εκβιασμού θα έλεγα), υπάρχουν και οι απόπειρες αποχώρησης από ένα φόρουμ πλέον.
Είναι άλλος ένας τρόπος να τραβήξει κάποιος την προσοχή ή να εκβιάσει το ενδιαφέρον των άλλων. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτούς. Ή μάλλον, καλύτερα, κάποιοι αρχίζουν να υποψιάζονται ότι ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από αυτούς και δεν θέλουν με τίποτα να το αποδεχτούν. Και κάποιοι άλλοι, "ευαίσθητοι" τρέχουν να τους καθησυχάσουν και να τους κρατήσουν στην πλάνη τους.
Τα λόγια είναι εύκολα και δεν κοστίζουν καθόλου, ειδικά όταν έχεις μάθει να πληκτρολογείς γρήγορα.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/300.html
Και πού 'σαι ακόμα μεταναστευτικά κύματα που έχουν να ακολουθήσουν. Από χώρα υποδοχής μετατραπήκαμε σε χώρα εξαγωγής μεταναστών. Ολίγον κατ' ολίγον πρόκειται να ερημώσουμε πλήρως.
Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό για την χώρα, που ή τρώει ή διώχνει τα παιδιά της, γιατί της είναι ανεπιθύμητα.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν έκανε μαθήματα αντισύλληψης. Σκέφτηκε κι αποφάσισε ερήμην μας: "Ας τα φέρω μωρέ στον κόσμο κι έχει ελέω Θεού!"