riomare-κασκαντερ! :p
Printable View
riomare-κασκαντερ! :p
Τι γλυκοοο! Ευχαριστουμε!!:starhit:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Ημερα της γυναικας σημερα χρονια πολλα σε ολες τις κουκλες του forum! :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love:
(θα κανω οτι καταλαβα ..)
χαχα
(μηπως να τη φαω τη σοκολτα τελικα?ο εγκεφαλος κανει επισχεση εργασιας :S)
Φατη τη ρημαδα μωρε :P
γεια σου one:bouncing:
smart (θα κανω οτι δεν καταλαβα οτι δεν καταλαβες :D )
γιαουρτακι, κακαο, λιγη ζαχαρη, ανακατευουμε, απολαμβανουμε και κοιμομαστε χωρις τυψεις :)
σιγα μην ειχα τυψεις κ αλλιως!!
ειμαστε σε συνθηκες αγωνα για την επιβιωση τωρα (ο εγκεφαλος δλδ , εγω συμπαρισταμαι ηθικα :p )
Παντως εγω τα'φαγα τα καλιτσουνακια μου σημερα,χωρις τυψεις:dork:
αυτο ελειπε 66 κιλα ανρθωπος!!!
ανρθωπος:P
Θα πεσει πεινα ως το Πασχα,τα κεφαλια μεσα..
τσσσσσ... μην κολλας σ λεπτομερειες :p
εσυ μανταμιτσα δε θα κανες συντηρηση?
γαιτι εγω σε προγραμμα σε βλεπω ακομη-προγραμμα απωλειας εννοω :S
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι ευγενικος,ευχαριστουμε!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Ημερα της γυναικας σημερα χρονια πολλα σε ολες τις κουκλες του forum! :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love:
lessing εισαι πολυ ψυχουλα... ξερεις εσυ.
lessing, δεν ειμαι σιγουρη αλλα εισαι σιγουρη οτι ειναι ποιημα του william burrroughs? ψαξε το 's is for space'Quote:
Originally posted by lessing
Μπορει καποιος να με βοηθησει;Ψαχνω ενα ποιημα του Γουιλιαμ Μπαροουζ απο το οποιο θυμαμαι κατι στιχους''δεν υπαρχει πνοη του ανεμου''.Βαζω στο google κ τους στιχους κ το ονομα αλλα δεν μου βγαζει το ποιημα.Υπαρχει αλλος τροπος;
αυτο που λεω δεν ειναι του burroughs παντως....
"Ο δρό΅ος ήταν σιωπηλός, κι ατέλειωτος και άδειος. Μόνο η σκιά του αργοσάλευε, σα σκιά γερακιού κατα΅εσής στην εξοχή. Αν έκλεινε τα ΅άτια του κι έ΅ενε ακίνητος, παγω΅ένος, ΅πορούσε να φανταστεί τον εαυτό του στο κέντρο ΅ιας άδεντρης, παγερής, δίχως πνοή ανέ΅ου έρη΅ης Αριζόνας, δίχως σπίτια, σ' ακτίνα χιλιάδων χιλιο΅έτρων, ΅ε ΅όνη συντροφιά του κείνη την ξερα΅ένη κοίτη ποτα΅ών, τους δρό΅ους. "
Σευχαριστω αλλα καταλαβα γιατι δεν μπορω να το βρω.Ειναι ενα ποιημα μεσα σε ενα πεζο του που λεγεται το ''σοκακι των αναμοστροβιλων''.