Καλησπερα σ'ολους!
Καλη εβδομαδα να χουμε.
Printable View
Καλησπερα σ'ολους!
Καλη εβδομαδα να χουμε.
σ'ευχαριστω τζοαννα!!! εισαι πολυ καλη!!!!!!!!! μην ανυσηχεις θα ξεκολλησεις κι εσυ!! υπομονη θελει! μην το σκεφτεσαι!!! εγω δεν εχω αδερφη αλλα εχω μια φιλη ψηλη και κοκκαλο 49 κιλα. τρωει συνεχεια και τα παντα!!! και πολυ ντελιβερι!! και δεν παιρνει ουτε γραμμαριο...εχει ομως κυταρριτιδα! και τωρα εχει ξεκινησει γυμναστικη και γιογκα και εχει γινει ακομα πιο ωραια!!! η ατιμη!! παντως ειναι πολυ σπαστικο ποσο μαλλον να την εχεις και μεσα στο σπιτι σου!! κανε υπομονη ομως!! θα αδυνατισουμε κι εμεις!! μεχρι 20 σεπτεμβρη θα εχεις φτασει στο στοχο σου !!!! πιστεψε το και θα γινει..:)
Καλησπέρα!!!Μια χαρά πάει η προσπάθεια ε?Μπράβο!!!!!
kalimera den les kalytera ? :P nai ola kala!! eimai poly eyxaristimeni me ton eayto mou :) exw kai exetastiki ki egw twra kai einai ligo pio dyskola ta pragmata alla den ta parataw oute ypokeiptw stous gnwstous peirasmous tis exetastikis( sokolates, delivery!)!!
na ta pigaina kai sta mathimata kala tha imoun eytyxismeni!!!!!!!!!
esy pos ta pas? :)
Εγώ τώρα άρχισα,αλλά νιώθω πολύ δυνατή...Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ξαναπέσω ποτέ στα ίδια λάθη με το φαγητό...
sto eyxomai eilikrina!!!!!!!!!!!!!! :)
kali arxi kai kali apwleia!!!!!!!!!
να μαι κι εγω. οπως καταλαβες ροζουλα μου ημουν διακοπουλες. εσυ γυρισες κι εγω εφυγα. εγω δυστυχως πηρα κιλακια. ειμαι σημερα 90,7 αλλα αρχιζω απο μεθαυριο (σημερα και αυριο απλως θα συνηθησω το στομαχι στο λιγο φαι μεχρι να εφοδιαστω τα απαραιτητα) ξανα την διατροφουλα σου και ελπιζω να ειμαι γρηγορα ξανα 87. ουτε τικερακι δεν αλλαζω.
εσυ βλεπω τα πας τελεια. μπραβο σου. σε ζηλευω. εγω αντιθετως με εσενα στις διακοπες καθοοοοομουν στην παραλια κατω απο ομπρελα. καλα να παθω.
καλημερα βαρβ!! δεν πειραζει θα τα ξαναχασεις σιγουρα!! αξιζει αφου περασες καλα!!! ισα ισα εγω πιστευω μολις ξαναρχισεις τη διατροφη θα χασεις πιο πολλα!!
εχω καιρο να καταγραψω τισ μετρησεις μου...γιαυτο ας γραψω αυτης της εβδομαδας!
ΚΙΛΑ : 75,5 ΑΛΛΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ 75!!!!
ΜΕΣΗ : 82 (-1 ΕΚ)
ΚΟΙΛΙΑ 104,5 (-1)
ΓΟΦΟΙ 110 ΕΚ (-2,5 ΕΚ )!!!!!!!!
ΠΟΔΙ ΨΗΛΑ : 52 (-1,5)
ΜΠΡΑΤΣΟ 28 ΕΚ
ΣΤΗΘΟΣ : 94 (-2,5 ΕΚ) ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ 90 ΚΙΛΑ..ΣΤΑ 57 ΔΕ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΑΚΑ...:( ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ!!
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ! Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΤΣΙ ΣΕ 6-7 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!! ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!! ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 45 ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΦΟΡΑ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ;)
Καλησπερα. Εγω ειμαι απογοητευμενη full μεσα σε μια βδομαδα εχασα μονο μισο κιλο!!!
Μπραβο pink butterflay για την υπομονη σου και φυσικα για τα αποτελεσματα σου!
Συνεχισε ετσι... σ εχουμε προτυπο!!!
εμπρος στο δρομο που χαραξε η ροζ πεταλουδα!!!
αχ pink butterfly πως τα καταφερνεις...??????????????
εγω τωρα ξεκιναω καινουρια στο forum και παιρνω δυναμη απο ολες σας και φυσικα και απο σενα!!!!!!!!!!!
κανεις ιδιαιτερη διατροφη η τα συνηθισμενα?
φιλια!!!!!!:)
mary lou , celeste, eygenia σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια κι εσεις δυναμη μου δινετε!!! Mary Lou μην απογοητευεσαι μισο κιλο ειναι μισο κιλο...! εγω για 3 βδομαδες ειχα κολλησει δεν εχανα ουτε γραμμαριο και ξαφνικα μου εφυγαν 2,5 κιλα! μην τα παρατας και δεν θα χασεις!
ευγενια η διατροφη που ακολουθω ειναι στη σελιδα 2 αυτου του τοπικ αναζητησε τη και στη προτεινω ανεπιφυλακτα σε συνδιασμο με γυμναστικη!! ξεκινα δυναμικα λοιπον...αν εχεις διαδρομο ανεβα, αν μπορεις γραψου σε γυμναστηριο. οτι ασκηση κι αν κανεις θα σε ωφελησει. κανε και τη διατροφη και τα πρωτα 10 κιλα θα σου φυγουν χωρις να τα καταλαβεις... ξεκινα τωρα!!!!!!!!!
σε ευχαριστωωωωω!!!!!!!!!
μπορει να σου κανει εντυπωση αλλα ναι εχω διαδρομο και τωρα με την διατροφη που κανω θα τον τιμησω δεοντως........... συγχαρητηρια για τα κιλα που εχεις χασει. ελπιζω γρηγορα να φτασεις στο στοχο σου........
σε φιλω τωρα γιατι πρεπει να παω για δουλεια.. :(:(
pou isaste oles xamenesssssssssss????????????
εδω ειμαστε βρε εσυυυυυυ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