Τι σκέφτεστε; - Page 475
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 475 of 1532 FirstFirst ... 3754254654734744754764774855255759751475 ... LastLast
Results 7,111 to 7,125 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχα αχχαχαχααχαχαχχαχαχαχ
    έλα έχει την πλάκα του και δίνει πολλά μυνήματα ;)
    άσε που όταν κάποιος έχει μπλοκάρει τον εγγέφαλό του από τις σκοτούρες του μπορείς να βοηθήσεις με μια καλή κουβέντα ;)
    Για την καλή κουβέντα συμφωνώ, αλλά για την ποικιλία θεμάτων-μηνυμάτων μμμ... μ' έπιασε πάλι η γκρίνια....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Iliana! View Post
    Εγω παλι σκεφτομαι.....γιατι οι ψυχολογοι-ψυχιατροι που υποτιθεται πως υπαρχουν για να βοηθανε το κοσμο δινουν εκει μια σακουλα χαπια και σου λενε θα εχεις αυτες αυτες και αυτες τις παρενεργειες δεν καθονται να μαθουν στον ασθενη τι μπορει να κανει....γιατι πιστευω πως ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας..απλα καθε ανθρωπος θελει ενα κινητρο η εστω μια βοηθεια....για να μπορεσει να σταματησει να σκεφτεται αυτα που δημιουργουν το προβλημα...:/ Η το αλλο που ο καθε γιατρος (οι περισσοτεροι δηλαδη) θελουν "φακελακι" υποτιθεται πως ορκιζονται.....:/ αυτα απο μενα!! :)
    Μη μου μιλάς για ψυχιάτρους κι εκνευρίζομαι! Όχι μαζί σου φυσικά, μην με παρεξηγήσεις! Απλά από σχετικά πρόσφατη εμπειρία μου έχω να πω ότι τον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσαν τον έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Και όχι, δεν μιλάω για το χρηματικό αντίτιμο της επίσκεψης, ούτε φυσικά για φακελάκι μιας και δεν μου ζητήθηκε ποτέ...συγχώρεσε μου τον εκνευρισμό, επαναλαμβάνω ότι δεν είναι προς εσένα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις...προς του γιατρούς που δεν τηρούν το όρκο που έδωσαν είναι και προφανώς τον έδωσαν ελαφρά τη καρδία, δε βαριέσαι κλπ...μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει όρκος...εδώ μια υπόσχεση και δεν πρέπει να την παραβιάζεις, πόσο μάλλον έναν όρκο! Τι να πω δηλαδή, ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν μερικοί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μη μου μιλάς για ψυχιάτρους κι εκνευρίζομαι! Όχι μαζί σου φυσικά, μην με παρεξηγήσεις! Απλά από σχετικά πρόσφατη εμπειρία μου έχω να πω ότι τον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσαν τον έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Και όχι, δεν μιλάω για το χρηματικό αντίτιμο της επίσκεψης, ούτε φυσικά για φακελάκι μιας και δεν μου ζητήθηκε ποτέ...συγχώρεσε μου τον εκνευρισμό, επαναλαμβάνω ότι δεν είναι προς εσένα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις...προς του γιατρούς που δεν τηρούν το όρκο που έδωσαν είναι και προφανώς τον έδωσαν ελαφρά τη καρδία, δε βαριέσαι κλπ...μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει όρκος...εδώ μια υπόσχεση και δεν πρέπει να την παραβιάζεις, πόσο μάλλον έναν όρκο! Τι να πω δηλαδή, ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν μερικοί!
    δεν ειναι ολοι ιδιοι ρε, χαλαρωσε λιγο αν το ψαξεις λιγο θα βρεις και καλους γιατρους
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ευχαριστώ, με τιμάει που με σκέφτονται. Εκτός και αν εννοείς το συνονόματό μου από το "Big bang theory".
    Σκέφτομαι τι θα γίνει πάλι με την εργασία που αναβάλλω συνέχεια. Καμία μέρα δεν έχω την όρεξη να ασχοληθώ και η προθεσμία πλησιάζει απειλητικά.
    Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά σε ποιά λόγια αναφέρεστε; Δεν ρωτάω για κουτσουμπολιό, να τα διαβάσω κι εγώ θέλω για σοβαρό λόγο, για να τα σκεφτώ αν είναι κάτι που βοηθάει...για να λέει η Kate "πόσο δίκιο έχεις" κάτι καλό και χρήσιμο θα είναι...

Senior Member
    Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά σε ποιά λόγια αναφέρεστε; Δεν ρωτάω για κουτσουμπολιό, να τα διαβάσω κι εγώ θέλω για σοβαρό λόγο, για να τα σκεφτώ αν είναι κάτι που βοηθάει...για να λέει η Kate "πόσο δίκιο έχεις" κάτι καλό και χρήσιμο θα είναι...
    σχετικα με ενα θεμα για τη μπακουρια που εγραψε και το ποσο εχουν μεγαλοπιαστει οι γυναικες και οι αντρες και το ποσο υψηλα ειναι πλεον τα στανταρς
    προσωπικα συμφωνω μαζι του, βλεπουν ολοι την καθε κοκακια να χτυπιεται και παιζουν ασυστολα το πουλι τους
    και οι γυναικες... αχ οι γυναικες... βλεπουν 2 φετες κοιλιακους και στηνουν κωλο
    κατι λιγοτερο δεν ικανοποιει πλεον κανεναν και λεω που πηγαν οι ανθρωποι?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member

