Τι σκέφτεστε; - Page 474
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 474 of 1532 FirstFirst ... 3744244644724734744754764845245749741474 ... LastLast
Results 7,096 to 7,110 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    σκεφτομαι τα λογια του σελντον... και ποσο δικιο εχει!
    Ευχαριστώ, με τιμάει που με σκέφτονται. Εκτός και αν εννοείς το συνονόματό μου από το "Big bang theory".
    Σκέφτομαι τι θα γίνει πάλι με την εργασία που αναβάλλω συνέχεια. Καμία μέρα δεν έχω την όρεξη να ασχοληθώ και η προθεσμία πλησιάζει απειλητικά.

Senior Member
    Επίσης ότι το 90% τουλάχιστον των χρηστών εδώ μέσα είναι τελικά ψυχοπαθείς. Γι' αυτό, την επόμενη φορά που θα μου επιτεθούν φραστικά ή ο,τιδήποτε, προτού βιαστώ να προσβληθώ να σκεφτώ ποιος μπορεί να γράφει.

Junior Member
    εγώ σκέφτομαι συνεχώς ένα άτομο που λατρεύω και θαυμάζω, γύρω από το οποίο περιστρέφεται η ζωή μου τον τελευταίο καιρό...

Quote Originally Posted by s'agapw View Post
    εγώ σκέφτομαι συνεχώς ένα άτομο που λατρεύω και θαυμάζω, γύρω από το οποίο περιστρέφεται η ζωή μου τον τελευταίο καιρό...
    φαίνεται από το ονομα στο προφιλ σου........
    γιάννης

παιδια κλειστε το πισι και ελατε μαζι μου για ενα ποτο!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    παιδια κλειστε το πισι και ελατε μαζι μου για ενα ποτο!
    Ναι, θα έρθουμε ανυπερθέτως με το αεροπλάνο. :P

Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ναι, θα έρθουμε ανυπερθέτως με το αεροπλάνο. :P
    το λέω σαν κίνητρο για όλους μας όσοι ειμαστε τωρα στο φορουμ, η ζωή είναι έξω, ας διασκεδασουμε λιγο
    γιάννης

Senior Member
    Άσε ρε φίλε. Παρέα δεν υπάρχει, πώς θέλεις να διασκεδάσουμε; Μόνοι μας σαν την καλαμιά στον κάμπο; Καλύτερα να αράξουμε σπιτάκι μας και να το πιούμε. Πιο φθηνά θα μας έρθει από τα 8 ευρώ που θα σκάγαμε. Προσωπικά, έχω καεί τώρα με τη σειρά "Πολυκατοικία". Τι απλό τηλεοπτικό σήριαλ δηλαδή, σεναριογραφικό αριστούργημα είναι. Απίστευτες ατάκες, εμπνευσμένη υπόθεση, ειρωνικές συμπτώσεις και από τις κλασσικές γκάφες/παρεξηγήσεις των κωμωδιών έχει εν αφθονία. Μετά απ' αυτήν το απόλυτο χάος... Με την εργασία εκείνη δεν ξέρω τι θα γίνει. :P

Junior Member
    Εγω παλι σκεφτομαι.....γιατι οι ψυχολογοι-ψυχιατροι που υποτιθεται πως υπαρχουν για να βοηθανε το κοσμο δινουν εκει μια σακουλα χαπια και σου λενε θα εχεις αυτες αυτες και αυτες τις παρενεργειες δεν καθονται να μαθουν στον ασθενη τι μπορει να κανει....γιατι πιστευω πως ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας..απλα καθε ανθρωπος θελει ενα κινητρο η εστω μια βοηθεια....για να μπορεσει να σταματησει να σκεφτεται αυτα που δημιουργουν το προβλημα...:/ Η το αλλο που ο καθε γιατρος (οι περισσοτεροι δηλαδη) θελουν "φακελακι" υποτιθεται πως ορκιζονται.....:/ αυτα απο μενα!! :)

Senior Member
    Ότι είναι ώρα να κοιμηθώ και δε νυστάζω καθόλου. Θέλω να ρουφήξω κι άλλο τις ομορφιές του ξύπνου. Άντε ένα επεισοδιάκι ακόμα και θα επισκεφθώ το κρεβάτι που έχει ξελαρυγγιαστεί να με φωνάζει. :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Iliana! View Post
    Εγω παλι σκεφτομαι.....γιατι οι ψυχολογοι-ψυχιατροι που υποτιθεται πως υπαρχουν για να βοηθανε το κοσμο δινουν εκει μια σακουλα χαπια και σου λενε θα εχεις αυτες αυτες και αυτες τις παρενεργειες δεν καθονται να μαθουν στον ασθενη τι μπορει να κανει....γιατι πιστευω πως ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας..απλα καθε ανθρωπος θελει ενα κινητρο η εστω μια βοηθεια....για να μπορεσει να σταματησει να σκεφτεται αυτα που δημιουργουν το προβλημα...:/ Η το αλλο που ο καθε γιατρος (οι περισσοτεροι δηλαδη) θελουν "φακελακι" υποτιθεται πως ορκιζονται.....:/ αυτα απο μενα!! :)
    Δεν προλαβαίνουν και άλλωστε ο στόχος δεν είναι να βοηθήσουν σαν φίλοι παρά να φαίνονται οι ασθενείς λογικοί και να τους ελέγχουν. Και μένα μου λείπουν κάποια πράγματα όπως μια σχέση να κάνω έρωτα αλλά καλύτερα να μην κάνω σχέση αφού δεν θα έχει μέλλον.

Senior Member
    Σκέφτομαι αναρρωτιέμαι πόσοι ακόμα θα έρθουν επιστέψουν εδώ για θάψιμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ευχαριστώ, με τιμάει που με σκέφτονται. Εκτός και αν εννοείς το συνονόματό μου από το "Big bang theory".
    Σκέφτομαι τι θα γίνει πάλι με την εργασία που αναβάλλω συνέχεια. Καμία μέρα δεν έχω την όρεξη να ασχοληθώ και η προθεσμία πλησιάζει απειλητικά.
    όχι σωστά κατάλαβες... τα δικά σου λόγια σκέφτομαι :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Σκέφτομαι ότι εκτός από κάποιες καλές στιγμές, όταν διαβάζω το forum είναι σαν να διαβάζω την espresso...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Σκέφτομαι ότι εκτός από κάποιες καλές στιγμές, όταν διαβάζω το forum είναι σαν να διαβάζω την espresso...
    χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχα αχχαχαχααχαχαχχαχαχαχ
    έλα έχει την πλάκα του και δίνει πολλά μυνήματα ;)
    άσε που όταν κάποιος έχει μπλοκάρει τον εγγέφαλό του από τις σκοτούρες του μπορείς να βοηθήσεις με μια καλή κουβέντα ;)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]