Senior Member
    σχετικα με ενα θεμα για τη μπακουρια που εγραψε και το ποσο εχουν μεγαλοπιαστει οι γυναικες και οι αντρες και το ποσο υψηλα ειναι πλεον τα στανταρς
    προσωπικα συμφωνω μαζι του, βλεπουν ολοι την καθε κοκακια να χτυπιεται και παιζουν ασυστολα το πουλι τους
    και οι γυναικες... αχ οι γυναικες... βλεπουν 2 φετες κοιλιακους και στηνουν κωλο
    κατι λιγοτερο δεν ικανοποιει πλεον κανεναν και λεω που πηγαν οι ανθρωποι?
    Σ' ευχαριστώ, θα το διαβάσω αργότερα γιατί τώρα δεν είμαι σε θέση να κατανοήσω κάτι σοβαρό, πάντως συμφωνώ με όσα λες...κι έχω να πω ότι προσωπικά για μένα το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι η εμφάνιση του άλλου (όχι ότι δεν μετράει) αλλά ο χαρακτήρας του κι ο τρόπος που μου φέρεται...αν είναι αγενής, χοντράνθρωπος, εγωϊστής κλπ κλπ να τους βράσω τους κοιλιακούς φέτες και το 6 pack! Δεν ξέρω αν συμφωνείς μαζί μου...

Όμως γιατί χρησιμοποιείς τέτοια λέξη; "Κοκάκια";

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ, θα το διαβάσω αργότερα γιατί τώρα δεν είμαι σε θέση να κατανοήσω κάτι σοβαρό, πάντως συμφωνώ με όσα λες...κι έχω να πω ότι προσωπικά για μένα το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι η εμφάνιση του άλλου (όχι ότι δεν μετράει) αλλά ο χαρακτήρας του κι ο τρόπος που μου φέρεται...αν είναι αγενής, χοντράνθρωπος, εγωϊστής κλπ κλπ να τους βράσω τους κοιλιακούς φέτες και το 6 pack! Δεν ξέρω αν συμφωνείς μαζί μου...

Όμως γιατί χρησιμοποιείς τέτοια λέξη; "Κοκάκια";
    Γιατί δεν βλεπεις κατι φουρειρες και παολες να κολοχτυπιονται κατω στα πατωματα με ενα σουξεδακι 24ωρου και τις προσκυνουν? εκει κολλαει ο κοκακιας τετοια ειναι τα στανταρς των αντρων σημερα

Banned
    σκεφτομαι οτι θελω να παω να δω το καινουργιο underworld, αλλα δεν εχω καμια απολυτως παρεα, και τα λεφτα δε με φτανουν για το πηγαινελα μονο για το ticket. τα καταφεραν τα γαμιολια να μη μπορουμε να κυκλοφορησουμε και να μη διασκεδαζουμε ουτε στους υπολογιστες μας πλεον! εσας αν σας το καναν αυτο δε θα εκνευριζοσασταν να θελετε να βγειτε εξω να σκοτωσετε ? σας θελουν μονο να δουλευετε, να εισαστε ρομποτακια χωρις συναισθηματα, χωρις καθολου χαρα, χωρις αγαπη! μα τη παναγια με τη πρωτη που θα βρω και θα με στηριξει λιγο να νιωσω καλυτερα θα τη παρω να φυγουμε ταϋλανδη ή οπου αλλου θελει. εχει φτασει η σιχαμαρα παλι στο απροχωρητο, νιωθω ο κακος decepticon ετοιμος να μεταμορφωθει.

Senior Member
    Εσείς ρε παιδιά πως τη παλεύετε μόνοισας, εγώ ώρες ώρες τραβάω κάτι μπιέλες και μου φεύγουν οι βίδες και μου φταίνε όλοι. Εσείς πως είστε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Εσείς ρε παιδιά πως τη παλεύετε μόνοισας, εγώ ώρες ώρες τραβάω κάτι μπιέλες και μου φεύγουν οι βίδες και μου φταίνε όλοι. Εσείς πως είστε;
    εννοεις χωρις συντροφο η χωρις φιλους? η και τα δυο?

Banned
    γιαυτο μεταμορφωνομαστε σε decepticon φιλε. εγω προσωπικα ειμαι ο blitzwing κι εχω 3 μεταμορφωσεις: τον καλο τον κακο και τον θεοτρελο!

Senior Member
    εννοεις χωρις συντροφο η χωρις φιλους? η και τα δυο?
    και τα δύο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    και τα δύο.
    θυμαμαι πως ειναι να εισαι μονος.. αν το εκμεταλευτεις σωστα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα που δεν μπορεις να κανεις οταν εχεις κοσμο διπλα σου σιγα σιγα θα ερθουν οι φιλοι και η-ο συντροφος :)

Senior Member
    Σκέφτομαι πως το ιντερνετ όπως και η τηλεόραση είναι η ψευδαίσθηση πως έχουμε έχω (αν δεν σας κάνει το έχουμε) παρέα.

θυμαμαι πως ειναι να εισαι μονος.. αν το εκμεταλευτεις σωστα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα που δεν μπορεις να κανεις οταν εχεις κοσμο διπλα σου σιγα σιγα θα ερθουν οι φιλοι και η-ο συντροφος :)
    Δεν περιμένω τίποτα να πω την αλήθεια.